• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Διανομέας - Ισπανία

ΙσπανίαΔιανομέας
  1. JONATAN EXPOSITO S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία JONATAN EXPOSITO S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για την ωρολογοποιια, σετ κοσμηματων, και αγορα πολυτιμων αντικειμενων. Έχει έδρα σε Molins De Rei, Barcelona, Ισπανία.

  2. TASADORES JOYEROS

    Ισπανία

    Η εταιρεία TASADORES JOYEROS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα. Έχει έδρα σε Barcelona-Spain, Ισπανία.

  3. COMERCIAL CANARYMEX CORREAS PARA RELOJ ITALIANAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία COMERCIAL CANARYMEX CORREAS PARA RELOJ ITALIANAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gran Canaria, Ισπανία.

  4. REPLICASRELOJES

    Ισπανία

    Η εταιρεία REPLICASRELOJES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

  5. FORNITURAS DE LA ROSA

    Ισπανία

    Η εταιρεία FORNITURAS DE LA ROSA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσοχοεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλεία για κοσμηματοποιία και χρυσοχοΐα, μηχανηματα και εργαλεια για ειδη χρυσοχοϊας και κοσμηματοποιια, και εργαστηριο ωρολογοποιιας. Έχει έδρα σε ALBACETE, Ισπανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Διανομέας - Ισπανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ