• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Spelsberg είναι μια κορυφαία στην αγορά επιχείρηση της ηλεκτρικής βιομηχανίας με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων περιβλημάτων. Η υψηλή καιτονοτομικότητα της οικογενειακής επιχείρησης καταδεικνύεται με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εξασφαλίζει λύσεις που μπορούν να εγκαθίστανται με γρήγορο και απλό τρόπο και ενθουσιάζουν χάρη στη μακρά διάρκεια ζωής και στην απλή συντήρηση. Το αποτέλεσμα είναι προϊόντα και συστήματα που προηγούνται πάντοτε του τρέχοντος επιπέδου της τεχνολογίας και διακρίνονται για τις έξυπνες λεπτομέρειες και την προσιτή τιμή. Νέα προϊόντα, όπως τα κιβώτια διακλάδωσης WKE με πυροπροστασία και διατήρηση της λειτουργικότητας ή τα κουτιά διακλαδώσεων χωρίς αλογόνα της κόκκινης σειράς ήταν αυτά με τα οποία η Spelsberg έδειξε νέες κατευθύνσεις ως καινοτομική επιχείρηση και εξέλιξε περαιτέρω τα συστήματα εγκαταστάσεων. Σήμερα, η γκάμα των προϊόντων της γερμανικής παραδοσιακής επιχείρησης περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 διαθέσιμα προϊόντα για όλους τους τομείς, μεταξύ αυτών κουτιά διακλαδώσεων, μικρούς διανομείς, περιβλήματα ακροδεκτών σε σειρά, μετρητών και βιομηχανικής χρήσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PROFELEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η BEMIS ELECTRIC ιδρύθηκε το 1994 στην πόλη Bursa, και είναι μια από της ηγετικές βιομηχανικές πόλεις. Ιδρύθηκε για να παράγει βιομηχανικό ηλεκτρικό υλικό, Bemis, Ξεκίνησε την παραγωγή της με 3 είδη ηλεκτρικών πριζών, επίπεδες και τριφασικές, 3 χιλιάδες είδη βιομηχανικού ηλεκτρικού υλικού με 100% εγχώρια παραγωγή και γίναμε πρωτοπόροι στον τομέα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτει πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης κατά ISO 9001-2015, πιστοποιητικά ποιότητας κατά CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO και TÜV, η BEMIS διατηρεί την ηγετική της θέση στην βιομηχανία χάρη στην καταρτισμένη και έμπειρη της ομάδα. Η BEMIS προχωρά σταθερά ώστε να γίνει μια επώνυμη και αναγνωρισμένη φίρμα όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην παγκόσμια αγορά με τις εξαγωγές της. Η BEMIS είναι η ηγετική εταιρεία στην Τούρκικη αγορά στον τομέα, κατασκευάζει ηλεκτρικές πρίζες από πλαστικό, μέταλλο και καουτσούκ σε διάφορα σχέδια, σύμφωνα με τις διάφορες ηλεκτρικές μονάδες και τυπικές προδιαγραφές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LINGEMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge
 4. SAS SNIT

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. CARL METTLER

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge
 1. G. TORTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 2. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge
 3. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. A.L.MI.S.R.L

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 5. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 6. JET PRESS

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 7. ELETTROFORNITURE S.N.C. DI PACE STEFANO & C.

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 8. EDS ELETTRONIC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 9. PARUS ELECTRO

  Ρωσία

  Η Parus Electro αναπτύσσει και κατασκευάζει αδιάκοπτα συστήματα και αναλώσιμα τροφοδότησης ρεύματος, μετατροπείς και μεταλλάκτες και άλλος ηλεκτρικός εξοπλισμός υπό το σήμα Svyaz Engineering: αδιάκοπτες τροφοδοτήσεις συνεχούς και εναλλάσιμου ρεύματος (UPS), επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ηλεκτρικό υλικό για την απολύμανση του αέρα με UV, ερμάρια εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών για ηλεκτρικούς πίνακες, κ.λπ. Τα UPS της Svyaz Engineering βασίζονται στην τεχνολογία διπλής μετατροπής παρέχοντας τάση εξόδου και προστασία εναντίων των διακοπών δικτύου υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη πείρα στις ετοιμοπαράδοτες σύνθετες και ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει στους εταίρους της ισχυρά συστήματα αδιάκοπης τροφοδοσίας εναλλασόμενου ρεύματος, κρυφοί εντοιχιζόμενοι λαμπτήρες LED εξοικονόμησης ενέργειας, σταθμοί φόρτισης EV και πολλά άλλα είδη ηλεκτρικού εξοπλισμού. Η Parus Electro εκτελεί επίσης εργασίες ανάπτυξης, παραγωγής, αποστολής, θέσης σε λειτουργία και δημιουργία καθώς και συντήρηση λύσεων για συστήματα τροφοδότησης ρεύματος για εξοπλισμό υποδομής.

 10. ELECTRÓNICA PROBAS

  Ισπανία

  Μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες, συνδέσεις, σύνδεσμοι, αγωγοί τροφοδοσίας, φορτιστές, τηλεκατεύθυνση, εξαρτήματα, εξοπλισμοί συγκόλλησης, εργαλεία ηλεκτρονικής, ηλεκτρονικές μονάδες, εξοπλισμοί παρακολούθησης, επίγειες και δορυφορικές κεραίες, δέκτες, ανταλλακτικά οικιακών ηλεκτρικών μικροσυσκευών, οικιακές μικροσυσκευές (PEM), ατομικός μεταφορέας (Segway) κ.λπ. Στις μάρκες μας συγκαταλέγονται οι εξής: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 1. SEAVI SLU

  Ισπανία

  Κατασκευή και διανομή, τοπικά και διεθνώς, κιβωτίων κάθε είδους και εντοιχιζόμενων κιβωτίων, για ηλεκτρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρικούς πίνακες, διακόπτες, πρίζες, μηχανισμούς κ.λπ. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή κουτιών για τις ηλεκτρικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις κατοικιών, κουτιών για εντοιχιζόμενους μηχανισμούς, πινάκων ICP και τροφοδότησης, κουτιών σύνδεσης και διακλάδωσης, κουτιών για κενά διαχωριστικά τύπου γυψοσανίδας, κουτιών για την προεγκατάσταση κλιματιστικών.

 2. CAR SRL

  Ιταλία

  Η Car srl είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις αναφοράς στον τομέα του ηλεκτρικού υλικού, ειδικευμένη στην αποκλειστική διανομή σημάτων που έχουν εγκριθεί για την Τοσκάνη, την Όμβρια και την περιοχή της La Spezia. Προσφέρει μια γκάμα αντικειμένων από αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων μέχρι προστατευτικά περιβλήματα καλωδίων, μεταλλικούς αγωγούς με περίφραξη, καθώς και εξαρτήματα καλωδίωσης όπως σφιγκτήρες καλωδίων, πρέσες καλωδίων, δακτύλιοι, Θερμοσυστελλόμενα περιβλήματα και άλλα εξαρτήματα για την πραγματοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και ερμαρίων.

 3. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Ρωσία

  Η Impuls αναπτύσσει και κατασκευάζει εξοπλισμό και λύσεις για ασφάλεια ενέργειας, τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος και γεννήτριες για συστήματα αδιάλειπτης. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία ηλ. ρεύματος και κατασκευάζει συστήματα βασισμένη σε ανεξάρτητες πηγές, όπως μπαταρίες, σταθεροποιητές τάσης και συστήματα ανόρθωσης.Το μείζον πλεονέκτημα του UPS από την "Impuls" είναι η υψηλή του αξιοπιστία σε συνδυασμό με την σωστή σχέση τιμής, ποιότητας και λειτουργικότητας. Τα UPS για PC "Impuls" είναι αξιόπιστα προϊόντα για μικρά γραφεία, τα UPS για κέντρα δεδομένων παρέχουν προστασία για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό εναντίων υπερφορτώσεων σε μεγάλα βιομηχανικά εργοστάσια, κέντρα δεδομένων. Ο χαρτοφύλακας προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει UPS από 450 VA ως 1 MVA, συμπεριλαμβάνουν λύσεις προηγμένης προστασίας με εφεδρεία ισχύς πολλαπλών επιπέδων ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Ολες οι εφεδρικές πηγές ενέργειας "Impuls" έχουν δοκιμαστεί και υποστηρίζονται από πιστοποιητικά ποιότητας.

 4. MODA LIGHT - LIGHT ENGINEERING

  Ελλάδα

  Η Moda Light από το 1987 έχει καθιερωθεί στον τομέα της ανάπτυξης και υλοποίησης έργων αρχιτεκτονικού φωτισμού. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υποστήριξη έργων φωτισμού και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Προτεραιότητά μας είναι η ολοκληρωμένη ανάπτυξη του έργου από την πρόταση – μελέτη μέχρι την τελική παράδοση και υποστήριξη στην εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων. Τα concept φωτισμού που αναπτύσσουμε δεσμεύονται απο την αρχιτεκτονική του έργου ενώ η υπηρεσία μας είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς διαδικασίας που περιλαμβάνει την ανάλυση έργου, την παρουσίαση της πρότασης φωτισμού και την υποστήριξη αυτής κατα την διάρκεια έως και την τελική υλοποίηση. Η Moda Light έχει καταφέρει να εδραιωθεί σαν μια απο τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα της και έχει επιλεγεί σαν αντιπρόσωπος απο εταιρίες όπως η Erco, Troll, Hess, Insta, Ares, Sill ενώ έχει αναλάβει σημαντικά έργα φωτισμού όπως μουσεία, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα και δημόσιοι χώροι.

 5. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ουκρανία

  Η "Elektroyuzhmontazh ltd" είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσαρμογή και στην εκκίνηση σύνδεσης καλωδίων καθώς και σε εργασίες σχεδιασμού σε μονάδες ηλεκτροδότησης, όπως : εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας και καύσης καυσίμου, μονάδες μετασχηματισμού και διανομείς ως 750 kV, γραμμές ρεύματος ως 35 kV, καθώς και συστήματα αυτοματισμού μηχανικών διαδικασιών.

 6. GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η TME είναι μια οικογενειακή επιχείρηση πολλών γενεών που ιδρύθηκε το 1990. Η ιστορία της αρχίζει με το άνοιγμα ενός μικρού καταστήματος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για σέρβις και μικρή παραγωγή στο Łódź (Πολωνία). Ύστερα από δύο χρόνια, η TME κατάρτισε των πρώτο της κατάλογο προϊόντων και ξεκίνησε με το καινοτομικό για εκείνη την εποχή εμπόριο δι' αλληλογραφίας. Με την ανάπτυξη της πολωνικής οικονομίας και άλλων χωρών της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης, η TME απέκτησε νέους πελάτες και πρόσθεσε στη γκάμα της νέες ομάδες προϊόντων. Το 1997 κατασκευάστηκε η σημερινή έδρα της εταιρείας, ένα σύγχρονο κέντρο διοικητικής μέριμνας με αποθήκη, η οποία έχει ήδη επεκταθεί αρκετές φορές από το 1997. Με την πάροδο του χρόνου, η TME άρχισε να διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω της ιστοσελίδας της. Η ποιότητα της εξυπηρέτησης επικυρώνεται με τα πιστοποιητικά ISO 9001: 2009 και 14001: 2005.

 7. CBI SERVICE S.R.L.

  Ιταλία

  Η CBI Service ιδρύθηκε στο Cambiago το 1992, με την πρόθεση να προσφέρει μια υπηρεσία μετά την πώληση κατά τη διάρκεια και μετά την περίοδο εγγύησης για όλους τους ανεμιστήρες του Ομίλου CBI. Με την πάροδο του χρόνου έχει μετατραπεί σε μια πραγματική εταιρεία SERVICE που προσφέρει βοήθεια 360° στη διαχείριση περιστρεφόμενων μηχανών και γενικά σε όλους τους τομείς βιομηχανικού εξαερισμού.

 8. INGROSSO MATERIALE ELETTRICO WELLER ITALIA

  Ιταλία

  Ηλεκτρικός εξοπλισμός για οικιακή και βιομηχανική χρήση, μονάδες συνέχειας. Βιομηχανικό τμήμα: συστήματα για βιομηχανικούς αυτοματισμούς, API και εξαρτήματα, μηχανοηλεκτρονική, ψηφιακοί κλυδωνιστές για κινητήρες, οπτικοί, επαγωγικοί και χωρητικοί αισθητήρες, τερματικές διατάξεις, μετρητές παλμών, ωρομετρητές, θερμορυθμιστές, τροφοδότες μεταγωγής, εξαρτήματα ασφάλειας, ρελέ για C.S. και για γενικές χρήσεις.

 9. ELECTRONIC SUMINISTROS ELÉCTRICOS S.L.

  Ισπανία

  Ηλεκτρικός εξοπλισμός σε χονδρική. Πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού. Διανέμουμε ηλεκτρικό εξοπλισμό κάθε είδους και κατασκευάζουμε μετασχηματιστές για τον σιδηροδρομικό τομέα.

 10. GUARCONSA

  Ισπανία

  Αποθήκευση και διανομή ηλεκτρικού εξοπλισμού και φωτισμού. Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού σε κατασκευαστικές εταιρείες, εγκαταστάτες, επιχειρήσεις συντήρησης, δημόσια ιδρύματα και νοσοκομεία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.110 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια