• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θραυστήρες και θρυμματιστές

Αποτελέσματα για

Θραυστήρες και θρυμματιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BAUERMEISTER ZERKLEINERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Bauermeister - Συνδυασμός καινοτομίας και παράδοσης. Στην Bauermeister συνδυάζονται η καινοτομία με τη μακρά παράδοση στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων για την παράδοση προσαρμοσμένων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων σε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με εμπειρία άνω των 135 ετών, η Bauermeister είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων άλεσης και αεροδιαχωριστήρων για τη βιομηχανία τροφίμων, ορυκτών υλικών και χημικών προϊόντων. Με έδρα το Norderstedt, βόρεια του Αμβούργου, η Bauermeister είναι μέλος του ομίλου Probat, της κορυφαίας στην παγκόσμια αγορά εταιρείας μηχανημάτων και εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία καφέ και τροφίμων. Χάρη στο υψηλό επίπεδο ποιότητας των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεών της, την εξειδίκευση των συνεργατών της και την ευνοϊκή θέση κοντά στο Αμβούργο με τις παγκόσμιες διασυνδέσεις του, η Bauermeister είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης για την επίλυση προ βλημάτων των πελατών της. Στο καλά εξοπλισμένο ιδιόκτητο κέντρο τεχνολογίας, η Bauermeister ελέγχει τις απαιτήσεις των πελατών για την εξεύρεση της οικονομικά προσιτής λύσης.

 2. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Nara Machinery CO., LTD. Παράρτημα Ευρώπης! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Στους τομείς της άλεσης, της ξήρανσης και της νανοτεχνολογίας αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σάς παρουσιάζουμε νέες και βελτιστοποιημένες μεθόδους.

 3. GEBR. JEHMLICH GMBH

  Γερμανία

  Η JEHMLICH είναι ειδικός στους τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της διατροφής, των πλαστικών υλών και της παρασκευής. Οι λύσεις μας είναι εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Με τη μηχανική μας, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε στους σύγχρονους χώρους παραγωγής μας, οι οποίοι πληρούν τα πρότυπα cGMP, βιομηχανικούς θραυστήρες, ειδικούς μύλους, εξοπλισμούς αναγωγής, θραυστήρες, καθώς και συσκευές τεχνικής διαχωρισμού και ομογενοποίησης υπό συμπαγή ή βιομηχανική μορφή. Διεκπεραιώνουμε εδώ και περίπου 100 έτη απαιτητικά έργα για πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: συμβουλές και αναλύσεις τεχνικών διαδικασιών, ολοκληρωμένοι πειραματισμοί στην καρδιά της τεχνικής μας εξυπηρέτησης, σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διεύθυνση έργων και κατασκευή, υλοποίηση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία καθώς και κατάρτιση, παγκόσμια εξυπηρέτηση και συντήρηση ανταλλακτικών. Υλοποιούμε: μύλους σύμφωνα με τα πρότυπα GMP και βιομηχανική εκτέλεση, εγκατάσταση ετοιμοπαράδοτων μηχανημάτων θραύσης και μηχανημάτων όπως και εξαρτημάτων,

 4. WILLY A. BACHOFEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία Willy A. Bachofen GmbH έχει την έδρα της στο Νιντεράου (κοντά στην Φρανκφούρτη) και συνεπώς βρίσκεται στο κέντρο της Γερμανίας.Εκεί η WAB-GROUP διαθέτει μια εκτενή αποθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων φθοράς. Οι έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας θα λαμβάνουν βέλτιστη συμβουλευτική και υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.Οι πελάτες μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να υλοποιούν δοκιμές στην Τεχνική Σχολή των Κεντρικών της WAB-GROUP στο Μούτεντς (Ελβετία), το οποίο είναι ακριβώς στα σύνορα με τη Γερμανία.Η αρμόδια ομάδα έχει πελατοκεντρικό προσανατολισμό, διασφαλίζει τους συντομότερους δυνατούς χρόνους σέρβις και επισκευών στη βάση τακτικών διαδικασιών και πραγματοποιεί τις παραδόσεις εξαρτημάτων φθοράς εντός μίας ημέρας.

 5. OFFICINA BALLESTRI SRL

  Ιταλία

  Το εργαστήριο Ballestri, με παρουσία άνω των 60 ετών στο χώρο, ασχολείται πάντα με εγκαταστάσεις άλεσης, διύλισης, εξαερισμού και μεταφοράς σκόνης κάθε είδους, που παράγουν μύλοι, χοάνες, τροφοδοτικά δόνησης, σακκόφιλτρα, ανελκυστήρες, απαγωγείς αλυσίδας, ιμάντες μεταφοράς, τρυπάνια, και συμμετέχει επίσης στον τομέα επισκευής και αντιμετώπισης προβλημάτων βιομηχανικών εγκαταστάσεων όλων των τύπων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LESSINE

  Βέλγιο

  Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

 2. TRIA GMBH

  Γερμανία

 3. CRIFI SRL

  Ιταλία

 4. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. GROUPE GARONNE

  Γαλλία

 1. KLEEMANN GMBH

  Γερμανία

  Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

 2. PAUL HEDFELD GMBH

  Γερμανία

  Η Paul Hedfeld GmbH! Καθοδήγηση και κατασκευή από εμάς. Επειδή στόχος είναι η ποιότητα. Το 1949 ο Paul Hedfeld ίδρυσε μια επιχείρηση παραγωγής μηχανημάτων τροφοδοσίας σιτηρών και αλεύρων καθώς και κατασκευής αναλωσίμων για μύλους άλεσης και παρασκευή συνθέτων τροφών. Σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει αναβατόρια, τροφοδοτικούς μηχανισμούς με ατέρμονα κοχλία και τροφοδοτικούς μηχανισμούς με αλυσίδα για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους ακόμη και εκτός Γερμανίας και Ευρώπης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη και προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες. Έτσι επιτυγχάνουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια όσον αφορά τους χρόνους παραγωγής και την ποιότητα.

 1. OFFICINE CONTERNO SRL

  Ιταλία

  Σχεδιασμός, κατασκευή, θέση σε λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων διαλογής συσσωματωμάτων, πυλώνες για μεταφορικές ταινίες για λατομεία, τροχοφόροι μεταφορείς για τη μεταφορά εμπορευμάτων, περιστροφικά κόσκινα για τη διαλογή και την αποθήκευση συσσωματωμάτων, σιλό αποθήκευσης και τροφοδότες με καρότσι. Γενικός έλεγχος και εμπόριο καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων: δονούμενα κόσκινα, περιστροφικά κόσκινα, στραγγιστικά, θραυστήρες και σπαστήρες πέτρας, τροφοδότες με καρότσι και με ερπύστριες, μεταφορείς με ταινία και μηχανές ξελασπώματος.

 2. SERMAT S.R.L.

  Ιταλία

  Η Sermat σχεδιάζει και κατασκευάζει εγκαταστάσεις θραύσης, εξαρτήματα και μεταλλικές σκαλωσιές. Προσφέρει υπηρεσία συντήρησης, υποστήριξης και ανταλλακτικών αποδοτικών και αποτελεσματικών. Η Sermat ασχολείται με την αναγέννηση και την επισκευή μεταχειρισμένων μηχανημάτων θραύσης, κοσκίνισμα και δοσομέτρηση.

 3. DESINTEGRAATOR TOOTMISE OÜ

  Εσθονία

  Σαράντα έτη πείρας στις μηχανολογικές υπηρεσίες και στην παραγωγή μύλων και συσκευών ομογενοποίησης.

 4. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

  Γερμανία

 5. AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA

  Πορτογαλία

 6. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

  Ουκρανία

 7. OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 8. SIEBTECHNIK TEMA SAS

  Γαλλία

 1. BORATAS MACHINERY

  Τουρκία

 2. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Τουρκία

 3. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Τουρκία

 4. C.M. SRL

  Ιταλία

 5. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Γαλλία

 6. HANSEK MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 7. JO BEAU PRODUCTS

  Βέλγιο

 8. MB CRUSHER

  Ιταλία

 9. MUKA MAKINA

  Τουρκία

 10. RUBBLE MASTER HMH GMBH

  Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θραυστήρες και θρυμματιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

305 επιχειρήσεις

Kατηγορια