• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρομαγνήτες

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρομαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MESUTRONIC GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

  Καινοτομική τεχνολογία, πρωτοποριακή τεχνογνωσία. Η MESUTRONIC Gerätebau GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια καινοτομικά συστήματα ανίχνευσης μετάλλων για βιομηχανικές εφαρμογές. Από την έδρα της εταιρείας στο Kirchberg im Wald προμηθεύουμε τους παγκοσμίως δραστηριοποιούμενους πελάτες μας με υψηλής ποιότητας ανιχνευτές μετάλλων, διαχωριστές μετάλλων και συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ. Με το καινοτομικό πνεύμα μας επιτυγχάνουμε διαρκώς μέγιστες επιδόσεις με αποτέλεσμα να συγκαταλεγόμαστε δικαίως μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα της ανίχνευσης μετάλλων και ξένων σωμάτων. Στους τομείς των τροφίμων, των φαρμάκων, της υγιεινής, των πλαστικών, της κλωστοϋφαντουργίας, της ξυλείας και την εξόρυξης διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με τη βοήθεια των οποίων προστατεύετε τα δικά σας μηχανήματα παραγωγής και συνεπώς και τους πελάτες σας από ανεπιθύμητα ξένα σώματα. Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση εμπιστευόμαστε εδώ και δεκαετίες στην παρουσία μας στη Γερμανία και τους εργαζόμενους από αυτήν. Μόνο με την ενέργεια και την τεχνογνωσία τους καθίσταται δυνατή η παραγωγή των υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεών μας.

 2. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

  Η Kendrion Kuhnke Automation είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για μαγνητικά συστήματα, συστήματα υγρών και συστήματα ελέγχου και διαθέτει ασφαλή, ακριβή και καινοτομικά στοιχεία και συγκροτήματα για πολλά πεδία εφαρμογής. Η Kendrion Kuhnke Automation ανήκει στο Τμήμα Βιομηχανίας της Kendrion N.V. με εταιρική επωνυμία Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Για την ανάπτυξη και την παραγωγή ηλεκτρομαγνητών και ενεργοποιητών, η IAC αξιοποιεί εμπειρία άνω των 100 ετών και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Επιπλέον, η IAC είναι κατασκευαστής στον τομέα των συστημάτων υγρών και ειδικεύεται στην ανάπτυξη βαλβίδων, συγκροτημάτων βαλβίδων και ρυθμιστών πίεσης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Στο τομέα της τεχνολογίας ελέγχου, η IAC βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα βιομηχανικά πρότυπα για τη διασφάλιση της ένταξης σε εντελώς διαφορετικές υποδομές, καθώς και σε επαγωγικά συστήματα θέρμανσης που καθιστούν δυνατή την χωρίς εκπομπές θέρμανση σε βιομηχανικές διαδικασίες. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ιατρική τεχνολογία, όπως συσκευές αιμοκάθαρσης, συσκευές αναισθησίας και αναπνευστήρες, οδοντιατρικές μονάδες, συσκευές περίθαλψης & θεραπείας. Στον αυτοματισμό & στη ρομποτική, όπως FTS, συστήματα ροής υλικών και Cobot. Στην κατασκευή μηχανημάτων χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία ποτών & τροφίμων, στην εκτύπωση & στην επεξεργασία χάρτου και στην κλωστοϋφαντουργία. Άλλα πεδία εφαρμογής είναι η πυροπροστασία και ο έλεγχος πρόσβασης στα τεχνικά συστήματα κτιρίων, καθώς και η παροχή οξυγόνου έκτακτης ανάγκης σε οι εφαρμογές καμπίνας στην αεροπορία. Περισσότερες πληροφορίες για την Kendrion στη διεύθυνση www.kendrion.com

 3. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ρωσία

  O όμιλος AMT&C σχεδιάζει και κατασκευάζει μαγνητικό εξοπλισμό για την επιστήμη και την βιομηχανία με βάση μόνιμους μαγνήτες και ηλεκτρομαγνητικά συστήματα: μαγνητικός και ηλεκτρομαγνητικός εξοπλισμός με εξαιρετικά έντονο μαγνητικό πεδίο (δείκτες ελαττωμάτων, πηγές μαγνητικού πεδίου), ηλεκτρονικά και ηλεκτρομαγνητικά όργανα μέτρησης για εργαστήρια και ερευνητές, Επαγωγικά μαγνητόμετρα ηλεκτρικοί μαγνήτες Ο όμιλος AMT&C επικεντρώνεται σε σύγχρονα πεδία εφαρμοσμένου μαγνητισμού: βαλβίδες διακοπής ροής αερίου ανεξάρτητης ενέργειας, ηλεκτρικοί ενεργοποιητές και ηλεκτρικά μηχανήματα με εξαιρετικά υψηλή ικανότητα μετατροπής ενέργειας, κινητήρας με άξονα με ανάρτηση, επιστημονικά όργανα και μαγνητικά συστήματα για τον ενδοσκοπικό έλεγχο εξεταστικών καψουλιών GI. Η AMT&C διεξάγει προγράμματα ανάπτυξης και έρευνας στους τομείς της μαγνητικής υπερθερμίας, της εκρόφησης φαρμάκων υπό στοχευμένο ελεγχόμενο μαγνητικό πεδίο ακριβείας και σε μεθόδους κατασκευής υλικών με νανοκλίμακα και με νανοδομή.

 4. ASSFALG GMBH

  Γερμανία

 5. SELTER S.A.

  Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Γερμανία

 2. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. MECALECTRO

  Γερμανία

 4. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Ελβετία

 5. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Γαλλία

 1. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Γερμανία

 2. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. EUROMAGNETI DI FILIPPINI CESARE & C. SNC

  Ιταλία

 2. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Ελβετία

 3. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Γερμανία

 4. SGM MAGNETICS SPA

  Ιταλία

  Παγκόσμια ηγετική επιχείρηση σχεδιασμού και κατασκευής μαγνητών για τους τομείς ανύψωσης και βιομηχανικού διαχωρισμού. Ανύψωση: χειρισμός σιδηρουργικών προϊόντων (μακρών, επίπεδων και θραυσμάτων) με χαλυβουργεία και κέντρα παροχής υπηρεσιών , σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων με διαχωριστικές ταινίες, τροχαλίες, τύμπανα, μηχανήματα διαλογής και διαχωριστές με αισθητήρες.

 5. AC MAGNETS 98 SL

  Ισπανία

  Προμηθευτής για: μαγνήτες, μαγνητικά συστήματα, Φερρίτης, μαγνητικές συσκευές, μαγνητική ταινία, περιτροφικοί μαγνήτες, πλαστικοί μαγνήτες, μαγνήτες από alnico.

 6. SYSKO AG

  Ελβετία

  Ο συνεργάτης σας για αντλίες Espresso, αντλίες καφετιέρας και αντλίας δονούμενου διαφράγματος.

 7. DIMET GMBH

  Γερμανία

 8. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Γερμανία

 1. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 2. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Γερμανία

 3. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

 4. LM SYSTEMS

  Τουρκία

 5. ATIB MAGNETICS

  Ιταλία

 6. TELSA BOBINAGE

  Γαλλία

 7. CALAMIT MAGNETE GMBH

  Γερμανία

 8. ELACTIS SA

  Ελβετία

 9. A.R.S. ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Ιταλία

 10. MECAMAG

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρομαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

105 επιχειρήσεις