• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

ΙσπανίαΣαργόσα και ΑραγονίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AGROPIENSO

    Ισπανία

    Η Agropienso υπήρξε μια σταθερή εξέλιξη, τόσο στις επενδύσεις σε υποδομές στον τομέα της Ε & Α για την παρασκευή σύνθετων χορτονομών. Σήμερα, η Agropienso τοποθετείται ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που παράγει σύνθετες χορτονομές της Αραγονίας και μία από τις μεγαλύτερες στην ισπανική κλίμακα, διανέμοντας τα προϊόντα της κυρίως στην Αραγονία και Καταλονία, ενώ εξάγει σε ξένες αγορές. Συμβουλές από διατροφολόγους και κτηνιάτρους.

  2. PICURSA

    Ισπανία

    Η εταιρεία PICURSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, θραυστηρες για τον τομεα της δασοκομιας, συρματινες βουρτσες σε σχημα κωνου, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και θεριστικές εκθαμνωτικές μηχανές. Έχει έδρα σε Tauste, Ισπανία.

  3. TRUFAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία TRUFAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lechón-Zaragoza, Ισπανία.

  4. BIOVIDA- ALCA, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία BIOVIDA- ALCA, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, λαχανικα, δημητριακα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και βιολογικες ζωοτροφες. Έχει έδρα σε Nuez De Ebro, Ισπανία.

  5. CLUSTER MAQUINARIA AGRICOLA ARAGON

    Ισπανία

    Η εταιρεία CLUSTER MAQUINARIA AGRICOLA ARAGON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRUPO TEXTIL STOCK S.L.

    Ισπανία

  2. LA TRUFERIA

    Ισπανία

    Η εταιρεία LA TRUFERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρουφες, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Teruel, Ισπανία.

  3. EXPORGOMEZ S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία EXPORGOMEZ S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, σκορδο, και Εξαγωγές στο εξωτερικό. Έχει έδρα σε La Almunia De Dña Godina (zaragoza), Ισπανία.