• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτροκίνητα εργαλεία κατεργασία μετάλλων

Αποτελέσματα για

Ηλεκτροκίνητα εργαλεία κατεργασία μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

 2. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως ένας από τους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων συστήματος για λείανση, φρεζάρισμα, αποκοπή και στίλβωση, η LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG με έδρα στη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας, στην περιφέρεια Oberberg, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή, στην εμπορία και στην υποστήριξη εργαλείων λείανσης, φρεζαρίσματος, στίλβωσης και αποκοπής, κινητήριων μηχανών και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος παρελκομένων. Όλα τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται η LUKAS διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, όπως, π.χ., την εργασία με μεγάλη δύναμη, τη μακρά διάρκεια ζωής, την εξαιρετική εργονομία και τα άριστα αποτελέσματα κατά τη λείανση, την αποκοπή, το φρεζάρισμα, τη στίλβωση ή την επεξεργασία ακριβείας. Στόχος της LUKAS είναι να συνδυάζει την ποιότητα και την ασφάλεια με προσανατολισμένες στο μέλλον απαντήσεις. Νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο. Η LUKAS έθεσε ήδη πολύ νωρίς με αυτήν τη φιλοσοφία πρότυπα στην αγορά.

 3. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Λείανση – ίδιο με το καινούργιο: Η μακρά διάρκεια ζωής των δικών μας εργαλείων αφαίρεσης υλικού είναι ο λόγος, για τον οποίο οι πελάτες μας μάς αναθέτουν συνεχώς την παραγωγή γλυφάνων υψηλής ποιότητας. Αλλά ακόμη και ένα καλό εργαλείο, από το καλύτερο υλικό με άψογη δομή υλικού και πρώτης τάξεως σκλήρυνση, υφίσταται φθορά. Με τη δική μας υπηρεσία λείανσης, την οποία παρέχουμε με την ίδια επιμέλεια όπως την παραγωγή καινούργιων γλυφάνων, λαμβάνετε και πάλι ένα εργαλείο αφαίρεσης υλικού υψηλής ακρίβειας και ποιότητας. Αφαίρεση υλικού κατά παραγγελία - είμαστε το δεύτερο εργοστάσιό σας: οι συνεργάτες μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διεκπεραιώσουν την παραγγελία σας σαν να ήταν η δική μας. Κατασκευή διατάξεων – αυτή είναι έτσι κι αλλιώς η δραστηριότητά μας: προθεσμία παράδοσης – για εμάς δεν αποτελεί συνήθως κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα – αλλά σχεδόν. Και όταν για μια ακόμη φορά σάς εκπλήξουμε με την απίστευτη ταχύτητα και ευελιξία μας, θα πιστέψετε ότι μπορούμε να το κάνουμε.

 4. LINHARDT GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. REALTOOLS SA

  Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Γερμανία

 2. BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN

  Γερμανία

 3. LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 4. GRAF HARTMETALL GMBH

  Ελβετία

 5. SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH

  Γερμανία

 1. WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH

  Γερμανία

 2. LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ

  Γερμανία

 1. A&L TOOL AG

  Ελβετία

 2. SYWO HANDELS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Αυστρία

 3. KAFRA TOOLS

  Κάτω Χώρες

 4. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Γερμανία

 5. WEISS WERKZEUGTECHNIK

  Γερμανία

 6. TEUFEL PROTOTYPEN GMBH

  Γερμανία

 7. PI-METÁL

  Ουγγαρία

 8. CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A.

  Ισπανία

 1. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Γερμανία

 2. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Γερμανία

 3. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Γερμανία

 4. LEX GMBH

  Γερμανία

 5. OCH GMBH

  Γερμανία

 6. DORSCHEL KG

  Γερμανία

 7. HANS-PETER SCHERER

  Γερμανία

 8. OHNHÄUSER GMBH

  Γερμανία

 9. H&M GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Γερμανία

 10. STEELTAILOR

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτροκίνητα εργαλεία κατεργασία μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

117 επιχειρήσεις

Kατηγορια