• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικά καλώδια

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά καλώδια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Το εργοστάσιο καλωδίων "EXPERT-CABLE LTD." είναι μια σύγχρονη δομή παραγωγής καλωδίων υψηλής ποιότητας. Βρίσκεται στην πόλη Ορέλ στην Ρωσία. Στις αρχές του 2020, το εργοστάσιο κατείχε πάνω από 25 000 τ.μ εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής. Το εργοστάσιο καλωδίων 'EXPERT-CABLE' είναι μια νεανική παραγωγική δομή πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής τεχνολογίας. Παραγωγή χαλκού: μαζική παραγωγή συρμάτων διαμέτρου 8 έως 25 χιλ. Εξέλαση μετάλλων: Κατασκευή τμημάτων χαλκού διαφόρων σχημάτων. Μαζική παραγωγή αγωγών διακλάδωσης σύμφωνα με το πρότυπο GOST 434-78. Η γκάμα των εγκάρσιων τμημάτων εκτείνεται από 200 ως 3800 χιλ. με πλάτος ως 240 χιλ. Προϊόντα καλωδίωσης: Διαθέτουμε πάνω από 50 υπερσύγχρονες παραγωγικές γραμμές από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας καλωδίων χρησιμοποιούνται από στρατιωτικές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ευθύνης, τους τομείς θερμικής ενέργειας, υπόγεια συστήματα, βαριά βιομηχανία, δημοτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες στέγασης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ορίσατε στην ABE Industrietechnik GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Ευχαρίστως απαντούμε σε όλα τα ερωτήματά σας. Είμαστε κατασκευαστές εύκαμπτων πολυστρωματικών ταινιών από χαλκό, επίπεδων πολύκλωνων καλωδίων, ηλεκτρικών επαφών, πρεσαριστά συγκολλητών γεφυρών ρεύματος, ταινιών διαστολής για εγκαταστάσεις υψηλής τάσης και ταινιών ρεύματος. Τα προϊόντα μας για τη λύση των δικών σας προβλημάτων. Το πρόγραμμα παραγωγής μας περιλαμβάνει διάφορες υφασμάτινες ταινίες, γέφυρες ρεύματος πολλών ειδών, υλικό και παρελκόμενα για συστήματα υψηλής τάσης, αερόψυκτα και υδρόψυκτα καλώδια σύνδεσης, καθώς και παρελκόμενα για συστήματα συγκόλλησης υψηλής απόδοσης. Οι λύσεις προβλημάτων στη διαδικασία παραγωγής των πελατών μας και η υψηλή απόδοση παραγωγής χάρη στη μηχανολογική τεχνογνωσία συγκαταλέγονται μεταξύ των πλεονεκτημάτων μας. Οι μακρόχρονοι πελάτες μας εκτιμούν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και τις σύντομες προθεσμίες παράδοσης. abe Industrietechnik GmbH: άριστα υλικά - τεχνογνωσία πρώτης τάξεως - δραστήριοι συνεργάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής καλωδίων SAB – Είμαστε ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών καλωδίων και αγωγών, προσυναρμολογημένων καλωδίων και συστημάτων μέτρησης θερμοκρασίας. Η άνω των 75 ετών εμπειρία στην παραγωγή καλωδίων και αγωγών, καθώς στα συστήματα μέτρησης και ρύθμισης θερμοκρασίας μας έχουν αναδείξει από μια ατομική επιχείρηση σε μια επιχείρηση με περισσότερους από 550 συνεργάτες. Το πλεονέκτημά μας δεν εντοπίζεται απλώς στην παραγωγή τυποποιημένων καλωδίων και αγωγών, αλλά και στην κατασκευή ειδικών προϊόντων. Σε ετήσια βάση παράγουμε περισσότερα από 1500 ειδικά καλώδια με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι γνωστή σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου. Οι πελάτες μας, που έχουν δοκιμάσει εντατικά τα προϊόντα μας, βεβαιώνουν ότι διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα. Επισκόπηση προϊόντων ηλεκτρικών καλωδίων και αγωγών: καλώδια χωρίς αλογόνα, καλώδια δεδομένων, καλώδια ελέγχου, εύκαμπτα καλώδια, ειδικά καλώδια, βιομηχανικά καλώδια Ethernet, θερμικά καλώδια, καλώδια τροφοδοσίας, καλώδια διαύλου, ηλεκτρικά καλώδια, συναρμολογημένα καλώδια, ανθεκτικά στη θερμότητα καλώδια, καλώδια CAT 7, CAT 6 & CAT 5. Επισκόπηση προϊόντων συστημάτων μέτρησης θερμοκρασίας: θερμοστοιχεία, θερμόμετρα αντίστασης, αισθητήρες Pt100, αισθητήρες θερμοκρασίας, θερμοστοιχεία με χιτώνιο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. U.I. LAPP GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge
 2. COTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η COTRONIC GmbH δραστηριοποιείται από το 1989 ως εξειδικευμένος προμηθευτής για αγωγούς δικτύου με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη (και αγωγούς τροφοδοσίας, αγωγούς σύνδεσης συσκευών, συνδέσεις συσκευών, αγωγούς νοσοκομειακής ποιότητας, αγωγούς νοσοκομείων), τροφοδοτικά και προϊόντων φωτοδιόδων. Διαθέτουμε αποκλειστικά πιστοποιημένα κατά χώρα προϊόντα. Εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες διαθέτουμε αγωγούς δικτύου και τροφοδοτικά για πελάτες της βιομηχανίας σε διάφορους κλάδους, όπως η ηλεκτρομηχανική και η ηλεκτροτεχνία. Από το 1990, η επιχείρησή μας είναι μόνιμος αντιπρόσωπος της Feller GmbH της Αυστρίας. Χάρη στη στενή συνεργασία είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις επιθυμίες σας και στις αλλαγές. Το 2017 ξεκινήσαμε τη διάθεση προβολέων φωτοδιόδων, φωτιστικών φωτοδιόδων αίθουσας, φωτιστικών φωτοδιόδων δρόμου και συστημάτων φωτοδιόδων για σούπερ μάρκετ, χώρους πωλήσεων και εκθέσεων, χώρους αποθήκευσης στη βιομηχανία τροφίμων, αίθουσες παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001: 2015.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CAVITERM SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Caviterm είναι μια εταιρεία με ηγετική θέση στον τομέα των μονωμένων καλωδίων με ταινία PTFE, πεπλεγμένα, σπειροειδή και θερμομονωμένα. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει: καλώδια νικελίου, καλώδια χαλκού επινικελωμένα, αντισταθμισμένα για θερμοστοιχεία και θερμικές αντιστάσεις, στις κατηγορίες μόνωσης από B έως C. Η ποιότητα των προϊόντων Caviterm ικανοποιεί τους τομείς των βιομηχανιών οικιακών συσκευών, ηλεκτρονικών, ναυτικών, αεροπορικών και σιδηροδρομικών βιομηχανιών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. JACOB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. LEONI DRAHT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LEONI Business Group Wire Products & Solutions είναι κορυφαίος προμηθευτής προηγμένων προϊόντων και λύσεων από χαλκό, γαλβανικώς επιστρωμένο χαλκό, κράματα LEONI-Histral® και ειδικά υλικά κατεργασίας. Αυτά αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για ειδικές εφαρμογές στον τομέα της ηλεκτρολογίας και της ηλεκτρονικής, καθώς και για την τεχνολογία των καλωδίων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. AXON CABLE SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. RTE SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 5. MONDINI CAVI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 6. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 7. ARMBRUSTER MULLER

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 8. BEWO KABEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 9. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 10. CAR SRL

  Ιταλία

  Η Car srl είναι μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις αναφοράς στον τομέα του ηλεκτρικού υλικού, ειδικευμένη στην αποκλειστική διανομή σημάτων που έχουν εγκριθεί για την Τοσκάνη, την Όμβρια και την περιοχή της La Spezia. Προσφέρει μια γκάμα αντικειμένων από αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων μέχρι προστατευτικά περιβλήματα καλωδίων, μεταλλικούς αγωγούς με περίφραξη, καθώς και εξαρτήματα καλωδίωσης όπως σφιγκτήρες καλωδίων, πρέσες καλωδίων, δακτύλιοι, Θερμοσυστελλόμενα περιβλήματα και άλλα εξαρτήματα για την πραγματοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και ερμαρίων.

 1. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CORDIAL ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως τμήμα της εταιρείας Hermann Adam στο Νταχάου κοντά στο Μόναχο. Από το 1995 είναι μια αυτόνομη εταιρεία από νομική άποψη, η οποία παράγει συστήματα καλωδίων και τυποποιημένα καλώδια προς χρήση σε πελάτες MI και Pro Audio. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της CORDIAL είναι εκτενές – από καλώδια μουσικών οργάνων, μικροφώνων και ηχείων, συστήματα Multicore και αντάπτορες, μέχρι καλώδια ήχου DMX, MIDI και Digital. Τα προϊόντα μας είναι καινοτόμα και όχι μόνο ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις, αλλά συχνά επίσης τις καθορίζουν. Έτσι η CORDIAL δεν είναι μόνο ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στον τομέα της. Θα μπορούσε και να χαρακτηριστεί ως κινητήριος δύναμη στον τομέα της διανομής σημάτων ήχου και βιντεοσημάτων.

 2. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Ιταλία

  Καλώδια ηλεκτρικά και τηλεφωνικά, οπτικές ίνες, ομοαξονικά καλώδια, εξαρτήματα για καλώδια, αντιεκρηκτικός εξοπλισμός, οπλισμοί φωτιστικών, μετασχηματιστές MT βυθισμένοι σε λάδι, ρητίνη και αέρα, πυκνωτές και συσκευές επανασυγχρονισμού φάσης, εξαρτήματα και συστήματα για την αυτοματοποίηση, διακόπτες λειτουργίας, συνδέσεις LAN, καλώδια και εξαρτήματα καλωδίων, εξαρτήματα δικτύου, ηλεκτρικές συσκευές για την προστασία από εκρήξεις εγκαταστάσεων, βιομηχανικοί αυτοματισμοί, τριφασικοί μετασχηματιστές, φωτισμός LED. Πιστοποιημένη επιχείρηση ISO 9002 και ISO 9000.

 3. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία θεωρεί τον εαυτό της κυρίως συνεργάτη που υποστηρίζει τον πελάτη στην υλοποίηση των ιδεών του και τον βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Τα εύκολα στην εγκατάσταση και την χρήση προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την ευελιξία και την ακρίβεια και τους καλά εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας είναι η εγγύηση για αξιόπιστη και υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας. Η ευελιξία και η ισχύς της οικογενειακής μας επιχείρησης καθιστά δυνατή, εκτός από την παραγωγή συρμάτων και αγωγών, κυρίως και την εξειδικευμένη παραγωγή κάθε είδους καλωδίου. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα είναι ότι η παραγωγή και η συναρμολόγηση των καλωδίων γίνονται από τον ίδιο κατασκευαστή. Στους πελάτες του ομίλου περιλαμβάνονται ο τομέας της εμπορίας καλωδίων και η βιομηχανία στις εξής ευρωπαϊκές χώρες: Αυστρία, Γερμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβενία και Ιταλία. Τα προϊόντα μας: Καλώδια κεραίας, καλώδια σύνδεσης, καλώδια χαμηλής τάσης, καλώδια κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), συναρμολογημένα καλώδια, καλώδια ηχείων

 4. KOMAX HOLDING AG

  Ελβετία

  Ως πρωτοπόρος και κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στον τομέα της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας καλωδίων, η Komax προμηθεύει τους πελάτες τις με καινοτομικές, διαχρονικές λύσεις σε όλους τους κλάδους όπου απαιτούνται συνδέσεις ακριβείας των επαφών. Η Komax παράγει μηχανήματα μαζικής παραγωγής και εγκαταστάσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για όλες τις βαθμίδες αυτοματισμού και εξατομίκευσης. Μονάδες διασφάλισης ποιότητας, συσκευές δοκιμής και έξυπνες λύσεις δικτύωσης συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων διασφαλίζοντας την ασφαλή και αποδοτική παραγωγή.

 5. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Λευκορωσία

  Η PA «Energocomplekt» Ltd. είναι η μεγαλύτερη και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία καλωδίων και συρμάτων στην Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η ποικιλία μας προσφέρει πάνω από 9000 προϊόντα: ηλεκτρικά καλώδια χαμηλής (0, 66/1 kV), μεσαίας (6-35 kV) και υψηλής (64/110 kV) τάσης με μόνωση από PVC και XLPE, καλώδια ελέγχου, θωρακισμένα και ενισχυμένα, χωρίς αλογόνο και καλώδια χαμηλού καπνού, καλώδια μονωμένα και γυμνά για εναέριες γραμμές, καλώδια δόμησης και σύνδεσης, εύκαμπτα καλώδια κ.λπ. Αποστολή σε ολόκληρο τον κόσμο.

 6. ELECTROTRUST SA

  Ελλάδα

  Σκοπός της εταιρίας είναι οι ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ξένων Οίκων που κατασκευάζουν κάθε είδους: -Yλικά διασύνδεσης [connectors] : Βιομηχανικά-Στρατιωτικά, Τηλεπικοινωνιακά κλπ. -Υλικά στήριξης πλακετών-ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ [PCB spacers]: Μεταλλικούς -πλαστικούς. -Δετικά καλωδίων : Πλαστικά- Μεταλλικά. -Θερμοσυστελλόμενα-Σπιράλ-Κανάλια - Προστατευτικές κάλτσες – Αυτοκόλλητες βάσεις στερέωσης καλωδίων. -Πλακέ καλώδια-Ειδικά καλώδια. -Παραγωγή καλωδιώσεων. -Κλειδαριές –Κλείστρα – Ταχυβίδες - Μεντεσέδες-Υλικά στεγανοποίησης. -Ηλεκτρονικούς διακόπτες. -Μηχανές και Εργαλεία επεξεργασίας κάθε τύπου καλωδίου [cutting-stripping-crimping]. Μηχανές Διαμόρφωσης εξαρτημάτων. Πελάτες της είναι όλες σχεδόν οι κατασκευάστριες εταιρίες προϊόντων Υψηλής τεχνολογίας, στη χώρα μας. Το μότο της εταιρίας είναι: ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.

 7. GEISSEL GMBH

  Γερμανία

  Geissel - από το 1920 ο ισχυρός συνεργάτης σας για συστήματα βιδωτών συνδέσμων καλωδίων της εταιρείας Geissel. Προϊόντα διαθέσιμα από την αποθήκη από ορείχαλκο, πολυαμίδιο και ανοξείδωτο χάλυβα με διάφορους τύπους σπειρώματος και προστασίας. Τυποποιημένα, εξωτερικού χώρου, ΗΜΣ ή ειδικές εφαρμογές - ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

 8. INTERNATIONAL ELECTRIC EXPORT - IEE

  Γαλλία

  Βιομηχανικές ηλεκτρικές συσκευές – Καλώδια ηλεκτρικά, τηλεφωνικά και υπολογιστών – Τεχνικές προδιαγραφές, παροχή ηλεκτρικών ειδών μεσαίας, χαμηλής και υψηλής τάσης - Εξαγωγές SCHNEIDER, LEGRAND, NEXANS, FERRAZ, TRANSFIX, SOCOMEC, PHILIPS, ABB, SIEMENS, TYCO, SICAME, GEWISS, MGE, APC, AREVA, ATX, TEC, 3M, CATU

 9. GUARCONSA

  Ισπανία

  Αποθήκευση και διανομή ηλεκτρικού εξοπλισμού και φωτισμού. Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού σε κατασκευαστικές εταιρείες, εγκαταστάτες, επιχειρήσεις συντήρησης, δημόσια ιδρύματα και νοσοκομεία.

 10. TKD KABEL GMBH

  Γερμανία

  Η TKD KABEL συγκαταλέγεται παγκοσμίως μεταξύ των μεγαλύτερων προμηθευτών καλωδίων, αγωγών, έτοιμων για σύνδεση συστημάτων και παρελκομένων καλωδίων.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά καλώδια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.605 επιχειρήσεις