• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ιατρικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SOL-MILLENNIUM

  Πολωνία

  Η SOL-MILLENIUM είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων υγείας που ασχολείται αποκλειστικά στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και διανομή ιατρικών συσκευών ανώτατης ποιότητας και προστατευτικός ατομικός εξοπλισμός για ασθενείς και επαγγελματίες. Παρέχουμε προϊόντα σε σχέση με την παράδοση φαρμάκων, την συλλογή δειγματοληψιών, την θεραπεία του διαβήτη και στην προστασία έναντι μολυσματικών νόσων όπως σύριγγες και βελόνες. Σε σχέση με την τωρινή υγειονομική κρίση, παρέχουμε επίσης προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, προστατευτικές φόρμες, μονωτικές μπλούζες ή θερμόμετρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων. Για την ολοκλήρωση της γκάμας μας προϊόντων, προσφέρουμε και είδη για την υγεία των ζώων. Εξυπηρετούμε την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αμερική και επιλεγμένες χώρες της Ασίας στον Ειρηνικό, από τα γραφεία και τα κέντρα μας διανομής στην Βραζιλία, Κίνα, Πολωνία και ΗΠΑ. Η SOL-MILLENNIUM παρέχει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ λύση medtech. Προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας ώστε να ικανοποιήσει όλα τα πρότυπα ασφαλείας και κλινικά σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε έναν πιο υγιεινό μέλλον.

 2. PLUS SAFETY

  Τουρκία

  Με έτος ίδρυσης το 1998, η αποστολή της PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. είναι να "Ενισχύει και να αναπτύξει την PLUS GROUP ώστε να είναι ο πρώτος προμηθευτής ιατρικών προϊόντων και εξοπλισμών στον κόσμο". Με πάνω από είκοσι χρόνια πείρας στην παραγωγή ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης, η PLUS SAFETY έγινε έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους επαγγελματίες κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης στην Τουρκία, καλύπτει επίσης υπηρεσίες ΚΑΚ. Μέχρι σήμερα, πάνω από 180 προϊόντα της εταιρείας έχουν λάβει πιστοποίηση κατά CE, ISO9001 και ISO13485 και πωλούνται σε περισσότερες από 15 χώρες στον κόσμο. Η PLUS GROUP διαθέτει 2 θυγατρικές : το παράρτημα Hadımköy και το παράρτημα Yeşilköy. Τα κύρια προϊόντα της PLUS GROUP συμπεριλαμβάνουν : Χειρουργική μάσκα, προσωπίδα και γυαλιά, ιατρική μπλούζα, χειρουργικά καλύμματα και άλλες σειρές ιατρικών προϊόντων. Μέχρι τώρα, η PLUS GROUP καταχώρισε 6 προϊόντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αφοσιώνεται στην έρευνα και στην κατασκευή νέων προϊόντων. Η PLUS GROUP στοχεύει να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινότομη επιστήμη και τεχνολογία στους πελάτες της.

 3. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Τουρκία

  Η Pharmaturca είναι αποθήκη φαρμάκων με άδεια εξαγωγή από την Τουρκία/ Κωνσταντινούπολη. Είμαστε η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία, εγγεγραμμένη στο Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας από το 2004. Προμηθεύουμε με υψηλής ποιότητας ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα, παρέχοντας ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές και με εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και διασφαλίζει την προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων, παράλληλων εισαγωγών και προϊόντων για τον τομέα της περίθαλψης σε χονδρεμπόρους, διεθνή φαρμακεία, νοσοκομεία, φορείς αρωγής στον τρίτο κόσμο, κρατικές ιατρικές υπηρεσίες και ιδιωτικά ιδρύματα. Παρέχουμε περισσότερα από 7.000 συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικές συσκευές και διάφορες υπηρεσίες στον φαρμακευτικό τομέα, με δράση παγκόσμιας εμβέλειας. Γενόσιμα φάρμακα Rx, επώνυμα φάρμακα Rx, Ενέσιμα, αναλώσιμα ιατρικής/ χειρουργικής χρήσης, ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, ιατρεία, έλλειψη κρίσιμων φαρμάκων, αναλώσιμα νοσοκομείων, φαρμακεία, νοσοκομεία, κλινικές προηγμένη περιποίηση τραυμάτων, εμβόλια, ουρολογία, στομία. Αναλαμβάνουμε φαρμακευτικά έργα μεγάλης κλίμακας ή σε μικρές ποσότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Τουρκία με πιστοποίηση κατά 'Pharmacychecker'. Διαθέτουμε πολλούς πελάτες στην ΕΕ, στην Ασία στην Νότια και Κεντρική Αμερική, Μέση Ανατολή, Νότια και Βόρεια Αφρική και αλλού, εργαζόμαστε σε περισσότερες από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 4. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  DEHAS - από το 2002 έως το 2019, πάνω από 15 χρόνια ικανοτήτων και λύσεων στη Γερμανία. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ιατρική έκτακτης ανάγκης - σε νοσοκομεία - στη φροντίδα κατ 'οίκον - στην αεροπορία. Εστιάζουμε στις εφαρμογές του οξυγόνου, τη δοσολογία, την ανάμειξη, τη μέτρηση και την παρουσίαση των βασικών παραμέτρων που προκύπτουν. Προϊόντα εστίασης είναι οι μειωτήρες πίεσης QualityReg, οι μίκτες αερίων QualityMix, τα μόνιτορ οξυγόνου QualityMon, οι συσκευές υγρού οξυγόνου EasyMate. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει υπηρεσίες, συμβουλευτικής, ειδικές κατασκευαστικές σειρές ή μεμονωμένα κομμάτια για ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Η πιστοποίηση με ISO 13485: 2016 και BeP για την κατασκευή δοχείων πίεσης είναι αυτονόητη, και η έδρα μας βρίσκεται στη Γερμανία. Παράγουμε εξοπλισμό ΚΠΕ/ ιδιωτικές ετικέτες για γνωστούς κατασκευαστές / εταιρείες ιατροτεχνολογίας και αεροπορίας. DEHAS – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!

 5. ERNST BECHTOLD & SOHN E.K.

  Γερμανία

  Από το 1885 μια επωνυμία με καλή φήμη. Το γεγονός ότι η Bechtold & Sohn έχει μακρά ιστορία επιτυχιών δεν είναι τυχαίο. Ακόμη και στην τέταρτη γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει ασφαλώς την πορεία της με τις ίδιες αξίες, με τις οποίες ο τορναδόρος ξύλου Peter Bechtold ίδρυσε την επιχείρησή του το 1885: ποιότητα, συνέχεια, προσωπικότητα και δραστηριότητα. Αυτές οι αρετές αποτελούν τους πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρείας, με τους οποίους ο Wolfgang Bechtold και οι 150 συνεργάτες του έχουν αποκτήσει άριστη φήμη σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, ιδίως στους τομείς της φαρμακευτικής, της ιατρικής και της χημείας. Πάθος για το πλαστικό και την τεχνολογία Το πλαστικό αποτελεί το κύριο υλικό στην Bechtold & Sohn ήδη εδώ και περισσότερες από πέντε δεκαετίες . Έτσι προκύπτει τεράστια εμπειρία, με την οποία άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες παράγουν πλαστικά εξαρτήματα για επώνυμους πελάτες σε 3 βάρδιες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAYMED

  Τουρκία

  Κατασκευάζουμε μη υφαντό ύφασμα όπως %100 PP ελασματοποιημένα μη υφασμένα προϊόντα, απορροφητικές ουσίες και σύνθετα και βρισκόμαστε στην νότιο-ανατολική πλευρά της Τουρκίας. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012 με έντονη βούληση να αναπτυχθούμε ώστε να γίνουμε η καλύτερη επιχείρηση παραγωγής μη υφαντών και έτσι να έχουμε περισσότερη επιρροή στην κοινωνίας μας χάρη στα οφέλη των προϊόντων μας. Με προσωπικό 400 υπαλλήλων, οι περισσότεροι στελέχη, και μια ιδιαίτερα υψηλή παραγωγική ικανότητα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εταίρους σε όλο τον κόσμο, σε περίπου 48 χώρες. Δεν σταματάμε στην παραγωγή με τα εργαστήρια μας αιχμής και το κέντρο ανάπτυξης προϊόντων αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε την καλύτερη λύση για τους εταίρους μας. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τα πιο εκλεκτά στοιχεία της εργασίας μας. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες όπως κατασκευή χειρουργικών μπλουζών, χειρουργικές φόρμες και μια ποικιλία σετ με την θυγατρική μας εταιρεία Baymed İnovative προσπαθούμε επίσης να προσφέρουμε την καλύτερη συνεργασία για τον εταίρο μας στον ιατρικό τομέα. Κατανοώντας την ανάγκη του πληθυσμού για υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος, αποδείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Εφόσον το σύνθημα της εταιρείας είναι " Από την στιγμή που σας αφορά, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε", μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. ALFA-MED LLC

  Ρωσία

  Η Alfa-Med κατασκευάζει ιατρικό εξοπλισμό για ηλεκτρονική διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Η ηλεκτρονική διάγνωση βασίζεται στην κυμαινόμενη φύση βιολογικών αντικειμένων. Η συνεργασία με παγκόσμια κορυφαία ινστιτούτα ιατρικής και έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Alfa-Med να κατασκευάζει διαγνωστικό εξοπλισμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας: Ο σύνθετος διαγνωστικός έλεγχος SensitivE επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση του σώματος με υψηλή ακρίβεια ως 97%. Το Sensitiv imago είναι μια συσκευή για στιγμιαία αξιολόγηση της υγείας και βοηθητικές δοκιμές. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές και εξοπλισμό από το 2001. Η εργασία έρευνας και ανάπτυξης της Alfa-Med παρέχεται από την MD και τους καλύτερους ειδικούς με πτυχία PhD ιατρικής, βιολογίας και τεχνικών επιστημών. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε και να αναπτύξουμε συσκευές και εξοπλισμό για την υγεία, ηλεκτροιατρικό εξοπλισμό ικανό να ανιχνεύσει προκλινικά στάδια οργανικής δυσλειτουργίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας.

 3. ATLANTIQUE REPARTITION

  Γαλλία

  Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Τουρκία

  Η Medizer είναι μια εταιρεία με υποδομή διαφημιστικού πρακτορείου από την Τουρκία η οποία παράγει και πωλεί ιατρικά προϊόντα. Το εμπορικό σήμα "Medizer" αποτελεί ένα από τα υπό-σήματα της PrizmaNet Medical, συμπ. την παραγωγή και πώληση ιατρικών μασκών και μασκών τύπου N95/FFP2 και πολλών άλλων προϊόντων υγείας. Επιπλέον, παράγουμε σχέδια συσκευασίας για μάσκες και τα προϊόντα μας θα σας προστατέψουν με τον πιο αποστειρωμένο τρόπο. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία "Full Ultrasonic Single Machine Technology" υψηλής ποιότητας στην παραγωγή μας. Η ημερήσια παραγωγική μας ικανότητα ανέρχεται σε 200 χιλιάδες για μάσκες N95/FFP2, 100 χιλιάδες για παιδικές χειρουργικές μάσκες και 500 χιλιάδες για ενήλικες χειρουργικές μάσκες και θα βρείτε πολλά περισσότερα στον ιστότοπο μας. Αναπτύσσουμε επίσης την γκάμα των προϊόντων μας παράγοντας παντόφλες, υποδήματα, βρεφικές πάνες και ιατρική ένδυση. Οι υφασμάτινες εμφυσημένες μας μάσκες σας προστατεύουν εναντίων του 99% των ιών. Επιπλέον, οι μάσκες μας N95/FFP2 φέρουν αποδεδειγμένη ποιότητα και αξιοπιστία με πιστοποιητικά κατά MNA B+C2. Οι μάσκες μας τηρούν τα πρότυπα τύπου IIR και προορίζονται αποκλειστικά για τμήματα υγείας, που μπορούν να έχουν διάφορα σχέδια και χρώματα. Κύριως μας στόχος είναι να είστε ευχαριστημένοι κατά την χρήση τους. Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο κάθε μέρα τον στόχο μας, να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη και να φέρουμε το εμπορικό μας σήμα στο προσκήνιο στον τομέα της υγείας. Παίρνουμε αυστηρές αποφάσεις για τα ιατρικά μας προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την υγεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η AMETEK Specialty Metal Products (SMP) είναι μια ηγετική πολυεθνική που παράγει μεταλλουργικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για κρίσιμες εφαρμογές. Η γκάμα των εξατομικευμένων μεταλλικών μας προϊόντων συμπ. μεταλλικές σκόνες με ψεκασμό, διπλά ελάσματα σε ρολό και μεταλλικοί σωλήνες με μηχάνευση ακριβείας, μεταλλικοί σωλήνες μικρής διαμέτρου, εξαιρετικά λεπτά φύλλα, μορφοποιημένα σύρματα, προϊόντα θερμικής διαχείρισης και συστατικά μορφοποιημένα και μηχανικής επεξεργασίας. Διαθέτουμε παραγωγικούς χώρους στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο, που συμπεριλαμβάνουν τις AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, και AMETEK SMP Wallingford. Οι επιχειρήσεις μας αντιπροσωπεύουν μια πρωτοπόρα δύναμη στην παραγωγή μεταλλικών προϊόντων υψηλής απόδοσης για τις αγορές της ιατρικής, ενέργειας, πυρηνική, όργανα και μετρήσεις, ηλεκτρονική, αεροναυπηγική, άμυνα, αυτοκινήτου, πετρέλαιο και αέριο, γεώτρηση και ορυχεία, και βιομηχανίας. Όποτε προκύπτει μια νέα πρόκληση μηχανικής η οποία απαιτεί εξατομικευμένο μεταλλικό προϊόν, η ομάδα των μεταλλουργικών μας εμπειρογνώμων εργάζεται αποκλειστικά ώστε να αναπτύσσει τις λύσεις ανώτατης ποιότητας που θα λειτουργήσουν άψογα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος Motex Healthcare παρέχει στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης την ηρεμία για καλύτερη προστασία και επίσης αφοσιωμένο στον τομέα των ιατρικών προμηθευτών, ειδικά σε χειρουργικές μάσκες προσώπου, επιδέσμους τραυμάτων και χειρουργικά γάντια. Ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής, η Motex έχει παράσχει αξιόπιστο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (ΜΑΠ) και λύσεις ελέγχου των λοιμώξεων σε πολυάριθμες κρίσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένων επιδημιών και πανδημιών όπως SARS, H1N1 και COVID-19. Το παγκόσμιο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης μας παρέχει τις πιο διακεκριμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Προσπαθώντας συνεχώς για επιτυχία, θα δεσμευόμαστε πάντα να αναπτύσσουμε προηγμένα προϊόντα για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε εξειδικευμένοι σε: 1. Ιατρική μάσκα προσώπου και μη ιατρική μάσκα προσώπου: Μάσκα προσώπου σε σχήμα διαμαντιού, αναπνευστήρας FFP2, χειρουργική μάσκα προσώπου, μάσκα προσώπου C-Shape για παιδιά. 2. Επίδεσμοι τραυμάτων και χειρουργικές ταινίες. 3. Χειρουργικά και εξεταστικά γάντια. 4. Υπηρεσία OEM / ODM Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 2. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Τουρκία

  Η STR Biotechnology που ιδρύθηκε το 2017, δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, στην παραγωγή, στη διάθεση και στο μάρκετινγκ βιοϊατρικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτουμε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα PRP με την εμπορική ονομασία S&M PRP. Επιπλέον, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει το σετ παρασκευής CGF με την εμπορική ονομασία GrowthCell και φυγοκέντρους με την εμπορική ονομασία LABFUGE. Με το PRF Box που παράγουμε, οι οδοντίατροί μας έχουν δημιουργήσει το σετ παρασκευής Εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια ινώδες και το έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Εκτός αυτού, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα σετ παρασκευής βλαστοκυττάρων STEMMEX. Επιδιώκουμε να παρέχουμε βιοϊατρικά προϊόντα υψηλής ποιότητας εύκολα στη χρήση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σε προσιτές τιμές. Η παραγωγή μας πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 13485: σύστημα διαχείρισης ποιότητας 2016, GMP και της οδηγίας 93/42/ΕΚ. Επίσης, όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υιοθετούμε την αρχή της συνεχούς βελτίωσης και της συνεχούς ικανοποίησης του πελάτη με την ολοκληρωμένη γνώση. Στην STR Biotechnology αξιολογούμε με προσοχή τα σχόλια που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας και από ιατρούς και τα υλοποιούμε στα προϊόντα μας. Με τους μηχανισμούς μας που εργάζονται στη δομή μας, έχουμε σχεδιάσει σχολαστικά τη δημιουργία νέων προϊόντων και έχουμε θέσει ως στόχο να παρέχουμε τα πλέον κατάλληλα και υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον προσιτές τιμές από την άποψη της άνεσης χρήσης. Γνωρίζουμε ότι η συνέχιση της ικανοποίησης των πελατών βρίσκεται στο στάδιο Ε&Α και σχεδίασης, στο πρώτο στάδιο της παραγωγής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. S.A.M MED BV

  Κάτω Χώρες

  Η SAM MED B.V. έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων μας ανάλυσης φαρμάκων. Ωστόσο, ενώ αναζητάμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου κόσμου, τα τεστ μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είμαστε ηγετική εταιρεία διανομής φαρμακευτικών προϊόντων. Εξειδικευόμαστε στο ξεπούλημα, στις πωλήσεις περίσσιων αποθεμάτων, στα τέλη σειρών και στα κανονικά αποθέματα. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε αποκτήσει την φήμη παροχής ποιοτικών προϊόντων με βέλτιστη εξυπηρέτηση. 'Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι εγγυημένα 100% αυθεντικά. Παράλληλα με την αξιόλογη μας βάση πελατών της Ολλανδίας, διαθέτουμε μια σημαντική παρουσία στις περισσότερες χώρες καθώς παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για μια εξυπηρέτηση χωρίς συμβιβασμούς σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές φίρμες και κυρίως από επίσημους αντιπροσώπους ώστε να σας φέρουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας και μειωμένες τιμές χονδρικής.

 2. DENTAG SRL

  Ιταλία

  Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

 3. BEE-N PHARMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEE-N ιδρύθηκε το 2010, παρέχει φαρμακευτικά προϊόντα στην Άγκυρα της Τουρκίας. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επώνυμων και γενόσημων φαρμάκων, νοσοκομειακά αναλώσιμα, προϊόντα υγείας και ευεξίας, κιτ δοκιμών, προϊόντα ατομικής φροντίδας. Η εταιρεία μας στοχεύει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πουλάμε και να παρέχουμε εξειδικευμένα φαρμακευτικά είδη σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Γενόσημα φάρμακα • Γενόσημα φάρμακα με συνταγή • Επώνυμα φάρμακα ΜΥΣΥΦΑ• Επώνυμα φάρμακα με συνταγή • Βασικός ιατρικός εξοπλισμός• Προϊόντα υγείας και ευεξίας • Προϊόντα ατομικής υγιεινής και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας. Δεσμευόμαστε ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία, το μάρκετινγκ και την παράδοση φαρμάκων και αναλώσιμα υψηλής ποιότητας και αιχμής για τους γιατρούς, τις κλινικές και τα νοσοκομεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990, παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην συσκευασία ιατρικών ειδών, αποστείρωση και έλεγχος καθαρισμού, CSSD, και απολύμανση. Στην GUNDEM, με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στον τομέα των συσκευών και εξαρτημάτων συσκευασίας ιατρικών ειδών διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα: -Πλήρως αυτόματες και χειροκίνητες συσκευές παρασκευής θηκών, -Περιστροφικές συσκευές σφράγισης, παλμικές συσκευές σφράγισης και εξαρτήματα, -Ταινίες ταυτοποίησης χειρουργικών εργαλείων, Αποστειρωμένοι τάπητες εισόδου με απολυμαντικό -Ετικέτες με δείκτη και πιστόλι ετικετοποίησης για σύστημα τεκμηρίωσης ελέγχου αποστείρωσης, υλικά συσκευασίας αποστείρωσης.Κατασκευαστές θηκών, ρολών και άλλα! Στην GUNDEM, διαθέτουμε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιητικά "Εγχώρια προϊόντα" και "Ικανότητα υπηρεσίας" καθώς και κατά EN ISO 9001: 2015 για τα μοναδικά μας προϊόντα. Επίσης, τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικά συμβατότητας με τα σχετικά πρότυπα όπως πιστοποιητικά κατά EN 868, ISO 11607-2, CE, Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε περισσότερα!

 5. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ουγγαρία

  Η MAJOR MEDICAL SOLUTIONS είναι παγκόσμιος προμηθευτής αισθητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει αισθητικές ιατρικές συσκευές και άλλα ιατρικά αναλώσιμα, ειδικά πληρωτικά υλικά δέρματος. Είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος χονδρικής πώλησης για φαρμακοβιομηχανίες που σχετίζονται με την βιομηχανία της αισθητικής από το 2018. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παραμένουμε ενημερωμένη με τις καινοτομίες της βιομηχανίας μας και παρέχουμε τα φάρμακα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά.

 6. FINE TUBES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Fine Tubes Ltd διαθέτει 70ετή πείρα στην μηχανική μετάλλου ακριβείας. Παρέχουμε στους πελάτες μας υποστήριξη από τον αρχικό σχεδιασμό, υλικό, μέχρι την παραγωγή και την παράδοση των σωληνώσεων υψηλής απόδοσης που κατασκευάζουμε. Τα σωληνοειδή προϊόντα που αναπτύσσουμε προορίζονται για εφαρμογές κρίσιμης ανθεκτικότητας σε ακραίες συνθήκες. Κατασκευάζουμε σωλήνες σε δύο βασικές μορφές : ατσάλινος αγωγός από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς ραφές, σωλήνες από κράμα νικελίου και σωλήνες τιτανίου όπως ίσιοι και ελικοειδής σωλήνες. Συγκολλημένοι, εφελκυσμένοι σωλήνες.

 7. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Τουρκία

 8. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

 1. SCHMITT SPEZIALMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 2. AIC-SNOWBALL

  Γαλλία

 3. CLINICCARE GMBH

  Γερμανία

 4. BACHOFNER BDC SWISS

  Ελβετία

 5. CARDIOGAP MÉDICAL

  Γαλλία

 6. PERO-SYSTEM MESSGERÄTE GMBH

  Γερμανία

 7. MEDI-MANAGE INNOVATION GMBH

  Γερμανία

 8. CARDIO DEFI

  Γαλλία

 9. HEALTHCON MEDICAL GMBH

  Γερμανία

 10. VALITECH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.217 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια