• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

ΙσπανίαΒαρκελώνη και ΚαταλονίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. CONTROL DE PLAGAS BARCELONA CPB

    Ισπανία

    Η εταιρεία CONTROL DE PLAGAS BARCELONA CPB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυοκτονιες, μυοκτονιες σε κτιρια και τοποθεσιες, μυοκτονίες σε εσωτερικούς χώρους, και έλεγχος των βλαβερών εντόμων. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  2. GOLD SERVICE

    Ισπανία

    Η εταιρεία GOLD SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλυση υδατων, και ασφαλεια διατροφης. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  3. BCNPLAGAS TRATAMIENTOS PROFESIONALES

    Ισπανία

    Η εταιρεία BCNPLAGAS TRATAMIENTOS PROFESIONALES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυοκτονιες, και απεντόμωση. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  4. SUNET PLAGAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία SUNET PLAGAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικη απολυμανση υδατων, και μυοκτονιες. Έχει έδρα σε L'arboc-Tarragona, Ισπανία.

  5. EXSER PLAGAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία EXSER PLAGAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απεντόμωση, και μυοκτονιες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ