• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΙταλίαΚάλιαρι και Σαρδηνία
  1. NIEDDU MARIA GRAZIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία NIEDDU MARIA GRAZIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Alghero, Ιταλία.

  2. EFFERRE S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EFFERRE S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ozieri, Ιταλία.

  3. ANGIUS RINALDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANGIUS RINALDO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Guspini, Ιταλία.

  4. MIDI FLOR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIDI FLOR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά θερμοκηπίων, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά θερμοκηπίων, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Decimomannu, Ιταλία.

  5. MAGICA FLOR S.N.C. DI NAPOLI LUCA & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGICA FLOR S.N.C. DI NAPOLI LUCA & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθοστολισμός, Φυτά θερμοκηπίων, Ανθοστολισμός, και Φυτά θερμοκηπίων. Έχει έδρα σε Nuoro, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLORAL DESIGN

    Ιταλία

  2. M.A.F. DI FADDA S.R.L.

    Ιταλία

  3. SIMULA FRANCESCO

    Ιταλία