• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

ΙταλίαΜιλάνο και Λομβαρδία
  1. 10 WATT VENUE

    Ιταλία

    Η εταιρεία 10 WATT VENUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, ενοικιασεις για θεαματα και εκδηλωσεις, ενοικιαζονται χωροι για εκδηλωσεις, βιντεοπαραγωγη, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. B&20 GROUP SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία B&20 GROUP SRLS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. NOEMI BELLANTE - WEDDINGS & EVENTS

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOEMI BELLANTE - WEDDINGS & EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση γαμων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. AREAPERGOLESI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AREAPERGOLESI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. MANIACI FAUSTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANIACI FAUSTO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νομικοί Σύμβουλοι, Δικηγόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  2. ARTMOUSE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTMOUSE S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. NIKLAS EVENTS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NIKLAS EVENTS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. V.T.B. CONGRESSI S.A.S. DI VIVIANA BUORA

    Ιταλία

    Η εταιρεία V.T.B. CONGRESSI S.A.S. DI VIVIANA BUORA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Rozzano, Ιταλία.

  5. FIERA MILLENARIA DI GONZAGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIERA MILLENARIA DI GONZAGA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Gonzaga, Ιταλία.

  1. SOLUZIONE SERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLUZIONE SERVIZI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Sovico, Ιταλία.

  2. LOGOSERVICE DI FESTA SILVANA E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOGOSERVICE DI FESTA SILVANA E C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διερμηνεία, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Διερμηνεία. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  1. LA CASA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA CASA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Calco, Ιταλία.

  2. LAGO BOSCACCIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAGO BOSCACCIO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Gaggiano, Ιταλία.

  3. MULTILINGUE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MULTILINGUE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  4. A.M.I. ASSOCIAZIONE MILANO INTERPRETI

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.M.I. ASSOCIAZIONE MILANO INTERPRETI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διερμηνεία, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Διερμηνεία. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. LONGHI

    Ιταλία

    Η εταιρεία LONGHI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, υπηρεσια τελετων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε San Paolo D'argon, Ιταλία.

  6. TELEPROMPTER ITALIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TELEPROMPTER ITALIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικός τηλεϋποβολέας. Έχει έδρα σε San Giuliano Milanese, Ιταλία.

  7. CITTA IN MOVIMENTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CITTA IN MOVIMENTO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  8. KASTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KASTA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Γκαλερί, έργα τέχνης, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, και Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  1. CIPREA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIPREA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Βιτρίνες για εκθέσεις, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, και Βιτρίνες για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. GATTI GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία GATTI GIUSEPPE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Ξενοδοχείο, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Iseo, Ιταλία.

  3. SAN VALENTINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAN VALENTINO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Agrate Brianza, Ιταλία.

  4. INTRAMED COMMUNICATIONS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTRAMED COMMUNICATIONS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. ALBERGO COSMO HOTEL S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO COSMO HOTEL S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Vimercate, Ιταλία.

  6. MEDICONGRESS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDICONGRESS S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  7. ALTAMAREA EVENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALTAMAREA EVENTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε SENAGO, Ιταλία.

  8. OVER THE RAINBOW S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OVER THE RAINBOW S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Lissone, Ιταλία.

  9. ICIM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ICIM S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Πιστοποίηση ποιότητας, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Πιστοποίηση ποιότητας. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  10. LE PERLAGE FRANCIACORTA EVENTS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LE PERLAGE FRANCIACORTA EVENTS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Capriolo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

187 Επιχειρήσεις