• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ιταλία

ΙταλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IL PLANTARE DI ZACCHINI SRL CENTRO DEL PIEDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα ειδη, ειδη υγιεινης, ορθοπεδικοι πατοι, και βοηθητικα προϊοντα για ατομα με αναπηριες και ορθοπεδικα ειδη. Έχει έδρα σε Castel Maggiore, Ιταλία.

  2. STUDIO LATOS PODOLOGY & REHABILITATION CENTER

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO LATOS PODOLOGY & REHABILITATION CENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεντρα ποδολογικων μελετων. Έχει έδρα σε Savigliano, Ιταλία.

  3. CAPELLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAPELLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα ειδη προληψης κατακλισεων, στρωματα προφυλαξης απο τις κατακλισεις, και στρώμα πρόληψης εσχάρας. Έχει έδρα σε Salizzole, Ιταλία.

  4. BIGPHARMA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIGPHARMA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, σολες για αθλητικα, ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια, και ορθοπεδικα πελματα για υποδηματα. Έχει έδρα σε Pontenure, Ιταλία.

  5. DWE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DWE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pesaro, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MECTRONIC MEDICALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MECTRONIC MEDICALE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

  2. FASET S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FASET S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trezzano Sul Naviglio, Ιταλία.

  3. PODOBIOMECH

    Ιταλία

    Η εταιρεία PODOBIOMECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cagliari, Ιταλία.

  4. CENTRO ORTOPEDICO 2000 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ORTOPEDICO 2000 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  5. P.B.S. SOLES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.B.S. SOLES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Carpenedolo, Ιταλία.

  1. EUROCOLUMBUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROCOLUMBUS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. AUDIO TECHNOLOGIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUDIO TECHNOLOGIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gossolengo, Ιταλία.

  1. BIACCABI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIACCABI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  2. MEDINET S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDINET S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. LEN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Chiavari, Ιταλία.

  4. MED 2000 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MED 2000 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

  5. CENTRO ORTOPEDICO RINASCITA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ORTOPEDICO RINASCITA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα βοηθηματα, και ορθοπεδικοι κορσεδες. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo, Ιταλία.

  6. LUCINI SURGICAL CONCEPT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LUCINI SURGICAL CONCEPT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lainate, Ιταλία.

  7. ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, και ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  8. ELTECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELTECH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

  1. REHATEAM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία REHATEAM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Paese, Ιταλία.

  2. ERGON SUTRAMED S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERGON SUTRAMED S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Magliano De' Marsi, Ιταλία.

  3. PLANTAMED DI F.E.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLANTAMED DI F.E., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  4. G. COMM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. COMM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cornate D'adda, Ιταλία.

  5. DOMINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOMINO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Codogne', Ιταλία.

  6. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  7. M.T.O. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.T.O. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Casalecchio Di Reno, Ιταλία.

  8. G.P.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.P.S. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mozzo, Ιταλία.

  9. GOLDEN STAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GOLDEN STAR S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  10. OFFICINA ORTOPEDICA MAFFI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA ORTOPEDICA MAFFI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Livorno, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

209 Επιχειρήσεις