• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Γαλλία

  Η ECLATS ANTIVOLS είναι ο πρώτος διανομέας ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Γαλλία εδώ και 40 χρόνια. Προσφέρει την τεχνογνωσία της ώστε να εξασφαλίσει μια αψέγαστη ασφάλεια στους πελάτες της. 'Όλοι οι εξοπλισμοί που προσφέρουμε κατασκευάζονται στην Γαλλία και στην Ευρώπη, τηρώντας τα πρότυπα αξιοπιστίας. Η επιχείρηση προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σε προϊόντα, εξαρτήματα αυτοκινητοβιομηχανίας, συναγερμοί κατοικιών, τροφοδότηση και φορτιστές, αυτοματισμοί ενεργοποίησης, καλώδια και πρίζες, ανιχνευτές μετάλλων, φωτιστικά, βιντεοπαρακολούθηση, τηλεχειριστήρια, εργαλεία και εξαρτήματα, ένδυση ασφαλείας κ.λπ. Προσφέρουμε τακτικά παρτίδες σε ξεπούλημα (κατόπιν αίτησης) παρτίδες επίσης για τις φτωχές χώρες. Παραδίδουμε σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και παγκοσμίως (υπό ορισμένους όρους). Είμαστε στην διάθεση σας Δευτέρα έως Παρασκευή στο κατάστημα μας στον αρ. 10 οδός Gaston Evrard centre de gros, 31094 στην Τουλούζη. Σας προσκαλούμε επίσης να επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στον επαγγελματικό λογαριασμό ή την ομάδα μας.

 2. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η Spelsberg είναι μια κορυφαία στην αγορά επιχείρηση της ηλεκτρικής βιομηχανίας με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων περιβλημάτων. Η υψηλή καιτονοτομικότητα της οικογενειακής επιχείρησης καταδεικνύεται με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εξασφαλίζει λύσεις που μπορούν να εγκαθίστανται με γρήγορο και απλό τρόπο και ενθουσιάζουν χάρη στη μακρά διάρκεια ζωής και στην απλή συντήρηση. Το αποτέλεσμα είναι προϊόντα και συστήματα που προηγούνται πάντοτε του τρέχοντος επιπέδου της τεχνολογίας και διακρίνονται για τις έξυπνες λεπτομέρειες και την προσιτή τιμή. Νέα προϊόντα, όπως τα κιβώτια διακλάδωσης WKE με πυροπροστασία και διατήρηση της λειτουργικότητας ή τα κουτιά διακλαδώσεων χωρίς αλογόνα της κόκκινης σειράς ήταν αυτά με τα οποία η Spelsberg έδειξε νέες κατευθύνσεις ως καινοτομική επιχείρηση και εξέλιξε περαιτέρω τα συστήματα εγκαταστάσεων. Σήμερα, η γκάμα των προϊόντων της γερμανικής παραδοσιακής επιχείρησης περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 διαθέσιμα προϊόντα για όλους τους τομείς, μεταξύ αυτών κουτιά διακλαδώσεων, μικρούς διανομείς, περιβλήματα ακροδεκτών σε σειρά, μετρητών και βιομηχανικής χρήσης.

 3. PROFELEC

  Γαλλία

  Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!

 4. ELINNOV CONNECT

  Γαλλία

  Η Elinnov Connect είναι ένας διανομέας εξειδικευμένος στην πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού που προορίζεται για επαγγελματίες στις αγορές της κατοικίας, της βιομηχανίας και στον τριτογενή τομέα. Διανέμουμε τα προϊόντα μας αποκλειστικά με εξαγωγή και συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες φίρμες στην αγορά του ηλεκτρικού εξοπλισμού, όπως οι Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Οι ιδρυτές εταίροι έχουν εργαστεί τόσο σε επώνυμους κατασκευαστές όσο και στον χώρο της διεθνές μεταφοράς εμπορευμάτων. Η Elinnov Connect δεσμεύεται να σας παρέχει αποδοτικό εξοπλισμό, ποιότητας, που τηρεί όλα τα πρότυπα.

 5. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Τουρκία

  Η BEMIS ELECTRIC ιδρύθηκε το 1994 στην πόλη Bursa, και είναι μια από της ηγετικές βιομηχανικές πόλεις. Ιδρύθηκε για να παράγει βιομηχανικό ηλεκτρικό υλικό, Bemis, Ξεκίνησε την παραγωγή της με 3 είδη ηλεκτρικών πριζών, επίπεδες και τριφασικές, 3 χιλιάδες είδη βιομηχανικού ηλεκτρικού υλικού με 100% εγχώρια παραγωγή και γίναμε πρωτοπόροι στον τομέα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτει πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης κατά ISO 9001-2015, πιστοποιητικά ποιότητας κατά CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO και TÜV, η BEMIS διατηρεί την ηγετική της θέση στην βιομηχανία χάρη στην καταρτισμένη και έμπειρη της ομάδα. Η BEMIS προχωρά σταθερά ώστε να γίνει μια επώνυμη και αναγνωρισμένη φίρμα όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην παγκόσμια αγορά με τις εξαγωγές της. Η BEMIS είναι η ηγετική εταιρεία στην Τούρκικη αγορά στον τομέα, κατασκευάζει ηλεκτρικές πρίζες από πλαστικό, μέταλλο και καουτσούκ σε διάφορα σχέδια, σύμφωνα με τις διάφορες ηλεκτρικές μονάδες και τυπικές προδιαγραφές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Γυναικείες τσάντες, Τσάντες, χημικά προϊόντα, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και εξαρτήματα άντλησης. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

 2. MK ELEC

  Γαλλία

  Η εταιρεία MK ELEC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υγειονομικές συσκευές και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Goussainville, Γαλλία.

 3. MINSAVIT

  Ιταλία

  Η εταιρεία MINSAVIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Εταιρίες καθαρισμού, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Καθαρισμός - υπηρεσίες, βιδες, ειδικοι κοχλιες, Κιγκαλερία οικοδομών, και βιδες και παξιμαδια αυτοματου μπλοκαρισματος. Έχει έδρα σε Besana In Brianza, Ιταλία.

 4. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 5. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας, ηλεκτρικα υλικα, αντιεκρηκτικοι λαμπτηρες, αντιεκρηκτικα, Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, ειδικες εγκαταστασεις αντιαναφλεκτικης εκτελεσης, και μεγγενες για αντιεκρηκτικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 1. CARL METTLER

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία CARL METTLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους KNX, Φωτισμός, Ηλιακοί συλλέκτες, καλωδια, και δικτυα υπολογιστων. Έχει έδρα σε Windhof, Λουξεμβούργο.

 2. DEMO BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DEMO BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοί εξοπλισμοί, περιελικτικοι μηχανισμοι, ηλεκτρική τροφοδότηση για σιδηροδρομική βιομηχανία, Περιβλήματα για καλώδια, προστατευτικες επικαλυψεις, Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Daverdisse, Βέλγιο.

 1. G. TORTI

  Ιταλία

  Η εταιρεία G. TORTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοί αυτοματισμοί, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοι, ηλεκτρονικοι αυτοματισμοι και αυτοματισμοι πεπιεσμενου αερα, και εγκατασταση ηλεκτρικου συστηματος. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 2. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bretzenheim, Γερμανία.

 3. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SENZANI BREVETTI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Αγροτικός τουρισμός, Πλαίσια και κουφώματα, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, βιομηχανικες συσκευασιες, συσκευασια για τροφιμα, Συσκευασίες για τρόφιμα, χαραγμενα κιβωτια, και Αγροτικός τουρισμός. Έχει έδρα σε Faenza, Ιταλία.

 4. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Πλαίσια και κουφώματα, Γεωργικά μηχανήματα, Κλειδαριές ασφαλείας για μεταλλικά έπιπλα, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Πλαίσια και κουφώματα, και Γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Ospitaletto, Ιταλία.

 5. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hallein, Αυστρία.

 6. L.I.P.

  Ιταλία

  Η εταιρεία L.I.P., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Γεωργικά μηχανήματα, επικυκλοειδεις μειωτηρες, οδοντωτες ραβδοι, Κιγκαλερία οικοδομών, μικρο-γραναζια, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, και Γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Corsico, Ιταλία.

 7. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρικά καλώδια, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, ηλεκτρικοι πινακες διανομης ενεργειας, Αυτοματοποίηση μηχανημάτων, προγραμματισμός PLC, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Sibiu, Ρουμανία.

 8. JET PRESS

  Γερμανία

  Η εταιρεία JET PRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 1. EC PLAZA

  Νότια Κορέα

  Η εταιρεία EC PLAZA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακιγιάζ - προϊόντα, Καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Τσάντες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, Δερμάτινα είδη, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Νότια Κορέα.

 2. EDS ELETTRONIC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία EDS ELETTRONIC SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, εγκατασταση ηλεκτρικου συστηματος, κλιματιστικο, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, και φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 3. EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS

  Γερμανία

  Η εταιρεία EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

 4. PARUS ELECTRO

  Ρωσία

  Η Parus Electro αναπτύσσει και κατασκευάζει αδιάκοπτα συστήματα και αναλώσιμα τροφοδότησης ρεύματος, μετατροπείς και μεταλλάκτες και άλλος ηλεκτρικός εξοπλισμός υπό το σήμα Svyaz Engineering: αδιάκοπτες τροφοδοτήσεις συνεχούς και εναλλάσιμου ρεύματος (UPS), επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ηλεκτρικό υλικό για την απολύμανση του αέρα με UV, ερμάρια εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών για ηλεκτρικούς πίνακες, κ.λπ. Τα UPS της Svyaz Engineering βασίζονται στην τεχνολογία διπλής μετατροπής παρέχοντας τάση εξόδου και προστασία εναντίων των διακοπών δικτύου υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη πείρα στις ετοιμοπαράδοτες σύνθετες και ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει στους εταίρους της ισχυρά συστήματα αδιάκοπης τροφοδοσίας εναλλασόμενου ρεύματος, κρυφοί εντοιχιζόμενοι λαμπτήρες LED εξοικονόμησης ενέργειας, σταθμοί φόρτισης EV και πολλά άλλα είδη ηλεκτρικού εξοπλισμού. Η Parus Electro εκτελεί επίσης εργασίες ανάπτυξης, παραγωγής, αποστολής, θέσης σε λειτουργία και δημιουργία καθώς και συντήρηση λύσεων για συστήματα τροφοδότησης ρεύματος για εξοπλισμό υποδομής.

 5. SEAVI SLU

  Ισπανία

  Κατασκευή και διανομή, τοπικά και διεθνώς, κιβωτίων κάθε είδους και εντοιχιζόμενων κιβωτίων, για ηλεκτρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρικούς πίνακες, διακόπτες, πρίζες, μηχανισμούς κ.λπ. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή κουτιών για τις ηλεκτρικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις κατοικιών, κουτιών για εντοιχιζόμενους μηχανισμούς, πινάκων ICP και τροφοδότησης, κουτιών σύνδεσης και διακλάδωσης, κουτιών για κενά διαχωριστικά τύπου γυψοσανίδας, κουτιών για την προεγκατάσταση κλιματιστικών.

 6. ELECTRÓNICA PROBAS

  Ισπανία

  Μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες, συνδέσεις, σύνδεσμοι, αγωγοί τροφοδοσίας, φορτιστές, τηλεκατεύθυνση, εξαρτήματα, εξοπλισμοί συγκόλλησης, εργαλεία ηλεκτρονικής, ηλεκτρονικές μονάδες, εξοπλισμοί παρακολούθησης, επίγειες και δορυφορικές κεραίες, δέκτες, ανταλλακτικά οικιακών ηλεκτρικών μικροσυσκευών, οικιακές μικροσυσκευές (PEM), ατομικός μεταφορέας (Segway) κ.λπ. Στις μάρκες μας συγκαταλέγονται οι εξής: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 7. CAR SRL

  Ιταλία

  Η Car srl είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις αναφοράς στον τομέα του ηλεκτρικού υλικού, ειδικευμένη στην αποκλειστική διανομή σημάτων που έχουν εγκριθεί για την Τοσκάνη, την Όμβρια και την περιοχή της La Spezia. Προσφέρει μια γκάμα αντικειμένων από αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων μέχρι προστατευτικά περιβλήματα καλωδίων, μεταλλικούς αγωγούς με περίφραξη, καθώς και εξαρτήματα καλωδίωσης όπως σφιγκτήρες καλωδίων, πρέσες καλωδίων, δακτύλιοι, Θερμοσυστελλόμενα περιβλήματα και άλλα εξαρτήματα για την πραγματοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και ερμαρίων.

 8. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Ρωσία

  Η Impuls αναπτύσσει και κατασκευάζει εξοπλισμό και λύσεις για ασφάλεια ενέργειας, τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος και γεννήτριες για συστήματα αδιάλειπτης. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία ηλ. ρεύματος και κατασκευάζει συστήματα βασισμένη σε ανεξάρτητες πηγές, όπως μπαταρίες, σταθεροποιητές τάσης και συστήματα ανόρθωσης.Το μείζον πλεονέκτημα του UPS από την "Impuls" είναι η υψηλή του αξιοπιστία σε συνδυασμό με την σωστή σχέση τιμής, ποιότητας και λειτουργικότητας. Τα UPS για PC "Impuls" είναι αξιόπιστα προϊόντα για μικρά γραφεία, τα UPS για κέντρα δεδομένων παρέχουν προστασία για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό εναντίων υπερφορτώσεων σε μεγάλα βιομηχανικά εργοστάσια, κέντρα δεδομένων. Ο χαρτοφύλακας προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει UPS από 450 VA ως 1 MVA, συμπεριλαμβάνουν λύσεις προηγμένης προστασίας με εφεδρεία ισχύς πολλαπλών επιπέδων ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Ολες οι εφεδρικές πηγές ενέργειας "Impuls" έχουν δοκιμαστεί και υποστηρίζονται από πιστοποιητικά ποιότητας.

 9. MODA LIGHT - LIGHT ENGINEERING

  Ελλάδα

  Η Moda Light από το 1987 έχει καθιερωθεί στον τομέα της ανάπτυξης και υλοποίησης έργων αρχιτεκτονικού φωτισμού. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υποστήριξη έργων φωτισμού και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Προτεραιότητά μας είναι η ολοκληρωμένη ανάπτυξη του έργου από την πρόταση – μελέτη μέχρι την τελική παράδοση και υποστήριξη στην εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων. Τα concept φωτισμού που αναπτύσσουμε δεσμεύονται απο την αρχιτεκτονική του έργου ενώ η υπηρεσία μας είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς διαδικασίας που περιλαμβάνει την ανάλυση έργου, την παρουσίαση της πρότασης φωτισμού και την υποστήριξη αυτής κατα την διάρκεια έως και την τελική υλοποίηση. Η Moda Light έχει καταφέρει να εδραιωθεί σαν μια απο τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα της και έχει επιλεγεί σαν αντιπρόσωπος απο εταιρίες όπως η Erco, Troll, Hess, Insta, Ares, Sill ενώ έχει αναλάβει σημαντικά έργα φωτισμού όπως μουσεία, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα και δημόσιοι χώροι.

 10. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ουκρανία

  Η "Elektroyuzhmontazh ltd" είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσαρμογή και στην εκκίνηση σύνδεσης καλωδίων καθώς και σε εργασίες σχεδιασμού σε μονάδες ηλεκτροδότησης, όπως : εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας και καύσης καυσίμου, μονάδες μετασχηματισμού και διανομείς ως 750 kV, γραμμές ρεύματος ως 35 kV, καθώς και συστήματα αυτοματισμού μηχανικών διαδικασιών.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.037 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια