• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

ΙταλίαΜπολόνια και Εμίλια - Ρομάνια
  1. LAVEGGI FRATELLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVEGGI FRATELLI S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bomporto, Ιταλία.

  2. FERRARI GROUP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERRARI GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Montechiarugolo, Ιταλία.

  3. SPAGNI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPAGNI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Scandiano, Ιταλία.

  4. C.M.E. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.E. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Campagnola Emilia, Ιταλία.

  5. ENOCHIMICA ROMAGNOLA S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENOCHIMICA ROMAGNOLA S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Castel Bolognese, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENOTECNICA BALLARDINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENOTECNICA BALLARDINI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lugo, Ιταλία.

  2. M.E.P. S.R.L.

    Ιταλία

  3. OFFICINA ENOLOGICA LUGHESE DI GIANNI CORRADO E C. S.N.C.

    Ιταλία

  4. C.M.B DI CASSI ANGELO & C S.N.C.

    Ιταλία

  5. ENOLOGICA MODENESE S.R.L.

    Ιταλία

  1. TECNO.PI SNC DI PIZZORNO SILVIO E C

    Ιταλία

  2. ENOLOGICA SIPPI S.R.L.

    Ιταλία

  1. FERRARI WERTHER

    Ιταλία

  2. I.M.M.A. S.R.L.

    Ιταλία

  3. RONCONI GIULIANO & C.

    Ιταλία

  4. TM S.R.L.

    Ιταλία

  5. CEAVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CEAVA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος για την οινολογικη βιομηχανια, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Castel San Giovanni, Ιταλία.

  6. TECNOMAC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOMAC S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναρροφητηρες για πριονιδια και ροκανιδια, και αναρροφητηρες για εγκαταστασεις και εξοπλισμο ξυλουργειου. Έχει έδρα σε Forli', Ιταλία.