• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικά εργαλεία

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

 3. L.E.M. 6 DI PASTORI CHARLIE

  Ιταλία

 4. METALUTENSILI S.R.L.

  Ιταλία

 5. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 2. TROTEC GMBH

  Γερμανία

 3. FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S.

  Ιταλία

 4. WEZAG GMBH WERKZEUGFABRIK

  Γερμανία

  Κοπή, απογύμνωση μόνωσης, απασφάλιση και πρεσάρισμα - από το 1949 παρέχουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή λύση επεξεργασίας για κάθε σχεδόν περίπτωση εφαρμογής! Καινοτομικές ιδέες λύσεων δημιουργούνται στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης & κατασκευής. Στη μονάδα Stadtallendorf, στο κέντρο της Γερμανίας, παράγουμε με την υπερσύγχρονη και αποδοτική συλλογή μηχανημάτων μας όλα σχεδόν τα επιμέρους εξαρτήματα των προϊόντων. Πολλές επώνυμες επιχειρήσεις έχουν εντάξει ήδη επιτυχώς τα εργαλεία μας με τη δική τους εμπορική ονομασία στις διάφορες αγορές θέτοντας έτσι νέα πρότυπα. Με τη δική μας εμπορική ονομασία WDT συμπληρώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας με μηχανήματα πρεσαρίσματος πεπιεσμένου αέρα, ηλεκτρικά και υδραυλικά. Ψάχνετε έναν κορυφαίο κατασκευαστή εργαλείων για να δημιουργήσετε τη δική σας επιτυχημένη εμπορική ονομασία ή θέλετε να συμπληρώσετε το υφιστάμενο πρόγραμμα προϊόντων σας; Θαυμάσια - θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 5. COMPAÑÍA PINEDA ÁLVAREZ S.L.

  Ισπανία

  κατασκευαστές: θερμικοί ανεμιστήρες, οικιακές σόμπες, ηλεκτρικοί ανεμιστήρες. Ανεμιστήρες ποδός, κέλυφος ανεμιστήρα, επιτραπέζιοι ανεμιστήρες, ανεμιστήρες οροφής, ανεμιστήρες τοίχου. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία www.azortools.com. Θα βρείτε ηλεκτρικές συσκευές κάθε είδους για μαστορέματα, περιστροφικές μηχανές, μηχανές τροχίσματος υπό γωνία, τριβεία, σφύρες διάτρησης, πριόνια, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία ρεύματος, τροχιστές υπό γωνία, σέγες, ηλεκτρικά μηχανήματα λείανσης, ηλεκτρικά δράπανα, ασύρματα δράπανα, ηλεκτρικό σφυρί.

 1. CPT GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Μετά την ίδρυσή μας το 1988, επιτύχαμε επιτυχίες σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και κατορθώσαμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά. Ως μιας οικογενειακή επιχείρηση, εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή μας και στην περαιτέρω διεύρυνση της θέσης μας στην αγορά. Προμηθεύουμε πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανών, της πετρελαιοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της ιατρικής τεχνολογίας, της ναυπηγικής και της ενέργειας. Από την αρχή, η φιλοσοφία μας ήταν να πείσουμε με την υψηλότερη ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία. Είναι σημαντικό για μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές και κάθε δυνατή υποστήριξη. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και πάθος, βελτιωνόμαστε συνεχώς και επενδύουμε με όραμα – η σταθερή μας ανάπτυξη επιβεβαιώνει την επιλογή μας. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών.

 2. PAM LTD

  Ελλάδα

  Ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. & ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) είναι ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα. Τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν πολύτιμη πείρα καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα μας έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. & ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και 5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τους και την εξυπηρέτηση πελατών. Ηλεκτρικά εργαλεία , Εργαλεία Χειρός , Εργαλεία πεπιεσμένου Αέρα , Βίδες , Κοπτικά , Λειαντικά και Λιπαντικά Μηχανήματα.

 1. APEX TOOL GROUP GMBH

  Γερμανία

  Η γκάμα προϊόντων της Apex Power Tools περιλαμβάνει ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, μηχανοκίνητα εργαλεία και παρελκόμενα για αυτόματα συστήματα βιδώματος και διάτρησης. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα την αεροναυπηγικής, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε επιχειρήσεις ενέργειας και σε εταιρείες βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής και συναρμολόγησης.

 2. RZ HANDEL GMBH

  Γερμανία

 3. ELETTROMECCANICA ZAMBERLAN S.P.A.

  Ιταλία

 4. BELLINGARDO TRIVELLAZIONI DI BELLINGARDO ALESSANDRO

  Ιταλία

 5. LINGEMANN GMBH

  Γερμανία

 6. BAUTEC HÖFER - RUHRBAUSHOP E.K.

  Γερμανία

 7. EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 8. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Ιταλία

 1. OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI

  Ιταλία

 2. VIREKA GMBH

  Γερμανία

 3. ZAMET POLSKA

  Πολωνία

 4. KEMPENEERS

  Βέλγιο

 5. BUCA BOSCH SERVISI

  Τόνγκα

 6. ELETTROMECCANICA GUERRA GAETANO

  Ιταλία

 7. EDI SERVIZI S.R.L

  Ιταλία

 8. EL LAGER

  Δανία

 9. WOJTEX SERWIS ARTUR NIEWIEROWSKI

  Πολωνία

 10. SCHLEIFTITAN.DE

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά εργαλεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

197 επιχειρήσεις