• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ιδιαίτερα μαθήματα

Αποτελέσματα για

Ιδιαίτερα μαθήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRONTISTIRIO LOGISMOS

  Ελλάδα

  Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός Λογισμός δημιουργήθηκε με σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές του με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο όσο και την επιτυχή αποφοίτησή τους από αυτό.Είμαστε βέβαιοι ότι αποτελούμε την καλύτερη εκπαιδευτική υπηρεσία στο χώρο των φροντιστηρίων και το αποδεικνύουμε έμπρακτα με τα αποτελέσματα των μαθητών μας. Έχοντας μελετήσει διεξοδικά το σύστημα εκπαίδευσης, είμαστε ικανοί να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης.

 2. GREEK LESSONS ONLINE

  Ελλάδα

  Παραδίδονται μαθήματα ελληνικών για όλα τα επίπεδα σε μαθητές όλων των ηλικιών. Τα μαθήματα παραδίδονται από φιλόλογο ειδικευμένη στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας και διεξάγονται διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση μιας σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης που ονομάζεται Webex. Το διαδικτυακό αυτό περιβάλλον μπορεί να υποστηρίξει όχι μόνο ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και ομαδικά μαθήματα δύο ή τριών ατόμων. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ακούν και να βλέπουν τους υπόλοιπους σε πραγματικό χρόνο ενώ ο ενσωματωμένος στο περιβάλλον διαδραστικός πίνακας μας επιτρέπει να προβάλλουμε το διδακτικό υλικό, να γράφουμε σημειώσεις αλλά και να παρακολουθούμε video.

 3. THE FRENCH CLASS - FRENCH TUTOR PARIS

  Γαλλία

 4. ABAQUE

  Γαλλία

 5. MASTERCLASS PREPA

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. QUADRO DE HONRA

  Πορτογαλία

 2. UN CLIC EST TOUT DEVIENT FACILE

  Γαλλία

 3. CENTRO STUDI REVOLUTION

  Ιταλία

 4. CENTRUM INNOWACJI PROLEARNING

  Πολωνία

 5. CENTRUM USŁUG NURKOWYCH TRYTON

  Πολωνία

 1. OENOLOGIE FRANCE

  Γαλλία

 2. MINI-LERNKREIS NACHHILFE

  Γερμανία

 3. CENTRO A.S. SRL

  Ιταλία

 4. NACHHILFEDUESSELDORF.COM

  Γερμανία

 5. LA CLAVE ESPAÑOLA

  Βραζιλία

 6. JM FORMATION

  Γαλλία

  Η JM Formation σας προσφέρει πολλά γλωσσολογικά και επικοινωνιακά εργαλεία που σας συνοδεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο : ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Καταρτίσεις στα μέτρα σας και προσαρμοσμένες σε όλα τα επίπεδα. Όλες οι ξένες γλώσσες. Με ιδιαίτερα μαθήματα ή μέσω τηλεφώνου ή skype, ειδικευμένοι εκπαιδευτές γλωσσών. Ενίσχυση γλωσσομάθειας. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ. Μάθετε καλά γαλλικά για μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία στον γραπτό λόγο. Πρακτική προσέγγιση υπό πραγματικές καταστάσεις. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΙΑ για έναν επιτυχημένο εκπατρισμό ή για την καλύτερη ένταξη ξένων συνεργατών. Προσωπική εκπαίδευση. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ η εγγύηση της επιτυχίας σας σε διεθνές επίπεδο. Μετάφραση σε μια μεγάλη γκάμα ξένων γλωσσών και θεμάτων. Τήρηση των προθεσμιών και των αναγκών σας. Δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών, πεπειραμένοι και ειδικευμένοι ανά τομέα. Τεχνολογικά εργαλεία. Μεταφράζουμε τα επαγγελματικά σας έγγραφα (ιστότοπο, ενημερωτικές δημοσιεύσεις, συμβάσεις, τεχνικό φυλλάδιο, κατάλογο κ.λπ.).

 7. SKYPENGLISH

  Ελλάδα

  Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών Online - Καθηγήτρια Αγγλικών, Δήμητρα Πετκάκη Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Skypenglish και συμπληρώστε τη φόρμα για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Με το one-to-one online μάθημα Αγγλικών θα έχεις γρήγορη πρόοδο στα Αγγλικά σου χωρίς μεγάλη πίεση και πολύ διάβασμα. Για όποιο λόγο κι αν θες να μάθεις Αγγλικά το Skypenglish είναι δίπλα σου: - για Αγγλικά για πιστοποίηση - για Αγγλικά για Επικοινωνία - για Αγγλικά για Επαγγελματίες - για Αγγλικά για Αρχάριους - για Αγγλικά για Ενήλικες Σε όποιο επίπεδο γλωσσομάθειας Αγγλικών κι αν βρίσκεσαι, όποιο πτυχίο κι αν θέλεις να κατακτήσεις, όποια κι αν είναι η ανάγκη σου για εκμάθηση Αγγλικών κλείσε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα για να καταλήξουμε από κοινού στο πλάνο εκμάθησης που θα ακολουθήσουμε.

 8. ANAVASIS

  Ελλάδα

  Το Ανάβασις είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών σε φοιτητές και σπουδαστές. Υποστήριξη φοιτητών στην εκπόνηση προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών. Υποστήριξη φοιτητών στην εκπόνηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών. Εύρεση βιβλιογραφίας Επίβλεψη των εργασιών Στατιστικές μελέτες Πτυχιακές - Φοιτητικές Εργασίες - Στατιστικές Μελέτες - Μεταφράσεις - Διπλωματικές - Υποστήριξη Φοιτητών - Εύρεση Βιβλιογραφίας - Επιμέλεια Κειμένων - Σύνταξη Βιογραφικών - Μετάφραση Βιογραφικών Το Φοιτητικό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», γνωρίζοντας τη δυσκολία και τις απαιτήσεις των πανεπιστημιακών μαθημάτων, στηρίζει τους φοιτητές με παραδόσεις ιδιαίτερων μαθημάτων, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία τους στις τελικές εξετάσεις. Το «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», έχοντας στο δυναμικό του έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μπορεί να καλύψει την ύλη κάθε μαθήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στα κυριότερα σημεία της κάθε ενότητας. Ιδιαίτερα μαθήματα με έμπειρους καθηγητές, κατόχων διεθνώς αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών μέσω Skype. Στατιστικές αναλύσεις Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας όλη την στατιστική ανάλυση που απαιτεί η εργασία σας. Αυτό σημαίνει: Διανομή και συλλογή των ερωτηματολογίων (εφόσον αυτό είναι απαραίτητο), εισαγωγή δεδομένων σε στατιστικά προγράμματα όπως SPSS, EXCEL, MiniTab, Lisrel, ανάλυση αποτελεσμάτων από την συλλογή πρωτογενών δεδομένων από τα ερωτηματολόγια και την διατύπωση συμπερασμάτων. Ο υψηλός βαθμός πτυχίου περνάει από το Ανάβασις.

 9. ESCUELA OFICIAL DE ESQUÍ SIERRA NEVADA

  Ισπανία

  Ειδικές προσφορές στην ιστοσελίδα μας. Υπηρεσία ενοικίασης σκι και οργανωμένες αποστολές. Μαθήματα σκι και χιονοσανίδας, ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα για γκρουπ. Πιστοποιημένοι δάσκαλοι (ISIA). Μιλάμε γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά και ρωσικά.

 10. C.I.T.I. TRADUCCIONES

  Ισπανία

  διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και συναντήσεων. Ταυτόχρονη διερμηνεία. Επίσημοι ξεναγοί. Διαδοχική διερμηνεία, συνεντεύξεις τύπου, ψιθυριστή διερμηνεία, ντόπιοι συνοδοί. Συνοδοί. Ορκωτές μεταφράσεις : Κατάρτιση στην ταυτόχρονη διερμηνεία: Ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα.

 1. EUROFAMILY

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Θέλετε να ανακαλύψετε την Ρωσία; Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Eurofamily μπορεί να υλοποιήσει το όνειρο σας ! Έχουμε πάνω από 20 χρόνια πείρας, βρισκόμαστε στην Μόσχα και εξειδικευόμαστε σε εξατομικευμένες υπηρεσίες και σας υποσχόμαστε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε αυτά τα όμορφα και ενδιαφέροντα θεάματα της Ρωσίας: Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Χρυσός Δακτύλιος, Μπαϊκάλ! Παρέχουμε υπηρεσίες διευθέτησης εισαγόμενων ταξιδευτών και υπηρεσίες σε ιδιώτες ή γκρουπ και επαγγελματίες στον τουριστικό τομέα: αποστολή τουριστικών ή επαγγελματικών προσκλήσεων, προσφορά όλων των τουριστικών υπηρεσιών, διοργάνωση κλασικών και πρωτότυπων επισκέψεων, μεταφορές, αναζήτηση καταλυμάτων (σε ξενοδοχείο, ιδιωτικό διαμέρισμα ή διαμονή σε σπίτι), κράτηση πτήσεων ή σιδηροδρομικών εισιτηρίων (συμπ. υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου), επαγγελματικά ταξίδια, μαθήματα ρωσικής γλώσσας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, διερμηνείς. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, πεπειραμένοι και παθιασμένοι, θα χαρούν ιδιαίτερα να σας βοηθήσουν ώστε να οργανώστε το τέλειο ταξίδι για μια εκπληκτική εμπειρία στην Ρωσία. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ELAN LANGUAGES

  Βέλγιο

  Η ElaN Languages είναι ο απόλυτος παροχέας σας γλωσσών. Αναζητάτε μαθήματα κατάρτισης ξένων γλωσσών ποιότητας, μεταφράσεις υπηρεσίες ανθρώπινων πόρων ή διεθμηνείς ; Ικανοποιούμε άμεσα όλες τις απαιτήσεις χάρη σε μια εξατομικευμένη λύση επικεντρωμένη στο αποτέλεσμα. Είτε είστε καταστηματάρχης, είτε ιδιοκτήτης μιας ΜΜΕ ή συνεργάζεστε σε μια επιχείρηση με 5000 υπαλλήλους, η αίτηση σας έχει, για εμάς, την ίδια σημασία. Κατανοούμε τις ιδιαίτερες σας ανάγκες και αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η MyElaN αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Μια αποτελεσματική ηλεκτρονική πλατφόρμα ξένων για να διευκολύνει την εργασία σας και να κάνει τη ζωή σας πιο ευχάριστη. Η ElaN Languages διαθέτει γραφεία στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Γαλλία και στην Ρωσία. Η ElaN Languages υπήρξε η πρώτη μεταφραστική εταιρεία στο Μπενελούξ που απέκτησε την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά EN 15038, την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας όσον αφορά τις υπηρεσίες μετάφρασης.

 3. HOTEL KATAFIGI

  Ελλάδα

  Βρισκόμαστε σε υψόμετρο 1500 μέτρων και 26 χιλιόμετρα από το χωριό Βελβεντό Κοζάνης και 50 χιλιόμετρα απο το κέντρο της Κοζάνης . Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε, εκτός από την αισθητική και άνετα δωμάτια, ένα μοντέρνο εστιατόριο για 50 άτομα, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε καλοφαγά, αλλά και όλα τα είδη των ιδιωτικών εκδηλώσεων. Οι καταπληκτική θέα που προσφέρεται στα Πιέρια Όρη θα σας εκπλήξει ευχάριστα.Η γη μας και ιδιαίτερα το χωριό Καταφύγιο περιβάλλεται από μια εκπληκτική φυσική ομορφιά που ηρεμεί, ενώ την ίδια στιγμή γοητεύει την ψυχή του επισκέπτη. Το ξενοδοχείο μας λόγω του μικρού αριθμού των διαθέσιμων κλινών (20) χαρακτηρίζεται από το σχηματισμό μιας μεγάλης και VIP εξυπηρέτηση των πελατών. Ελπίζουμε ότι θα το απολαύσετε .Το Hotel Katafigi είναι ένα ορεινό θέρετρο 3 αστέρων, το οποίο ειδικεύεται σε υπαίθριες δραστηριότητες με τη δημιουργία πακέτων διακοπών ομάδες και ιδιαίτερα στα βουνά της Πιερίας. Μερικές από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πεζοπορία, τοξοβολία, ορεινή ποδηλασία, μαθήματα μαγειρικής κλπ. Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες συνεργάτες μας θα παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη για να εξασφαλιστεί ότι θα ζήσετε κάθε δραστηριότητα στο έπακρο. Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που θέλετε, και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε μας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιδιαίτερα μαθήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

23 επιχειρήσεις