• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης

Αποτελέσματα για

Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GREINER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

 2. SPANSET SECUTEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SpanSet secutex Sicherheitstechnik GmbH ιδρύθηκε το 1982 από τον Heinz Franke και την SpanSet GmbH. Η secutex ως ψευδώνυμο για τον όρο «Ασφαλές κλωστοϋφαντουργικό προϊόν» εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επεξεργαστές πολυουρεθάνης. Η αρχική γκάμα προϊόντων που περιλάμβανε αρχικά επιστρωμένους με πολυουρεθάνη ανυψωτικούς ιμάντες και εύκαμπτους σωλήνες προστασίας, καλύπτει διάφορους τομείς, όπως τεχνικά διαμορφωμένα εξαρτήματα για την κατασκευή μηχανημάτων, την επίστρωση ράουλων & κυλίνδρων, τους προφυλακτήρες περόνης και την προστασία επιφανειών. Το secutex είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική στη φθορά πολυουρεθάνη που αναπτύχθηκε για την ανύψωση εξαρτημάτων με αιχμηρές ακμές, όπως, π.χ., ελασμάτων σε ρολό. Η εξ ιδίων κατασκευή καλουπιών μάς παρέχει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε εξατομικευμένες λύσεις και κατασκευές. Με συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων στους τομείς Coilhandling και αποθήκευσης, η secutex αποτελεί σήμερα σχεδόν βιομηχανικό πρότυπο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Όλα τα προϊόντα παράγονται στη Γερμανία και διατίθενται απευθείας ή μέσω ενός παγκόσμιου εμπορικού δικτύου

 3. LEMMENS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMMENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Σύσπαστα και βαρούλκα, Κορδόνια και σπάγγοι, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Δίχτυα και σχοινιά, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Σύσπαστα και βαρούλκα, και μεταλλικα καλωδια. Έχει έδρα σε Sprimont, Βέλγιο.

 4. DRAHTSPLEISSEREI KÖPPEN GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRAHTSPLEISSEREI KÖPPEN GBR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Rathenow, Γερμανία.

 5. BAUMGART HEBEN UND SICHERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUMGART HEBEN UND SICHERN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Ochtrup, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. H. SEEHASE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία H. SEEHASE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. BERNHARD MUFFLER SEILEREI & FLECHTEREI

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERNHARD MUFFLER SEILEREI & FLECHTEREI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

 3. VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VTT INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

 4. SEILEREI JOACHIM PFLUG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEILEREI JOACHIM PFLUG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

 5. ISOTEX TEXTILGESELLSCHAFT KEMNITZER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ISOTEX TEXTILGESELLSCHAFT KEMNITZER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Nördlingen, Γερμανία.

 1. SEILEREI & MONTAGE PETER WEISS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEILEREI & MONTAGE PETER WEISS GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Flintsbach, Γερμανία.

 2. SPANSET GESELLSCHAFT FÜR TRANSPORTSYSTEME UND TECHNISCHE BÄNDER MBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SPANSET GESELLSCHAFT FÜR TRANSPORTSYSTEME UND TECHNISCHE BÄNDER MBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Übach-Palenberg, Γερμανία.

 1. HANSA TEC HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HANSA TEC HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Osterholz-Scharmbeck, Γερμανία.

 2. HUBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUBER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Roßbach, Γερμανία.

 3. LORTEL

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LORTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Σύσπαστα και βαρούλκα, Ιμάντες ασφαλείας, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, και Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bettembourg, Λουξεμβούργο.

 4. AMK GEFAHRGUTCONSULTING

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMK GEFAHRGUTCONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Syke, Γερμανία.

 5. HERMANN WENDLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMANN WENDLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Aue, Γερμανία.

 6. ALLWEB BELGIUM

  Βέλγιο

  Κατασκευάζονται ιμάντες ανύψωσης και πρόσδεσης, σωληνοειδείς ιμάντες, στρογγυλές αρτάνες ("one-way slings") και δίχτυα για βαρέα φορτία - δίχτυα ανύψωσης μάρκας Beneca. Σύστημα στοιβάγματος, ιμάντες πρόσδεσης με πόρπες, λουριά, αγκράφες καστάνια, καστάνιες, ιμάντες πρόσδεσης, ιμάντες ανύψωσης με τρίγωνο, ατελείωτες ιμάντες, ιμάντες, σωληνοειδείς ιμάντες προσαρμοσμένοι στις ανάγκες σας. Ιμάντες ανύψωσης και σύσφιξης, ιμάντες πρόσδεσης προσαρμόσιμοι στο κείμενο και το λογότυπο της επιλογής σας. Πολύ γρήγορη παράδοση και εγγυημένη ποιότητα!

 7. HALATSAN SAPAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία HALATSAN SAPAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, σφεντονες, βιομηχανική ανύψωση, Ανύψωση - εξοπλισμός, και εξαρτήματα για τη διαχείριση φορτίων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. BESIS MAKINA CONCRETE PLANT TECH. LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία BESIS MAKINA CONCRETE PLANT TECH. LTD STI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργοστασια σκυροδεματος. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 1. CONTAINER TECHNICS NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONTAINER TECHNICS NV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Wijnegem, Βέλγιο.

 2. CHRISTIAN G. AHRENS

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHRISTIAN G. AHRENS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 3. HEPP GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEPP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

 4. STERNKOPF SEIL- & HEBETECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία STERNKOPF SEIL- & HEBETECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Crinitzberg, Γερμανία.

 5. ZUSCH-PACK

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZUSCH-PACK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

 6. NOWEHA NORDWESTDEUTSCHE HANDELSGESELLSCHAFT H. PIEPER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία NOWEHA NORDWESTDEUTSCHE HANDELSGESELLSCHAFT H. PIEPER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 7. KÜHN INDUSTRY

  Γερμανία

  Η εταιρεία KÜHN INDUSTRY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Sarstedt, Γερμανία.

 8. SPANSET AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία SPANSET AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Oetwil Am See, Ελβετία.

 9. FAHRZEUGAUSRUESTUNG.DE

  Γερμανία

  Η εταιρεία FAHRZEUGAUSRUESTUNG.DE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Hänigsen, Γερμανία.

 10. GLOBUS-DRAHTSEIL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GLOBUS-DRAHTSEIL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης. Έχει έδρα σε Hilden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.336 Επιχειρήσεις