• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλιακή ενέργεια

Αποτελέσματα για

Ηλιακή ενέργεια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Γερμανία

  Η Thermic Energy θεωρείται ως νέα, σύγχρονη επιχείρηση, εξειδικευμένη στην τεχνολογία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Όλα τα στάδια, από την ανάπτυξη και την κατασκευή έως τη δοκιμή και τη μαζική παραγωγή, διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι μπορούμε να υλοποιούμε ανά πάσα στιγμή και εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών καθώς και ειδικές κατασκευές. Η ευέλικτη παραγωγή ταμιευτήρων, η εμπειρία και οι ικανοί συνεργάτες επικοινωνίας διασφαλίζουν τη σωστή και έγκαιρη υλοποίηση.

 2. EPP ENERGY PEAK POWER GMBH

  Γερμανία

 3. TOP DANIKA SRL

  Ρουμανία

  Η Top Danika SRL ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να γίνει ηγετική εταιρεία στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες για δημητριακά, ελαιοκράμβη, ζάχαρη, βαμβάκι, δομικά υλικά, μέταλλα και ιατρικός εξοπλισμός, δομικά έργα, συμβουλή πελατών και χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με ασφαλές, υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Η κύρια δραστηριότητα της TOP DANIKA SRL είναι το διεθνές χονδρικό εμπόριο και έχει μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με εκτενής πείρα σε όλες τις λειτουργικές θέσεις. Η ανάπτυξη για την διαχείριση διακίνηση γραφείων σε όλη την Ευρώπη μας επιτρέπει να παραδώσουμε μια ποικιλία ενδιαφερόντων έργων και συναλλαγών. Διαθέτουμε εταίρους σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσουν επί τόπου. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με τις νέες τεχνολογίες και γνώσεις ώστε να είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος για τους πελάτες στους τομείς τροφίμων, γεωργίας, χρηματοοικονομικού και βιομηχανικού τομέα σε πάνω από 125 χώρες. Ως υπεύθυνη μακροχρόνια εταιρεία, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να βελτιώνουμε το δίκτυο μας, και έτσι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 4. GRETO

  Πολωνία

  Η GRETO POLSKA είναι εγκεκριμένος διανομέας που παρέχει εταιρείες και εργολήπτες εγκαταστάσεων στην Ευρώπη με στοιχεία για εγκαταστάσεις θέρμανσης και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Προσφέρουμε φωτοβολταϊκές μονάδες, κλυδωνιστές/δονητές, φορτιστές ηλ. οχημάτων, αντλία θερμότητος, και δεξαμενές DHW. Εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύονται τα προϊόντα μας σε 21 χώρες. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Γκντίνια και στο Βερολίνο και εγγυάται γρήγορη παράδοση από 5 αποθήκες σε όλη την Ευρώπη.

 5. NEWSUN PV TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Η NSPV- Ο αξιόπιστος σας εταίρος για φωτοβολταϊκά. Η Dongguan NewSun PV Technology Co., Ltd (NSPV) ιδρύθηκε το 2010 με αποτελεσματικότητα στην σύγχρονη διαχείριση που εφοδιάζει προϊόντα σχετικά με ηλιακούς συνδέσμους και σύστημα ηλιακής ενέργειας με λύση σε ενιαίο σημείο με σχεδιασμό, έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση. Τα κύρια μας προϊόντα συμπεριλαμβάνουν ηλιακούς συνδέσμους PV, ηλιακό κουτί σύνδεσης, συσκευή προστασίας διάταξης, εξάρτημα εγκατάστασης συστήματος εγκεκριμένα από την TUV, CE ή άλλα συναφή πρότυπα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LIECKIPEDIA GMBH

  Γερμανία

 2. ALTEC METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. ENGIMEN

  Εσθονία

 4. KANEKA BELGIUM

  Βέλγιο

 5. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Τουρκία

 1. VIPNET & SMT ENERGY SOLUTION GMBH

  Γερμανία

 2. HEIDT & SCHÄFER BAU UND HANDEL GMBH

  Γερμανία

 1. H2 CORE SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 2. ERTEX SOLAR

  Αυστρία

  Η Ertex Solar - μια θυγατρική εταιρεία της Ertl Glas AG - παράγει φωτοβολταϊκές μονάδες άριστης ποιότητας όσον αφορά στο μέγεθος, στην αντοχή και στη σχεδίαση. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2004, ειδικευόμαστε στην υλοποίηση ενσωματωμένων σε κτίρια φωτοβολταϊκών συστημάτων που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής και οικοδομικής. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στο σύνθημά μας «NO LIMITS» ασχολούμαστε συνεχώς με καινοτομικές τεχνολογίες που αναπτύσσουμε από κοινού με τους πελάτες μας.

 3. HELLAS ENERGY LTD

  Βουλγαρία

 4. LATO SA

  Ελλάδα

  Αφετηρία του ομίλου ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ υπήρξε η οικογενειακή στην αρχική της μορφή επιχείρηση υπό την επωνυμία ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Κ ΣΙΑ, το 1970. Αντικείμενο της παραγωγικής δραστηριότητας της ως άνω επιχείρησης υπήρξε εξ αρχής η κατασκευή σωλήνων γεωτρήσεως, και θερμοσιφώνων, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνολικής εκτάσεως 30.000 τ.μ. Το 1997 υπό την εποπτεία του αυτοδημιούργητου κου Ιωάννου ιδρύεται η ΛΑΤΟ, η οποία επιδίδεται στο έργο της παραγωγής ηλιακών συστημάτων, θερμοσιφώνων και μπόιλερ και η οποία ως μέλος της οικογένειας Χρήστος Ιωάννου επιτυγχάνει την εδραίωση της στον ελληνικό χώρο.Η ηγετική θέση που κατέκτησε η επιχείρηση με όπλα το μεράκι και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση δεν άργησε να οδηγήσει στην διάθεση των προϊόντων της και στον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο.

 5. SOLARPROJEKT CONSTRUCTION SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η SOLARPROJEKT Construction ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την πώληση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Κατασκευάζουμε αθόρυβα φωτοβολταϊκά συστήματα, που δεν ρυπαίνουν, δεν εκπέμπουν αέρια ή άλλες ουσίες επιβλαβείς για το περιβάλλον. Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν : 1.Σχεδιασμός εργοστασίων παραγωγής φωτοβολταϊκής ενέργειας : αυτόνομα, συνδεδεμένα με πλέγμα, 2.Πώληση στοιχείων του συστήματος : φωτοβολταϊκές διατάξεις, κλυδωνιστές, κατασκευή εξαρτημάτων.

 6. SOLEMS

  Γαλλία

  Η SOLEMS είναι μια γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει εδώ και 30 χρόνια ασύρματη ηλιακή ενέργεια, για επαγγελματίες ηλεκτρισμού και ηλεκτρονικής. Η Solems εξάγει τα προϊόντα της σε όλη την Ευρώπη και προσφέρει βελτιστοποιημένες λύσεις κατά παραγγελία και τυποποιημένες όπως μικρά φωτοβολταϊκά στοιχεία, τα κύτταρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή ανιχνευτές ηλιακής ακτινοβολίας. Η Solems σας συμβουλεύει και σας συνοδεύει σε όλα τα έργα σας ηλιοαπολύμανσης.

 7. ENERGY SRL

  Ιταλία

  Το σημερινό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων Energy Srl αποτελείται από : θέρμανση με μεταλλική εκπομπή οροφής, υβριδικά φωτοβολταϊκά πάνελ, φωτοβολταϊκά συστήματα με συσσώρευση θερμότητας, πλαστικά υλικά και καουτσούκ με ενίσχυση γραφίτη για να αυξηθεί η θερμοαγωγιμότητα τους και άλλες φυσικές και ηλεκτρικές ιδιότητες. Υπάρχουν επίσης διάφορα είδη έγχυσης με βάση τον γραφίτη για τις διάφορες τεχνολογικές απαιτήσεις.

 8. ASSOS BOILERS (SOLARNET SA)

  Ελλάδα

  Η Solarnet A.E. (ASSOS BOILERS) ιδρύθηκε το 1998 από μια ομάδα πέντε εταιρειών, εκ των μεγαλύτερων στον χώρο παραγωγής προϊόντων ηλιακής ενέργειας. Προϊόντα που παράγουμε: ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακοί συλλέκτες, μπόιλερ λεβητοστασίου, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, δοχεία αδρανείας, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και ηλιακής θέρμανσης.

 1. GRUPO BUENO ARENAS

  Ισπανία

  Εγκαταστάσεις θέρμανσης, υδραυλικές, κλιματισμού, ηλεκτρισμού, πυροσβέστες κ.λπ.

 2. POWERSAFE SRL

  Ιταλία

  Οι εγκαταστάσεις μας, οι οικονομίες μας και ο σεβασμός της φύσης! Powersafe Srl «Over the energy»

 3. HELIOAKMI S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Ηλιοακμή από το 1976, κατασκευάζει ηλιακούς θερμοσίφωνες, μποϊλερ λεβητοστασίου, δοχεία αδρανείας και ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας.

 4. SHENZHEN PROSUNPRO ENERGY CO., LTD

  Κίνα

 5. SOLAR INVEST GROUP

  Ουκρανία

 6. ZHUHAI LEADSUN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

 7. CFS PROFILE & STRUCTURE

  Τουρκία

 8. SOLARA GMBH

  Γερμανία

 9. ENJOY INNOVATION SRL

  Ιταλία

 10. VOLTAGE GROUP - ENERGY CONTRACTOR

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλιακή ενέργεια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.531 επιχειρήσεις

Χ'ωρες