• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Spelsberg είναι μια κορυφαία στην αγορά επιχείρηση της ηλεκτρικής βιομηχανίας με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων περιβλημάτων. Η υψηλή καιτονοτομικότητα της οικογενειακής επιχείρησης καταδεικνύεται με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εξασφαλίζει λύσεις που μπορούν να εγκαθίστανται με γρήγορο και απλό τρόπο και ενθουσιάζουν χάρη στη μακρά διάρκεια ζωής και στην απλή συντήρηση. Το αποτέλεσμα είναι προϊόντα και συστήματα που προηγούνται πάντοτε του τρέχοντος επιπέδου της τεχνολογίας και διακρίνονται για τις έξυπνες λεπτομέρειες και την προσιτή τιμή. Νέα προϊόντα, όπως τα κιβώτια διακλάδωσης WKE με πυροπροστασία και διατήρηση της λειτουργικότητας ή τα κουτιά διακλαδώσεων χωρίς αλογόνα της κόκκινης σειράς ήταν αυτά με τα οποία η Spelsberg έδειξε νέες κατευθύνσεις ως καινοτομική επιχείρηση και εξέλιξε περαιτέρω τα συστήματα εγκαταστάσεων. Σήμερα, η γκάμα των προϊόντων της γερμανικής παραδοσιακής επιχείρησης περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 διαθέσιμα προϊόντα για όλους τους τομείς, μεταξύ αυτών κουτιά διακλαδώσεων, μικρούς διανομείς, περιβλήματα ακροδεκτών σε σειρά, μετρητών και βιομηχανικής χρήσης.

 2. PROFELEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!

 3. NECRON ENERGY ELECTRONIC SAN. TIC. A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Necron Electronic Software Engineering Inc. που ιδρύθηκε το 1989, είναι κορυφαίος στην αγορά της Τουρκίας κατασκευαστής συνδυασμένων μονάδων UPS και ειδικεύεται στα τροφοδοτικά αδιάλειπτης παροχής ισχύος. Φημιζόμαστε για την πρωτοποριακή καινοτομίας μας και έχουμε επιτύχει σημαντικά ορόσημα στον κλάδο. Ξεκινώντας με μια μονάδα 4.500 m² στην οργανωμένη βιομηχανική ζώνη της Tuzla έχουμε εξελιχθεί με ένα αποδοτικό χώρο γραφείων 800 m² στην Άγκυρα ενισχύοντας την υποστήριξη για δημόσια ιδρύματα. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τα εξής: •Εξοπλισμός ηλεκτρικών οχημάτων: Παροχή στιβαρών λύσεων φόρτισης οχημάτων. •Συστήματα UPS: Διάθεση διαφόρων βιομηχανικών τροφοδοτικών αδιάλειπτης παροχής ισχύος online συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών και δομοστοιχειωτών παραλλαγών. •Λύσεις κέντρων δεδομένων: Διάθεση στοιχείων κέντρων δεδομένων και δομοστοιχειωτών κέντρων δεδομένων υψηλής ποιότητας. •Μπαταρίες •Ερμάρια μπαταριών •Αντιστροφείς •Ανορθωτές •Μετατροπείς •Ρυθμιστές Η σταθερή αφοσίωσή μας στα διεθνή πρότυπα ποιότητας είναι εμφανής με την αυστηρή τήρηση των προτύπων ISO9001, ISO14001, ISO18001, ISO20001, ISO27001, TSE και CE που διασφαλίζει κορυφαίες λύσεις για τους πελάτες μας. Η κύρια αποστολή μας συνίσταται στη διασφάλιση κρίσιμων ηλεκτρικών φορτίων συμπεριλαμβάνοντας συστήματα υπολογιστών, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συστήματα επικοινωνίας, συστήματα ελέγχου και συναγερμού, συστήματα φωτισμού, νοσοκομεία και κέντρα δεδομένων. Αυτές οι απαραίτητες εφαρμογές απαιτούν αξιόπιστη προστασία και λύσεις εφεδρικής παροχής ισχύος για την απρόσκοπτη λειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. EDIT ELEKTRONIK SIST SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Edit Electronic ιδρύθηκε το 1995 για την ανάπτυξη επαγγελματικών λύσεων για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές και για την παραγωγή συσκευών διαχείρισης τάσης και ρεύματος. Η παραγωγή, που ξεκίνησε με σταθεροποιητές τάσης και φορτιστές βιομηχανικών συσσωρευτών, διαμορφώθηκε και αναπτύχθηκε με το καινότομο όραμα των μηχανικών μας έρευνας και ανάπτυξης και με τις προσπάθειες του δυναμικού μας προσωπικού στον παραγωγικό τομέα.Κατασκευάζουμε αυτόματους σταθεροποιητές τάσης, δυναμικοί σταθεροποιητές τάσης, σταθεροποιητές τάσης, φορτιστές μπαταρίας, προσομοιωτές δικτύου, ρυθμιζόμενοι μετασχηματιστές τάσης και ενέργειας στο εργοστάσιο μας στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Το 2020, ξεκινήσαμε την παραγωγή κατά 80% των ανταλλακτικών για τα προϊόντα εντός της δομής μας. Αισθητικά και βιώσιμα κουτιά, δυνατότητα τρισδιάστατου σχεδιασμού ειδικά για τον πελάτη. Τεχνολογία ανεξάρτητου δομοστοιχειωτού θαλάμου, εύκολο στην συναρμολόγηση, με την εμπειρία μας στο πεδίο και τις γνώσεις μας, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και νέες λύσεις για όλες σας τις ανάγκες ερμαρίων. Παράγουμε ανεξάρτητα δομοστοιχειωτά ερμάρια, επιτοίχια πάνελ διανομής ρεύματος, εξωτερικά ερμάρια με ράφια, ερμάρια από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, κουτιά συσκευών και κονσόλες ελέγχου μηχανημάτων... Παραδίδουμε όλα τα προϊόντα μας, τα οποία κατασκευάζουμε με προηγμένες τεχνολογίες, σε όλο τον κόσμο. ΟΙ μηχανικοί μας έρευνας και ανάπτυξης και παραγωγής χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες για να αυξήσουν την απόδοση του προϊόντος, την ασφάλεια λειτουργίας και την ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις με πολυετή γνώση και πείρα στο πεδίο.

 5. ELINNOV CONNECT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Elinnov Connect είναι ένας διανομέας εξειδικευμένος στην πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού που προορίζεται για επαγγελματίες στις αγορές της κατοικίας, της βιομηχανίας και στον τριτογενή τομέα. Διανέμουμε τα προϊόντα μας αποκλειστικά με εξαγωγή και συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες φίρμες στην αγορά του ηλεκτρικού εξοπλισμού, όπως οι Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Οι ιδρυτές εταίροι έχουν εργαστεί τόσο σε επώνυμους κατασκευαστές όσο και στον χώρο της διεθνές μεταφοράς εμπορευμάτων. Η Elinnov Connect δεσμεύεται να σας παρέχει αποδοτικό εξοπλισμό, ποιότητας, που τηρεί όλα τα πρότυπα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DEMTE ELEKTRIK METAL SANAYI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην DEMTE, τον κύριο προορισμό σας για υψηλής ποιότητας ράγες DIN και προφίλ σχεδιασμένα για ηλεκτρικούς πίνακες και εγκαταστάσεις. Με εμπειρία μιας δεκαετίας στη βιομηχανία ηλεκτρικών προϊόντων, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προσαρμοσμένων στα μοναδικά σας έργα. Εξερευνήστε την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει ράγες DIN W Automate, κόφτες ραγών DIN, κουτιά συνδέσεων, πίνακες διανομής, κουτιά Abs, βιομηχανικά κουτιά, κουτιά ανθρωποθυρίδων, αγωγούς καλωδίων, εύκαμπτα χιτώνια σπιράλ, μεταλλικά κουτιά, κουτιά από πολυεστέρα, αξεσουάρ DT, σταθεροποιητές, μονωμένες εύκαμπτες ράβδους χαλκού και πολλά άλλα είδη που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας! Στην DEMTE αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα κάθε έργου. Η αφοσιωμένη ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας είναι αφιερωμένη στην παραγωγή προσαρμοσμένων λύσεων που καλύπτουν τις ειδικές απαιτήσεις σας. Απολαύστε αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας, καθώς η DEMTE παρέχει ανταγωνιστικές τιμές προκειμένου να διασφαλίζει ότι θα έχετε τη βέλτιστη αξία για την επένδυσή σας. Εξυπηρετώντας πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, παραδίδουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στην πόρτα σας. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, η DEMTE είναι αφοσιωμένη στην κάλυψη των ηλεκτρικών αναγκών σας. Η αφοσίωσή μας στην αριστείο είναι πέραν της συνήθους; όχι μόνο παρέχουμε κορυφαία προϊόντα, αλλά διασφαλίζουμε ότι αυτά θα παραδίδονται σε εσάς σε άριστη κατάσταση, γεγονός που τεκμηριώνει τις λεπτομέρειες σχολαστικής συσκευασίας και τις ετικέτες ποιότητας. Γνωρίστε την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τους πελάτες μας και η ικανοποίησής σας αποτελεί προτεραιότητά μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!

 2. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η BEMIS ELECTRIC ιδρύθηκε το 1994 στην πόλη Bursa, και είναι μια από της ηγετικές βιομηχανικές πόλεις. Ιδρύθηκε για να παράγει βιομηχανικό ηλεκτρικό υλικό, Bemis, Ξεκίνησε την παραγωγή της με 3 είδη ηλεκτρικών πριζών, επίπεδες και τριφασικές, 3 χιλιάδες είδη βιομηχανικού ηλεκτρικού υλικού με 100% εγχώρια παραγωγή και γίναμε πρωτοπόροι στον τομέα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτει πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης κατά ISO 9001-2015, πιστοποιητικά ποιότητας κατά CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO και TÜV, η BEMIS διατηρεί την ηγετική της θέση στην βιομηχανία χάρη στην καταρτισμένη και έμπειρη της ομάδα. Η BEMIS προχωρά σταθερά ώστε να γίνει μια επώνυμη και αναγνωρισμένη φίρμα όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην παγκόσμια αγορά με τις εξαγωγές της. Η BEMIS είναι η ηγετική εταιρεία στην Τούρκικη αγορά στον τομέα, κατασκευάζει ηλεκτρικές πρίζες από πλαστικό, μέταλλο και καουτσούκ σε διάφορα σχέδια, σύμφωνα με τις διάφορες ηλεκτρικές μονάδες και τυπικές προδιαγραφές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 3. MK ELEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MK ELEC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υγειονομικές συσκευές και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Goussainville, Γαλλία.

 4. MINSAVIT

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MINSAVIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Εταιρίες καθαρισμού, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Καθαρισμός - υπηρεσίες, βιδες, ειδικοι κοχλιες, Κιγκαλερία οικοδομών, και βιδες και παξιμαδια αυτοματου μπλοκαρισματος. Έχει έδρα σε Besana In Brianza, Ιταλία.

 5. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 1. CARL METTLER

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARL METTLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους KNX, Φωτισμός, Ηλιακοί συλλέκτες, καλωδια, και δικτυα υπολογιστων. Έχει έδρα σε Windhof, Λουξεμβούργο.

 2. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Φωτισμός εκτάκτου ανάγκης και ασφαλείας, ηλεκτρικα υλικα, αντιεκρηκτικοι λαμπτηρες, αντιεκρηκτικα, Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, ειδικες εγκαταστασεις αντιαναφλεκτικης εκτελεσης, και μεγγενες για αντιεκρηκτικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 1. DEMO BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEMO BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοί εξοπλισμοί, περιελικτικοι μηχανισμοι, ηλεκτρική τροφοδότηση για σιδηροδρομική βιομηχανία, Περιβλήματα για καλώδια, προστατευτικες επικαλυψεις, Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Daverdisse, Βέλγιο.

 2. SENZANI BREVETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SENZANI BREVETTI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Αγροτικός τουρισμός, Πλαίσια και κουφώματα, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, βιομηχανικες συσκευασιες, συσκευασια για τροφιμα, Συσκευασίες για τρόφιμα, χαραγμενα κιβωτια, και Αγροτικός τουρισμός. Έχει έδρα σε Faenza, Ιταλία.

 3. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Πλαίσια και κουφώματα, Γεωργικά μηχανήματα, Κλειδαριές ασφαλείας για μεταλλικά έπιπλα, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Πλαίσια και κουφώματα, και Γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Ospitaletto, Ιταλία.

 4. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hallein, Αυστρία.

 5. L.I.P.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία L.I.P., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Γεωργικά μηχανήματα, επικυκλοειδεις μειωτηρες, οδοντωτες ραβδοι, Κιγκαλερία οικοδομών, μικρο-γραναζια, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, και Γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Corsico, Ιταλία.

 6. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bretzenheim, Γερμανία.

 7. G. TORTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία G. TORTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοί αυτοματισμοί, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρικοι, ηλεκτρονικοι αυτοματισμοι και αυτοματισμοι πεπιεσμενου αερα, και εγκατασταση ηλεκτρικου συστηματος. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 8. EC PLAZA

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EC PLAZA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακιγιάζ - προϊόντα, Καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Τσάντες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, Δερμάτινα είδη, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Νότια Κορέα.

 1. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρικά καλώδια, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, ηλεκτρικοι πινακες διανομης ενεργειας, Αυτοματοποίηση μηχανημάτων, προγραμματισμός PLC, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Sibiu, Ρουμανία.

 2. EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

 3. EDS ELETTRONIC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EDS ELETTRONIC SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, εγκατασταση ηλεκτρικου συστηματος, κλιματιστικο, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, και φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 4. PARUS ELECTRO

  Ρωσία

  Η Parus Electro αναπτύσσει και κατασκευάζει αδιάκοπτα συστήματα και αναλώσιμα τροφοδότησης ρεύματος, μετατροπείς και μεταλλάκτες και άλλος ηλεκτρικός εξοπλισμός υπό το σήμα Svyaz Engineering: αδιάκοπτες τροφοδοτήσεις συνεχούς και εναλλάσιμου ρεύματος (UPS), επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ηλεκτρικό υλικό για την απολύμανση του αέρα με UV, ερμάρια εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών για ηλεκτρικούς πίνακες, κ.λπ. Τα UPS της Svyaz Engineering βασίζονται στην τεχνολογία διπλής μετατροπής παρέχοντας τάση εξόδου και προστασία εναντίων των διακοπών δικτύου υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη πείρα στις ετοιμοπαράδοτες σύνθετες και ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει στους εταίρους της ισχυρά συστήματα αδιάκοπης τροφοδοσίας εναλλασόμενου ρεύματος, κρυφοί εντοιχιζόμενοι λαμπτήρες LED εξοικονόμησης ενέργειας, σταθμοί φόρτισης EV και πολλά άλλα είδη ηλεκτρικού εξοπλισμού. Η Parus Electro εκτελεί επίσης εργασίες ανάπτυξης, παραγωγής, αποστολής, θέσης σε λειτουργία και δημιουργία καθώς και συντήρηση λύσεων για συστήματα τροφοδότησης ρεύματος για εξοπλισμό υποδομής.

 5. SEAVI SLU

  Ισπανία

  Κατασκευή και διανομή, τοπικά και διεθνώς, κιβωτίων κάθε είδους και εντοιχιζόμενων κιβωτίων, για ηλεκτρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρικούς πίνακες, διακόπτες, πρίζες, μηχανισμούς κ.λπ. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή κουτιών για τις ηλεκτρικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις κατοικιών, κουτιών για εντοιχιζόμενους μηχανισμούς, πινάκων ICP και τροφοδότησης, κουτιών σύνδεσης και διακλάδωσης, κουτιών για κενά διαχωριστικά τύπου γυψοσανίδας, κουτιών για την προεγκατάσταση κλιματιστικών.

 6. ELECTRÓNICA PROBAS

  Ισπανία

  Μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες, συνδέσεις, σύνδεσμοι, αγωγοί τροφοδοσίας, φορτιστές, τηλεκατεύθυνση, εξαρτήματα, εξοπλισμοί συγκόλλησης, εργαλεία ηλεκτρονικής, ηλεκτρονικές μονάδες, εξοπλισμοί παρακολούθησης, επίγειες και δορυφορικές κεραίες, δέκτες, ανταλλακτικά οικιακών ηλεκτρικών μικροσυσκευών, οικιακές μικροσυσκευές (PEM), ατομικός μεταφορέας (Segway) κ.λπ. Στις μάρκες μας συγκαταλέγονται οι εξής: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 7. CAR SRL

  Ιταλία

  Η Car srl είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις αναφοράς στον τομέα του ηλεκτρικού υλικού, ειδικευμένη στην αποκλειστική διανομή σημάτων που έχουν εγκριθεί για την Τοσκάνη, την Όμβρια και την περιοχή της La Spezia. Προσφέρει μια γκάμα αντικειμένων από αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων μέχρι προστατευτικά περιβλήματα καλωδίων, μεταλλικούς αγωγούς με περίφραξη, καθώς και εξαρτήματα καλωδίωσης όπως σφιγκτήρες καλωδίων, πρέσες καλωδίων, δακτύλιοι, Θερμοσυστελλόμενα περιβλήματα και άλλα εξαρτήματα για την πραγματοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και ερμαρίων.

 8. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Ρωσία

  Η Impuls αναπτύσσει και κατασκευάζει εξοπλισμό και λύσεις για ασφάλεια ενέργειας, τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος και γεννήτριες για συστήματα αδιάλειπτης. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία ηλ. ρεύματος και κατασκευάζει συστήματα βασισμένη σε ανεξάρτητες πηγές, όπως μπαταρίες, σταθεροποιητές τάσης και συστήματα ανόρθωσης.Το μείζον πλεονέκτημα του UPS από την "Impuls" είναι η υψηλή του αξιοπιστία σε συνδυασμό με την σωστή σχέση τιμής, ποιότητας και λειτουργικότητας. Τα UPS για PC "Impuls" είναι αξιόπιστα προϊόντα για μικρά γραφεία, τα UPS για κέντρα δεδομένων παρέχουν προστασία για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό εναντίων υπερφορτώσεων σε μεγάλα βιομηχανικά εργοστάσια, κέντρα δεδομένων. Ο χαρτοφύλακας προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει UPS από 450 VA ως 1 MVA, συμπεριλαμβάνουν λύσεις προηγμένης προστασίας με εφεδρεία ισχύς πολλαπλών επιπέδων ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Ολες οι εφεδρικές πηγές ενέργειας "Impuls" έχουν δοκιμαστεί και υποστηρίζονται από πιστοποιητικά ποιότητας.

 9. MODA LIGHT - LIGHT ENGINEERING

  Ελλάδα

  Η Moda Light από το 1987 έχει καθιερωθεί στον τομέα της ανάπτυξης και υλοποίησης έργων αρχιτεκτονικού φωτισμού. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υποστήριξη έργων φωτισμού και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Προτεραιότητά μας είναι η ολοκληρωμένη ανάπτυξη του έργου από την πρόταση – μελέτη μέχρι την τελική παράδοση και υποστήριξη στην εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων. Τα concept φωτισμού που αναπτύσσουμε δεσμεύονται απο την αρχιτεκτονική του έργου ενώ η υπηρεσία μας είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς διαδικασίας που περιλαμβάνει την ανάλυση έργου, την παρουσίαση της πρότασης φωτισμού και την υποστήριξη αυτής κατα την διάρκεια έως και την τελική υλοποίηση. Η Moda Light έχει καταφέρει να εδραιωθεί σαν μια απο τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα της και έχει επιλεγεί σαν αντιπρόσωπος απο εταιρίες όπως η Erco, Troll, Hess, Insta, Ares, Sill ενώ έχει αναλάβει σημαντικά έργα φωτισμού όπως μουσεία, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα και δημόσιοι χώροι.

 10. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ουκρανία

  Η "Elektroyuzhmontazh ltd" είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσαρμογή και στην εκκίνηση σύνδεσης καλωδίων καθώς και σε εργασίες σχεδιασμού σε μονάδες ηλεκτροδότησης, όπως : εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας και καύσης καυσίμου, μονάδες μετασχηματισμού και διανομείς ως 750 kV, γραμμές ρεύματος ως 35 kV, καθώς και συστήματα αυτοματισμού μηχανικών διαδικασιών.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.051 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια