• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζωοτροφές για εκτροφή ζώων

Αποτελέσματα για

Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FODER BIO-TECH

  Πολωνία

  Είμαστε Ευρωπαίος παραγωγός ελαίων, γευμάτων, πιτών και αλεύρων από σπόρους σόγιας και κράμβης. Η Foder bio tech παρέχει επίσης υπηρεσίες παραγωγής, επεξεργασίας και καθαρισμού για έως το 99.99% όλων των ελαιόσπορων. Οι πρόσθετες μας ουσίες διατροφής είναι εγγυημένες και επιβεβαιωμένες από πιστοποιητικά GMP και EU-BIO. Αυτό σημαίνει πως όσον αφορά τα προϊόντα μας BIO, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σπόρους που καλλιεργούνται σε οικολογικά αγροκτήματα στην Πολωνία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Κλασικές και οργανικές πίτες, έλαια, γεύματα και μη ΓΝΑ άλευρα αποτελούν μια άριστη πηγή πρωτεϊνών και ενέργειας στις ζωοτροφές. Από το 1998, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και εμπορικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Η παραγωγή μας είναι εντελώς φυσική, χωρίς χημικά προϊόντα. Κατά την διαδικασία εξαγωγής, οι σπόροι θερμαίνονται και τροφοδοτούνται στα πιεστήρια. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων των υπαλλήλων μας, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση αναπτύσσεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. TAMPIERI SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία Tampieri Spa κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ακατέργαστων και ραφιναρισμένων φυτικών ελαίων για ζωοτεχνική χρήση ή χρήση σε καύσιμα. Η επιχείρηση διαθέτει εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υποπροϊόντων της οινοποίησης. Προϊόντα ραφιναρισμένων ελαίων τροφίμων και ακατέργαστα, αλκοόλες, αποσταγμένα προϊόντα, γκράπα και αλεύρια για ζωοτεχνική και ταρτρατική χρήση, εύφλεκτα πλαίσια για καύσιμα. Ηγέτης στην Ευρώπη για την παραγωγή ελαίου από κουκούτσια σταφυλιού.

 3. EDAGUM SM RUS LLC

  Ρωσία

  Η Edagum SM Rus LLC είναι μια εταιρεία παρασκευής οργανικών λιπασμάτων και πρόσθετων ουσιών για ζωοτροφές υπό το εμπορικό σήμα EDAGUM®, για το οποίο έχει επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα και η υψηλή του ποιότητα μετά από έρευνα πάνω από 30 ρωσικών και ξένων ερευνητικών ινστιτούτων. Το λίπασμα EDAGUM®SM είναι ένας διεγέρτης ανάπτυξης φυσικών φυτών και βελτιωτικό εδάφους που παρασκευάζεται από οικολογικά φυτικά υλικά. Είναι ταυτόχρονα χουμική ουσία (40-50 g / l) και βιολίπασμα (15 είδη βακτηριδίων), γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή του αποτελεσματικότητα: μέχρι 50% αύξηση παραγωγικότητας, μέχρι 40% εξοικονόμηση σε ορυκτά λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Η πρόσθετη ύλη ζωοτροφών EDAGUM®SM παρασκευάζεται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών από φυσικές πρώτες ύλες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την εμφάνιση νόσων στα γεωργικά ζώα, πουλερικά και στην ιχθυοκαλλιέργεια. Βελτιώνει την ποιότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος. Η τέλεια εναλλακτική λύση στα αντιβιοτικά.

 4. AVES PRO

  Ιταλία

  Η AvesPro γεννήθηκε από το πάθος και την εμπειρία που αποκτήθηκε στο εργαστήριο και στην εκτροφή. Οι φόρμουλες υψηλής ποιότητας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των ένθερμων εκτροφέων και είναι ιδανικές για όλα τα στάδια της ζωής των πτηνών, από την αναπαραγωγή έως την εκτροφή έως την ανάπαυση. Τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, ώστε να ικανοποιούν τα διατροφικά χαρακτηριστικά των πολλών ειδών πτηνών.

 5. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NUTRIFISH

  Τυνησία

 2. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 3. VITALTRADE E.K.

  Γερμανία

 4. MICROGANIC GMBH

  Γερμανία

 5. LIBERAGRI SRLS

  Ιταλία

 1. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. VITALAC

  Γαλλία

 1. MAMYLAC

  Βέλγιο

 2. BIB PETFOOD

  Ισπανία

 3. SEFAB

  Βέλγιο

 4. PRIMOFOOD GMBH

  Γερμανία

 5. PLANTAMURA CARLO SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά έτη, παρασκευάζουμε τροφές ζωοτεχνίας με εγγυημένη ποιότητας, οι οποίες μας επέτρεψαν να επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στην τεχνική, την έρευνα και την ωρίμανση των προϊόντων μας. Σήμερα, το εργοστάσιό μας παραγωγής ζωοτροφών είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαφόρων τύπων εκτροφής: είτε σε αγροτική είτε σε βιομηχανική κλίμακα. Έτσι, στα συμβατικά προϊόντα προσθέσαμε τη νέα σειρά ζωοτροφών MANGIASANO, με νέες συσκευασίες, ανταποκρινόμενοι έτσι στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.

 6. TSELIOS G.P

  Ελλάδα

  Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι µια εξειδικευμένη εταιρεία μελισσοκομικής, η οποία εδρεύει στην περιοχή των Τρικάλων και επικεντρώνεται στην παραγωγή φυσικού μελιού, καθώς και σε άλλα προϊόντα της μέλισσας όπως βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, κεραλοιφή (με φυσικό κερί μέλισσας, ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια). Με δικά μας μελισσοσμήνη παράγουμε μέλι ελληνικής παραγωγής από έλατο, πεύκο, δένδρο, καθώς και ανθόμελα, όλα εξαιρετικής ποιότητας, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των καταναλωτών. Η επιχείρησή μας διαθέτει επίσης ποικίλα μελισσοκομικά προϊόντα, όπως κηρήθρες από 100% φυσικό ελληνικό κερί, κυψέλες ξύλινες αρίστης ποιότητας, καθώς και τα εξαρτήματά της, όπως γυροπαγίδες, καψούλια, μεταλλικά πορτάκια κυψέλης, συνδετήρες, σύρμα πλαισίου, τροφοδότες, χειρολαβές μεταφοράς κλπ. Επίσης για τη διαχείμαση των μελισσιών παράγουμε δικιά μας τροφή τύπου βανίλια, εξαιρετικής ποιότητας. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε τιμές χονδρικής και λιανικής.

  Όλα τα προϊόντα για "ζωοτροφές για εκτροφή ζώων"

 7. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd είναι εταιρεία αναγνωρισμένη από το κράτος στην οποία η κύρια δραστηριότητά μας καλύπτει υλικό (αποξηραμένα προϊόντα γλυκοπατάτας), εισαγόμενα DDGS, προϊόντα κατοικίδιων ζώων (περιλαίμια για κατοικίδια κλπ). Η παραδοσιακή επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι η παρασκευή συστατικών ζωοτροφών. Ηγετικός παρασκευαστής κόκκων γλυκοπατάτας για τη βιομηχανία τροφών για κατοικίδια ζώα και ζωοτροφών. Διατηρήσαμε μακροχρόνια συμβόλαια σε όλον τον κόσμο μέσω του υψηλού ελέγχου ποιότητας με HACCP, GMA-SAFE, FDA καθώς και πιστοποίηση GMP。

 8. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

 1. KOSTAKIS ATH.& SON CO

  Ελλάδα

  Η εταιρία Ζωοτροφές Θεσσαλίας Κωστάκης Αθ. & Υιός Ο.ε παρασκευάζει πάνω απο 35 χρόνια σύνθετες ζωοτροφές σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.Εμπορευόμαστε όλα τα δημητριακά παρασκευάζουμε όλους τους τύπους φυραμάτων, όλων των ζώων και σε συνεργασία με ξένους οίκους εισάγουμε βοηθητικές ύλες, συμπυκνώματα, ισορροπιστές , γάλατα, φωσφορικό και πλάκες λήξεως.Είμαστε αντιπρόσωποι του Γερμανικού οίκου Χόβελερ και της Μπλαττίν .Βοηθάμε τους κτηνοτρόφους και δίνουμε λύσεις στα προβλήματά τους.Το προίόν της Μπλαττίν Αλμπις ακουτ σταματά τη διάρροια αμέσως, το Πλανταζάν της Μπλαττίν βοηθάει το αναπνευστικό του ζώου και θεραπέυει το βήχα. Διαθέτουμε μια σειρά προιόντων που μόνο λύσεις μπορούν να δώσουν.Αμινοξέα, μυκοτοκτόνα, ηλεκτρολύτες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα προιόντων.

 2. AGROPIENSO

  Ισπανία

  Η Agropienso υπήρξε μια σταθερή εξέλιξη, τόσο στις επενδύσεις σε υποδομές στον τομέα της Ε & Α για την παρασκευή σύνθετων χορτονομών. Σήμερα, η Agropienso τοποθετείται ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που παράγει σύνθετες χορτονομές της Αραγονίας και μία από τις μεγαλύτερες στην ισπανική κλίμακα, διανέμοντας τα προϊόντα της κυρίως στην Αραγονία και Καταλονία, ενώ εξάγει σε ξένες αγορές. Συμβουλές από διατροφολόγους και κτηνιάτρους.

 3. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Κίνα

  Baolikang δραστηριοποιείται στην βιομηχανία ζωοτροφών και τροφίμων με πρωτεΐνες, απασχολεί πάνω από 120 υπαλλήλους και περισσότερα από 18 άτομα στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, 2 επιχειρήσεις τεχνολογίας και γεωργικής επιστήμης. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν ΓΕΥΜΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ, ΓΕΥΜΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ΤΡΟΦΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ΣΚΟΝΗ ΕΛΑΙΟΥ, ΛΥΣΙΝΗ, ΧΛΩΡΙΟΎΧΟΣ ΧΟΛΊΝΗ , ΠΥΡΙΤΙΑ, IMO, FOS, GOS, ΕΡΥΘΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ, ΓΛΥΚΟΖΗ.

 4. ZOOTROFES DIMITROPOULOS SA

  Ελλάδα

  Η ελληνική εταιρία Ζωοτροφές Δημητρόπουλος ΑΕ δραστηριοποιείται στην παρασκευή ζωοτροφών και ιχθυαλεύρων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας, κτηνοτροφίας και ιχθυοκαλλιέργειας.

 5. BEST FOOD

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας δραστηριοποιειται στον τομεα των αγροτικων και κτηνοτροφικων προιοντων στην ελλαδα με εισαγωγες και εξαγωγες αναζητοντας παντα την καλυτερη ποιοτητα και τιμη

 6. BALKAN

  Ελλάδα

  ζωοτροφεσ. μεταλικα κτιρια. καλαμποκι κριθαρι ηλιαλευρο. τσιμεντα. ζαχαρη, ζωντα ζωα

 7. YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM)

  Τουρκία

 8. REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 9. HEIGRO-SERVICE

  Γερμανία

 10. MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O.

  Τσεχία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.436 επιχειρήσεις