• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ιατρικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FENTO

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge
 2. PHARMA EXPRESS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Pharma Express ειδικεύεται στην διανομή ιατρικών ειδών. Υπό το σήμα Ajan, παρέχουμε υγειονομικά προϊόντα προστασίας, κυρίως μάσκες, ώστε να αντεπεξέλθουμε στην αυξανόμενη ζήτηση σε αυτήν την περίοδο υγειονομικής κρίσης. Προσφέρουμε μάσκες κάθε είδους στην αγορά, όπως χειρουργικές μάσκες FFP2 και μάσκες 3 στρώσεων καθώς και μπλούζες, γάντια, απολυμαντικό τζελ και σετ δοκιμών για τον κορονοϊό COVID-19. Επίσης, προσφέρουμε μονάδες με απολυμαντικό τζελ, ανέπαφες. Είμαστε σε επικοινωνία με πολλούς προμηθευτές στην Ασία και στην Γαλλία και έτσι εφαρμόζουμε ανταγωνιστικές τιμές με βέλτιστες προθεσμίες παράδοσης με απόλυτη ασφάλεια. Παραδίδουμε αποκλειστικά τα προϊόντα μας με πιστοποίηση κατά CE και FDA σε μεγάλες ποσότητες. Δεκάδες τοπικές κοινότητες, δημαρχεία, περιοχές και επιχειρήσεις μας έχουν εμπιστευτεί και βασίστηκαν στην γρήγορη μας ανταπόκριση για να προστατεύσουν την υγεία τους και να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. SOL-MILLENNIUM

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η SOL-MILLENIUM είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων υγείας που ασχολείται αποκλειστικά στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και διανομή ιατρικών συσκευών ανώτατης ποιότητας και προστατευτικός ατομικός εξοπλισμός για ασθενείς και επαγγελματίες. Παρέχουμε προϊόντα σε σχέση με την παράδοση φαρμάκων, την συλλογή δειγματοληψιών, την θεραπεία του διαβήτη και στην προστασία έναντι μολυσματικών νόσων όπως σύριγγες και βελόνες. Σε σχέση με την τωρινή υγειονομική κρίση, παρέχουμε επίσης προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, προστατευτικές φόρμες, μονωτικές μπλούζες ή θερμόμετρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων. Για την ολοκλήρωση της γκάμας μας προϊόντων, προσφέρουμε και είδη για την υγεία των ζώων. Εξυπηρετούμε την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αμερική και επιλεγμένες χώρες της Ασίας στον Ειρηνικό, από τα γραφεία και τα κέντρα μας διανομής στην Βραζιλία, Κίνα, Πολωνία και ΗΠΑ. Η SOL-MILLENNIUM παρέχει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ λύση medtech. Προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας ώστε να ικανοποιήσει όλα τα πρότυπα ασφαλείας και κλινικά σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε έναν πιο υγιεινό μέλλον.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PLUS SAFETY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Με έτος ίδρυσης το 1998, η αποστολή της PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. είναι να "Ενισχύει και να αναπτύξει την PLUS GROUP ώστε να είναι ο πρώτος προμηθευτής ιατρικών προϊόντων και εξοπλισμών στον κόσμο". Με πάνω από είκοσι χρόνια πείρας στην παραγωγή ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης, η PLUS SAFETY έγινε έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους επαγγελματίες κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης στην Τουρκία, καλύπτει επίσης υπηρεσίες ΚΑΚ. Μέχρι σήμερα, πάνω από 180 προϊόντα της εταιρείας έχουν λάβει πιστοποίηση κατά CE, ISO9001 και ISO13485 και πωλούνται σε περισσότερες από 15 χώρες στον κόσμο. Η PLUS GROUP διαθέτει 2 θυγατρικές : το παράρτημα Hadımköy και το παράρτημα Yeşilköy. Τα κύρια προϊόντα της PLUS GROUP συμπεριλαμβάνουν : Χειρουργική μάσκα, προσωπίδα και γυαλιά, ιατρική μπλούζα, χειρουργικά καλύμματα και άλλες σειρές ιατρικών προϊόντων. Μέχρι τώρα, η PLUS GROUP καταχώρισε 6 προϊόντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αφοσιώνεται στην έρευνα και στην κατασκευή νέων προϊόντων. Η PLUS GROUP στοχεύει να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινότομη επιστήμη και τεχνολογία στους πελάτες της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ATLANTIQUE REPARTITION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Pharmaturca είναι αποθήκη φαρμάκων με άδεια εξαγωγή από την Τουρκία/ Κωνσταντινούπολη. Είμαστε η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία, εγγεγραμμένη στο Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας από το 2004. Προμηθεύουμε με υψηλής ποιότητας ιατρικό εξοπλισμό και φάρμακα, παρέχοντας ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές και με εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία μας έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και διασφαλίζει την προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων, παράλληλων εισαγωγών και προϊόντων για τον τομέα της περίθαλψης σε χονδρεμπόρους, διεθνή φαρμακεία, νοσοκομεία, φορείς αρωγής στον τρίτο κόσμο, κρατικές ιατρικές υπηρεσίες και ιδιωτικά ιδρύματα. Παρέχουμε περισσότερα από 7.000 συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικές συσκευές και διάφορες υπηρεσίες στον φαρμακευτικό τομέα, με δράση παγκόσμιας εμβέλειας. Γενόσιμα φάρμακα Rx, επώνυμα φάρμακα Rx, Ενέσιμα, αναλώσιμα ιατρικής/ χειρουργικής χρήσης, ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, ιατρεία, έλλειψη κρίσιμων φαρμάκων, αναλώσιμα νοσοκομείων, φαρμακεία, νοσοκομεία, κλινικές προηγμένη περιποίηση τραυμάτων, εμβόλια, ουρολογία, στομία. Αναλαμβάνουμε φαρμακευτικά έργα μεγάλης κλίμακας ή σε μικρές ποσότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Τουρκία με πιστοποίηση κατά 'Pharmacychecker'. Διαθέτουμε πολλούς πελάτες στην ΕΕ, στην Ασία στην Νότια και Κεντρική Αμερική, Μέση Ανατολή, Νότια και Βόρεια Αφρική και αλλού, εργαζόμαστε σε περισσότερες από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ERNST BECHTOLD & SOHN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1885 μια επωνυμία με καλή φήμη. Το γεγονός ότι η Bechtold & Sohn έχει μακρά ιστορία επιτυχιών δεν είναι τυχαίο. Ακόμη και στην τέταρτη γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει ασφαλώς την πορεία της με τις ίδιες αξίες, με τις οποίες ο τορναδόρος ξύλου Peter Bechtold ίδρυσε την επιχείρησή του το 1885: ποιότητα, συνέχεια, προσωπικότητα και δραστηριότητα. Αυτές οι αρετές αποτελούν τους πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρείας, με τους οποίους ο Wolfgang Bechtold και οι 150 συνεργάτες του έχουν αποκτήσει άριστη φήμη σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, ιδίως στους τομείς της φαρμακευτικής, της ιατρικής και της χημείας. Πάθος για το πλαστικό και την τεχνολογία Το πλαστικό αποτελεί το κύριο υλικό στην Bechtold & Sohn ήδη εδώ και περισσότερες από πέντε δεκαετίες . Έτσι προκύπτει τεράστια εμπειρία, με την οποία άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες παράγουν πλαστικά εξαρτήματα για επώνυμους πελάτες σε 3 βάρδιες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. BAYMED

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε μη υφαντό ύφασμα όπως %100 PP ελασματοποιημένα μη υφασμένα προϊόντα, απορροφητικές ουσίες και σύνθετα και βρισκόμαστε στην νότιο-ανατολική πλευρά της Τουρκίας. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012 με έντονη βούληση να αναπτυχθούμε ώστε να γίνουμε η καλύτερη επιχείρηση παραγωγής μη υφαντών και έτσι να έχουμε περισσότερη επιρροή στην κοινωνίας μας χάρη στα οφέλη των προϊόντων μας. Με προσωπικό 400 υπαλλήλων, οι περισσότεροι στελέχη, και μια ιδιαίτερα υψηλή παραγωγική ικανότητα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εταίρους σε όλο τον κόσμο, σε περίπου 48 χώρες. Δεν σταματάμε στην παραγωγή με τα εργαστήρια μας αιχμής και το κέντρο ανάπτυξης προϊόντων αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε την καλύτερη λύση για τους εταίρους μας. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τα πιο εκλεκτά στοιχεία της εργασίας μας. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες όπως κατασκευή χειρουργικών μπλουζών, χειρουργικές φόρμες και μια ποικιλία σετ με την θυγατρική μας εταιρεία Baymed İnovative προσπαθούμε επίσης να προσφέρουμε την καλύτερη συνεργασία για τον εταίρο μας στον ιατρικό τομέα. Κατανοώντας την ανάγκη του πληθυσμού για υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος, αποδείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Εφόσον το σύνθημα της εταιρείας είναι " Από την στιγμή που σας αφορά, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε", μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ALFA-MED LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Alfa-Med κατασκευάζει ιατρικό εξοπλισμό για ηλεκτρονική διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Η ηλεκτρονική διάγνωση βασίζεται στην κυμαινόμενη φύση βιολογικών αντικειμένων. Η συνεργασία με παγκόσμια κορυφαία ινστιτούτα ιατρικής και έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Alfa-Med να κατασκευάζει διαγνωστικό εξοπλισμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας: Ο σύνθετος διαγνωστικός έλεγχος SensitivE επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση του σώματος με υψηλή ακρίβεια ως 97%. Το Sensitiv imago είναι μια συσκευή για στιγμιαία αξιολόγηση της υγείας και βοηθητικές δοκιμές. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές και εξοπλισμό από το 2001. Η εργασία έρευνας και ανάπτυξης της Alfa-Med παρέχεται από την MD και τους καλύτερους ειδικούς με πτυχία PhD ιατρικής, βιολογίας και τεχνικών επιστημών. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε και να αναπτύξουμε συσκευές και εξοπλισμό για την υγεία, ηλεκτροιατρικό εξοπλισμό ικανό να ανιχνεύσει προκλινικά στάδια οργανικής δυσλειτουργίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  DEHAS - από το 2002 έως το 2019, πάνω από 15 χρόνια ικανοτήτων και λύσεων στη Γερμανία. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ιατρική έκτακτης ανάγκης - σε νοσοκομεία - στη φροντίδα κατ 'οίκον - στην αεροπορία. Εστιάζουμε στις εφαρμογές του οξυγόνου, τη δοσολογία, την ανάμειξη, τη μέτρηση και την παρουσίαση των βασικών παραμέτρων που προκύπτουν. Προϊόντα εστίασης είναι οι μειωτήρες πίεσης QualityReg, οι μίκτες αερίων QualityMix, τα μόνιτορ οξυγόνου QualityMon, οι συσκευές υγρού οξυγόνου EasyMate. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει υπηρεσίες, συμβουλευτικής, ειδικές κατασκευαστικές σειρές ή μεμονωμένα κομμάτια για ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Η πιστοποίηση με ISO 13485: 2016 και BeP για την κατασκευή δοχείων πίεσης είναι αυτονόητη, και η έδρα μας βρίσκεται στη Γερμανία. Παράγουμε εξοπλισμό ΚΠΕ/ ιδιωτικές ετικέτες για γνωστούς κατασκευαστές / εταιρείες ιατροτεχνολογίας και αεροπορίας. DEHAS – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. GEOTAR

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η GEOTAR Manufacturing LLC δεσμεύεται στην προσωπική της ανάπτυξη και παραγωγή εκπαιδευτικών προσομοιωτών, στην ανάπτυξη και εκσυγχρονισμών προσομοιωτών καθώς και στην ανάπτυξη και υλοποίηση υλικών και λογισμικών για την διεξαγωγή της εξέτασης Objective Structured Clinical Exam (OSСE) με δυνατότητα οπτικοακουστικής καταγραφής και αυτοματισμός της διαδικασίας έγκρισης ειδικών. Η GEOTAR Manufacturing LLC προσφέρει υπηρεσίες εγγύησης και μετά την εγγύηση για κατασκευασμένα προϊόντα και σύνθετα, παρέχει κατάρτιση στους τελικούς χρήστες, συμμετέχει συνεχώς σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις και εκθέσεις, στην Ρωσία και το εξωτερικό.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. VEPARA LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Με έδρα στην πόλη Watford, έξω από το Λονδίνο, η Vepara Ltd. είναι η μεγαλύτερη μεριδιούχος όσον αφορά τα παλμικά οξύμετρα, τα ψηφιακά θερμόμετρα, τα ανέπαφα θερμόμετρα και τα χαρτομάντηλα τσέπης. Αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια, τρίφυλλες μη ιατρικές μάσκες υψηλής ποιότητας και αποστειρωμένες ιατρικές μάσκες μαζί με τα αναλώσιμα μας από PPE και άλλος ιατρικός ζωτικός εξοπλισμός. Υπάρχει απόθεμα έτοιμο για αποστολή. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντα και των υπηρεσιών μας και εξασφαλίζουμε προσωπική εξέταση οποιουδήποτε θέματος μας αναφέρετε σχετικά με την επαγγελματική σας σχέση με την Vepara Ltd. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 3. BRANDED GROUP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Ertan Clinique, εταιρεία Branded Group με έδρα το Παρίσι, εξειδικεύεται στην παρασκευή ιατρικού εξοπλισμού και κυρίως απολυμαντικού υγρού. Σας το προσφέρουμε σε διάφορες ποσότητες από 100 ml μέχρι 5 L. Πέρα από το απολυμαντικό υγρό για τα χέρια, η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει επίσης υγρό σαπούνι, υγρά μαντηλάκια κατά των ιών, σπρέι για όλες τις επιφάνειες, απολυμαντικό χώρου, προσωπίδες ή ακόμα μάσκες καθώς και ο υπόλοιπος εξοπλισμός προστασίας μιας χρήσης, όπως γάντια νιτριλίου, βινυλίου ή λάτεξ, καλύμματα για τις μπλούζες, ποδονάρια και σκουφιά. Αφοσιωνόμαστε στην συνεχή έρευνα και αναζήτηση λύσεων για την βελτίωση της υγιεινής των χεριών. Εργαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας. Το μεγάλο μας απόθεμα αποτελείται από πάνω από δύο εκατομμύρια προϊόντα και μας επιτρέπει να σας τα παραδώσουμε μέσα στις συντομότερες προθεσμίες. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την υγεία σας στα πλαίσια της τωρινής υγειονομικής κρίσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Medizer είναι μια εταιρεία με υποδομή διαφημιστικού πρακτορείου από την Τουρκία η οποία παράγει και πωλεί ιατρικά προϊόντα. Το εμπορικό σήμα "Medizer" αποτελεί ένα από τα υπό-σήματα της PrizmaNet Medical, συμπ. την παραγωγή και πώληση ιατρικών μασκών και μασκών τύπου N95/FFP2 και πολλών άλλων προϊόντων υγείας. Επιπλέον, παράγουμε σχέδια συσκευασίας για μάσκες και τα προϊόντα μας θα σας προστατέψουν με τον πιο αποστειρωμένο τρόπο. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία "Full Ultrasonic Single Machine Technology" υψηλής ποιότητας στην παραγωγή μας. Η ημερήσια παραγωγική μας ικανότητα ανέρχεται σε 200 χιλιάδες για μάσκες N95/FFP2, 100 χιλιάδες για παιδικές χειρουργικές μάσκες και 500 χιλιάδες για ενήλικες χειρουργικές μάσκες και θα βρείτε πολλά περισσότερα στον ιστότοπο μας. Αναπτύσσουμε επίσης την γκάμα των προϊόντων μας παράγοντας παντόφλες, υποδήματα, βρεφικές πάνες και ιατρική ένδυση. Οι υφασμάτινες εμφυσημένες μας μάσκες σας προστατεύουν εναντίων του 99% των ιών. Επιπλέον, οι μάσκες μας N95/FFP2 φέρουν αποδεδειγμένη ποιότητα και αξιοπιστία με πιστοποιητικά κατά MNA B+C2. Οι μάσκες μας τηρούν τα πρότυπα τύπου IIR και προορίζονται αποκλειστικά για τμήματα υγείας, που μπορούν να έχουν διάφορα σχέδια και χρώματα. Κύριως μας στόχος είναι να είστε ευχαριστημένοι κατά την χρήση τους. Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο κάθε μέρα τον στόχο μας, να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη και να φέρουμε το εμπορικό μας σήμα στο προσκήνιο στον τομέα της υγείας. Παίρνουμε αυστηρές αποφάσεις για τα ιατρικά μας προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την υγεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. JSC IC SPA ANDROID TECHNICS

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η JSC IC SPA ANDROID TECHNICS σχεδιάζει και κατασκευάζει ρομπότ από το 2009, κατασκευάζοντας δυναμικά πρωτότυπα σε όλες τις νέες κατευθύνσεις της ρομποτικής από βιομηχανικά ρομπότ μέχρι το πρώτο αστρονομικό ρομπότ FEDOR, που εκτέλεσε έναν πλήρες κύκλο διαστημικών πτήσεων. Το κύριο μας πλεονέκτημα είναι η ικανότητα μας να προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο του προϊόντος - από τις τεχνικές προδιαγραφές ως την αυτοματοποίηση της παραγωγής του σε σειρά. Οι κύριοι τομείς των αναπτύξεων μας συμπεριλαμβάνουν: - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉ - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, - ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ.Για 12 χρόνια αναπτύξαμε πάνω από 110 ρομποτικά συστήματα και κατοχυρώσαμε πάνω από 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται και το υπουργείο βιομηχανίας και εμπορίου της Ρωσίας, το υπουργείο παιδείας και επιστήμης της ρωσικής ομοσπονδίας, το υπουργείο υγείας της ρωσικής ομοσπονδίας, η κρατική επιχείρηση "Roskosmos" και άλλες επιχειρήσεις.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος Motex Healthcare παρέχει στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης την ηρεμία για καλύτερη προστασία και επίσης αφοσιωμένο στον τομέα των ιατρικών προμηθευτών, ειδικά σε χειρουργικές μάσκες προσώπου, επιδέσμους τραυμάτων και χειρουργικά γάντια. Ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής, η Motex έχει παράσχει αξιόπιστο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (ΜΑΠ) και λύσεις ελέγχου των λοιμώξεων σε πολυάριθμες κρίσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένων επιδημιών και πανδημιών όπως SARS, H1N1 και COVID-19. Το παγκόσμιο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης μας παρέχει τις πιο διακεκριμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Προσπαθώντας συνεχώς για επιτυχία, θα δεσμευόμαστε πάντα να αναπτύσσουμε προηγμένα προϊόντα για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε εξειδικευμένοι σε: 1. Ιατρική μάσκα προσώπου και μη ιατρική μάσκα προσώπου: Μάσκα προσώπου σε σχήμα διαμαντιού, αναπνευστήρας FFP2, χειρουργική μάσκα προσώπου, μάσκα προσώπου C-Shape για παιδιά. 2. Επίδεσμοι τραυμάτων και χειρουργικές ταινίες. 3. Χειρουργικά και εξεταστικά γάντια. 4. Υπηρεσία OEM / ODM Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. MEDPLANT, LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η MEDPLANT, LLC ιδρύθηκε το 2000. Σήμερα είναι μια αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παρασκευή ιατρικών συσκευών για πρώτες βοήθειες. Ο κύριος στόχος της ανάπτυξης μας είναι η δημιουργία φορητών, αξιόπιστων, σύγχρονων ιατρικών συσκευών, εύκολες στην χρήση, για τις ιατρικές υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, ιατρική σε περιπτώσεις καταστροφών, εθελοντές και διασώστες. Οι συσκευές χρησιμοποιούνται σε δύσκολες κλιματικές και περιβαλλοντολογικές καταστάσεις, για την μεταφορά, επείγοντα περιστατικά κ.λπ. Η εταιρεία “MEDPLANT” έχει άδεια για την παραγωγή ιατρικών συσκευών, διαθέτει πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βραβεία. Η εταιρεία αξιοποιήθηκε και τηρεί τις απαιτήσεις των προτύπων κατά ISO 9001, ISO 13485. Επίσης η MEDPLANT πέρασε με επιτυχία την διαδικασία της συμβατότητας των προϊόντων με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχει την άδεια να φέρει την σήμανση CE, που επιβεβαιώνει την καλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. DENTAG SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. S.A.M MED BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η SAM MED B.V. έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων μας ανάλυσης φαρμάκων. Ωστόσο, ενώ αναζητάμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου κόσμου, τα τεστ μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είμαστε ηγετική εταιρεία διανομής φαρμακευτικών προϊόντων. Εξειδικευόμαστε στο ξεπούλημα, στις πωλήσεις περίσσιων αποθεμάτων, στα τέλη σειρών και στα κανονικά αποθέματα. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε αποκτήσει την φήμη παροχής ποιοτικών προϊόντων με βέλτιστη εξυπηρέτηση. 'Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι εγγυημένα 100% αυθεντικά. Παράλληλα με την αξιόλογη μας βάση πελατών της Ολλανδίας, διαθέτουμε μια σημαντική παρουσία στις περισσότερες χώρες καθώς παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για μια εξυπηρέτηση χωρίς συμβιβασμούς σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές φίρμες και κυρίως από επίσημους αντιπροσώπους ώστε να σας φέρουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας και μειωμένες τιμές χονδρικής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990, παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην συσκευασία ιατρικών ειδών, αποστείρωση και έλεγχος καθαρισμού, CSSD, και απολύμανση. Στην GUNDEM, με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στον τομέα των συσκευών και εξαρτημάτων συσκευασίας ιατρικών ειδών διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα: -Πλήρως αυτόματες και χειροκίνητες συσκευές παρασκευής θηκών, -Περιστροφικές συσκευές σφράγισης, παλμικές συσκευές σφράγισης και εξαρτήματα, -Ταινίες ταυτοποίησης χειρουργικών εργαλείων, Αποστειρωμένοι τάπητες εισόδου με απολυμαντικό -Ετικέτες με δείκτη και πιστόλι ετικετοποίησης για σύστημα τεκμηρίωσης ελέγχου αποστείρωσης, υλικά συσκευασίας αποστείρωσης.Κατασκευαστές θηκών, ρολών και άλλα! Στην GUNDEM, διαθέτουμε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιητικά "Εγχώρια προϊόντα" και "Ικανότητα υπηρεσίας" καθώς και κατά EN ISO 9001: 2015 για τα μοναδικά μας προϊόντα. Επίσης, τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικά συμβατότητας με τα σχετικά πρότυπα όπως πιστοποιητικά κατά EN 868, ISO 11607-2, CE, Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε περισσότερα!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Η MAJOR MEDICAL SOLUTIONS είναι παγκόσμιος προμηθευτής αισθητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει αισθητικές ιατρικές συσκευές και άλλα ιατρικά αναλώσιμα, ειδικά πληρωτικά υλικά δέρματος. Είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος χονδρικής πώλησης για φαρμακοβιομηχανίες που σχετίζονται με την βιομηχανία της αισθητικής από το 2018. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παραμένουμε ενημερωμένη με τις καινοτομίες της βιομηχανίας μας και παρέχουμε τα φάρμακα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CIT NELIAN αναλαμβάνει την κατασκευή και προμήθεια συστημάτων οπτικού ελέγχου Dianel. Εκτιμούμε κάθε πελάτη χωριστά και παρέχουμε την βέλτιστη υπηρεσία: - δωρεάν ενημέρωση του λογισμικού Dianel, - Υποστήριξη πελατών, - οδηγίες και συμβουλές, - εκπαίδευση διαγνωστικών μεθόδων. Τα προϊόντα μας: + "Dianel®" σύνθετες αναλύσεις βιοσυντονισμού με ολοκληρωμένη βιολογική αναφορά, + Dianel®-iON Σύνθετος ψυχοφυσιολογικός έλεγχος BFB, + Dianel®-Micro – Λογισμικά), + Ψηφιακά μικροσκόπια, + Σύνθετο RTM ιατρικής χρήσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EUROPE ENDOSCOPE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. CLINICCARE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. AIC-SNOWBALL

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 6. BACHOFNER BDC SWISS

  Ελβετία

  Verified by europages badge
 7. HEALTHCON MEDICAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 8. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 9. MEDI-MANAGE INNOVATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 10. CARDIOGAP MÉDICAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.700 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια