• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECOTDS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Ιδρύθηκε το 2010, η ECOTDS διαιωνίζει την τεχνογνωσία που κληρονόμησε η εταιρεία ORP και συνεχίζει να αποδεικνύει την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία της να στηρίξει τις αλλαγές στην Επεξεργασία Επιφανειών. Ειδικότητά μας είναι η κοπή τιτανίου σε φύλλα, για την υλοποίηση συναρμολόγησης για την ανοδίωση. Η ECOTDS, κοντά στους πελάτες της, καινοτομεί συνέχεια και διαθέτει μοναδική θέση στην αγορά. Η ECOTDS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που φέρει λύσεις τεμαχίων με τυποποιημένα και προσαρμοσμένα προϊόντα. Η ECOTDS ανταποκρίνεται στις εφαρμογές της ηλεκτρόλυσης και πίνακες ζωγραφικής. Η ECOTDS δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αφρική και διαθέτει δίκτυο πρακτόρων στη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία και το Μαρόκο. Στην ECOTDS απονεμήθηκε το 2012 το Βραβείο Αριστείας Εξαγωγών 2012 για το σύνολο του έργου της στον τομέα των εξαγωγών. Η ομάδα μας από 15 άτομα, τα οποία είναι εκπαιδευμένα στις επιχειρηματικές δεξιότητες, αποτελεί κεφάλαιο ικανοτήτων σπάνιας τεχνογνωσίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AM CHEMIE GMBH / PLS-GRUPPE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η AM Chemie GmbH ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2001. Από το 2003 κατορθώνει να αυξάνει συνεχώς τον κύκλο εργασιών της στην αγορά. Το 2007, η AM Chemie επένδυσε σε συστήματα διατήρησης αποθεμάτων και εφοδιαστικής. Εκτός από τα προϊόντα επιφανειακής επεξεργασίας και εξευγενισμού μετάλλων και πλαστικών, το εύρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων συμπληρώνονται από το 2004 με το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων μικρο-καθαρισμού για τον καθαρισμό συρμάτων στα ενδιάμεσα και τελικά στάδια παραγωγής. Λόγω των επενδύσεων του ιδιωτικού εργαστηρίου Dr. Seidel (ICP), η ανάπτυξη, η βελτίωση και η διακίνηση μέσων μετατροπής και επικάλυψης αποκτούν από το 2008 νέα σημαντική αξία. Για εμάς είναι αυτονόητη η σταθερή ποιότητα και η ασφάλεια παράδοσης σύμφωνα με τον κανονισμό REACH για τους πελάτες μας. Εκτός από τα επονομαζόμενα τυπικά προϊόντα για το γενικό και το μερικό καθαρισμό, την προ-επεξεργασία και τον εξευγενισμό, η γκάμα των προϊόντων αποτελείται από ειδικά προϊόντα, τα οποία αναπτύσσουμε οι ίδιοι όλα ανεξαιρέτως.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. HIAT GGMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το ινστιτούτο Hydrogen and Informatics Institute of Applied Technologies, εν συντομία HIAT gGmbH, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2002. Σε συνεργασία με μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία δημιουργούμε μια οικονομική βάση για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση καινοτομικών προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου και υδρογόνου. Η HIAT είναι ανεξάρτητη από εταιρείες και κλάδους και εκτός από τη διάθεση των δικών της προϊόντων δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, της ανάπτυξης και της μεταφοράς τεχνολογίας για επίκαιρα και προσανατολισμένα στο μέλλον θέματα σχετικά με ερευνητικά σχέδια του δημόσιου τομέα και κατά παραγγελία από τη βιομηχανία. Το νέο κέντρο εγκαταστάθηκε στο χώρο του πάρκου έρευνας και τεχνολογίας στο Schwerin. Η HIAT επιδιώκει να αναπτύξει της θέση της στον τομέα της τεχνολογίας υδρογόνου και κυψελών καυσίμου. Ιδίως ο τομέας της ανάπτυξης βασικών στοιχείων για κυψέλες καυσίμου και κυψέλες ηλεκτρολυτών παρουσιάζει έντονη ζήτηση και θετική θέση στην αγορά.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. LASTECH AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 2. IKS POLIWODA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. KERBIRIO SAS

  Γαλλία

  Η KERBIRIO ειδικεύεται στην επεξεργασία επιφανειών με πολλαπλές διαδικασίες. Εγκεκριμένη από τους κύριους εντολοδόχους στον βιομηχανικό τομέα, η μεγάλη μας γκάμα επεξεργασιών μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σχετικά με την επικάλυψη μετάλλων. Αυτοκίνητο και βιομηχανικές διαδικασίες ψευδάργυρος, αλκαλικός ψευδάργυρος, σιδερένιος ψευδάργυρος, ψευδαργύρος νικελίου. Ελασματοποίηση με φυγοκέντρηση : Zintek Μαύρη καταφόρηση Αεροναυπηγική και ειδικές διαδικασίες : Επεξεργασία σε Αλουμίνιο OAS, OAC, OAD, Surtec 650, Alodine, ψευδάργυρος νικέλιο Aéro, ανοξείδωτη παθητικοποίηση, χημικό νικέλιο, ηλεκτρολυτικό νικέλιο, ανοδική οξείδωση τιτανίου, Επιχάλκωση, επικασσιτέρωση, επαργύρωση, επιχρύσωση, επιχρωμίωση. Βαφή : Ελασματοειδής ψευδάργυρο με ψεκασμό Deltaprotekt, Zintek, Πρωτεύων, Εποξική σκόνη, θερμική βερνίκωση. Προετοιμασία και φινίρισμα. Καθαρισμός επιφάνειας, αφαίρεση λίπους, αμμοβολή, μεταλλοβολή, φωσφάτωση με ψευδάργυρο (ξηρή ή με λάδι), παθητικοποίηση ψευδάργυρο, απαέρωση. Βοηθητικές υπηρεσίες: Τελική κατεργασία, διαλογή, συσκευασία, μεταφορές.

 2. METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 3. AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

 4. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. H & U SCHEFFLER GMBH

  Γερμανία

 6. SAOS D.O.O.

  Κροατία

 7. FRIEDRICH SCHIECHE

  Γερμανία

 8. AD PLATING

  Γαλλία

 9. REVÊTIS

  Γαλλία

 10. OERLIKON BALZERS

  Γαλλία

 1. PACKO ELECTROPOLISH

  Βέλγιο

 2. DALIC SA

  Γαλλία

 3. BUIJSSE

  Βέλγιο

 4. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Γαλλία

 5. LGTB

  Βέλγιο

 6. SA METAL CHROME

  Γαλλία

 7. ELECTROLYSE FONTENAYSIENNE

  Γαλλία

 8. GEINSA

  Ισπανία

 9. PEM

  Γαλλία

 10. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

122 επιχειρήσεις