• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα

ΙταλίαΒενετία και ΒένετοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MANIFATTURA TUBI GOMMA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANIFATTURA TUBI GOMMA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, σωληνες απο καουτσουκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Grisignano Di Zocco, Ιταλία.

  2. TUBIGOMMA DEREGIBUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUBIGOMMA DEREGIBUS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Saccolongo, Ιταλία.

  3. FITT S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FITT S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Sandrigo, Ιταλία.

  4. DERIPLAST SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία DERIPLAST SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες απο πλαστικο. Έχει έδρα σε Villadose, Ιταλία.