• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TECHNOTHERM INTERNATIONAL - LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ιστορία της επωνυμίας TECHNOTHERM διακρίνεται για τη θετική ανάπτυξη στην αγορά των οικιακών τεχνικών συστημάτων. Η επιχείρηση εδραιώθηκε κατά τα τελευταία 30 χρόνια χάρη στην πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της στον τομέα της ηλεκτρικής θέρμανσης, στην υψηλή ποιότητα και στις καινοτομικές λύσεις (για ιδιαίτερες εφαρμογές) στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά. Με την πάροδο του χρόνου, η γκάμα των προϊόντων στους τομείς της των ηλεκτρικών θερμοσυσσωρευτών, των ηλεκτρικών τμηματικών θερμοσυσσωρευτών, της ρύθμισης της θερμοκρασίας του δαπέδου, της απευθείας θέρμανσης, της θέρμανσης μαρμάρου και της υπέρυθρης θέρμανσης διευρύνθηκε και βελτιστοποιήθηκε σταθερά. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας μας είναι στους τομείς των ηλεκτρικών θερμοσυσσωρευτών και της ηλεκτρικής θέρμανσης. Χάρη στη συνεχή βελτιστοποίηση της τεχνολογίας θερμοσυσσώρευσης παρέχεται η δυνατότητα σημαντικά μικρότερου βάθους περιβλήματος. Οι θερμοσυσσωρευτές της TECHNOTHERM διακρίνονται σήμερα για τα έξυπνα συστήματα ελέγχου και ρύθμισης, τη σύγχρονη διαχρονική σχεδίαση και την αξιόπιστη ποιότητα!

 2. AURA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η AURA GmbH & Co. KG είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 και έχει εξειδικευτεί σε εγκαταστάσεις βιομηχανικής θερμότητας επεξεργασίας. Διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε είδους πρόκληση βιομηχανικών μηχανημάτων ή μεθόδων. Παρέχουμε συμβουλές, προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε, υπολογίζουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε.

 3. THERMSYS GMBH

  Γερμανία

  Η ThermSys είναι μια εδραιωμένη στην αγορά εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραγωγή εξατομικευμένων εφαρμογών βιομηχανικής θέρμανσης και μέτρησης θερμοκρασίας με τη χρήση καλωδίων με ορυκτή μόνωση. Οι εργασίες και οι κατασκευές της ThermSys πραγματοποιούνται σύμφωνα με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001. Απασχολούμε μηχανικούς και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξατομικευμένων προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι: "Να είμαστε συνεργάτης και όχι μόνο προμηθευτής σας" Ικανοί και ενθουσιώδεις εργαζόμενοι σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προετοιμάζουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μαζί με εκείνους και την εμπειρία μας στους τομείς της βιομηχανίας ημιαγωγών, τεχνολογίας κενού, ανάλυσης, παραγωγής ενέργειας, γενικής μηχανικής, OEM, ερευνητικών ιδρυμάτων και πανεπιστημίων, μπορούμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

 4. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

  Γερμανία

  Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

 5. LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η Lucht LHZ Elektroheizung GmbH & Co. KG παράγει και διαθέτει ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης με τη δική της επωνυμία και ως συνεργάτης ΚΑΕ για λογαριασμό διεθνών πελατών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει, μ.ά., θερμοσυσσωρευτές επιφανείας, θερμοσυσσωρευτές νυκτός, απευθείας θερμαντήρες, θερμοπομπούς, θερμαντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας και θερμαντήρες λουτρού. Η παραγωγή των προϊόντων μας πραγματοποιείται στις μονάδες μας Hartmannsdorf και Burgstädt. Η LUCHT LHZ είναι η καινοτομική επιχείρηση στον τομέα της προσανατολισμένης στο μέλλον, χωρίς εκπομπές και αξιόπιστης ηλεκτρικής τεχνολογίας θέρμανσης χώρων «Made in Germany». Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προϋποθέσεις σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης. Η απλή δυνατότητα σύνδεσης με την παροχή ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και τα αποτελέσματά μας από την έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζουν ότι τα κορυφαία προϊόντα μας έχουν το προβάδισμα. Αυτό μπορούν να περιμένουν οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Σήμερα & στο μέλλον. Καθημερινά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει ηλεκτρικούς βιομηχανικούς θερμαντήρες και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ελέγχου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για χρήση σε ασφαλείς περιοχές και σε ζώνες αντιεκρηκτικής προστασίας κατά ATEX, IECEx. Αυτοί οι βιομηχανικοί θερμαντήρες φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα CENELEC και πληρούν τα ισχύοντα πρότυπα IEC. Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης και οι υπηρεσίες μας είναι: παροχή συμβουλών (μελέτη σκοπιμότητας/οικονομική μελέτη/προσφορά), σχεδιασμός (αρχικός σχεδιασμός/κατασκευή 3D/θερμοδυναμικοί υπολογισμοί/έλεγχος σχεδίου), παραγωγή (μηχανική κατασκευή/συγκόλληση/ηλεκτρικές εργασίες/δοχεία υπό πίεση/παραλαβή, π.χ. TÜV/τελικός έλεγχος), θέση σε λειτουργία (τεκμηρίωση/κατάρτιση προσωπικού). Από κοινού με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες παραγωγής, την εταιρεία Mainsite Technologies GmbH, εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις για αποδοτικές, καινοτομικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις προϊόντων. Το δικό μας πρότυπο είναι η κορυφαία ποιότητα.

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Η Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. είναι ένας προμηθευτής διαφόρων υλικών κατασκευών και φυσικού αερίου από το Denizli της Τουρκίας. Με άνω των δέκα ετών εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, εργαζόμαστε πάντοτε για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στον εκθεσιακό χώρο μας 650 m2 στο Gümüşçay και στους εκθεσιακούς χώρους των παραρτημάτων μας 1150 m2 Ege ceramic. Σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε σε είδη υγιεινής και κεραμικά προϊόντα με τους πεπειραμένους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε ετήσια βάση με την καινοτομική μας προσέγγιση. Ως Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. διαθέτουμε υλικά κατασκευής υποδομών όπως: •σωλήνες και ρακόρ, •υλικά κατασκευών, όπως πλαστικά εξαρτήματα, στη ομάδα κεραμικών υλικών: •δικλείδες και αξεσουάρ λουτρού, •νιπτήρες, •λεκάνες αποχωρητηρίων, •επιστρώσεις δαπέδων λουτρού, •είδη υγιεινής και πολλά άλλα προϊόντα μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Το όραμά μας είναι να στηρίζουμε τα προϊόντα μας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα παρά τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην αγορά και να υιοθετούμε κατ' αρχήν την καινοτομική μας προσέγγιση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SETLANS POLAND

  Πολωνία

  Η φίρμα Setlans ιδρύθηκε το 2012 ως μέρος της εταιρείας Kon-Bud που εξειδικεύεται στην κατασκευή συστατικών από φύλλα χάλυβα που αποτελούν μέρη οικιακών εργαλειομηχανών από το 1995. Από τότε παρέχουμε υπηρεσίες στην βαριά βιομηχανία και στην βιομηχανία του τσιμέντου. Για περισσότερα από 25 χρόνια εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις διαδικασίες μας έτσι ώστε να είναι πιο φιλικές ως προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Ως οικογενειακή επιχείρηση, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην συντήρηση υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των τωρινών αλλά και ενδεχόμενων μελλοντικών μας πελατών. Είμαστε ένας αναγνωρισμένος Πολωνικός κατασκευαστής με πολλές προοπτικές για πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Οι υπάλληλοι στοιχειοθετούν την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια. Είναι έμπειροι και πιστοποιημένοι συγκολλητές, κλειθροποιοί και τεχνικοί σύμβουλοι. Σήμερα, η κύρια μας παραγωγική γραμμή επικεντρώνεται στους οικολογικούς λέβητες θέρμανσης: τα δύο αυτόματα- οικολογικός eco-pea άνθρακας και πέλετ και φόρτωσης - ξύλου και άνθρακα. Επίσης προσφέρουμε δεξαμενές με ικανότητες: 100, 200, 380 και 550 λίτρων. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται σε υψηλή πίεση από πιστοποιημένο άτομο προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ελαττωμάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. EUROLINIA

  Λευκορωσία

  Η Eurolinia, μέλος του ομίλου εταιρειών Nomacon-Eurolinia ιδρύθηκε το 1993, αναπτύσσει και κατασκευάζει όλων των ειδών θερμαντικών σωμάτων υπερύθρου, συστήματα και εξοπλισμός οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης. Η γκάμα των προϊόντων της Eurolinia συμπεριλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, βιομηχανικοί κλίβανοι υπερύθρων σε σήραγγα σχεδιασμένοι για εφαρμογές που απαιτούν γρήγορη και ακριβής θέρμανση, εξοπλισμός και εργαλεία μέτρησης και ρύθμισης της θερμοκρασίας, θερμαντικά σώματα με ταινίες κεραμεικής, σιλικόνης, μικροθερμικά σώματα. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες και μεταφέρει τις γνώσεις της στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας έχουν πιστοποίηση κατά ISO 9001, CE, και εξασφαλίζουν την υλοποίηση των έργων με υψηλό βαθμό τοπικής προσαρμογής. Τα προϊόντα της Eurolinia εξάγονται σε 47 χώρες παγκοσμίως και πελάτες από όλο και περισσότερες χώρες εκφράζουν το ενδιαφέρουν τους για την ανάπτυξη και τα προϊόντα της εταιρείας. Η εταιρεία αναζητά αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο! ΣΚΕΨΗ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΠΕΡΥΘΡΟ

 5. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Γερμανία

  Η Schultze RiRos είναι αξιόπιστος συνεργάτης για όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές – τα προϊόντα διακρίνονται για την ιδιαίτερη σταθερότητα και την χωρίς προβλήματα σύνδεση. Οι αυλακωτοί θερμαντήρες σωλήνων προστατεύουν τις ευαίσθητες εγκαταστάσεις από τον παγετό. Και οι ακαθαρσίες, η υγρασία ή οι ριπές νερού και ο βραχυπρόθεσμος κατακλυσμός δεν αποτελούν πρόβλημα για Schultze RiRos, επειδή οι επαγγελματικοί και βιομηχανικοί θερμαντήρες έχουν όλοι βαθμό προστασίας IP 66/67.

 1. SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. THERMOCOAX ISOPAD GMBH

  Γερμανία

 1. BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK

  Γερμανία

 2. TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH

  Γερμανία

 3. BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO

  Γερμανία

 4. VAKIA GMBH

  Γερμανία

 5. LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG

  Γερμανία

 6. WE PLUS GROUP

  Τουρκία

 7. RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

 8. KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. METMANN

  Ισπανία

 2. B 2 B SRL

  Ιταλία

 3. ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH

  Γερμανία

 4. THS ENERGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. KANTHAL ZN DER SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 6. AGGREKO IBERIA

  Ισπανία

 7. TERAWO AUTOMATION GDBR

  Γερμανία

 8. EUROTHERM GMBH

  Γερμανία

  Εκτός από τα συστήματα θέρμανσης φυσικής πέτρας (από μάρμαρο, γρανίτη ή άλλες φυσικές πέτρες), η εταιρεία προσφέρει, επίσης, συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης σε ελαφριές κατασκευές (τα λεγόμενα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης) από γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα 1, 0 mm. Λόγω της ειδικής επίστρωσης επιφάνειας επιτυγχάνεται εδώ η ιδανική ακτινοβολία θερμότητας. Χάρη στην κατηγορία προστασίας IP44, αυτά τα υπέρυθρα θερμαντικά στοιχεία είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε υγρούς χώρους. Ένα επιπλέον καινοτόμο προϊόν αποτελεί το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης με πάνελ από γυαλί, το οποίο με τον κομψό και ομοιόμορφο σχεδιασμό του ταιριάζει ιδανικά στο σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό κατοικίας. Το απλό πλαίσιο συναρμολόγησης καθιστά δυνατή τη συναρμολόγηση αυτών των θερμαντικών στοιχείων τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή. Για τη βιομηχανική χρήση, η εταιρεία προσφέρει ειδικά θερμαντικά σώματα υψηλής θερμοκρασίας. Αυτά είναι κατάλληλα κυρίως για τη θέρμανση μεγάλων επιφανειών, χώρων παραγωγής και αποθήκευσης ή δημόσιων χώρων και εκκλησιών. Κατάλληλα επίσης για μεγάλες βεράντες.

 9. ACI

  Γαλλία

  Η ACI είναι μια γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρικές θερμαντικές αντιστάσεις από το 1995 και διαθέτει μεγάλη γκάμα αποτελεσματικών και προσαρμόσιμων λύσεων ηλεκτρικής θέρμανσης, τυπικών ή κατά παραγγελία, για τους περισσότερους βιομηχανικούς τομείς. Η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να σας προτείνουμε πολυάριθμες λύσεις θέρμανσης, για οποιαδήποτε εφαρμογή: θέρμανση με στερεά καύσιμα, υγραέριο ή φυσικό αέριο, για όλη την εγκατάσταση. Δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς όπως πλαστικά, χημικά προϊόντα, ιατρική, καλλυντικά, τρόφιμα, κλιματισμός και επεξεργασία επιφανειών. Οι θερμαντικές πλάκες, οι δακτύλιοι mica ή κεραμικοί, οι θερμαντικές κασέτες υψηλού και χαμηλού φορτίου, οι βυθιζόμενες θερμοσυσκευές προσαρμόζονται σε κάθε τομέα της βιομηχανίας. Η ACI διαθέτει επίσης ηλεκτρικές θερμαντικές αντιστάσεις για κάθε τύπο εφαρμογής και προμηθεύει σε όλη τη Γαλλία και το εξωτερικό θερμαντικά καλώδια, εύκαμπτα θερμαντικά πλακίδια, χυτευμένες αντιστάσεις, θερμαντικά σύρματα.

 10. WARM-ON GMBH

  Γερμανία

  Η Warm-On GmbH αποτελείται από μία φιλόδοξη ομάδα ειδικών με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης. Σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις, άριστη εξυπηρέτηση και καινοτόμα προϊόντα – ανεξάρτητα από τον τομέα από τον οποίο προέρχεστε. Με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις για ποικίλες εφαρμογές: από προϊόντα θέρμανσης υψηλής ποιότητας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έως τεχνικές λύσεις και προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών. Μαζί με τους συνεργάτες μας δημιουργούμε ένα δίκτυο, από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν όλοι. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση των επαγγελματιών. Εντυπωσιαστείτε και εσείς! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19.306 επιχειρήσεις