• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θερμοηλεκτρικοί σταθμοί να πετρελαίου

Αποτελέσματα για

Θερμοηλεκτρικοί σταθμοί να πετρελαίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. АУТСОРС БЪЛГАРИЯ

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία АУТСОРС БЪЛГАРИЯ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμοηλεκτρικοί σταθμοί να πετρελαίου. Έχει έδρα σε София, Βουλγαρία.

 2. ELECTRA S.N.C. DI BONA PIER CARLO E C.

  Ιταλία

 3. APLITEC APLICACIONES TERMOTÉCNICAS S.L.

  Ισπανία

  Η APLITEC είναι μια καθιερωμένη εταιρεία και έχει μεγάλη εμπειρία, η οποία βρίσκεται στη ζώνη επιρροής του Μπιλμπάο, αφιερωμένη στον κόσμο της θερμικής επεξεργασίας (απόσβεση του φυσικού αερίου και πετρελαίου υπό κενού, υπεραπόσβεση, βαφή, ανόπτηση, νερό σβέσης, αλάτι και συμβατικό πετρέλαιο). συγκόλληση. Fritte. Ανταλλακτικά για την πετροχημεία. ανταλλακτικά για μονάδες εξυγίανσης. Ανταλλακτικά για θερμοηλεκτρικούς σταθμούς. εργαλεία για την αεροναυπηγική.

 4. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η PROTECTO είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται στα οικολογικά συστήματα αποθήκευσης. Από το 1993 σχεδιάζει, κατασκευάζει και συναρμολογεί προϊόντα Protectoplus για την ασφαλή αποθήκευση επικίνδυνων για τα ύδατα και εύφλεκτων υλικών. Παντού όπου χρησιμοποιούνται επικίνδυνα υλικά κατασκευής, λειτουργικά μέσα ή απόβλητα, απαιτείται η αποτροπή της ρύπανσης των υδάτων και του εδάφους, καθώς και η προστασία του ανθρώπου. Από την αποθήκευση, τη μεταφορά έως τα σετ έκτακτης ανάγκης, η Protectoplus διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Protectoplus είναι εξειδικευμένη επιχείρηση κατά §19I WHG και παράγει τυποποιημένες ή εξατομικευμένες λύσεις αποθήκευσης. Όλα τα προϊόντα, είτε αυτά είναι λεκάνες συλλογής από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, PE, GFK ή πολυμερές-σκυρόδεμα, κοντέινερ ραφιών και αποθήκες πυροπροστασίας ή ολοκληρωμένες αίθουσες αποθήκευσης για επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά, παράγονται πάντοτε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και το σύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας. Με προϊόντα από 6 υλικά κατασκευής (χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβα, σκυρόδεμα, GFK, πλαστικό PE και PVC).

 5. JASC CONTRACTING

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η JASC Contracting GmbH ειδικεύεται στην παροχή λύσεων μετατροπής ενέργειας για διάφορους κλάδους, ειδικότερα για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τηλεπικοινωνίες, κεντρικά δίκτυα ηλεκτρισμού, εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις διαρκείας για τις βιομηχανικές ενεργειακές ανάγκες σας σε συνεχές (DC) και εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Η ειδική ομάδα μας καλύπτει όλα τα στάδια της διαχείρισης, από την ιδέα μέχρι την εγκατάσταση, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσαρμογή των λύσεών μας στις ανάγκες σας. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ειδικά στην ηλιακή ενέργεια, οι λύσεις που παρέχουμε υποστηρίζουν τη μετάβαση σε πρακτικές πιο φιλικές προς το περιβάλλον, τόσο για οικιστικές όσο και για εμπορικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία διαπρέπει ως παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών σχεδιασμού και κατασκευής κέντρων δεδομένων. Τα κέντρα δεδομένων μας σχεδιάζονται κατά παραγγελία, ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού και αποθήκευσης δεδομένων της επιχείρησής σας. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων, στην οποία συμπεριλαμβάνονται προϊόντα υψηλού επιπέδου και ποιότητας από τους συνεργάτες μας παγκοσμίως. Αυτές οι λύσεις μπορούν να παρεσχεθούν ως ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, εργοστασιακά δοκιμασμένα και ελεγμένα. Είμαστε επίσης σε θέση να εξατομικεύσουμε τα προϊόντα και τα συστατικά μέρη τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι τη θέση σε λειτουργία, και προτείνουμε μια γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, ειδικά σχεδιασμένες για τους πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στην Ιταλία τάπες για ρεζερβουάρ, μηχανικές τάπες δείκτες στάθμης, κωνικές εσοχές και στόμια πλήρωσης για το γέμισμα των ρεζερβουάρ. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη σειρά ανταλλακτικών ταπών για ρεζερβουάρ καυσίμων. Η εμπειρία που αποκτήθηκε, ο επαγγελματισμός στον σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση τεχνολογικής καινοτομίας και σχεδιασμού μάς έκαναν ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς στον τομέα μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 2. PERNIN EQUIPEMENTS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PERNIN EQUIPEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, Πετροχημεία - εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, αντλιες μεταφορας πετρελαιου, δείκτες στάθμης, και ογκομετρικοι μετρητες. Έχει έδρα σε Montreuil, Γαλλία.

 3. ALGAWF TRADING SERVICES CO. LTD.

  Υεμένη

  Η εταιρεία ALGAWF TRADING SERVICES CO. LTD., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρογόνα σύνολα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρογεννήτριες πετρελαίου, και κεραιες για κινητους σταθμους. Έχει έδρα σε Sanaa, Υεμένη.

 4. VOPAK EMEA BV

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VOPAK EMEA BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - βαριά παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες για την πετρελαιοβιομηχανια, και ολοκληρωμενοι σταθμοι. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 5. BRANDSTOFFEN DESIMPEL

  Βέλγιο

 1. MAES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MAES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βενζίνη - υγρά καύσιμα, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, και διανομεις καυσιμων και σταθμοι εξυπηρετησης. Έχει έδρα σε Bornem, Βέλγιο.

 2. BELGIAN SHELL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BELGIAN SHELL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά για αυτοκίνητα, διανομεις καυσιμων και σταθμοι εξυπηρετησης, και Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θερμοηλεκτρικοί σταθμοί να πετρελαίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις