• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

ΙταλίαΜπολόνια και Εμίλια - ΡομάνιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FILOMAT SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FILOMAT SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, καλωδια μεταλλου, χαλυβδινα καλωδια, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, καλωδια μεταλλου, και μεταλλικα καλωδια. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  2. TIFONE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIFONE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, φορητοι ψεκαστηρες γεωργικης χρησης, εξοπλισμοι απεντομωσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassana, Ιταλία.

  3. SPRAY TEAM

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPRAY TEAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Vigarano Mainarda, Ιταλία.

  4. BIOSTRADA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIOSTRADA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανήματα πλύσης μοκετών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανήματα πλύσης μοκετών. Έχει έδρα σε Fiorenzuola D'arda, Ιταλία.

  5. DEC S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEC S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανήματα πλύσης μοκετών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανήματα πλύσης μοκετών. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TECNOMEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOMEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανήματα πλύσης μοκετών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανήματα πλύσης μοκετών. Έχει έδρα σε Casalgrande, Ιταλία.

  2. PROGETTO GOMMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROGETTO GOMMA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Medicina, Ιταλία.

  3. ALFA MAC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA MAC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανήματα πλύσης μοκετών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανήματα πλύσης μοκετών. Έχει έδρα σε Marano Sul Panaro, Ιταλία.

  4. G.R. GAMBERINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.R. GAMBERINI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό, και Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών. Έχει έδρα σε Castenaso, Ιταλία.

  5. MARTIGNANI ING. C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARTIGNANI ING. C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών, Ψεκαστήρες για τον κήπο, Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών, και Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Sant'agata Sul Santerno, Ιταλία.

  1. TECNOPRESS

    Ιταλία

  2. ANNOVI REVERBERI S.P.A.

    Ιταλία

  1. P.T.C. S.R.L.

    Ιταλία

  2. PULITECNO S.R.L.

    Ιταλία