• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρική ενέργεια - διανομή

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

 2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

 3. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Πολωνία

 4. MTM POWER MESSTECHNIK MELLENBACH GMBH

  Γερμανία

 5. MARX TRANSFORMATORENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HVP HIGH VOLTAGE PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

 2. J. SCHNEIDER ELEKTROTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. WIELAND ELECTRIC GMBH

  Γερμανία

 4. WEIDMÜLLER GMBH & CO KG

  Γερμανία

 5. ERFI ERNST FISCHER GMBH & CO KG.

  Γερμανία

 1. HY-LINE POWER COMPONENTS VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 2. ELTRA ELEKTROMASCHINEN U. TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Γερμανία

 1. OMNI RAY AG

  Ελβετία

 2. ICS SCHNEIDER MESSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. TRANSTEC GMBH

  Γερμανία

 4. ARMBRUSTER MULLER

  Βέλγιο

 5. MARTIN KAISER GMBH & CO KG

  Γερμανία

 6. OFFGRIDTEC GMBH

  Γερμανία

 7. BIOSRUCTION IKE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Biostruction (Energy Engineering) αποτελεί τη συνέχεια της πολυετούς ενασχόλησης των μετόχων και στελεχών της στον τομέα της ενέργειας και των κατασκευών. Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το φάσμα των Ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, με εξειδίκευση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έχοντας ως βασική ενασχόληση τη μελέτη, αδειοδότηση, χρηματοδότηση, κατασκευή και διασύνδεση έργων εφαρμογής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε οικιακές, βιομηχανικές στέγες, αγρούς όπως επίσης και σε κάθε πιθανό σημείο εφαρμογής. Επίσης ειδικευόμαστε σε υψηλών απαιτήσεων εγκαταστάσεις γεωθερμίας, ηλιοθερμικών συστημάτων, θέρμανσης, ψύξης, ύδρευσης, βιολογικών καθαρισμών. Οι λύσεις που παρέχουμε περιλαμβάνουν την τεχνική και οικονομική μελέτη, την κατασκευή και την επίβλεψη αυτής, καθώς και τη διασφάλιση της σωστής συντήρησης και καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Διαθέτοντας ένα δίκτυο συνεργατών, αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την ελληνική επικράτεια, με στενή παρακολούθηση όλης της πορείας υλοποίησης και λειτουργίας τους. Οι συνεργασίες μας με τους γνωστότερους οίκους διεθνώς μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε συστήματα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα, δημιουργώντας έτσι την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής.

 8. GUARCONSA

  Ισπανία

  Αποθήκευση και διανομή ηλεκτρικού εξοπλισμού και φωτισμού. Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού σε κατασκευαστικές εταιρείες, εγκαταστάτες, επιχειρήσεις συντήρησης, δημόσια ιδρύματα και νοσοκομεία.

 1. TAVRIDA ELECTRIC

  Γερμανία

 2. PEPPERL+FUCHS GMBH

  Γερμανία

 3. ROLLER & FISCHER TRANSFORMATORENBAU GMBH

  Γερμανία

 4. BLUM GERMANY GMBH

  Γερμανία

 5. EKIP ELEKTROMEKANIK LTD.

  Τουρκία

 6. ACAL BFI GERMANY GMBH

  Γερμανία

 7. AKKUTRON HANDELS GMBH

  Αυστρία

 8. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Αυστρία

 9. ANA GROUP

  Ιράκ

 10. OSWALD-HINGER ELECTRONIC E.K.

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.787 επιχειρήσεις

Kατηγορια