• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

ΙταλίαΜιλάνο και ΛομβαρδίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. MA.GI MANUTENZIONE GIARDINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MA.GI MANUTENZIONE GIARDINI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Magenta, Ιταλία.

  2. F.D. RENT SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.D. RENT SERVICE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει έδρα σε Nuvolento, Ιταλία.

  3. CENTRO ASSISTENZA TRATTORIA DI GIANLUCA CROTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ASSISTENZA TRATTORIA DI GIANLUCA CROTTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Paolo, Ιταλία.

  4. GRANATA

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRANATA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Boffalora D'adda, Ιταλία.

  5. RINALDI

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LAINI F.LLI DI LAINI GIACOMO & C. - S.N.C.

    Ιταλία

  2. SIIP

    Ιταλία

  3. GREEN SERVICE S.R.L.

    Ιταλία