• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - μηχανήματα κατασκευής

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - μηχανήματα κατασκευής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Liva Group είναι κορυφαίος κατασκευαστής και εγκαταστάτης συστημάτων αλεξικέραυνου στην Τουρκία, με έδρα στην πόλη Ιζμίρ. Χάρη στην εξειδικευμένη μας ομάδα, λειτουργούμε στον κλειστό μας χώρο 4000 τ.μ με εγκαταστάσεις εξωτερικού χώρου 2500 τ.μ, παράγοντας το 97% των προϊόντων μας εντός της επιχείρησης. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει συστήματα προστασίας κατά των κεραυνών, ενεργά αλεξικέραυνα, στήλες Franklin, συστήματα αλεξικέραυνων τύπου κλούβας Faraday, ισοδυναμικές ράβδοι και εξοπλισμός αλεξικέραυνου καθώς και σκόνες θερμοσυγκόλλησης και καλούπια. Από την ίδρυση μας το 2000, έχουμε προσφέρει συμβουλές, σχεδιασμός έργου, ανάληψη έργου και υπηρεσίες μηχανικής σε σχέση με ηλεκτρικά συστήματα, συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμό. Η ιστορία μας μας ξεκινά το 2004 όταν αποκτήσαμε την νομική μας οντότητα ως LIVA GROUP LTD. Κατά το πρώτο έτος μας λειτουργίας, επικεντρωθήκαμε στην υλοποίηση έργων εφαρμογής και δημιουργήσαμε ένα τμήμα σχεδιασμού και AR-GE με στόχο την παραγωγή στον ηλεκτρικό τομέα. Στην συνέχεια καταχωρήσαμε το εμπορικό μας σήμα LIVA για τα προϊόντα μας στην Προεδρεία του Τμήματος εμπορικών σημάτων Τούρκικο Ινστιτούτο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (Turkish Patent Institute Trademark Department Chairmanship). Είμαστε περήφανοι για το εκτενές μας χαρτοφύλακα προϊόντων υπό το σήμα Liva που απέκτησαν εγκρίσεις/ έγγραφα από τις σχετικές οργανώσεις. Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να καινοτομούμε προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. ING. ERICH GEISS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1945 στη σημερινή της έδρα ως εμπορικός οίκος για προϊόντα τυλίγματος οπλισμού για την επισκευή ηλεκτροκινητήρων. Παραγωγή κιβωτίων σύνδεσης κινητήρων, ράβδων σύνδεσης, σφιγκτήρων, ακροδεκτών καλωδίων, σωμάτων δακτυλίου συλλέκτη, ανθρακοψηκτρών, πείρων ψηκτροθηκών, στηριγμάτων σύσφιξης, στηριγμάτων, βιδωτών ακροδεκτών σύνδεσης. Από την ίδρυση της εταιρείας έχουν κατασκευαστεί και παραχθεί περισσότερα από 250 εργαλεία διαμόρφωσης. Με αυτά τα εργαλεία διαμόρφωσης παράγουμε για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο ανά εργάσιμη ημέρα περίπου 40.000 τεμάχια κιβωτίων σύνδεσης κινητήρων. Μετά την έναρξη της παραγωγής δακτυλίων συλλέκτη διαθέτουμε περισσότερες από 700 διαφορετικές μορφές συλλέκτη για τους πελάτες μας και παράγουμε επίσης με βάση παλιά σχέδια κορυφαίων κατασκευαστών συλλεκτών.

 3. SEACOMP

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Η SEACOMP είναι συνεργάτης σχεδίασης και παραγωγής για ηλεκτρονικά συστήματα στον καταναλωτικό, στον ιατρικό και στο βιομηχανικό τομέα. Συνοδεύουμε την καινοτομική σας ιδέα από τη σχεδίαση έως το φυσικό προϊόν που μπορεί να διατεθεί παγκοσμίως. Εστιάζουμε στην εισαγωγή νέων προϊόντων (NPI) για ηλεκτρονικές συσκευές. Σας βοηθούμε να κυκλοφορήσετε το υλισμικό σας με: - τη μηχανολογία σχεδίασης και τη σχεδίαση της παραγωγής (DFM) - την προετοιμασία της παραγωγής και την κατάρτιση της δικής σας αλυσίδας εφοδιασμού - την κλιμάκωση του προϊόντος σας για τη μαζική παραγωγή - τη βελτιστοποίηση των δικών σας διαδικασιών παραγωγής και της αλυσίδας εφοδιασμού Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1989 και οι υπηρεσίες μας έχουν διαφοροποιηθεί με την πάροδο των ετών σε αυτό που είμαστε σήμερα: ο δικό σας συνεργάτης σχεδίασης και παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων. Διαθέτουμε μια εσωτερική ομάδα μηχανολογίας με βάση τις ΗΠΑ και μια αποκλειστικής ιδιοκτησίας μονάδας παραγωγής στην Κίνα με πιστοποίηση ISO13485. Το 2023 πρόκειται να ανοίξουμε επίσης μια μονάδα στο Μεξικό. Η ανάπτυξη ενός νέου ηλεκτρονικού προϊόντος είναι μια μακρά διαδικασία με πολλές επιμέρους αποφάσεις που πρέπει να συγκεραστούν. Μια λάθος απόφαση μπορεί να έχει ένα ανεπιθύμητο αλληλοδιαδοχικό αποτέλεσμα θέτοντας σε κίνδυνο την κυκλοφορία του προϊόντος σας. Απλουστεύστε τη δική σας ανάπτυξη προϊόντων συνεργαζόμενοι με την SEACOMP: σάς καθοδηγούμε σε ολόκληρη τη διαδικασία από τη μηχανολογία έως την κατάρτιση της αλυσίδας εφοδιασμού και όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Με την SEACOMP έχετε στο πλευρό σας τεχνογνωσία σχεδίασης και παραγωγής ώστε να εστιάζετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Κατανοούμε τις προκλήσεις της ανάπτυξης νέων ηλεκτρονικών προϊόντων και υπάρχουμε για να σας βοηθήσουμε να κυκλοφορήσετε το προϊόν σας.

 4. TECHNIC MACHINES

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Technic Machine είναι μια τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 και ειδικεύεται στην παραγωγή μηχανημάτων. Είμαστε ο δικός συνεργάτης για λύσεις βιομηχανικών μηχανημάτων! Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μηχανές επεξεργασίας μετάλλου, όπως γραμμή κοπής συγκεκριμένου μήκους με δίσκους, γραμμή χάραξης κόιλ, γραμμές μηχανών διαμόρφωσης με κυλίνδρους, συστήματα τροφοδοσίας κόιλ, καμπτικές μηχανές NC ή CNC, μονάδες δοσολογίας σκυροδέματος, μηχανές μπλοκ σκυροδέματος κλπ. Βρίσκουμε τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες μας από προμηθευτές μηχανημάτων της Τουρκίας, διεκπεραιώνουμε τις συμβατικές διαπραγματεύσεις και τις πωλήσεις, παρακολουθούμε την αποστολή και άλλες διαδικασίες. Παρέχουμε συμβουλές στους πελάτες μας για τις αγορές τους από την αγορά της Τουρκίας.²²

 5. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROVISCOM ELECTRONICS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROVISCOM ELECTRONICS GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

 2. EPN ELECTROPRINT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EPN ELECTROPRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Neustadt, Γερμανία.

 3. EXATRON ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXATRON ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Bönningstedt, Γερμανία.

 4. VBE KAMM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VBE KAMM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

 5. INSTA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INSTA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 1. CLEMENS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLEMENS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Waldbüttelbrunn, Γερμανία.

 2. ANS-ANSWER ELEKTRONIK-SERVICE- UND VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANS-ANSWER ELEKTRONIK-SERVICE- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Limeshain, Γερμανία.

 1. ELECTRONIC CONCEPT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELECTRONIC CONCEPT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

 2. BINDER ELECTRONIC MANUFACTURING SERVICES GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BINDER ELECTRONIC MANUFACTURING SERVICES GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Vohburg, Γερμανία.

 3. E.I.S. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία E.I.S. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Röthenbach An Der Pegnitz, Γερμανία.

 4. KURZ INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KURZ INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

 5. GRAF ELEKTRONIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRAF ELEKTRONIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Dornbirn, Αυστρία.

 6. IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

 7. PROFECTUS GMBH ELECTRONIC SOLUTIONS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROFECTUS GMBH ELECTRONIC SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Suhl, Γερμανία.

 8. ESO ELECTRONIC SERVICE OTTENBREIT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESO ELECTRONIC SERVICE OTTENBREIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Hahnenbach, Γερμανία.

 1. ILESO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ILESO GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Löffingen, Γερμανία.

 2. MKC MICHELS & KLEBERHOFF COMPUTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MKC MICHELS & KLEBERHOFF COMPUTER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 3. HEINEN ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEINEN ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Haan, Γερμανία.

 4. SERO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SERO GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Rohrbach, Γερμανία.

 5. KERN PCB-FACTORY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KERN PCB-FACTORY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Pentling, Γερμανία.

 6. DP EMBEDDED GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DP EMBEDDED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Füllinsdorf, Ελβετία.

 7. MASSOTH ELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MASSOTH ELEKTRONIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Seeheim-Jugenheim, Γερμανία.

 8. GRUBER ELECTRONIC GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRUBER ELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Ohlsdorf, Αυστρία.

 9. KARRÉ GMBH ELEKTRONIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARRÉ GMBH ELEKTRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 10. BAUDISCH ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUDISCH ELECTRONIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Wäschenbeuren, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - μηχανήματα κατασκευής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.978 Επιχειρήσεις

Kατηγορια