• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζωοτροφές για εκτροφή ζώων

Αποτελέσματα για

Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PARSMEGA MAKINA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην PARSMEGA, ο πρώτος σας προορισμός για τεχνολογικές λύσεις αιχμής για μείζων γεωργικές παραγωγές. Το αφιερωμένο μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προωθεί την καινοτομία σε σιλό, ξηραντήρες σπόρων, μύλοι, συστήματα άλεσης, μηχανήματα παραγωγής ζυμαρικών και βιομηχανικά συστήματα ψύξης. Ως ζωτικής σημασίας μέλος της οικογένειας PARSMEGA, θέτουμε ως προτεραιότητα την ασυναγώνιστη υποστήριξη πελατών και την παράδοση κορυφαίων προϊόντων. Η PARSMEGA ειδικεύεται σε έτοιμα προς χρήση έργα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορους κλάδους για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Εξυπηρετούμε πελάτες σε 32 χώρες, ειδικά στην κεντρική Ασία, στην Ευρώπη και στην Αφρική, η δέσμευση μας είναι να αναπτύξουμε συνεχώς την παγκόσμια μας κάλυψη βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σας παρουσιάζουμε την θυγατρική μας, SOLLS SHOES, που δραστηριοποιείται υπό την ομπρέλα της PARSMEGA. Φημισμένη για την παραγωγή μιας ποικιλόμορφης γκάμας ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων, η SOLLS SHOES διαθέτει μια παραγωγική εγκατάσταση αιχμής στην Gaziantep, με μια έμπειρη ομάδα που εξασφαλίζει την καθημερινή παραγωγή χιλιάδων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην αριστεία εδραιώνει τη θέση μας ως ο προτιμώμενος προμηθευτής αλυσίδων καταστημάτων και έμπιστος εξαγωγέας σε πολλές χώρες. Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία μας με φημισμένες εταιρείες, όπως οι DS Damat, Boyner και άλλες που αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και κατασκευή που διακρίνουν την SOLLS SHOES. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. TAMPIERI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Tampieri Spa κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ακατέργαστων και ραφιναρισμένων φυτικών ελαίων για ζωοτεχνική χρήση ή χρήση σε καύσιμα. Η επιχείρηση διαθέτει εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υποπροϊόντων της οινοποίησης. Προϊόντα ραφιναρισμένων ελαίων τροφίμων και ακατέργαστα, αλκοόλες, αποσταγμένα προϊόντα, γκράπα και αλεύρια για ζωοτεχνική και ταρτρατική χρήση, εύφλεκτα πλαίσια για καύσιμα. Ηγέτης στην Ευρώπη για την παραγωγή ελαίου από κουκούτσια σταφυλιού.

 3. KRUK LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KRUK LLC είναι μια γεωργική επιχείρηση και εξειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή μειγμάτων διατροφής: την επεξεργασία προϊόντων σόγιας, συμπ. λάδι, γεύμα και εξωθημένη σόγια. Σόγια, ένα προϊόν που προσφέρει πολλές θερμίδες και μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, είναι μια παγκόσμια τροφή για όλα τα ζώα, πουλιά και ψάρια, ενισχύοντας σημαντικά την οικονομική αποτελεσματικότητα της εκτροφής ζώων. Το 2018, το αγρόκτημα σαλιγκαριών 'FERMA EKO' ιδρύθηκε με βάση την KRUK LLC, με εξειδίκευση στην καλλιέργεια γκουρμέ σαλιγκαριών. Μια ξεχωριστή κατεύθυνση αφορά την παραγωγή μπρικετών καυσίμων, με καταναλωτές στην Ουκρανία αλλά και πέρα από τα σύνορα της. Κατά την 30ετή της ιστορία, η KRUK LLC επιβεβαιώνει σταθερά επανειλημμένα το καθεστώς της μιας αξιόπιστης κατασκευαστικής εταιρείας και εταίρου. Το υψηλό εργασιακό επίπεδο της εταιρείας επικυρώνεται από το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 22000 και από πολλαπλά βραβεία, εκ των οποίων:

 4. GROW THE WORLD

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GROW THE WORLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, βιολογικη ολυρα, τροφες για ζωα, βιολογικα φασολια, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, και ολυρα. Έχει έδρα σε Svetlik, Τσεχία.

 5. WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Αλάτι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, συμπληρώματα διατροφής για άλογα, περιποιηση μαλλιων, Μπαχαρικά, τροφες για αλογα, πιπερι, και Αλάτι. Έχει έδρα σε Bad Bramstedt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NUTRIFISH

  Τυνησία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NUTRIFISH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για ιχθυοτροφεία, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Τροφές για ιχθυοτροφεία, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και υδατοκαλλιεργεια σολομων. Έχει έδρα σε Monastir, Τυνησία.

 2. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Buchholz I.d.n., Γερμανία.

 3. VITALTRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VITALTRADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

 4. LIBERAGRI SRLS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIBERAGRI SRLS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, ειδη κηπουρικης, μηχανηματα κηπουρικης, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και τροφες για ζωα. Έχει έδρα σε Monterosi, Ιταλία.

 5. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Fürstenzell, Γερμανία.

 1. VITALAC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VITALAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, τροφες για βοοειδη, τροφες για χοιρους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Carnoet, Γαλλία.

 2. MAMYLAC

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAMYLAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες, και αγελαδινο γαλα. Έχει έδρα σε Malmedy, Βέλγιο.

 1. PRIMOFOOD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRIMOFOOD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Τροφές για γάτες, τροφες ζωοτεχνιας, ζωικες τροφες, τροφες αφομοιωσης για σκυλους, Τροφές για σκύλους, και Τροφές για γάτες. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

 2. PLANTAMURA CARLO SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά έτη, παρασκευάζουμε τροφές ζωοτεχνίας με εγγυημένη ποιότητας, οι οποίες μας επέτρεψαν να επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στην τεχνική, την έρευνα και την ωρίμανση των προϊόντων μας. Σήμερα, το εργοστάσιό μας παραγωγής ζωοτροφών είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαφόρων τύπων εκτροφής: είτε σε αγροτική είτε σε βιομηχανική κλίμακα. Έτσι, στα συμβατικά προϊόντα προσθέσαμε τη νέα σειρά ζωοτροφών MANGIASANO, με νέες συσκευασίες, ανταποκρινόμενοι έτσι στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.

 3. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

 4. EDAGUM SM RUS LLC

  Ρωσία

  Η Edagum SM Rus LLC είναι μια εταιρεία παρασκευής οργανικών λιπασμάτων και πρόσθετων ουσιών για ζωοτροφές υπό το εμπορικό σήμα EDAGUM®, για το οποίο έχει επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα και η υψηλή του ποιότητα μετά από έρευνα πάνω από 30 ρωσικών και ξένων ερευνητικών ινστιτούτων. Το λίπασμα EDAGUM®SM είναι ένας διεγέρτης ανάπτυξης φυσικών φυτών και βελτιωτικό εδάφους που παρασκευάζεται από οικολογικά φυτικά υλικά. Είναι ταυτόχρονα χουμική ουσία (40-50 g / l) και βιολίπασμα (15 είδη βακτηριδίων), γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή του αποτελεσματικότητα: μέχρι 50% αύξηση παραγωγικότητας, μέχρι 40% εξοικονόμηση σε ορυκτά λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Η πρόσθετη ύλη ζωοτροφών EDAGUM®SM παρασκευάζεται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών από φυσικές πρώτες ύλες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την εμφάνιση νόσων στα γεωργικά ζώα, πουλερικά και στην ιχθυοκαλλιέργεια. Βελτιώνει την ποιότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος. Η τέλεια εναλλακτική λύση στα αντιβιοτικά.

 5. KOSTAKIS ATH.& SON CO

  Ελλάδα

  Η εταιρία Ζωοτροφές Θεσσαλίας Κωστάκης Αθ. & Υιός Ο.ε παρασκευάζει πάνω απο 35 χρόνια σύνθετες ζωοτροφές σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.Εμπορευόμαστε όλα τα δημητριακά παρασκευάζουμε όλους τους τύπους φυραμάτων, όλων των ζώων και σε συνεργασία με ξένους οίκους εισάγουμε βοηθητικές ύλες, συμπυκνώματα, ισορροπιστές , γάλατα, φωσφορικό και πλάκες λήξεως.Είμαστε αντιπρόσωποι του Γερμανικού οίκου Χόβελερ και της Μπλαττίν .Βοηθάμε τους κτηνοτρόφους και δίνουμε λύσεις στα προβλήματά τους.Το προίόν της Μπλαττίν Αλμπις ακουτ σταματά τη διάρροια αμέσως, το Πλανταζάν της Μπλαττίν βοηθάει το αναπνευστικό του ζώου και θεραπέυει το βήχα. Διαθέτουμε μια σειρά προιόντων που μόνο λύσεις μπορούν να δώσουν.Αμινοξέα, μυκοτοκτόνα, ηλεκτρολύτες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα προιόντων.

 6. AGROPIENSO

  Ισπανία

  Η Agropienso υπήρξε μια σταθερή εξέλιξη, τόσο στις επενδύσεις σε υποδομές στον τομέα της Ε & Α για την παρασκευή σύνθετων χορτονομών. Σήμερα, η Agropienso τοποθετείται ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που παράγει σύνθετες χορτονομές της Αραγονίας και μία από τις μεγαλύτερες στην ισπανική κλίμακα, διανέμοντας τα προϊόντα της κυρίως στην Αραγονία και Καταλονία, ενώ εξάγει σε ξένες αγορές. Συμβουλές από διατροφολόγους και κτηνιάτρους.

 7. ZOOTROFES DIMITROPOULOS SA

  Ελλάδα

  Η ελληνική εταιρία Ζωοτροφές Δημητρόπουλος ΑΕ δραστηριοποιείται στην παρασκευή ζωοτροφών και ιχθυαλεύρων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες της χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας, κτηνοτροφίας και ιχθυοκαλλιέργειας.

 8. BEST FOOD

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας δραστηριοποιειται στον τομεα των αγροτικων και κτηνοτροφικων προιοντων στην ελλαδα με εισαγωγες και εξαγωγες αναζητοντας παντα την καλυτερη ποιοτητα και τιμη

 1. BALKAN

  Ελλάδα

  ζωοτροφεσ. μεταλικα κτιρια. καλαμποκι κριθαρι ηλιαλευρο. τσιμεντα. ζαχαρη, ζωντα ζωα

 2. YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM)

  Τουρκία

  Η εταιρεία YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. MWC FEEDS

  Πολωνία

  Η εταιρεία MWC FEEDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, ζωικες τροφες, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.

 4. REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Trittau, Γερμανία.

 5. HEIGRO-SERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEIGRO-SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Lübbenau, Γερμανία.

 6. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Τουρκία

  Η εταιρεία ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Πρόσθετα ζωοτροφών, ασβεστόλιθοι για ζωοτροφές, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και προμείγματα για χοίρους. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 7. MICROGANIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MICROGANIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Melle, Γερμανία.

 8. COMPAGNIA EUROPEA SALI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία COMPAGNIA EUROPEA SALI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλατι σε παστιλιες, θαλασσινο λεπτοκοκκο μαγειρικο αλατι, ακατεργαστο θαλασσινο αλατι, και αλατι και αμμος για συντηρηση δρομων. Έχει έδρα σε Margherita Di Savoia, Ιταλία.

 9. MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καυσόξυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Hradec Králové, Τσεχία.

 10. HEPROMIJ BV

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία HEPROMIJ BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιωτική ετικέτα, και τροφες για αλογα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.426 Επιχειρήσεις