• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ερευνες σχετικα με διπλωματα ευρεσιτεχνιας- μοντελα- ονομασιες και δικαιωματα του δημιουργου

Αποτελέσματα για

Ερευνες σχετικα με διπλωματα ευρεσιτεχνιας- μοντελα- ονομασιες και δικαιωματα του δημιουργου

ΙσπανίαΜαδρίτη και περιοχή
  1. ABRIL ABOGADOS

    Ισπανία

    Η εταιρεία ABRIL ABOGADOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νομικοί Σύμβουλοι, Δικηγόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δικηγόροι στην Ισπανία, νομικοι συμβουλοι για θεματα βιομηχανικης ιδιοκτησιας, υπηρεσιες πληροφορησης σχετικα με την προστασια των δεδομενων, και ερευνες σχετικα με διπλωματα ευρεσιτεχνιας, μοντελα, ονομασιες και δικαιωματα του δημιουργου. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  2. ABECSA PATENTES Y MARCAS, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ABECSA PATENTES Y MARCAS, S.L., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι για διπλωματα ευρεσιτεχνιας και ονομασιες, και ερευνες σχετικα με διπλωματα ευρεσιτεχνιας, μοντελα, ονομασιες και δικαιωματα του δημιουργου. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  3. ALVAMARK PATENTES Y MARCAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία ALVAMARK PATENTES Y MARCAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι για διπλωματα ευρεσιτεχνιας και ονομασιες, ερευνες σχετικα με διπλωματα ευρεσιτεχνιας, μοντελα, ονομασιες και δικαιωματα του δημιουργου, Παροχή νομικών συμβουλών για προστασία σήματος, και διπλώματα ευρεσιτεχνίας και σήματα. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ερευνες σχετικα με διπλωματα ευρεσιτεχνιας- μοντελα- ονομασιες και δικαιωματα του δημιουργου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις