• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΙταλίαΑνκόνα και Μάρκες
  1. TRAINI ECOSERVICES

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRAINI ECOSERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπουρικη, σχεδιασμος χωρων πρασινου και κηπων, κατασκευη αθλητικων εγκαταστασεων, και εγκαταστασεις αρδευσης. Έχει έδρα σε Ascoli Piceno, Ιταλία.

  2. SAMPAOLO FLAVIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMPAOLO FLAVIO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, κοσμηματα απο κρυσταλλο, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Ancona, Ιταλία.

  3. MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Recanati, Ιταλία.

  4. PAGLIARI E MARIANI S.N.C. DI PAGLIARI IVANA E C

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAGLIARI E MARIANI S.N.C. DI PAGLIARI IVANA E C, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Terre Roveresche, Ιταλία.

  5. MAURI S.N.C. DI MAURI LUCIANO GIAMPIETRO E ANTONIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAURI S.N.C. DI MAURI LUCIANO GIAMPIETRO E ANTONIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lunano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROMALDI LUCIANO S.N.C. DI ROMALDI ALESSANDRO E ANNA MARIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROMALDI LUCIANO S.N.C. DI ROMALDI ALESSANDRO E ANNA MARIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cingoli, Ιταλία.

  2. AGRIGEST S.R.L.

    Ιταλία

  3. MARI GIUSEPPE

    Ιταλία

  4. NEW TREND DI DANIELE FIORELLI

    Ιταλία

  5. PUNTO VERDE S.R.L.

    Ιταλία