• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλιακή ενέργεια

Αποτελέσματα για

Ηλιακή ενέργεια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STANDART ALUMINIUM

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Standart Aluminium είναι μια καινοτομική και προσανατολισμένη στη μηχανολογία εταιρεία που διακρίνεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προφίλ αλουμινίου και στην παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων στερέωσης ηλιακών πάνελ και προσαρμοσμένων σχεδιάσεων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας 25.000 τ.μ. μας παρέχουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με αποδοτικότητα και ακρίβεια. Εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας παρέχουν ένα ποικίλο φάσμα υπηρεσιών όπως: •Εξώθηση •Ηλεκτροστατική βαφή •Φινίρισμα ανοδίωσης •Μηχανική επεξεργασία αλουμινίου στις εγκαταστάσεις της Standart Aluminium. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη δική μας επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Η αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση μας έχει αναδείξει σε κορυφαία στον κλάδο επιχείρηση και επιδιώκουμε πάντοτε να αριστεύουμε σε ό, τι κάνουμε. Πιστεύουμε στην καλλιέργεια μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους εργαζομένους μας με βάση το σεβασμό και την ειλικρίνεια. Η σταθερή αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα καλλιεργεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που μας καθιστά έμπιστο σύμμαχο σε όλα τα έργα σας. Για τη διασφάλιση της παροχής γρήγορων, υψηλής ποιότητας και ακρίβειας υπηρεσιών συνεργαζόμαστε με φημισμένες μάρκες γνωστές για την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους και την τήρηση των διεθνών προτύπων. Αυτή η συνεργασία μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστες και ανώτερης κατηγορίας λύσεις. Είτε χρειάζεστε προσαρμοσμένα προφίλ αλουμινίου είτε εξειδικευμένες υπηρεσίες επεξεργασίας, η Standart Aluminium είναι εδώ για να σάς βοηθήσει σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. EPP ENERGY PEAK POWER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EPP Solar είναι μια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου στην οποία μπορείτε να αγοράσετε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις καλύτερες τιμές. Αλλάξτε την κατανάλωση ενέργειας με φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και με την EPP Solar. Διάφοροι πελάτες, είτε B2B (κατάστημα προς κατάστημα) είτε B2C (κατάστημα προς πελάτη), μπορούν να επιλέξουν την εταιρεία EPP Solar για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Διαθέτουμε για εσάς διάφορες φωτοβολταϊκές μονάδες, μετατροπείς, συστήματα συσσωρευτών, συστήματα συναρμολόγησης και άλλα φωτοβολταϊκά παρελκόμενα σε απόθεμα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, η ευελιξία για την πληρωμή και η εκτενής γνώση των εμπειρογνωμόνων μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι ορισμένα μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα που σάς παρέχει η EPP Solar. Η EPP Solar διαθέτει πολυάριθμα φωτοβολταϊκά προϊόντα χαμηλού κόστους κατάλληλα για κάθε προϋπολογισμό. Στόχος μας είναι να μπορούμε να σάς παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Θέλουμε να είμαστε η κορυφαία αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων, στην οποία οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν, να αγοράζουν και να πωλούν τα προϊόντα που επιθυμούν.

 3. NEWSUN PV TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η NEWSUN PV TECHNOLOGY CO., LTD (NSPV) συνδυάζει τη σχεδίαση, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις ως σύγχρονη διαχείριση επιχειρήσεων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φωτοβολταϊκά συστήματα (συνδετήρες, Φ/Β κουτιά συνδέσεων BIPV, Φ/Β καλώδια, αξεσουάρ εγκατάστασης, ελεγκτές, κιβώτια διανομής & κιβώτια συνδυασμού κλπ.), συστήματα προστασίας (προστασία από σφάλματα γείωσης, συνδετήρες διόδων, ηλιακοί συνδετήρες ασφάλειας inline, διακόπτες κυκλώματος κλπ.) και βελτιστοποίηση συστήματος που στην πλειοψηφία τους πληρούν τα πρότυπα TUV, ETL, CE. Τα προϊόντα καλύπτουν τους τομείς εφαρμογών Φ/Β συστημάτων, φωτοβολταϊκού φωτισμού δρόμων, υβριδικού ηλιακού φωτισμού δρόμων κλπ., καθώς και συμβάσεις ενεργειακής απόδοσης (EPC). Η ηλιακή ενέργεια διαθέτει σπουδαίες δυνατότητες ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας μηδενικών εκπομπών, μηδενικής κατανάλωσης και ως καθαρή, ασφαλής, οικολογική ανανεώσιμη ενέργεια. Η NSPV επιδιώκει να συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, στις χαμηλές εκπομπές άνθρακα, στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ προωθεί διαρκώς την ανάπτυξη πράσινης ανανεώσιμης ενέργειας. Στόχοι μας είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία, το αμοιβαίο όφελος και η κοινωνική υπευθυνότητα. Θεμελιώδης αρχή μας είναι να παρέχουμε ανώτερης κατηγορίας, οικονομική, ασφαλή, αξιόπιστη τεχνολογία και ανταγωνιστικά προϊόντα. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την “πράσινη ενέργεια” και το “παγκόσμιο περιβάλλον“ και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τον άνθρωπο.

 4. JASC CONTRACTING

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η JASC Contracting GmbH ειδικεύεται στην παροχή λύσεων μετατροπής ενέργειας για διάφορους κλάδους, ειδικότερα για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τηλεπικοινωνίες, κεντρικά δίκτυα ηλεκτρισμού, εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις διαρκείας για τις βιομηχανικές ενεργειακές ανάγκες σας σε συνεχές (DC) και εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Η ειδική ομάδα μας καλύπτει όλα τα στάδια της διαχείρισης, από την ιδέα μέχρι την εγκατάσταση, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσαρμογή των λύσεών μας στις ανάγκες σας. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ειδικά στην ηλιακή ενέργεια, οι λύσεις που παρέχουμε υποστηρίζουν τη μετάβαση σε πρακτικές πιο φιλικές προς το περιβάλλον, τόσο για οικιστικές όσο και για εμπορικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία διαπρέπει ως παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών σχεδιασμού και κατασκευής κέντρων δεδομένων. Τα κέντρα δεδομένων μας σχεδιάζονται κατά παραγγελία, ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού και αποθήκευσης δεδομένων της επιχείρησής σας. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων, στην οποία συμπεριλαμβάνονται προϊόντα υψηλού επιπέδου και ποιότητας από τους συνεργάτες μας παγκοσμίως. Αυτές οι λύσεις μπορούν να παρεσχεθούν ως ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, εργοστασιακά δοκιμασμένα και ελεγμένα. Είμαστε επίσης σε θέση να εξατομικεύσουμε τα προϊόντα και τα συστατικά μέρη τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι τη θέση σε λειτουργία, και προτείνουμε μια γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, ειδικά σχεδιασμένες για τους πελάτες μας.

 5. ENERGY3000 SOLAR GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η Energy3000 solar διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων από όλους τους τομείς των φωτοβολταϊκών συστημάτων, της συσσώρευσης και της διανομής ενέργειας – από την Αυστρία με τοπική παρουσία σε όλες τις χώρες της Κεντρικής, της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης. Αποστολή μας είναι να καταστήσουμε τη Γη καθαρό και „πράσινο” πλανήτη. Για το σκοπό αυτό βασιζόμαστε αποκλειστικά στους κορυφαίους κατασκευαστές του κλάδου και διαθέτουμε στη γκάμα μας μόνο προϊόντα που πληρούν τα δικά μας αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Έτσι διασφαλίζεται η ικανοποίηση των τελικών πελατών και η εμπιστοσύνη των εταίρων μας, καθώς και η διεθνής ανταγωνιστικότητά μας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν στη διάθεσή τους μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη για τη διευκόλυνση της καθημερινής τους εργασίας που καθιστά δυνατή την επιτυχή επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων – από το επαγγελματικό εργαλείο σχεδιασμού ΦΒ συστημάτων PV Creator και το υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα έως το πρόγραμμα διαχείρισης έργων SolarJet για την ευέλικτη διεκπεραίωση των έργων. Ένα ευρύ πρόγραμμα εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης, καθώς και η προσωπική υποστήριξη από τους δικούς μας εσωτερικούς και εξωτερικούς εμπειρογνώμονες συμπληρώνουν την προσφορά της Energy3000 solar.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DEGTECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στο κατάστημά σας για φωτοβολταϊκές μονάδες, μετατροπείς, συσσωρευτές ρεύματος, σταθμούς φόρτισης Wallbox, συστήματα συναρμολόγησης και παρελκόμενα των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις καλύτερες δυνατές τιμές. Σ' εμάς θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε για τα προσεχή σας έργα συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών συμβουλών.

 2. FABER E-TEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Faber E-TEC GmbH – τον αξιόπιστο συνεργάτη σας για καινοτομικές και προσαρμοσμένες λύσεις μετασχηματιστών. Από την ίδρυσή μας το 1995 διακρινόμαστε για την άριστη ποιότητα και τις καινοτομικές τεχνολογίες στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Μετασχηματιστές Ενοικιαζόμενοι σταθμοί μετασχηματιστών Συντήρηση μετασχηματιστών Συναρμολογήσεις σταθμών μετασχηματιστών Καινοτομικές λύσεις για σύγχρονες προκλήσεις: Υποδομή φόρτισης Σταθμοί μετασχηματιστών Σέρβις μετασχηματιστών Ηλιακές προσόψεις και συναρμολόγηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Συστήματα διαχείρισης ενέργειας (EMS) Γιατί Faber E-TEC; Ποιότητα και αξιοπιστία Προϊόντα που παράγονται στη Γερμανίας, πληρούν τα ανώτατα πρότυπα και φέρουν πιστοποίηση IEC 62271-202 και VDE 0670-202. Εμπειρία και τεχνογνωσία Εμπειρία άνω των 25 ετών στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Αειφορία Προαγωγή οικολογικών τεχνολογιών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές ή συγκεκριμένα έργα – είμαστε εδώ για εσάς. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας. Από κοινού θα βρούμε τη βέλτιστη λύση για τις ενεργειακές σας ανάγκες. Faber E-TEC GmbH – Ο συνεργάτης σας για καινοτομικές λύσεις μετασχηματιστών και αειφόρα ενεργειακά συστήματα.

 3. GRETO

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η GRETO POLSKA είναι εγκεκριμένος διανομέας που παρέχει εταιρείες και εργολήπτες εγκαταστάσεων στην Ευρώπη με στοιχεία για εγκαταστάσεις θέρμανσης και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Προσφέρουμε φωτοβολταϊκές μονάδες, κλυδωνιστές/δονητές, φορτιστές ηλ. οχημάτων, αντλία θερμότητος, και δεξαμενές DHW. Εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύονται τα προϊόντα μας σε 21 χώρες. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Γκντίνια και στο Βερολίνο και εγγυάται γρήγορη παράδοση από 5 αποθήκες σε όλη την Ευρώπη.

 4. ALTEC METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALTEC METALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαίσια τοποθέτησης για εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, Συγκροτήματα συγκόλλησης, συγκολληση σημειου, και Ηλιακά συστήματα τοποθέτησης. Έχει έδρα σε Schleiz, Γερμανία.

 5. ENGIMEN

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENGIMEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, ηλιακη ενεργεια, Ηλιακή ενέργεια, και engimen. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

 1. KANEKA BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KANEKA BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Πολυμερή, Ρητίνες, Ηλιακή ενέργεια, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αυτοκίνητα, Συσκευασία, μεταφορες, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Westerlo, Βέλγιο.

 2. EDF ENR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EDF ENR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, ηλιακη ενεργεια, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, και ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια. Έχει έδρα σε Limonest, Γαλλία.

 1. ISOOF SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ISOOF SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, Ηλιακοί συλλέκτες, συναρμολογηση ηλιακων συλλεκτων, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, ηλεκτρισμός, και φωτοβολταϊκοι συλλεκτες. Έχει έδρα σε Colmar, Γαλλία.

 2. LINC TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LINC TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, Ηλιακή ενέργεια, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, και φωτοβολταϊκες στεγες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. HEIDT & SCHÄFER BAU UND HANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEIDT & SCHÄFER BAU UND HANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυλες. Έχει έδρα σε Bad Oeynhausen, Γερμανία.

 4. SOLAR-MARKT24 GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOLAR-MARKT24 GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Παραγωγή ηλιακής ενέργειας, ηλιακες εγκαταστασεις, ηλιακοί αισθητήρες, ηλιακές μπαταρίες, Μετατροπείς, Σταθμοί ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκες στεγες, και πώληση φωτοβολταϊκών πλαισίων. Έχει έδρα σε Apolda, Γερμανία.

 5. ERTEX SOLAR

  Αυστρία

  Η Ertex Solar - μια θυγατρική εταιρεία της Ertl Glas AG - παράγει φωτοβολταϊκές μονάδες άριστης ποιότητας όσον αφορά στο μέγεθος, στην αντοχή και στη σχεδίαση. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2004, ειδικευόμαστε στην υλοποίηση ενσωματωμένων σε κτίρια φωτοβολταϊκών συστημάτων που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής και οικοδομικής. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στο σύνθημά μας «NO LIMITS» ασχολούμαστε συνεχώς με καινοτομικές τεχνολογίες που αναπτύσσουμε από κοινού με τους πελάτες μας.

 6. HELLAS ENERGY LTD

  Βουλγαρία

 7. LATO SA

  Ελλάδα

  Αφετηρία του ομίλου ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ υπήρξε η οικογενειακή στην αρχική της μορφή επιχείρηση υπό την επωνυμία ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Κ ΣΙΑ, το 1970. Αντικείμενο της παραγωγικής δραστηριότητας της ως άνω επιχείρησης υπήρξε εξ αρχής η κατασκευή σωλήνων γεωτρήσεως, και θερμοσιφώνων, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνολικής εκτάσεως 30.000 τ.μ. Το 1997 υπό την εποπτεία του αυτοδημιούργητου κου Ιωάννου ιδρύεται η ΛΑΤΟ, η οποία επιδίδεται στο έργο της παραγωγής ηλιακών συστημάτων, θερμοσιφώνων και μπόιλερ και η οποία ως μέλος της οικογένειας Χρήστος Ιωάννου επιτυγχάνει την εδραίωση της στον ελληνικό χώρο.Η ηγετική θέση που κατέκτησε η επιχείρηση με όπλα το μεράκι και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση δεν άργησε να οδηγήσει στην διάθεση των προϊόντων της και στον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο.

 8. TOP DANIKA SRL

  Ρουμανία

  Η Top Danika SRL ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να γίνει ηγετική εταιρεία στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες για δημητριακά, ελαιοκράμβη, ζάχαρη, βαμβάκι, δομικά υλικά, μέταλλα και ιατρικός εξοπλισμός, δομικά έργα, συμβουλή πελατών και χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με ασφαλές, υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Η κύρια δραστηριότητα της TOP DANIKA SRL είναι το διεθνές χονδρικό εμπόριο και έχει μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με εκτενής πείρα σε όλες τις λειτουργικές θέσεις. Η ανάπτυξη για την διαχείριση διακίνηση γραφείων σε όλη την Ευρώπη μας επιτρέπει να παραδώσουμε μια ποικιλία ενδιαφερόντων έργων και συναλλαγών. Διαθέτουμε εταίρους σε όλο τον κόσμο για να σας βοηθήσουν επί τόπου. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με τις νέες τεχνολογίες και γνώσεις ώστε να είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος για τους πελάτες στους τομείς τροφίμων, γεωργίας, χρηματοοικονομικού και βιομηχανικού τομέα σε πάνω από 125 χώρες. Ως υπεύθυνη μακροχρόνια εταιρεία, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να βελτιώνουμε το δίκτυο μας, και έτσι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 1. SOLARPROJEKT CONSTRUCTION SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η SOLARPROJEKT Construction ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την πώληση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Κατασκευάζουμε αθόρυβα φωτοβολταϊκά συστήματα, που δεν ρυπαίνουν, δεν εκπέμπουν αέρια ή άλλες ουσίες επιβλαβείς για το περιβάλλον. Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν : 1.Σχεδιασμός εργοστασίων παραγωγής φωτοβολταϊκής ενέργειας : αυτόνομα, συνδεδεμένα με πλέγμα, 2.Πώληση στοιχείων του συστήματος : φωτοβολταϊκές διατάξεις, κλυδωνιστές, κατασκευή εξαρτημάτων.

 2. SOLEMS

  Γαλλία

  Η SOLEMS είναι μια γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει εδώ και 30 χρόνια ασύρματη ηλιακή ενέργεια, για επαγγελματίες ηλεκτρισμού και ηλεκτρονικής. Η Solems εξάγει τα προϊόντα της σε όλη την Ευρώπη και προσφέρει βελτιστοποιημένες λύσεις κατά παραγγελία και τυποποιημένες όπως μικρά φωτοβολταϊκά στοιχεία, τα κύτταρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή ανιχνευτές ηλιακής ακτινοβολίας. Η Solems σας συμβουλεύει και σας συνοδεύει σε όλα τα έργα σας ηλιοαπολύμανσης.

 3. ENERGY SRL

  Ιταλία

  Το σημερινό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων Energy Srl αποτελείται από : θέρμανση με μεταλλική εκπομπή οροφής, υβριδικά φωτοβολταϊκά πάνελ, φωτοβολταϊκά συστήματα με συσσώρευση θερμότητας, πλαστικά υλικά και καουτσούκ με ενίσχυση γραφίτη για να αυξηθεί η θερμοαγωγιμότητα τους και άλλες φυσικές και ηλεκτρικές ιδιότητες. Υπάρχουν επίσης διάφορα είδη έγχυσης με βάση τον γραφίτη για τις διάφορες τεχνολογικές απαιτήσεις.

 4. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Γερμανία

  Η Thermic Energy θεωρείται ως νέα, σύγχρονη επιχείρηση, εξειδικευμένη στην τεχνολογία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Όλα τα στάδια, από την ανάπτυξη και την κατασκευή έως τη δοκιμή και τη μαζική παραγωγή, διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι μπορούμε να υλοποιούμε ανά πάσα στιγμή και εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών καθώς και ειδικές κατασκευές. Η ευέλικτη παραγωγή ταμιευτήρων, η εμπειρία και οι ικανοί συνεργάτες επικοινωνίας διασφαλίζουν τη σωστή και έγκαιρη υλοποίηση.

 5. ASSOS BOILERS (SOLARNET SA)

  Ελλάδα

  Η Solarnet A.E. (ASSOS BOILERS) ιδρύθηκε το 1998 από μια ομάδα πέντε εταιρειών, εκ των μεγαλύτερων στον χώρο παραγωγής προϊόντων ηλιακής ενέργειας. Προϊόντα που παράγουμε: ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακοί συλλέκτες, μπόιλερ λεβητοστασίου, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα, δοχεία αδρανείας, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και ηλιακής θέρμανσης.

 6. NAGATERM SL

  Ισπανία

  Η Nagaterm, ως εγχώριος κατασκευαστής, έχει αναπτύξει γκάμα από αισθητήρες πολύ καλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για να εγγυηθεί την απαιτούμενη ζήτηση, τους NT215-T, NT215-A και NT215-C.

 7. GRUPO BUENO ARENAS

  Ισπανία

  Εγκαταστάσεις θέρμανσης, υδραυλικές, κλιματισμού, ηλεκτρισμού, πυροσβέστες κ.λπ.

 8. POWERSAFE SRL

  Ιταλία

  Οι εγκαταστάσεις μας, οι οικονομίες μας και ο σεβασμός της φύσης! Powersafe Srl «Over the energy»

 9. HELIOAKMI S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Ηλιοακμή από το 1976, κατασκευάζει ηλιακούς θερμοσίφωνες, μποϊλερ λεβητοστασίου, δοχεία αδρανείας και ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας.

 10. VOLTAGE GROUP - ENERGY CONTRACTOR

  Ουκρανία

  Η εταιρεία VOLTAGE GROUP - ENERGY CONTRACTOR, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροτεχνική, ηλιακη ενεργεια, αιολικη ενεργεια, και Υποσταθμοί βιομηχανικής ηλεκτρικής παραγωγής. Έχει έδρα σε Vinnytsia, Ουκρανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλιακή ενέργεια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.260 Επιχειρήσεις