Try the new europages app

For a better mobile experience

  • europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θραυστήρες και θρυμματιστές

Αποτελέσματα για

Θραυστήρες και θρυμματιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Uğur Makina είναι μια κορυφαία εταιρεία που υπηρετεί τη χώρα μας και περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες στον τομέα των μηχανημάτων εξόρυξης, οδοποιίας και κατασκευών. Από την ίδρυσή μας είμαστε προσηλωμένοι στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού θραύση, κοσκινίσματος και πλύσης πετρωμάτων. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτομικές λύσεις που υποστηρίζουν τη δημιουργία βιώσιμων χώρων. Με το φημισμένο εμπορικό σήμα Uğurmak® ειδικευόμαστε στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού για τον τομέα θραύσης-κοσκινίσματος. Η εκτενής σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Θραυστήρες: θραυστήρες με σιαγόνες, κρουστικοί θραυστήρες, κρουστικοί θραυστήρες κατακόρυφου φρέατος, δευτερεύοντες και τριτεύοντες θραυστήρες. •Κόσκινα: δονητικά οριζόντια κόσκινα, κεκλιμένα κόσκινα και ραβδοκόσκινα, •Τροφοδότες: δονητικοί τροφοδότες με ραβδοκόσκινα, τροφοδότες σήραγγας, τροφοδότες με ταινία, ταλαντωτοί τροφοδότες και τροφοδότες με ποδιά •Πλύση: σύστημα αφαίρεσης νερού, ταξινομητής με κοχλία •Μεταφορείς: τανιομεταφορέας και ακτινικός μεταφορέας •Κινητή μονάδα κόσκινων θραύσης πετρωμάτων •Μηχανικές μονάδες σταθεροποίησης Τα μηχανήματα και οι μονάδες μας σχεδιάζονται και παράγονται με ακρίβεια και αξιοπιστία ώστε να διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε ολόκληρη τη διαδρομή στους πελάτες μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές προ της πώλησης, υποστήριξης μετά την πώληση και υποστήριξη ανταλλακτικών προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας!

  2. WILLY A. BACHOFEN AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Willy A. Bachofen GmbH έχει την έδρα της στο Νιντεράου (κοντά στην Φρανκφούρτη) και συνεπώς βρίσκεται στο κέντρο της Γερμανίας.Εκεί η WAB-GROUP διαθέτει μια εκτενή αποθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων φθοράς. Οι έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας θα λαμβάνουν βέλτιστη συμβουλευτική και υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.Οι πελάτες μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να υλοποιούν δοκιμές στην Τεχνική Σχολή των Κεντρικών της WAB-GROUP στο Μούτεντς (Ελβετία), το οποίο είναι ακριβώς στα σύνορα με τη Γερμανία.Η αρμόδια ομάδα έχει πελατοκεντρικό προσανατολισμό, διασφαλίζει τους συντομότερους δυνατούς χρόνους σέρβις και επισκευών στη βάση τακτικών διαδικασιών και πραγματοποιεί τις παραδόσεις εξαρτημάτων φθοράς εντός μίας ημέρας.

  3. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε στην Nara Machinery CO., LTD. Παράρτημα Ευρώπης! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Στους τομείς της άλεσης, της ξήρανσης και της νανοτεχνολογίας αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σάς παρουσιάζουμε νέες και βελτιστοποιημένες μεθόδους.

  4. GEBR. JEHMLICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η JEHMLICH είναι ειδικός στους τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της διατροφής, των πλαστικών υλών και της παρασκευής. Οι λύσεις μας είναι εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Με τη μηχανική μας, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε στους σύγχρονους χώρους παραγωγής μας, οι οποίοι πληρούν τα πρότυπα cGMP, βιομηχανικούς θραυστήρες, ειδικούς μύλους, εξοπλισμούς αναγωγής, θραυστήρες, καθώς και συσκευές τεχνικής διαχωρισμού και ομογενοποίησης υπό συμπαγή ή βιομηχανική μορφή. Διεκπεραιώνουμε εδώ και περίπου 100 έτη απαιτητικά έργα για πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: συμβουλές και αναλύσεις τεχνικών διαδικασιών, ολοκληρωμένοι πειραματισμοί στην καρδιά της τεχνικής μας εξυπηρέτησης, σχεδιασμός εγκαταστάσεων, διεύθυνση έργων και κατασκευή, υλοποίηση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία καθώς και κατάρτιση, παγκόσμια εξυπηρέτηση και συντήρηση ανταλλακτικών. Υλοποιούμε: μύλους σύμφωνα με τα πρότυπα GMP και βιομηχανική εκτέλεση, εγκατάσταση ετοιμοπαράδοτων μηχανημάτων θραύσης και μηχανημάτων όπως και εξαρτημάτων,

  5. BAUERMEISTER ZERKLEINERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bauermeister - Συνδυασμός καινοτομίας και παράδοσης. Στην Bauermeister συνδυάζονται η καινοτομία με τη μακρά παράδοση στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων για την παράδοση προσαρμοσμένων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων σε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με εμπειρία άνω των 135 ετών, η Bauermeister είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων άλεσης και αεροδιαχωριστήρων για τη βιομηχανία τροφίμων, ορυκτών υλικών και χημικών προϊόντων. Με έδρα το Norderstedt, βόρεια του Αμβούργου, η Bauermeister είναι μέλος του ομίλου Probat, της κορυφαίας στην παγκόσμια αγορά εταιρείας μηχανημάτων και εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία καφέ και τροφίμων. Χάρη στο υψηλό επίπεδο ποιότητας των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεών της, την εξειδίκευση των συνεργατών της και την ευνοϊκή θέση κοντά στο Αμβούργο με τις παγκόσμιες διασυνδέσεις του, η Bauermeister είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης για την επίλυση προ βλημάτων των πελατών της. Στο καλά εξοπλισμένο ιδιόκτητο κέντρο τεχνολογίας, η Bauermeister ελέγχει τις απαιτήσεις των πελατών για την εξεύρεση της οικονομικά προσιτής λύσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Makenas Grain Milling Technology που ιδρύθηκε το 2000 είναι κατασκευαστής έτοιμων προς χρήση μηχανών άλεσης αλεύρων, σιμιγδαλιού, αραβόσιτου και χαλύβδινων μονάδων σιλό από την Τουρκία. Είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία με εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000 m2 (10.000 m2 κλειστών χώρων και 18.000 m2 ανοικτών χώρων). Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •διαχωριστές σιτηρών, •οριζόντια ξέστρα •μηχανές ξηρής αφαίρεσης πέτρας, •μηχανές ύγρανσης •μηχανικοί κυλινδρόμυλοι •επίπεδα κόσκινα •αναβατόρια με κάδους •αλυσομεταφορείς, •κυκλώνες πεπιεσμένου αέρα •σιλό αποθήκευσης προϊόντων •σφυρόμυλοι, •κόσκινα με τύμπανο και πολλά άλλα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας! Κύρια αποστολή μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε μηχανήματα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα άριστης ποιότητας και σε προσιτές για τους πελάτες μας τιμές. Βελτιώνουμε τα προϊόντα μας ακολουθώντας τις επίκαιρες τάσεις σε νέα τεχνολογία και στοχεύουμε να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές. Επιπλέον παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης μονάδων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. LESSINE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

  3. BCCM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BCCM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστήρας με σιαγόνες, μεταφορεις, μηχανικοί μεταφορείς, και θραυστήρας. Έχει έδρα σε La Machine, Γαλλία.

  4. MYSCRAPMACHINE

    Λουξεμβούργο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MYSCRAPMACHINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Θραυστήρες και θρυμματιστές, Φορτηγά-γερανοί, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, συλλογη, ανακυκλωση, αποκομιδη απορριμματων, κατασκευαστικες εργασιες, και Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

  5. TRIA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRIA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θρυματιστες με λεπιδες, κοίλανση λαμαρινών, κυρτωση μεταλλων, μυλοι θραυστηρες, κοπτικες μηχανες, καλούπια για έγχυση, μηχανηματα για το θρυμματισμο συσσωματωματων, θερμομορφοποιηση, και βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

  1. CRIFI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CRIFI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμοι θρυμματισμου και ψεκασμου, εγκαταστασεις συνθλιψης αδρανων λατομειου, και εγκαταστασεις αλεσης αδρανων λατομειου. Έχει έδρα σε Mondolfo, Ιταλία.

  2. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  1. GROUPE GARONNE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GROUPE GARONNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Θρυμματιστές και θραυστήρες, κατασκευαζονται μηχανηματα ανακυκλωσης, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και ανταλλακτικα για χωματουργικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Mondavezan, Γαλλία.

  2. EKVITA SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EKVITA SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Θραυστήρες και θρυμματιστές, Προγραμματισμός μηχανημάτων ψηφιακού ελέγχου 3 και 5 αξόνων, Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC, φρέζα ψηφιακού ελέγχου, Εξαρτήματα τόρνου CNC, επεξεργασία χάλυβα με ψηφιακό έλεγχο, επεξεργασία αλουμινίου με ψηφιακό έλεγχο, και κυλινδρικά ρεκτιφιέ CN. Έχει έδρα σε Trutnov , Τσεχία.

  3. KLEEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

  4. PAUL HEDFELD GMBH

    Γερμανία

    Η Paul Hedfeld GmbH! Καθοδήγηση και κατασκευή από εμάς. Επειδή στόχος είναι η ποιότητα. Το 1949 ο Paul Hedfeld ίδρυσε μια επιχείρηση παραγωγής μηχανημάτων τροφοδοσίας σιτηρών και αλεύρων καθώς και κατασκευής αναλωσίμων για μύλους άλεσης και παρασκευή συνθέτων τροφών. Σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει αναβατόρια, τροφοδοτικούς μηχανισμούς με ατέρμονα κοχλία και τροφοδοτικούς μηχανισμούς με αλυσίδα για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους ακόμη και εκτός Γερμανίας και Ευρώπης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη και προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες. Έτσι επιτυγχάνουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια όσον αφορά τους χρόνους παραγωγής και την ποιότητα.

  5. OFFICINE CONTERNO SRL

    Ιταλία

    Σχεδιασμός, κατασκευή, θέση σε λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων διαλογής συσσωματωμάτων, πυλώνες για μεταφορικές ταινίες για λατομεία, τροχοφόροι μεταφορείς για τη μεταφορά εμπορευμάτων, περιστροφικά κόσκινα για τη διαλογή και την αποθήκευση συσσωματωμάτων, σιλό αποθήκευσης και τροφοδότες με καρότσι. Γενικός έλεγχος και εμπόριο καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων: δονούμενα κόσκινα, περιστροφικά κόσκινα, στραγγιστικά, θραυστήρες και σπαστήρες πέτρας, τροφοδότες με καρότσι και με ερπύστριες, μεταφορείς με ταινία και μηχανές ξελασπώματος.

  6. SERMAT S.R.L.

    Ιταλία

    Η Sermat σχεδιάζει και κατασκευάζει εγκαταστάσεις θραύσης, εξαρτήματα και μεταλλικές σκαλωσιές. Προσφέρει υπηρεσία συντήρησης, υποστήριξης και ανταλλακτικών αποδοτικών και αποτελεσματικών. Η Sermat ασχολείται με την αναγέννηση και την επισκευή μεταχειρισμένων μηχανημάτων θραύσης, κοσκίνισμα και δοσομέτρηση.

  7. DESINTEGRAATOR TOOTMISE OÜ

    Εσθονία

    Σαράντα έτη πείρας στις μηχανολογικές υπηρεσίες και στην παραγωγή μύλων και συσκευών ομογενοποίησης.

  8. BORATAS MACHINERY

    Τουρκία

    Η εταιρεία BORATAS MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσκίνισμα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  1. SIEBTECHNIK TEMA SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIEBTECHNIK TEMA SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηθμοί, δονούμενες μηχανές κοσκινίσματος, κοσκίνισμα, και φυγοκεντρικές συσκευές. Έχει έδρα σε Mundolsheim, Γαλλία.

  2. OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία OGGO TECH MAKINA TEKNOLOJILERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανάζια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, Θραυστήρες και θρυμματιστές, ανοξείδωτα εξαρτήματα για τη βιομηχανία, χαλυβδινοι κυλινδρικοι τριβεις, και μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  3. AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία AMC-ALEXANDRINO MATIAS & Cª SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσκινα. Έχει έδρα σε Amarante, Πορτογαλία.

  4. FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITSCH GMBH - MAHLEN UND MESSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, Θραυστήρες και θρυμματιστές, οργανα για αποτυπωσεις, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ. Έχει έδρα σε Idar-Oberstein, Γερμανία.

  5. PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία PLANT OF TECHNOLOGICAL EQUIPMENT, LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, μικτες για τη χημικη βιομηχανια, ντεποζιτα - εναλλακτες θερμοτητας, Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, και Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Kropyvnytskyi, Ουκρανία.

  6. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, εγκαταστασεις περισυλλογης και ανακυκλωσης αποβλητων, και Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  7. CIMMA ING. MORANDOTTI & C. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIMMA ING. MORANDOTTI & C. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικοι στεγνωτηρες, και μηχανηματα και εργαλεια αναμιξης. Έχει έδρα σε Pavia, Ιταλία.

  8. C.M. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, καροτσες με εκσκαφεα, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Carrè, Ιταλία.

  9. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, εργοστασια σκυροδεματος, Θραυστήρες και θρυμματιστές, και μηχανήματα για πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε CINTRE, Γαλλία.

  10. HANSEK MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANSEK MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, και Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει έδρα σε Münster, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θραυστήρες και θρυμματιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

297 Επιχειρήσεις

Kατηγορια