• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Crommac Makina, ο έμπιστος σας εταίρος για καλύτερη αποτελεσματικότητα των συστημάτων σας θέρμανσης/ ψύξης, συσκευών επεξεργασίας τροφίμων, βιομηχανικών μηχανημάτων, ιατρικών συσκευών, συστημάτων υγείας και πολλά άλλα. Με στρατηγική θέση στην Tuzla, Κωνσταντινούπολη, οι εγκαταστάσεις μας 2500 τ.μ έχουν στόχο να παρέχουν λύσεις αιχμής για να ικανοποιήσουν τις διάφορες σας ανάγκες. ως κορυφαία εταιρεία κατεργασίας μετάλλων, εξειδικευόμαστε στην δημιουργία μας σειράς προϊόντων, συμπ. θερμαντήρες, συσκευές επεξεργασίας τροφίμων, κάδοι απορριμάτων, ψησταριές και είδη επίπλωσης. Η εμπειρογνωμοσύνη μας καλύπτει την κοπή με λέιζερ, κύρτωση, συγκόλληση και βαφή, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε έργο. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας: •Συσκευές επεξεργασίας τροφίμων: Μηχανή αποφλοίωσης ανανά, ημι-αυτόματη συσκευή παραγωγής χυμού με κύπελλο, Μηχανή αποφλοίωσης ανανά με θήκη• συστήματα θέρμανσης και ψύξης: Ηλεκτρικοί θερμαντήρες, ηλεκτρικές διακοσμητικές εστίες, μικρές συσκευές θέρμανσης, βιομηχανικοί θερμαντήρες •Ψησταριά: Εστίες φωτιάς, πτυσσόμενες ψησταριές •Γραμματοκιβώτια και κάδοι απορριμάτων: Γυάλινοι κάδοι απορριμάτων για τσιγάρα, γραμματοκιβώτια, κάδοι ανακύκλωσης μπαταριών και τσιγάρων, κάδοι ανακύκλωσης •'Επιπλα: Τραπεζάκια σαλονιού με μεταλλικά πόδια •Ιατρικές συσκευές: Επιτραπέζια συσκευή απολύμανσης, επιτοίχια συσκευή απολύμανσης, απολυμαντικό χεριών πάνω σε βάση με πηδάλιο. Στην Crommac Makina, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτη εξυπηρέτηση μέσα από τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, έμπιστη συνεργασία, καινότομες λύσεις και τακτικές παραδόσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. είναι ένας προμηθευτής διαφόρων υλικών κατασκευών και φυσικού αερίου από το Denizli της Τουρκίας. Με άνω των δέκα ετών εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, εργαζόμαστε πάντοτε για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στον εκθεσιακό χώρο μας 650 m2 στο Gümüşçay και στους εκθεσιακούς χώρους των παραρτημάτων μας 1150 m2 Ege ceramic. Σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε σε είδη υγιεινής και κεραμικά προϊόντα με τους πεπειραμένους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ετήσια βάση με την καινοτομική μας προσέγγιση. Ως Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. διαθέτουμε υλικά κατασκευής υποδομών όπως: •σωλήνες και ρακόρ, •υλικά κατασκευών, όπως πλαστικά εξαρτήματα, στη ομάδα κεραμικών υλικών: •δικλείδες και αξεσουάρ λουτρού, •νιπτήρες, •λεκάνες αποχωρητηρίων, •επιστρώσεις δαπέδων λουτρού, •είδη υγιεινής και πολλά άλλα προϊόντα μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Το όραμά μας είναι να στηρίζουμε τα προϊόντα μας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα παρά τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά και να υιοθετούμε κατ' αρχήν την καινοτομική μας προσέγγιση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Lucht LHZ Elektroheizung GmbH & Co. KG παράγει και διαθέτει ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης με τη δική της επωνυμία και ως συνεργάτης ΚΑΕ για λογαριασμό διεθνών πελατών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει, μ.ά., θερμοσυσσωρευτές επιφανείας, θερμοσυσσωρευτές νυκτός, απευθείας θερμαντήρες, θερμοπομπούς, θερμαντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας και θερμαντήρες λουτρού. Η παραγωγή των προϊόντων μας πραγματοποιείται στις μονάδες μας Hartmannsdorf και Burgstädt. Η LUCHT LHZ είναι η καινοτομική επιχείρηση στον τομέα της προσανατολισμένης στο μέλλον, χωρίς εκπομπές και αξιόπιστης ηλεκτρικής τεχνολογίας θέρμανσης χώρων «Made in Germany». Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προϋποθέσεις σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης. Η απλή δυνατότητα σύνδεσης με την παροχή ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και τα αποτελέσματά μας από την έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζουν ότι τα κορυφαία προϊόντα μας έχουν το προβάδισμα. Αυτό μπορούν να περιμένουν οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Σήμερα & στο μέλλον. Καθημερινά.

 4. TECHNOTHERM INTERNATIONAL - LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ιστορία της επωνυμίας TECHNOTHERM διακρίνεται για τη θετική ανάπτυξη στην αγορά των οικιακών τεχνικών συστημάτων. Η επιχείρηση εδραιώθηκε κατά τα τελευταία 30 χρόνια χάρη στην πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της στον τομέα της ηλεκτρικής θέρμανσης, στην υψηλή ποιότητα και στις καινοτομικές λύσεις (για ιδιαίτερες εφαρμογές) στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά. Με την πάροδο του χρόνου, η γκάμα των προϊόντων στους τομείς της των ηλεκτρικών θερμοσυσσωρευτών, των ηλεκτρικών τμηματικών θερμοσυσσωρευτών, της ρύθμισης της θερμοκρασίας του δαπέδου, της απευθείας θέρμανσης, της θέρμανσης μαρμάρου και της υπέρυθρης θέρμανσης διευρύνθηκε και βελτιστοποιήθηκε σταθερά. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας μας είναι στους τομείς των ηλεκτρικών θερμοσυσσωρευτών και της ηλεκτρικής θέρμανσης. Χάρη στη συνεχή βελτιστοποίηση της τεχνολογίας θερμοσυσσώρευσης παρέχεται η δυνατότητα σημαντικά μικρότερου βάθους περιβλήματος. Οι θερμοσυσσωρευτές της TECHNOTHERM διακρίνονται σήμερα για τα έξυπνα συστήματα ελέγχου και ρύθμισης, τη σύγχρονη διαχρονική σχεδίαση και την αξιόπιστη ποιότητα!

 5. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Schultze RiRos είναι αξιόπιστος συνεργάτης για όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές – τα προϊόντα διακρίνονται για την ιδιαίτερη σταθερότητα και την χωρίς προβλήματα σύνδεση. Οι αυλακωτοί θερμαντήρες σωλήνων προστατεύουν τις ευαίσθητες εγκαταστάσεις από τον παγετό. Και οι ακαθαρσίες, η υγρασία ή οι ριπές νερού και ο βραχυπρόθεσμος κατακλυσμός δεν αποτελούν πρόβλημα για Schultze RiRos, επειδή οι επαγγελματικοί και βιομηχανικοί θερμαντήρες έχουν όλοι βαθμό προστασίας IP 66/67.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

 2. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει ηλεκτρικούς βιομηχανικούς θερμαντήρες και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ελέγχου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για χρήση σε ασφαλείς περιοχές και σε ζώνες αντιεκρηκτικής προστασίας κατά ATEX, IECEx. Αυτοί οι βιομηχανικοί θερμαντήρες φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα CENELEC και πληρούν τα ισχύοντα πρότυπα IEC. Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης και οι υπηρεσίες μας είναι: παροχή συμβουλών (μελέτη σκοπιμότητας/οικονομική μελέτη/προσφορά), σχεδιασμός (αρχικός σχεδιασμός/κατασκευή 3D/θερμοδυναμικοί υπολογισμοί/έλεγχος σχεδίου), παραγωγή (μηχανική κατασκευή/συγκόλληση/ηλεκτρικές εργασίες/δοχεία υπό πίεση/παραλαβή, π.χ. TÜV/τελικός έλεγχος), θέση σε λειτουργία (τεκμηρίωση/κατάρτιση προσωπικού). Από κοινού με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες παραγωγής, την εταιρεία Mainsite Technologies GmbH, εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις για αποδοτικές, καινοτομικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις προϊόντων. Το δικό μας πρότυπο είναι η κορυφαία ποιότητα.

 3. THERMSYS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THERMSYS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kahl, Γερμανία.

 4. EVAPTON HEAT EXCHANGER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EVAPTON HEAT EXCHANGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα ανάκτησης θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, εναλλακτες θερμοτητας για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, εναλλακτες θερμοτητας με διπλο σωληνα για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, ανοξειδωτοι εναλλακτες θερμοτητας, εξατμιστηρες, εναλλακτες θερμοτητας για χημικη χρηση, Εναλλάκτες επανατάκτες θερμίδων, και Συστήματα ανάκτησης θερμότητας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. ALDEA HEATING SYSTEMS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALDEA HEATING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές, Θερμομόνωση - υλικά, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, ενδοδαπεδια θερμανση, Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές, αντλιες κυκλοφοριας, Συστήματα θέρμανσης με αντλία θερμότητας, και αντλιες θερμοτητας. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 1. SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Herford, Γερμανία.

 2. THERMOCOAX ISOPAD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THERMOCOAX ISOPAD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

 1. BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Frankenberg, Γερμανία.

 2. TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schwanewede, Γερμανία.

 3. BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 4. LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Aldersbach, Γερμανία.

 5. RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wrestedt Ortsteil Nienwohlde, Γερμανία.

 6. KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 7. AGGREKO IBERIA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGGREKO IBERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, ηλεκτρικοι μετασχηματιστες, Εναλλάκτες θερμότητας, και πυργοι ψυχρανσης. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 8. THS ENERGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THS ENERGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Enger, Γερμανία.

 1. METMANN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ξηραντήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, βιομηχανική θέρμανση, βιομηχανικος κλιματισμος, μηχανηματα ψυξης, κλιματισμός και θέρμανση, γεννητριες αερα, βιομηχανικα κλιματιστικα, και προμηθειες για τον τομεα του κλιματισμου. Έχει έδρα σε Manlleu-Barcelona, Ισπανία.

 2. ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα θέρμανσης καθρεπτών για μπάνια, και Συστήματα θέρμανσης, ηλεκτρικά, για βιομηχανική χρήση. Έχει έδρα σε Hartmannsdorf, Γερμανία.

 3. B 2 B SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία B 2 B SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, κλιματιστικο, θερμαντικα σωματα αεριου, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και καλοριφερ θερμανσης με φυσικο αεριο. Έχει έδρα σε Mulazzo, Ιταλία.

 4. TERAWO AUTOMATION GDBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERAWO AUTOMATION GDBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 5. EUROLINIA

  Λευκορωσία

  Η Eurolinia, μέλος του ομίλου εταιρειών Nomacon-Eurolinia ιδρύθηκε το 1993, αναπτύσσει και κατασκευάζει όλων των ειδών θερμαντικών σωμάτων υπερύθρου, συστήματα και εξοπλισμός οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης. Η γκάμα των προϊόντων της Eurolinia συμπεριλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, βιομηχανικοί κλίβανοι υπερύθρων σε σήραγγα σχεδιασμένοι για εφαρμογές που απαιτούν γρήγορη και ακριβής θέρμανση, εξοπλισμός και εργαλεία μέτρησης και ρύθμισης της θερμοκρασίας, θερμαντικά σώματα με ταινίες κεραμεικής, σιλικόνης, μικροθερμικά σώματα. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες και μεταφέρει τις γνώσεις της στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας έχουν πιστοποίηση κατά ISO 9001, CE, και εξασφαλίζουν την υλοποίηση των έργων με υψηλό βαθμό τοπικής προσαρμογής. Τα προϊόντα της Eurolinia εξάγονται σε 47 χώρες παγκοσμίως και πελάτες από όλο και περισσότερες χώρες εκφράζουν το ενδιαφέρουν τους για την ανάπτυξη και τα προϊόντα της εταιρείας. Η εταιρεία αναζητά αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο! ΣΚΕΨΗ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΠΕΡΥΘΡΟ

 6. EUROTHERM GMBH

  Γερμανία

  Εκτός από τα συστήματα θέρμανσης φυσικής πέτρας (από μάρμαρο, γρανίτη ή άλλες φυσικές πέτρες), η εταιρεία προσφέρει, επίσης, συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης σε ελαφριές κατασκευές (τα λεγόμενα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης) από γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα 1, 0 mm. Λόγω της ειδικής επίστρωσης επιφάνειας επιτυγχάνεται εδώ η ιδανική ακτινοβολία θερμότητας. Χάρη στην κατηγορία προστασίας IP44, αυτά τα υπέρυθρα θερμαντικά στοιχεία είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε υγρούς χώρους. Ένα επιπλέον καινοτόμο προϊόν αποτελεί το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης με πάνελ από γυαλί, το οποίο με τον κομψό και ομοιόμορφο σχεδιασμό του ταιριάζει ιδανικά στο σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό κατοικίας. Το απλό πλαίσιο συναρμολόγησης καθιστά δυνατή τη συναρμολόγηση αυτών των θερμαντικών στοιχείων τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή. Για τη βιομηχανική χρήση, η εταιρεία προσφέρει ειδικά θερμαντικά σώματα υψηλής θερμοκρασίας. Αυτά είναι κατάλληλα κυρίως για τη θέρμανση μεγάλων επιφανειών, χώρων παραγωγής και αποθήκευσης ή δημόσιων χώρων και εκκλησιών. Κατάλληλα επίσης για μεγάλες βεράντες.

 7. DINO ANLAGE- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Αντιδράμε γρήγορα στις ατομικές σας επιθυμίες. Η DINO Bremen ανήκει στους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών ατμογεννητριών. H DINO επιτυγχάνει αυτή τη θέση όχι μέσω του μεγέθους της επιχείρησης, αλλά μέσω της απόδοσης συνεργατών με ισχυρά κίνητρα, οι οποίοι κατά την εργασία τους βάζουν στο επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη. Και με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων διακρίνεται με επιτυχία για πάνω από 50 χρόνια στην παγκόσμια αγορά. Εκτός από την ηλεκτρική παραγωγή ατμού, η DINO δίνει επίσης εμφανή βαρύτητα στις εγκαταστάσεις απόσταξης και τους υπερθερμαντήρες ατμού. Συστήματα καθαρισμού λυμάτων, εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, εναλλάκτες θερμότητας, συλλέκτες συμπυκνωμάτων, δεξαμενές πόσιμου νερού και δεξαμενές καυσίμου, δοχεία κατακαθημάτων και χαλύβδινες και ανοξείδωτες κατασκευές από σωλήνες και ελάσματα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα κατασκευής. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1960 έχουν παραδοθεί πάνω από 25.000 συστήματα λέβητα σε περισσότερες από 140 χώρες. Οι συνεργάτες κατασκευάζουν προϊόντα σύμφωνα με τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών, ενώ η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία έχει το πλεονέκτημα.

 8. WARM-ON GMBH

  Γερμανία

  Η Warm-On GmbH αποτελείται από μία φιλόδοξη ομάδα ειδικών με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης. Σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις, άριστη εξυπηρέτηση και καινοτόμα προϊόντα – ανεξάρτητα από τον τομέα από τον οποίο προέρχεστε. Με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις για ποικίλες εφαρμογές: από προϊόντα θέρμανσης υψηλής ποιότητας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έως τεχνικές λύσεις και προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών. Μαζί με τους συνεργάτες μας δημιουργούμε ένα δίκτυο, από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν όλοι. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση των επαγγελματιών. Εντυπωσιαστείτε και εσείς! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

 9. WELLTHERM GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της υπέρυθρης θέρμανσης που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις δικές μας εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής στο Lüdenscheid παράγουμε υψηλής ποιότητας συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης. Τα επιλεγμένα στοιχεία, η επιμελής επεξεργασία και η παραγωγή των προϊόντων μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη υπόσχονται τη βέλτιστη και μακροπρόθεσμη άνεση θέρμανσης. Τα συστήματα θέρμανσης Welltherm είναι «Made in Germany». Απόδειξη της άριστης ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων είναι η πιστοποιήσεις VDE και EMC των δικών μας γυάλινων συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης. Η εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή θερμαντικών στοιχείων για βιομηχανικές εφαρμογές μάς διακρίνουν και αποτελούν τη βάση για τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας των δικών μας συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης. Εγγυόμαστε τη ρύθμιση της θέρμανσης με ακρίβεια ενός βαθμού και τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασίας. Οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες, τα πρωτοποριακά οράματα για το μέλλον και τα καινοτομικά προϊόντα μάς καθιστούν τον ισχυρό συνεργάτη σας στον τομέα των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης.

 10. ENERCO INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η Enerco International κατασκευάζει και εμπορευματοποιεί υπέρυθρα συστήματα θέρμανσης. Τα προϊόντα υπέρυθρης θέρμανσής μας διανέμοναι σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής. Ως διανομέας υπέρυθρων καλοριφέρ Welltherm, προμηθεύουμε τα πιο οικονομικά συστήματα στην αγορά. Αυτά τα υπέρυθρα πλαίσια αποτελούνται από γυαλί ασφαλείας 6 mm που καλύπτονται με ένα μόνο υμένιο ημιαγωγού υπέρυθρης πηγής ακτινοβολίας. Όλοι οι πίνακες Welltherm είναι διαθέσιμοι σε γυαλί, καθρέφτη ή εξατομικευμένη διακόσμηση τοίχου. Δείτε τον κατάλογο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17.776 Επιχειρήσεις