• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΙταλίαΝεάπολη και ΚαμπάνιαΈμπορος χονδρικής
  1. FRUIT ITALY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRUIT ITALY SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, διανομείς φρούτων, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Mercogliano, Ιταλία.

  2. FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO

    Ιταλία

    Η Frida srl είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την πώληση φρούτων και λαχανικών και η οποία αντιμετωπίζει την πρόκληση της γεωργίας του μέλλοντος, παρέχοντας πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμού για να ικανοποιήσει τις ολοένα και πιο προσεκτικές και επιλεκτικές απαιτήσεις του καταναλωτή. Η επιχείρηση έχει έδρα την Campania, στη νότια Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Casoria, στην επαρχία της Νάπολης. Η επιλογή των προϊόντων και πολύ ανταγωνιστική τιμή κάνουν τη Frida srl σημείο αναφοράς στον τομέα.

  3. IL MAGO DELLA FRUTTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL MAGO DELLA FRUTTA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Castel Volturno, Ιταλία.

  4. FABIA SEEDS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FABIA SEEDS SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  5. SOLINA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLINA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, εξαγωγη φρουτων, πωληση φρουτων χονδρικης, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Volla, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRUIT ITALY SRL

    Ιταλία

    Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων και λαχανικών από κάθε ποιότητα και ποικιλία, πρώιμα προϊόντα, ξηροί καρποί, λαχανικά εποχής. Εδώ και πολλά έτη, επιλέγουμε από όλη την επικράτεια τις καλύτερες καλλιέργειες, για να μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας την εξαιρετική ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας. Η Fruit Italy ασχολείται αποκλειστικά εδώ και γενιές με τις εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων και λαχανικών.

  2. ITALFRUTTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALFRUTTA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρικη πωληση τροφιμων, εξαγωγη φρουτων, και πωληση φρουτων χονδρικης. Έχει έδρα σε Terzigno, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ