• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρομαγνήτες

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρομαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MESUTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καινοτομική τεχνολογία, πρωτοποριακή τεχνογνωσία. Η MESUTRONIC Gerätebau GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια καινοτομικά συστήματα ανίχνευσης μετάλλων για βιομηχανικές εφαρμογές. Από την έδρα της εταιρείας στο Kirchberg im Wald προμηθεύουμε τους παγκοσμίως δραστηριοποιούμενους πελάτες μας με υψηλής ποιότητας ανιχνευτές μετάλλων, διαχωριστές μετάλλων και συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ. Με το καινοτομικό πνεύμα μας επιτυγχάνουμε διαρκώς μέγιστες επιδόσεις με αποτέλεσμα να συγκαταλεγόμαστε δικαίως μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα της ανίχνευσης μετάλλων και ξένων σωμάτων. Στους τομείς των τροφίμων, των φαρμάκων, της υγιεινής, των πλαστικών, της κλωστοϋφαντουργίας, της ξυλείας και την εξόρυξης διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με τη βοήθεια των οποίων προστατεύετε τα δικά σας μηχανήματα παραγωγής και συνεπώς και τους πελάτες σας από ανεπιθύμητα ξένα σώματα. Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση εμπιστευόμαστε εδώ και δεκαετίες στην παρουσία μας στη Γερμανία και τους εργαζόμενους από αυτήν. Μόνο με την ενέργεια και την τεχνογνωσία τους καθίσταται δυνατή η παραγωγή των υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεών μας.

 2. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Kendrion Kuhnke Automation είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για μαγνητικά συστήματα, συστήματα υγρών και συστήματα ελέγχου και διαθέτει ασφαλή, ακριβή και καινοτομικά στοιχεία και συγκροτήματα για πολλά πεδία εφαρμογής. Η Kendrion Kuhnke Automation ανήκει στο Τμήμα Βιομηχανίας της Kendrion N.V. με εταιρική επωνυμία Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Για την ανάπτυξη και την παραγωγή ηλεκτρομαγνητών και ενεργοποιητών, η IAC αξιοποιεί εμπειρία άνω των 100 ετών και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Επιπλέον, η IAC είναι κατασκευαστής στον τομέα των συστημάτων υγρών και ειδικεύεται στην ανάπτυξη βαλβίδων, συγκροτημάτων βαλβίδων και ρυθμιστών πίεσης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Στο τομέα της τεχνολογίας ελέγχου, η IAC βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα βιομηχανικά πρότυπα για τη διασφάλιση της ένταξης σε εντελώς διαφορετικές υποδομές, καθώς και σε επαγωγικά συστήματα θέρμανσης που καθιστούν δυνατή την χωρίς εκπομπές θέρμανση σε βιομηχανικές διαδικασίες. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ιατρική τεχνολογία, όπως συσκευές αιμοκάθαρσης, συσκευές αναισθησίας και αναπνευστήρες, οδοντιατρικές μονάδες, συσκευές περίθαλψης & θεραπείας. Στον αυτοματισμό & στη ρομποτική, όπως FTS, συστήματα ροής υλικών και Cobot. Στην κατασκευή μηχανημάτων χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία ποτών & τροφίμων, στην εκτύπωση & στην επεξεργασία χάρτου και στην κλωστοϋφαντουργία. Άλλα πεδία εφαρμογής είναι η πυροπροστασία και ο έλεγχος πρόσβασης στα τεχνικά συστήματα κτιρίων, καθώς και η παροχή οξυγόνου έκτακτης ανάγκης σε οι εφαρμογές καμπίνας στην αεροπορία. Περισσότερες πληροφορίες για την Kendrion στη διεύθυνση www.kendrion.com

 3. MAX BAERMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην MAX BAERMANN GmbH, το κορυφαίο κατασκευαστή συνδεδεμένων με πλαστικό μόνιμων μαγνητών σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας για βηματικούς κινητήρες, μικροκινητήρες, αισθητήρες γωνίας περιστροφής, αισθητήρες ροπής στρέψης, πρόσθετες αντλίες ψυκτικού μέσου, δικλείδες και όργανα. Οι μαγνήτες μας αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τα δικά μας τμήματα κατασκευής, ανάπτυξης προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και διασφάλισης ποιότητας ειδικά για τις απαιτήσεις των πελατών μας. Διαθέτουμε καινοτομικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Στην MAX BAERMANN GmbH θέτουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ομοιογένεια της παραγωγής μας. Οι διαδικασίες μας πληρούν τα ανώτατα διεθνή πρότυπα και διαθέτουμε πιστοποίηση IATF16949: 2016. Οι λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη απαιτούν ειδικά εργαλεία και διατάξεις που παράγουμε στο δικό μας τμήμα κατασκευής εργαλείων. Τα υλικά μας επιλέγονται σχολαστικά και ελέγχονται πριν από τη χρήση ώστε να πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας. Οι διαδικασίες και οι συνθήκες ανάμειξης υπόκεινται σε συνεχή έλεγχο και βελτιστοποιούνται συνεχώς προκειμένου να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα μας πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις.

 4. SELTER S.A.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SELTER S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνητικα συστηματα ανυψωσης, ηλεκτρομαγνητες, μαγνητικοι διαχωριστες, μαγνητικα στοιχεια, μαγνητικες πινακιδες, και απομαγνητιστες. Έχει έδρα σε Girona, Ισπανία.

 5. MECALECTRO

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MECALECTRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TDS PRECISION PRODUCTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Dielsdorf, Ελβετία.

 2. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 3. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Zierenberg, Γερμανία.

 4. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, μαγνητικοι διαχωριστες, μαγνητικη ανυψωση, μαγνήτες ανύψωσης, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Villers La Montagne, Γαλλία.

 5. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Staßfurt, Γερμανία.

 1. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DICTATOR TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Neusäß, Γερμανία.

 2. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HARTMANN + LÄMMLE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Neuheim, Ελβετία.

 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ρωσία

  O όμιλος AMT&C σχεδιάζει και κατασκευάζει μαγνητικό εξοπλισμό για την επιστήμη και την βιομηχανία με βάση μόνιμους μαγνήτες και ηλεκτρομαγνητικά συστήματα: μαγνητικός και ηλεκτρομαγνητικός εξοπλισμός με εξαιρετικά έντονο μαγνητικό πεδίο (δείκτες ελαττωμάτων, πηγές μαγνητικού πεδίου), ηλεκτρονικά και ηλεκτρομαγνητικά όργανα μέτρησης για εργαστήρια και ερευνητές, Επαγωγικά μαγνητόμετρα ηλεκτρικοί μαγνήτες Ο όμιλος AMT&C επικεντρώνεται σε σύγχρονα πεδία εφαρμοσμένου μαγνητισμού: βαλβίδες διακοπής ροής αερίου ανεξάρτητης ενέργειας, ηλεκτρικοί ενεργοποιητές και ηλεκτρικά μηχανήματα με εξαιρετικά υψηλή ικανότητα μετατροπής ενέργειας, κινητήρας με άξονα με ανάρτηση, επιστημονικά όργανα και μαγνητικά συστήματα για τον ενδοσκοπικό έλεγχο εξεταστικών καψουλιών GI. Η AMT&C διεξάγει προγράμματα ανάπτυξης και έρευνας στους τομείς της μαγνητικής υπερθερμίας, της εκρόφησης φαρμάκων υπό στοχευμένο ελεγχόμενο μαγνητικό πεδίο ακριβείας και σε μεθόδους κατασκευής υλικών με νανοκλίμακα και με νανοδομή.

 2. SGM MAGNETICS SPA

  Ιταλία

  Παγκόσμια ηγετική επιχείρηση σχεδιασμού και κατασκευής μαγνητών για τους τομείς ανύψωσης και βιομηχανικού διαχωρισμού. Ανύψωση: χειρισμός σιδηρουργικών προϊόντων (μακρών, επίπεδων και θραυσμάτων) με χαλυβουργεία και κέντρα παροχής υπηρεσιών , σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων με διαχωριστικές ταινίες, τροχαλίες, τύμπανα, μηχανήματα διαλογής και διαχωριστές με αισθητήρες.

 3. AC MAGNETS 98 SL

  Ισπανία

  Προμηθευτής για: μαγνήτες, μαγνητικά συστήματα, Φερρίτης, μαγνητικές συσκευές, μαγνητική ταινία, περιτροφικοί μαγνήτες, πλαστικοί μαγνήτες, μαγνήτες από alnico.

 4. SYSKO AG

  Ελβετία

  Ο συνεργάτης σας για αντλίες Espresso, αντλίες καφετιέρας και αντλίας δονούμενου διαφράγματος.

 5. DIMET GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIMET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρομαγνήτες, μαγνήτες χειρισμού, μαγνήτες ανύψωσης, ηλεκτρομαγνητες ανυψωσης, και Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 6. ASSFALG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASSFALG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρομαγνήτες, μαγνήτες ανύψωσης, μονιμοι μαγνητες, Ηλεκτρομαγνήτες, και Μηχάνημα εξαγωγής, χειρός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

 7. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρομαγνήτες, συμβουλοι σε θεματα ηλεκτρομαγνητισμου, Μαγνήτες συγκράτησης, και Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

 8. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Adelsdorf, Γερμανία.

 1. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ILMENAUER MECHATRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιστροφικοί ανυψωτικοί μηχανισμοί κίνησης, πηνια για μαγνητες, και Περιστροφικοί μαγνήτες. Έχει έδρα σε Ilmenau, Γερμανία.

 2. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Winsen / Luhe, Γερμανία.

 3. LM SYSTEMS

  Τουρκία

  Η εταιρεία LM SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρομαγνητικος εξοπλισμος, ηλεκτρομαγνητες ανυψωσης, και Τανάλιες σύσφιξης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. ATIB MAGNETICS

  Ιταλία

  Η εταιρεία ATIB MAGNETICS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρομαγνητες ανυψωσης. Έχει έδρα σε Longhena, Ιταλία.

 5. ELACTIS SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία ELACTIS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλογικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Gland, Ελβετία.

 6. TELSA BOBINAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία TELSA BOBINAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικές περιελίξεις για μετασχηματιστές, και ηλεκτρομαγνητες. Έχει έδρα σε Frasne, Γαλλία.

 7. SIGMAPHI

  Γαλλία

  Η εταιρεία SIGMAPHI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρομαγνήτες, μονιμοι μαγνητες, και Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει έδρα σε Vannes, Γαλλία.

 8. TLM COMPOSANTS

  Γαλλία

  Η εταιρεία TLM COMPOSANTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρομαγνητες. Έχει έδρα σε Beaumont-Du-Gâtinais, Γαλλία.

 9. TEC AUTOMATISMES

  Γαλλία

  Η εταιρεία TEC AUTOMATISMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρελέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, ηλεκτρομαγνητες, και Σχεδιασμός δεσμίδων. Έχει έδρα σε Mouy, Γαλλία.

 10. NAFSA MAGNETTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία NAFSA MAGNETTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες συγκράτησης. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρομαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

104 Επιχειρήσεις