• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφασματα - εισαγωγες-εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Υφασματα - εισαγωγες-εξαγωγες

Ηνωμένο ΒασίλειοΑνατολικά ΜίντλαντςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FILIGREE TEXTILES LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  2. PINK ELEPHANT GROUP LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Στον όμιλο Pink Elephant Group, εξειδικευόμαστε στην επανάχρηση των ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ μετά τον καταναλωτή. Δραστηριοποιούμαστε από το Λονδίνο ως το Ουέικφιλντ, με αποθήκη στην Λέισεστερ, διαχειριζόμαστε τράπεζες υφασμάτων και προγράμματα οικιακής συλλογής σε όλο το Η.Β.Το εκτενές μας δίκτυο συμπ. σημεία συλλογής σε τράπεζες υφασμάτων, σχολεία, βρεφοκομεία, τοπικά ψιλικατζίδικα και κατ' οίκον συλλογή. Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και ιδιωτικές επιχειρήσεις ώστε να προσφέρουμε επαγγελματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες συλλογής. Οι υπηρεσίες μας σχεδιάζονται με σκοπό να είναι πρακτικές και προσβάσιμες.Με διάφορες μεθόδους συλλογής, συμπ. στρατηγικά τοποθετημένες τράπεζες υφασμάτων και προγραμματισμένες κατ' οίκον συλλογές, απλοποιούμε την διαδικασία ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν στον κύκλο επανάχρησης. Παρέχουμε ενδύματα που έχουν συλλεχθεί από τράπεζες υφασμάτων για τις τοπικές και εξαγωγικές αγορές καθώς και προϊόντα για την Αφρικάνικη αγορά.

  3. T.W.KEMPTON (CORPORATE CLOTHING) LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία T.W.KEMPTON (CORPORATE CLOTHING) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. CRYSTAL MARTIN HOLDINGS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  5. IDEAL MANUFACTURING LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία IDEAL MANUFACTURING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wellingborough, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BELVOIR FOODS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  2. SAMWORTH BROTHERS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο