• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ιατρικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ZEYNI MEDIKAL TEKSTIL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZEYNI MEDIKAL TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική, Υφάσματα ιατρικής χρήσης, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, υφασματα ιατρικης χρησης, ιατρική ποδιά, Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική, ιατρο-χειρουργικά είδη, και χειρουργικά γάντια. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 2. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Medizer είναι μια εταιρεία με υποδομή διαφημιστικού πρακτορείου από την Τουρκία η οποία παράγει και πωλεί ιατρικά προϊόντα. Το εμπορικό σήμα "Medizer" αποτελεί ένα από τα υπό-σήματα της PrizmaNet Medical, συμπ. την παραγωγή και πώληση ιατρικών μασκών και μασκών τύπου N95/FFP2 και πολλών άλλων προϊόντων υγείας. Επιπλέον, παράγουμε σχέδια συσκευασίας για μάσκες και τα προϊόντα μας θα σας προστατέψουν με τον πιο αποστειρωμένο τρόπο. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία "Full Ultrasonic Single Machine Technology" υψηλής ποιότητας στην παραγωγή μας. Η ημερήσια παραγωγική μας ικανότητα ανέρχεται σε 200 χιλιάδες για μάσκες N95/FFP2, 100 χιλιάδες για παιδικές χειρουργικές μάσκες και 500 χιλιάδες για ενήλικες χειρουργικές μάσκες και θα βρείτε πολλά περισσότερα στον ιστότοπο μας. Αναπτύσσουμε επίσης την γκάμα των προϊόντων μας παράγοντας παντόφλες, υποδήματα, βρεφικές πάνες και ιατρική ένδυση. Οι υφασμάτινες εμφυσημένες μας μάσκες σας προστατεύουν εναντίων του 99% των ιών. Επιπλέον, οι μάσκες μας N95/FFP2 φέρουν αποδεδειγμένη ποιότητα και αξιοπιστία με πιστοποιητικά κατά MNA B+C2. Οι μάσκες μας τηρούν τα πρότυπα τύπου IIR και προορίζονται αποκλειστικά για τμήματα υγείας, που μπορούν να έχουν διάφορα σχέδια και χρώματα. Κύριως μας στόχος είναι να είστε ευχαριστημένοι κατά την χρήση τους. Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο κάθε μέρα τον στόχο μας, να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη και να φέρουμε το εμπορικό μας σήμα στο προσκήνιο στον τομέα της υγείας. Παίρνουμε αυστηρές αποφάσεις για τα ιατρικά μας προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την υγεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SOL-MILLENNIUM

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η SOL-MILLENIUM είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων υγείας που ασχολείται αποκλειστικά στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και διανομή ιατρικών συσκευών ανώτατης ποιότητας και προστατευτικός ατομικός εξοπλισμός για ασθενείς και επαγγελματίες. Παρέχουμε προϊόντα σε σχέση με την παράδοση φαρμάκων, την συλλογή δειγματοληψιών, την θεραπεία του διαβήτη και στην προστασία έναντι μολυσματικών νόσων όπως σύριγγες και βελόνες. Σε σχέση με την τωρινή υγειονομική κρίση, παρέχουμε επίσης προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, προστατευτικές φόρμες, μονωτικές μπλούζες ή θερμόμετρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων. Για την ολοκλήρωση της γκάμας μας προϊόντων, προσφέρουμε και είδη για την υγεία των ζώων. Εξυπηρετούμε την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αμερική και επιλεγμένες χώρες της Ασίας στον Ειρηνικό, από τα γραφεία και τα κέντρα μας διανομής στην Βραζιλία, Κίνα, Πολωνία και ΗΠΑ. Η SOL-MILLENNIUM παρέχει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ λύση medtech. Προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας ώστε να ικανοποιήσει όλα τα πρότυπα ασφαλείας και κλινικά σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε έναν πιο υγιεινό μέλλον.

 4. ATLANTIQUE REPARTITION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 5. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος Motex Healthcare παρέχει στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης την ηρεμία για καλύτερη προστασία και επίσης αφοσιωμένο στον τομέα των ιατρικών προμηθευτών, ειδικά σε χειρουργικές μάσκες προσώπου, επιδέσμους τραυμάτων και χειρουργικά γάντια. Ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής, η Motex έχει παράσχει αξιόπιστο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (ΜΑΠ) και λύσεις ελέγχου των λοιμώξεων σε πολυάριθμες κρίσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένων επιδημιών και πανδημιών όπως SARS, H1N1 και COVID-19. Το παγκόσμιο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης μας παρέχει τις πιο διακεκριμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Προσπαθώντας συνεχώς για επιτυχία, θα δεσμευόμαστε πάντα να αναπτύσσουμε προηγμένα προϊόντα για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε εξειδικευμένοι σε: 1. Ιατρική μάσκα προσώπου και μη ιατρική μάσκα προσώπου: Μάσκα προσώπου σε σχήμα διαμαντιού, αναπνευστήρας FFP2, χειρουργική μάσκα προσώπου, μάσκα προσώπου C-Shape για παιδιά. 2. Επίδεσμοι τραυμάτων και χειρουργικές ταινίες. 3. Χειρουργικά και εξεταστικά γάντια. 4. Υπηρεσία OEM / ODM Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PLUS SAFETY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Με έτος ίδρυσης το 1998, η αποστολή της PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. είναι να "Ενισχύει και να αναπτύξει την PLUS GROUP ώστε να είναι ο πρώτος προμηθευτής ιατρικών προϊόντων και εξοπλισμών στον κόσμο". Με πάνω από είκοσι χρόνια πείρας στην παραγωγή ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης, η PLUS SAFETY έγινε έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους επαγγελματίες κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης στην Τουρκία, καλύπτει επίσης υπηρεσίες ΚΑΚ. Μέχρι σήμερα, πάνω από 180 προϊόντα της εταιρείας έχουν λάβει πιστοποίηση κατά CE, ISO9001 και ISO13485 και πωλούνται σε περισσότερες από 15 χώρες στον κόσμο. Η PLUS GROUP διαθέτει 2 θυγατρικές : το παράρτημα Hadımköy και το παράρτημα Yeşilköy. Τα κύρια προϊόντα της PLUS GROUP συμπεριλαμβάνουν : Χειρουργική μάσκα, προσωπίδα και γυαλιά, ιατρική μπλούζα, χειρουργικά καλύμματα και άλλες σειρές ιατρικών προϊόντων. Μέχρι τώρα, η PLUS GROUP καταχώρισε 6 προϊόντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αφοσιώνεται στην έρευνα και στην κατασκευή νέων προϊόντων. Η PLUS GROUP στοχεύει να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινότομη επιστήμη και τεχνολογία στους πελάτες της.

 2. BAYMED

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε μη υφαντό ύφασμα όπως %100 PP ελασματοποιημένα μη υφασμένα προϊόντα, απορροφητικές ουσίες και σύνθετα και βρισκόμαστε στην νότιο-ανατολική πλευρά της Τουρκίας. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012 με έντονη βούληση να αναπτυχθούμε ώστε να γίνουμε η καλύτερη επιχείρηση παραγωγής μη υφαντών και έτσι να έχουμε περισσότερη επιρροή στην κοινωνίας μας χάρη στα οφέλη των προϊόντων μας. Με προσωπικό 400 υπαλλήλων, οι περισσότεροι στελέχη, και μια ιδιαίτερα υψηλή παραγωγική ικανότητα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εταίρους σε όλο τον κόσμο, σε περίπου 48 χώρες. Δεν σταματάμε στην παραγωγή με τα εργαστήρια μας αιχμής και το κέντρο ανάπτυξης προϊόντων αλλά προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε την καλύτερη λύση για τους εταίρους μας. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τα πιο εκλεκτά στοιχεία της εργασίας μας. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες όπως κατασκευή χειρουργικών μπλουζών, χειρουργικές φόρμες και μια ποικιλία σετ με την θυγατρική μας εταιρεία Baymed İnovative προσπαθούμε επίσης να προσφέρουμε την καλύτερη συνεργασία για τον εταίρο μας στον ιατρικό τομέα. Κατανοώντας την ανάγκη του πληθυσμού για υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος, αποδείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Εφόσον το σύνθημα της εταιρείας είναι " Από την στιγμή που σας αφορά, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε", μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1885 μια επωνυμία με καλή φήμη. Το γεγονός ότι η Bechtold & Sohn έχει μακρά ιστορία επιτυχιών δεν είναι τυχαίο. Ακόμη και στην τέταρτη γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει ασφαλώς την πορεία της με τις ίδιες αξίες, με τις οποίες ο τορναδόρος ξύλου Peter Bechtold ίδρυσε την επιχείρησή του το 1885: ποιότητα, συνέχεια, προσωπικότητα και δραστηριότητα. Αυτές οι αρετές αποτελούν τους πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρείας, με τους οποίους ο Wolfgang Bechtold και οι 150 συνεργάτες του έχουν αποκτήσει άριστη φήμη σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, ιδίως στους τομείς της φαρμακευτικής, της ιατρικής και της χημείας. Πάθος για το πλαστικό και την τεχνολογία Το πλαστικό αποτελεί το κύριο υλικό στην Bechtold & Sohn ήδη εδώ και περισσότερες από πέντε δεκαετίες . Έτσι προκύπτει τεράστια εμπειρία, με την οποία άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες παράγουν πλαστικά εξαρτήματα για επώνυμους πελάτες σε 3 βάρδιες.

 4. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  DEHAS - από το 2002 έως το 2019, πάνω από 15 χρόνια ικανοτήτων και λύσεων στη Γερμανία. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ιατρική έκτακτης ανάγκης - σε νοσοκομεία - στη φροντίδα κατ 'οίκον - στην αεροπορία. Εστιάζουμε στις εφαρμογές του οξυγόνου, τη δοσολογία, την ανάμειξη, τη μέτρηση και την παρουσίαση των βασικών παραμέτρων που προκύπτουν. Προϊόντα εστίασης είναι οι μειωτήρες πίεσης QualityReg, οι μίκτες αερίων QualityMix, τα μόνιτορ οξυγόνου QualityMon, οι συσκευές υγρού οξυγόνου EasyMate. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει υπηρεσίες, συμβουλευτικής, ειδικές κατασκευαστικές σειρές ή μεμονωμένα κομμάτια για ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Η πιστοποίηση με ISO 13485: 2016 και BeP για την κατασκευή δοχείων πίεσης είναι αυτονόητη, και η έδρα μας βρίσκεται στη Γερμανία. Παράγουμε εξοπλισμό ΚΠΕ/ ιδιωτικές ετικέτες για γνωστούς κατασκευαστές / εταιρείες ιατροτεχνολογίας και αεροπορίας. DEHAS – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!

 5. NETRACO & SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Netraco & Services είναι διεθνής προμηθευτής ιατρικών υλικών με έδρα την πόλη Villenave d’Ornon, Γαλλία. H επιχείρηση μας διαθέτει μακροχρόνια πείρα στον τομέα, προσφέρει την υπηρεσία της πώλησης ιατρικού εξοπλισμού στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Τα προϊόντα του καταλόγου μας φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους καθώς και της μακροχρόνιας τους διάρκειας ζωής.'Ολη η γραμμή μας τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες ιατρικές συνθήκες.Χάρη σε μια επαγγελματική και ανταποκριτική ομάδα, ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν και παραδίδουμε σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Οι ειδικοί μας θα χαρούν να συνοδεύσουν και να συμβουλέψουν τα εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων, τα οδοντιατρικά εργαστήρια, κτηνιάτρους, νοσοκομεία, τοπικά κέντρα, φαρμακεία, γηροκομεία, κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας!

 1. KREA-COGITO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές, το εμπόριο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς μας εξειδίκευσης συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες ύλες, την τεχνολογία αιχμής, την άμυνα και την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Η ίδια η έννοια της KREA-COGITO © προέρχεται από την βούληση μας να ενώσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πωλητές και τους αγοραστές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πρώτων υλών, της τεχνολογίας αιχμής, της άμυνας, της περιβαλλοντολογικής έρευνας και ανάπυξης καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Στόχος μας αρχικά ήταν να βοηθήσουμε την εμπορική ανάπτυξη εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην εισαγωγή-εξαγωγή, υψηλή τεχνολογία, κυρίως ασιατικών επιχειρήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, των εμπειριών και των διαπολιτιστικών συναλλαγών, η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με διάφορους φορείς στον εμπορικό κύκλωμα επιβλήθηκε ως προφανές στοιχείο.Στοχεύουμε να εδραιώσουμε βιώσιμες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και εταίρους μας, βασιζόμενοι σε μια προσέγγιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, διαφανής επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βούληση μας να αναγνωριστεί η ικανότητα μας να βρίσκουμε και να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές τους απαιτήσεις.

 2. SAM3D

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με έδρα στην πόλη Rouen, στην καρδιά της Νορμανδίας, η SAM RESEARCH ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος στον τομέα της σωματικής στάσης και στην τρισδιάστατη μορφολογική ανάλυση. Η επιχείρηση μας είναι περήφανη που σχεδιάζει και διανέμει καινότομα εργαλεία που φέρνουν τα πάνω κάτω όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στον χώρο της υγείας τις τρισδιάστατες αναφορές σωματικής στάσης. Στην καρδιά αυτής της επανάστασης βρίσκεται το Sam3D (Τρισδιάστατο σύστημα μορφολογικής ανάλυσης) που είναι και το εργαλείο - έμβλημα μας, . Στοχεύουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών μας δίνοντας την δυνατότητα στους επαγγελματίες της υγείας, με διάφορες εξειδικεύσεις, να πραγματοποιούν τρισδιάστατες αναλύσεις στάσης του σώματος, χωρίς την χρήση ακτίνων Χ. Το Sam3D καινοτομεί χάρη στο ισχυρό του λογισμικό και στους αλγορίθμους του που εξασφαλίζουν μια βέλτιστη ανακατασκευή της στάσης. Απλοποιεί την αποκάλυψη συχνών παθήσεων όπως η σκολίωση ή μυοσκελετικές διαταραχές, που απαιτούν μια πρόωρη ανταπόκριση. Μέσα σε λίγα λεπτά, ολοκληρώνεται μια πλήρης ανάλυση της στάσης, έτσι ώστε οι επαγγελματίες της υγείας να μπορούν να συνταγογραφήσουν την κατάλληλη θεραπεία και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των ασθενών, μακροπρόθεσμα. Ο εξοπλισμός μας εξασφαλίζει μια ακριβής παρακολούθηση της θεραπείας, με πλήρης ιχνηλάτηση, αντικειμενικές μετρήσεις και μια γρήγορη ανάλυση των ασθενών, αποτρέποντας παράλληλα την έκθεση σε ακτίνες Χ. 'Ολα τα μηχανήματα μας Sam3D συνδέονται σε μια παγκόσμια βάση δεδομένων, την οποία διαχειριζόμαστε εμείς, και μια αποκλειστική συνδρομή επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτήν την πολύτιμη πηγή σε όλο τον κόσμο.

 1. AMETEK ENGINEERED MEDICAL COMPONENTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Η AMETEK Engineered Medical Components (EMC) είναι έμπιστος συνεργάτης φημισμένων κατασκευαστών ιατροτεχνολογικών προϊόντων που παρέχει λύσεις τεχνολογίας αιχμής για διάφορες κλινικές εφαρμογές. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν προσαρμοσμένες διασυνδέσεις, συστήματα καθετήρων, στοιχεία εμφυτευμένων απαγωγών, συγκροτήματα υπερήχων και υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας λέιζερ ακριβείας. Με εμπειρία άνω των 40 ετών, η AMETEK EMC περιλαμβάνει τις επιχειρηματικές μονάδες Avicenna, Technical Services for Electronics και Laserage στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Κάθε επιχειρηματική μονάδα αριστεύει στη δική κατηγορία προϊόντων παρέχοντας υπερσύγχρονες τεχνολογικές λύσεις από τη σχεδίαση και την ανάπτυξη προϊόντων, τη μηχανολογία ακριβείας, την προκαταρκτική παραγωγή έως την εμπορευματοποιημένη παραγωγή, τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και τη διασφάλιση της ποιότητα. Και τα τρία εμπορικά σήματά μας παρέχουν στην AMETEK EMC τη δυνατότητα να διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων παραγωγής για όλες σχεδόν τις κλινικές εφαρμογές είτε πρόκειται για ΚΑΕ είτε για πελάτες προσαρμοσμένης παραγωγής. Οι λύσεις EMC βελτιστοποιούνται για να πληρούν και να υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες των πελατών από την άποψη της απόδοσης, της ποιότητας, του κόστους και της παράδοσης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 2. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. S.A.M MED BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η SAM MED B.V. έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων μας ανάλυσης φαρμάκων. Ωστόσο, ενώ αναζητάμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου κόσμου, τα τεστ μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είμαστε ηγετική εταιρεία διανομής φαρμακευτικών προϊόντων. Εξειδικευόμαστε στο ξεπούλημα, στις πωλήσεις περίσσιων αποθεμάτων, στα τέλη σειρών και στα κανονικά αποθέματα. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη και στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε αποκτήσει την φήμη παροχής ποιοτικών προϊόντων με βέλτιστη εξυπηρέτηση. 'Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι εγγυημένα 100% αυθεντικά. Παράλληλα με την αξιόλογη μας βάση πελατών της Ολλανδίας, διαθέτουμε μια σημαντική παρουσία στις περισσότερες χώρες καθώς παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για μια εξυπηρέτηση χωρίς συμβιβασμούς σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές φίρμες και κυρίως από επίσημους αντιπροσώπους ώστε να σας φέρουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας και μειωμένες τιμές χονδρικής.

 4. DENTAG SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

 5. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Η MAJOR MEDICAL SOLUTIONS είναι παγκόσμιος προμηθευτής αισθητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει αισθητικές ιατρικές συσκευές και άλλα ιατρικά αναλώσιμα, ειδικά πληρωτικά υλικά δέρματος. Είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος χονδρικής πώλησης για φαρμακοβιομηχανίες που σχετίζονται με την βιομηχανία της αισθητικής από το 2018. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παραμένουμε ενημερωμένη με τις καινοτομίες της βιομηχανίας μας και παρέχουμε τα φάρμακα με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά.

 6. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική, Ιατρικός εξοπλισμός, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, σωληνες για εργαστηρια, εξοπλισμοι και προμηθειες για νοσοκομεια και ιατρικα εργαστηρια, συσκευες και προμηθειες διαγνωστικης, και ειδη μιας χρησης. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 7. LILI POP ART

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LILI POP ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφείο - αναλώσιμα, εξατομικευση προϊοντων, Γραφείο - αναλώσιμα, Έπιπλα γραφείου, και ιατρικος εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

 8. AIC-SNOWBALL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIC-SNOWBALL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, μασκες, και Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aubervilliers, Γαλλία.

 1. BRUNE MEDIZINTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRUNE MEDIZINTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

 2. CLINICCARE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLINICCARE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 3. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRUNNER ELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Euerbach, Γερμανία.

 4. CARDIO DEFI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARDIO DEFI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατάρτιση σε θέματα ασφάλειας πυρκαγιών. Έχει έδρα σε Annequin, Γαλλία.

 5. VALITECH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VALITECH GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Falkensee, Γερμανία.

 6. AXON LAB AG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXON LAB AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Polling, Αυστρία.

 7. KÖGEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KÖGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

 8. DOMINIQUE DEVALLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOMINIQUE DEVALLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική, εργονομία, κοινωνία - μελέτες και έρευνες, διπλωματα ευρεσιτεχνιας, Ιατρική, εργονομία, κοινωνία - μελέτες και έρευνες, ιατρικος εξοπλισμος, και Ηλεκτρικές ιατρικές συσκευές. Έχει έδρα σε Thouaré Sur Loire, Γαλλία.

 9. LABRHA INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABRHA INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Ιατρικός εξοπλισμός, ρευματολογια, εργαστηρια ορθοπεδικων ειδων, ορθοπεδικές διατάξεις, υαλουρονικο οξυ, εργαστηριο ερευνας, ορθοπεδικη χειρουργικη, και τραυματολογια. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 10. CULA PHARMA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CULA PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Ιατρικός εξοπλισμός, Συμπληρώματα διατροφής, ογκολογια, ιατρικες συσκευες, Απολυμαντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Ιατρικός εξοπλισμός, και Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10.597 Επιχειρήσεις

Kατηγορια