• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECOTDS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ιδρύθηκε το 2010, η ECOTDS διαιωνίζει την τεχνογνωσία που κληρονόμησε η εταιρεία ORP και συνεχίζει να αποδεικνύει την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία της να στηρίξει τις αλλαγές στην Επεξεργασία Επιφανειών. Ειδικότητά μας είναι η κοπή τιτανίου σε φύλλα, για την υλοποίηση συναρμολόγησης για την ανοδίωση. Η ECOTDS, κοντά στους πελάτες της, καινοτομεί συνέχεια και διαθέτει μοναδική θέση στην αγορά. Η ECOTDS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που φέρει λύσεις τεμαχίων με τυποποιημένα και προσαρμοσμένα προϊόντα. Η ECOTDS ανταποκρίνεται στις εφαρμογές της ηλεκτρόλυσης και πίνακες ζωγραφικής. Η ECOTDS δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αφρική και διαθέτει δίκτυο πρακτόρων στη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία και το Μαρόκο. Στην ECOTDS απονεμήθηκε το 2012 το Βραβείο Αριστείας Εξαγωγών 2012 για το σύνολο του έργου της στον τομέα των εξαγωγών. Η ομάδα μας από 15 άτομα, τα οποία είναι εκπαιδευμένα στις επιχειρηματικές δεξιότητες, αποτελεί κεφάλαιο ικανοτήτων σπάνιας τεχνογνωσίας.

 2. HIAT GGMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το ινστιτούτο Hydrogen and Informatics Institute of Applied Technologies, εν συντομία HIAT gGmbH, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2002. Σε συνεργασία με μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία δημιουργούμε μια οικονομική βάση για την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση καινοτομικών προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου και υδρογόνου. Η HIAT είναι ανεξάρτητη από εταιρείες και κλάδους και εκτός από τη διάθεση των δικών της προϊόντων δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, της ανάπτυξης και της μεταφοράς τεχνολογίας για επίκαιρα και προσανατολισμένα στο μέλλον θέματα σχετικά με ερευνητικά σχέδια του δημόσιου τομέα και κατά παραγγελία από τη βιομηχανία. Το νέο κέντρο εγκαταστάθηκε στο χώρο του πάρκου έρευνας και τεχνολογίας στο Schwerin. Η HIAT επιδιώκει να αναπτύξει της θέση της στον τομέα της τεχνολογίας υδρογόνου και κυψελών καυσίμου. Ιδίως ο τομέας της ανάπτυξης βασικών στοιχείων για κυψέλες καυσίμου και κυψέλες ηλεκτρολυτών παρουσιάζει έντονη ζήτηση και θετική θέση στην αγορά.

 3. H&U SCHEFFLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία H&U SCHEFFLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Markranstädt, Γερμανία.

 4. LASTECH AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LASTECH AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Mellingen, Ελβετία.

 5. RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Mülheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Großheubach, Γερμανία.

 2. IKS POLIWODA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IKS POLIWODA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Östringen-Eichelberg, Γερμανία.

 3. DEMA METALLSPRITZWERK ICOAT AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEMA METALLSPRITZWERK ICOAT AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Schinznach Dorf, Ελβετία.

 4. WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Wickede, Γερμανία.

 5. GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Gütersloh, Γερμανία.

 1. KERBIRIO SAS

  Γαλλία

  Η KERBIRIO ειδικεύεται στην επεξεργασία επιφανειών με πολλαπλές διαδικασίες. Εγκεκριμένη από τους κύριους εντολοδόχους στον βιομηχανικό τομέα, η μεγάλη μας γκάμα επεξεργασιών μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σχετικά με την επικάλυψη μετάλλων. Αυτοκίνητο και βιομηχανικές διαδικασίες ψευδάργυρος, αλκαλικός ψευδάργυρος, σιδερένιος ψευδάργυρος, ψευδαργύρος νικελίου. Ελασματοποίηση με φυγοκέντρηση : Zintek Μαύρη καταφόρηση Αεροναυπηγική και ειδικές διαδικασίες : Επεξεργασία σε Αλουμίνιο OAS, OAC, OAD, Surtec 650, Alodine, ψευδάργυρος νικέλιο Aéro, ανοξείδωτη παθητικοποίηση, χημικό νικέλιο, ηλεκτρολυτικό νικέλιο, ανοδική οξείδωση τιτανίου, Επιχάλκωση, επικασσιτέρωση, επαργύρωση, επιχρύσωση, επιχρωμίωση. Βαφή : Ελασματοειδής ψευδάργυρο με ψεκασμό Deltaprotekt, Zintek, Πρωτεύων, Εποξική σκόνη, θερμική βερνίκωση. Προετοιμασία και φινίρισμα. Καθαρισμός επιφάνειας, αφαίρεση λίπους, αμμοβολή, μεταλλοβολή, φωσφάτωση με ψευδάργυρο (ξηρή ή με λάδι), παθητικοποίηση ψευδάργυρο, απαέρωση. Βοηθητικές υπηρεσίες: Τελική κατεργασία, διαλογή, συσκευασία, μεταφορές.

 2. DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY

  Ελβετία

  Η εταιρεία DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Wängi, Ελβετία.

 1. METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

 2. AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απαγωγείς θερμότητας, απαγωγείς θερμότητας για μετασχηματιστές, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και ηλεκτρικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 3. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μεταλλοποίηση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Εμποτισμός μετάλλων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

 4. FRIEDRICH SCHIECHE

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRIEDRICH SCHIECHE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Idstein, Γερμανία.

 5. SAOS D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία SAOS D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Εκτυπωτές 3D, χαραξεις, μελανια για βιομηχανικη σημανση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Εκτυπωτές 3D. Έχει έδρα σε Bednja, Κροατία.

 6. AD PLATING

  Γαλλία

  Η εταιρεία AD PLATING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, επεξεργασια μεταλλων, και Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Marnaz, Γαλλία.

 7. Sodeka Méca

  Γαλλία

  Η εταιρεία Sodeka Méca, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, χαλκος, ψευδαργυρος, νικέλιο, και Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Le Blanc Mesnil, Γαλλία.

 8. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Γαλλία

  Η εταιρεία ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, εξοπλισμοι ηλεκτρολυσης, και Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Vitreux, Γαλλία.

 1. GALVANOTEC

  Γαλλία

  Η εταιρεία GALVANOTEC, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επένδυση με χημικό νικέλιο, ανοδικη οξειδωση μεταλλων, και επικασσιτερωση. Έχει έδρα σε Avrillé, Γαλλία.

 2. GMB METALLVEREDELUNG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GMB METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Hirschberg, Γερμανία.

 3. GEINSA

  Ισπανία

  Η εταιρεία GEINSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα επένδυσης μεταλλικών επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θάλαμοι βαφής, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Erandio, Ισπανία.

 4. DALIC SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία DALIC SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μεταλλοποίηση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μεταλλοποίηση, και εξοπλισμοι ηλεκτροχημειας. Έχει έδρα σε Vitré, Γαλλία.

 5. ETABLISSEMENTS LORILLEUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETABLISSEMENTS LORILLEUX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Επεξεργασία επιφάνειας, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και μηχανηματα ηλεκτρολυσης. Έχει έδρα σε Maillebois, Γαλλία.

 6. GALVA ECLAIR

  Γαλλία

  Η εταιρεία GALVA ECLAIR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, γαλβανισμος, Επεξεργασία επιφάνειας, Εξευγενισμός επιφανειών, γαλβανικός, και Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει έδρα σε Saint-Pourçain-Sur-Sioule, Γαλλία.

 7. ELECTROLYSE FONTENAYSIENNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ELECTROLYSE FONTENAYSIENNE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Fontenay-Sous-Bois, Γαλλία.

 8. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SWINTON ELECTRO-PLATING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, χημικη επινικελωση, και Αντιδιαβρωτικές επενδύσεις. Έχει έδρα σε Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. PACKO ELECTROPOLISH

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PACKO ELECTROPOLISH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεργασία επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Diksmuide, Βέλγιο.

 10. REVÊTIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία REVÊTIS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιχρωμιωση και επινικελωση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, εξομαλυνση μεταλλων, και φωσφατωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Villette-Lès-Arbois, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

313 Επιχειρήσεις