• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ισπανία

ΙσπανίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. UBIOTEX QUALITY LIFE S.L.

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Ευρωπαίος κατασκευαστής ορθοπεδικών προϊόντων και για την ανάπαυση με έδρα στην Ισπανία. Παρόλο που τα προϊόντα μας στοχεύουν στην ικανοποίηση των θεραπευτικών αναγκών μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, το κοινό που στοχεύουμε αποτελείται από καταστήματα που εμπορεύονται παρόμοια προϊόντα με εκείνα των καταστημάτων ορθοπεδικών ειδών, φαρμακείων, επιχειρήσεων τεχνικής υποστήριξης κ.α. Στην UBIOTEX, προσφέρουμε έναν αποτελεσματικό, βιώσιμο και ποιοτικό προϊόν. Βούληση μας είναι να είναι ικανοποιημένος ο τελικός καταναλωτής και να γνωρίζει το προϊόν μας, πρώτα από όλα λόγω της αποτελεσματικότητας του και της χρηστικότητας του. Με αυτήν την έννοια, στην UBIOTEX στοιχηματίζουμε σε προϊόντα ποιότητας, ασφαλή, καθώς και στην καινοτομία. Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας προσφέροντας το καλύτερο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών και διευκολύνει την ζωή των επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα μας. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ισπανία, καθώς και σε άλλες αγορές όπως στην Γαλλία, Πορτογαλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία, Φινλανδία, στο Βέλγιο, σε μερικές χώρες της Αφρικής και στην Αυστραλία. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, αναζητώντας νέους αντιπροσώπους και εμπορικά σημεία.

  2. TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλσόν και κάλτσες, καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης, Καλσόν και κάλτσες, ορθωτικά μηχανήματα συγκράτησης, καλτσον θεραπειας, μπρασελε για τον αστραγαλο, επιγονατιδες, και ορθοπεδικοί επίδεσμοι. Έχει έδρα σε Canet De Mar-Barcelona, Ισπανία.

  3. GERIALINE

    Ισπανία

    Η εταιρεία GERIALINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Έπιπλα οικιακής χρήσης, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, αρθρωτά κρεβάτια, ορθοπεδικα προϊοντα, και Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

  4. ORTECMO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTECMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Granada (ciudad), Ισπανία.

  5. UBIOTEX QUALITY LIFE

    Ισπανία

    Η εταιρεία UBIOTEX QUALITY LIFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. APOYOS HUMANOS

    Ισπανία

    Η εταιρεία APOYOS HUMANOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα ειδη για την τριτη ηλικια. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

  2. ORTOPEDIA ERGOX S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA ERGOX S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα οποθεραπειας, και τεχνητα μελη. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  3. MANUFACTURAS ORTOPÉDICAS GAMBÍN

    Ισπανία

    Η εταιρεία MANUFACTURAS ORTOPÉDICAS GAMBÍN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, και ορθοπεδικοι κορσεδες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  4. PEUKINA

    Ισπανία

    Η εταιρεία PEUKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, και ορθοπεδικά υποδήματα. Έχει έδρα σε Bonrepos I Mirambell-Valencia, Ισπανία.

  5. ORTOCORE

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOCORE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  1. BIO VAC ESPAÑA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία BIO VAC ESPAÑA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Paterna, Ισπανία.

  2. VENTUBEL SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία VENTUBEL SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Leganes, Ισπανία.

  1. SUNRISE MEDICAL SOCIEDAD LIMITADA.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SUNRISE MEDICAL SOCIEDAD LIMITADA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Arrankudiaga, Ισπανία.

  2. LUGA SUMINISTROS MEDICOS SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία LUGA SUMINISTROS MEDICOS SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Casarrubios Del Monte, Ισπανία.

  3. AYUDAS DINAMICAS S. L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία AYUDAS DINAMICAS S. L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Santa Perpetua De Mogoda, Ισπανία.

  4. VIRMEDIC S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία VIRMEDIC S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Torrent, Ισπανία.

  5. ORTOBEA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOBEA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Andoain, Ισπανία.

  6. TRAIBER, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία TRAIBER, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Reus, Ισπανία.

  7. POLIORTO COMPOSITES

    Ισπανία

    Η εταιρεία POLIORTO COMPOSITES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  8. OKM QUIMICA ORTOPEDICA SOCIEDAD LIMITADA.

    Ισπανία

  1. ESPUMAS EL LLANO S.L.

    Ισπανία

  2. LAFITT SA

    Ισπανία

  3. PROORTO SL

    Ισπανία

  4. NOVO-FERRIZ SL

    Ισπανία

  5. PLANTAS ANATOMICAS SL

    Ισπανία

  6. PLANTILLAS ORTOPEDICAS SL

    Ισπανία

  7. SOCIEDAD TECNICA PARA LA INVESTIGACION DE COMPONENTES ORTOPEDICOS SL

    Ισπανία