• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θαλασσινά- κατεψυγμένα

Αποτελέσματα για

Θαλασσινά- κατεψυγμένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. BERG TRADING COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

 4. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Ινδονησία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία YEO SEAFOOD INDONESIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, θαλασσινα, πιπεροριζα, Κύμινο, κανελα, γλυκανισο, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ινδική καρύδα, και ανανας. Έχει έδρα σε Surabaya, Ινδονησία.

 5. SEAPRO AQUACULTURE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEAPRO AQUACULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια ιχθυοτροφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, σολομος, κατεψυγμενα ψαρια, κατεψυγμένος σολομός, συσκευασμενος σολωμος, υδατοκαλλιεργεια σολομων, ψαρια χονδρικης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AQUALIS SEAFOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AQUALIS SEAFOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, ετοιμα γευματα βαθειας καταψυξης με ψαρι, και κατεψυγμενα ψαρια. Έχει έδρα σε Sète, Γαλλία.

 2. MAPESCA SA

  Ισπανία

  Η MAPESCA, S.A. εμπορεύεται φρέσκα ψάρια και οστρακοειδή που αλιεύονται σε όλο το μήκος της ακτογραμμής της Ισπανίας και πολλών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα κύρια προϊόντα μας συγκαταλέγονται τα εξής: σαρδέλες, αντζούγιες, σκουμπριά, μπακαλιάροι με παραγάδι, μπακαλιάροι Ισπανίας και εισαγωγής, πεσκανδρίτσες, γλώσσες, καλκάνια, βορεομπακαλιάροι, λαβράκια, σουπιές, καλαμάρια, χταπόδια, φρέσκος και κατεψυγμένος καρχαρίας, φρέσκο και κατεψυγμένο σκυλόψαρο, τόνος (κιτρινόπτερος, Bluefin, Patudo), παλαμίδες, γλώσσες, τσιπούρες, λαβράκια, καλκάνια, μαγιάτικο, σολομός, ζωντανές γαρίδες.

 3. MARISCOS CASTELLAR

  Ισπανία

  Η Castellar είναι η εμπορική επωνυμία και το μέρος όπου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μαγειρεία οστρακοειδών της ισπανικής βιομηχανίας τροφίμων. Η μεγάλη αποδοχή από την αγορά και η ζήτηση για το προϊόν ακόμα και έξω από τα σύνορα της επαρχίας Jaén ώθησαν την Mariscos Castellar να προσαρμόσει ένα νωπό ​​προϊόν παραδοσιακής αλιείας στη βιομηχανική παραγωγή και να προσφέρει ένα κατεψυγμένο προϊόν που δεν έχει χάσει ούτε την ουσία ούτε και τα χαρακτηριστικά του νωπού προϊόντος.

 4. KOKKALIS S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρια δραστηριοποιειται στην επεξεργασια ψαριων και στην χονδρικη πωληση . Επισης η εταιρια παρεχει υπηρεσιες αποθηκευσης τοσο σε μορφη παλετας οσο και ολοκληρο θαλαμο (συντησηρη - καταψυξη ) . Καθως και μεταφορες προιοντων καταψυξης και συντηρησης σε ολοκληρη την κρητη .

 5. OLYMPIAS S.A.

  Ελλάδα

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΜΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΜΥΔΟΤΡΟΦΕΙΑ ''Mytilus galloprovincialis'' (ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ-Vacuum Pasteurized) www.olympias-sa.com

 1. GOGGAKIS AEVE

  Ελλάδα

  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΥΠΟΠΟΙΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ, ΚΡΕΑΤΑ, ΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ, ΖΥΜΕΣ. Εμπορία και διανομή τροφίμων με πιστοποιημένη ποιότητα. Ψωνίστε εύκολα και γρήγορα στις καλύτερες τιμές.

 2. CONGELAGOS SA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CONGELAGOS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, κατεψυγμενα μαλακια, κατεψυγμενα θαλασσινα, και Εμπόριο χονδρικής ψαριών. Έχει έδρα σε Lagos, Πορτογαλία.

 1. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και κατεψυγμενα θαλασσινα. Έχει έδρα σε Sangalhos, Πορτογαλία.

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRODWAY INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Νορβηγία

  Η εταιρεία SEAWELL HIRTSHALS A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

 4. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία CABO VIRGENES ESPAÑA SL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Palencia, Ισπανία.

 5. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURKAYLAR AQUACULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Elazig, Τουρκία.

 6. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ρωσία

  Η εταιρεία NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ψάρια, θαλάσσης. Έχει έδρα σε Murmansk, Ρωσία.

 7. ESCA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ESCA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, και σαλτσες ψαριου. Έχει έδρα σε Controguerra, Ιταλία.

 8. VAMOS A COMER SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία VAMOS A COMER SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Viladecans, Ισπανία.

 1. SALAS ZIVIS SIA

  Λετονία

  Η εταιρεία SALAS ZIVIS SIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε RIGA, Λετονία.

 2. CONGELADOS CIENTOCINCO S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία CONGELADOS CIENTOCINCO S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, ετοιμα κατεψυγμενα γευματα, κατεψυγμενα θαλασσινα, και κατεψυγμενα ψαρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 3. KAM YUEN SUPERMARKET

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KAM YUEN SUPERMARKET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, Ζυμαρικά, σουπες λαχανικων, κατεψυγμενα θαλασσινα, και ρυζι. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία FISHER TRADING COMPANY LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασμενα ψαρια και θαλασσινα, και μαλακια σε κονσερβα. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 5. EPOSTRATIS LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία EPOSTRATIS LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

 6. MAR CABO - PRODUTOS CONGELADOS, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MAR CABO - PRODUTOS CONGELADOS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χταποδια, κατεψυγμενο ψαρι, σαρδελες, και κατεψυγμενα θαλασσινα. Έχει έδρα σε Custoias, Matosinhos, Πορτογαλία.

 7. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, κατεψυγμενα παρασκευασματα μαγειρικης, Ψάρια, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 8. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία STARFISH FISH MERCHANT LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Petrich, Βουλγαρία.

 9. GETFISH, SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία GETFISH, SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, συσκευασμενα καλαμαρια, χονδρικη πωληση κατεψυγμενων τροφιμων, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Vigo, Ισπανία.

 10. VIVECTA BG EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία VIVECTA BG EOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, κατεψυγμενα θαλασσινα, κονσερβες λαχανικων, και γενικες αγορες γαλακτος, γαλακτοκομικων και τυροκομικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θαλασσινά- κατεψυγμένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

278 Επιχειρήσεις