• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ESAVER GMBH

  Γερμανία

  Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

 2. GENPOWER GENERATOR

  Τουρκία

  Η Genpower είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής εξοπλισμού παραγωγής ρεύματος με βάση την Τουρκία και εμπειρία άνω των 20 ετών. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού παραγωγής ρεύμα τος, συμπεριλαμβανομένων φορητών γεννητριών, γεννητριών συγκόλλησης, γεννητριών ντίζελ και βενζίνης και βιομηχανικών γεννητριών. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται κατά τρόπον ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες διάφορων βιομηχανικών κλάδων, όπως των κατασκευών, της γεωργίας, της εξόρυξης, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου και της παροχής ρεύματος έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία και υλικά για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας διαθέτουν ετήσια παραγωγική ικανότητα 60.000 μονάδων συνδυάζοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής με παγκοσμίου κλάσης τεχνολογία για την παροχή υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων προϊόντων στους πελάτες μας. Οι εξαγωγές μας σε 121 διαφορετικές χώρες έχουν κάνει γνωστό το όνομά μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Genpower συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ειδικές τους ανάγκες και να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους. Είτε χρειάζεστε μια ισχυρή γεννήτρια για βιομηχανική χρήση είτε μια αξιόπιστη γεννήτρια συγκόλλησης για τις δικές σας εφαρμογές συγκόλλησης, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να παράσχουμε τη βέλτιστη λύση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 3. MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή. Έχει έδρα σε Norderstedt, Γερμανία.

 4. ATGBROKERS

  Κύπρος

  ATGBrokers Global Internet Marketing Sales and Service - Worldwide! Area: Production and Sales of Freeform Lenses Luxus Real Estate - Sale/Rent Investment Residency Luxus Car sales Oldtimer Body Scan Thermal Cameras Safe Gate Bio-Products 5G Stores - E-shops my24group.com Homeopathic Products

  Όλα τα προϊόντα για "ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή"

 5. ALFA GENERATORS SL

  Ισπανία

  Κατασκευάζουμε μονάδες ενέργειας, καθώς και ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη ντίζελ και φυσικού αερίου. Κινητήρες κατά της πυρκαγιάς και ανταλλακτικά παντός τύπου. Κοντέινερ με ηχομόνωση 20, 40, High Cube και μονάδες ενέργειας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. XPM ENERGY

  Ισπανία

  Η XPM ENERGY είναι μια πολυεθνική που ειδικεύεται στην κατασκευή και στην πώληση διατάξεων ηλεκτροπαραγωγής. Η επιχείρησή μας διαθέτει δίκτυο διανομέων με παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στις εξής έννοιες: αποκλειστική σχέση μεταξύ διανομέα και κατασκευαστή, προϊόντα ανώτατης ποιότητας και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

 2. SDMO INDUSTRIES

  Γαλλία

 3. LAE ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

 4. LEFKE ENERGY LTD.

  Τουρκία

 5. RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT

  Γερμανία

 1. EV CHARGING INSTALLATIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. BENNETT CLAYTON PTY LTD.

  Αυστραλία

 1. DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH

  Γερμανία

 2. POWER UP SUPPLY

  Νότια Αφρική

 3. SDMO ALLEMAGNE

  Γερμανία

 4. RID GMBH

  Γερμανία

 5. METERTEST TUNISIA

  Τυνησία

 6. EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A.

  Πορτογαλία

 7. BEST4AUTOMATION GMBH

  Γερμανία

 8. ELCOS SRL

  Ιταλία

 1. ENERGIESPARDIENST24 GMBH

  Γερμανία

 2. DRUGEMA GMBH

  Γερμανία

 3. ENOVOS LUXEMBOURG

  Λουξεμβούργο

 4. MENAPY

  Βέλγιο

 5. XMN POWER

  Τουρκία

 6. SDMO ESPAGNE

  Ισπανία

 7. ELEKTROPLAN

  Βέλγιο

 8. ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH

  Γερμανία

 9. BROWN ENERGY GROUP

  Ηνωμένες Πολιτείες

 10. GREEN LIGHT ELECTRICAL INSTALLATIONS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.526 Επιχειρήσεις

Kατηγορια