• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος

ΙταλίαΜιλάνο και Λομβαρδία
  1. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Velati έχει μακρόχρονη ιστορία. Από τη δημιουργία της, κατασκευάζει μύλους για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τομέα και, στη συνέχεια, εξελίχθηκε και προσφέρει ευρεία γκάμα μηχανημάτων μεταποίησης του κρέατος. Δραστηριοποιείται στην αγορά ως επιχείρηση κατασκευής και συναρμολόγησης ολοκληρωμένων γραμμών μεταποίησης για σαλάμια, μορταδέλα, λουκάνικα Φρανκφούρτης και μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Σήμερα, η Velati είναι σε θέση να αναπτύξει ολοκληρωμένα έργα

  2. FIC SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIC SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός αρμέγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mese, Ιταλία.

  3. ROVERSI UMBERTO E FIGLI MASSIMO FAUSTO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROVERSI UMBERTO E FIGLI MASSIMO FAUSTO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή τυριού. Έχει έδρα σε Suzzara, Ιταλία.

  4. FARCK SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FARCK SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, θερμομονωμενες δεξαμενες, εγκαταστασεις και εξοπλισμος για την οινολογικη βιομηχανια, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και ψυκτικες εγκαταστασεις για την παραγωγη παγωτων. Έχει έδρα σε Pianengo, Ιταλία.

  5. VELOX BARCHITTA S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VELOX BARCHITTA S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Senago, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARIOLI AFRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARIOLI AFRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  2. SIMAR COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMAR COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Sospiro, Ιταλία.

  3. SMAIC MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMAIC MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και Μηχανές για την παραγωγή γιαουρτιού. Έχει έδρα σε Turate, Ιταλία.

  4. VIGHI GIAMPIETRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIGHI GIAMPIETRO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τυριά, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Porto Mantovano, Ιταλία.

  5. C.M.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.T. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sovico, Ιταλία.

  1. PANSERI IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  2. TECNOLATTE S.R.L.

    Ιταλία

  1. ANELLI S.R.L.

    Ιταλία

  2. SERUM ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

  3. IDROCASEARIA

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις