• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζωντανά και πουλερικά - τροφές

Αποτελέσματα για

Ζωντανά και πουλερικά - τροφές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RESCO

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Resco παρασκευάζει βώλους για βοοειδή, πρόβατα και κατσίκες ώστε να προλάβει τις ελλείψεις σε ανόργανες ουσίες, σε διατροφικές διαταραχές και άλλα προβλήματα: βώλος ασβεστίου για την πρόληψη περιγεννητικού πυρετού, βώλος σκόρδου για την βελτίωση της υγείας του μαστού, βώλος ανόργανων ουσιών κ.λπ. Ο βώλος για βοοειδή αποτελεί μια συμπληρωματική διατροφή που αποτελεί μια εύκολη και οικονομική λύση για τον εμπλουτισμό της ζωικής δίαιτας.Για την εύκολη συμπλήρωση του πόσιμου νερού των πουλερικών, προσφέρουμε αναβράζουσα δίσκια με βιταμίνες, ανόργανες ουσίες, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες.

 2. GROW THE WORLD

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GROW THE WORLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, βιολογικη ολυρα, τροφες για ζωα, βιολογικα φασολια, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, και ολυρα. Έχει έδρα σε Svetlik, Τσεχία.

 3. EARL DE LA ROMANE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EARL DE LA ROMANE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άχυρα και σανός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Σανός, ζωοτροφές για βοοειδή, κτηνοτροφες, μειγμα χορτονομης, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Blet, Γαλλία.

 4. SD-BEKS, LLC

  Ρωσία

  Η SD-Becks παράγει ζωοτροφές για κτηνοτροφία και πουλερικά, βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής, ολοκληρωμένη εξαγωγή χορτονομής και σύνθετες πρόσθετες ουσίες διατροφής για πουλερικά και άλλα είδη αγροτικών ζώων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τρόφιμα για φυλές πουλερικών διπλής χρήσης, πουλερικά κρεατοπαραγωγής και ορτύκια, διατροφή για πάπιες και άλλα υδρόβια πτηνά, προσθετικές ουσίες διατροφής για άλογα, .Η εξώθηση επιτρέπει την καταστροφή των κυτταρικών τοιχωμάτων, ρήξη των χημικών ενώσεων και την τροποποίηση της φυσικής και μοριακής δομής των πρώτων υλών για την δημιουργία ζωοτροφών που είναι πιο χρήσιμες, θρεπτικές και εύκολόπεπτες. 'Ολα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται χωρίς αντιβιοτικά ή διεγερτικά ανάπτυξης. Οι ζωοτροφές για την κτηνοτροφία της SD-Becks βασίζονται στην επιστήμη καθώς η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την κρατική γεωργική ακαδημία Kuzbass όσον αφορά τις επιστημονικές εξελίξεις και την υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών στην βιομηχανία διατροφής. Η SD-Becks χρησιμοποιεί εξατομικευμένο λογισμικό για την δημιουργία ζωοτροφών με ακριβής σύνθεση.

 5. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  Ινδία

  Η International Health Care Limited είναι μια από τις επώνυμες παγκόσμιες εταιρείας παραγωγής του τομέα της υγείας των ζώων και ανήκει στον όμιλο PVS India. Η επιχειρησιακή πολιτική του ομίλου PVS Group βασίζεται στην ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, και έτσι η επιχείρηση συμπλήρωσε με επιτυχία περισσότερα από 20 χρόνια κατασκευής και εμπορίου προϊόντων φροντίδας για την υγεία των ζώων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο όμιλος P.V.S. διευρύνει το δίκτυο δραστηριότητας του σε περισσότερες από 25 χώρες, εκ των οποίων το Βιετνάμ, την Αίγυπτο, Νότια Κορέα, Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Σρι Λάνκα, Φιλιππίνες, Ολλανδία, Νιγηρία, Σουδάν, Μιανμάρ, ΚΑΕ, Γκάνα, Σεϋχέλλες, Ταϊβάν, Καμπότζη, κ.λπ. Η IHC έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί κατά cGMP, ISO 9001: 2008, και ISO 14001: 2004 και έχει δεσμευτεί και έχει τις ικανότητες να προσφέρει τα προϊόντα ποιότητας. Η IHC έχει αφιερωμένες ζώνες για την κατασκευή τμημάτων όπως συμπληρωματικά διατροφής και συνθέσεις φαρμάκων. Η PRODUCT RANGEIHC κατασκευάζει όλα τα είδη προϊόντων φροντίδας για την υγεία των ζώων όπως βιταμίνες, μεταλλικά συμπληρώματα διατροφής, προβιοτικά, βοηθητικά ανάπτυξης και ενισχυτές απόδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Κίνα

  Baolikang δραστηριοποιείται στην βιομηχανία ζωοτροφών και τροφίμων με πρωτεΐνες, απασχολεί πάνω από 120 υπαλλήλους και περισσότερα από 18 άτομα στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, 2 επιχειρήσεις τεχνολογίας και γεωργικής επιστήμης. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν ΓΕΥΜΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ, ΓΕΥΜΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ΤΡΟΦΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ, ΣΚΟΝΗ ΕΛΑΙΟΥ, ΛΥΣΙΝΗ, ΧΛΩΡΙΟΎΧΟΣ ΧΟΛΊΝΗ , ΠΥΡΙΤΙΑ, IMO, FOS, GOS, ΕΡΥΘΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ, ΓΛΥΚΟΖΗ.

 2. LLC ELMA-AGRO

  Λευκορωσία

  Η επιχείρηση Elma-agro LLC ειδικεύεται στην απευθείας εισαγωγή και διάθεση πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων υψηλής ποιότητας από τις εκάστοτε χώρες προέλευσης. Παρέχουμε πρώτες ύλες για τρόφιμα και ζωοτροφές. Επίσης πουλάμε χονδρικής ζωοτροφές όπως υποκατάστατα γάλακτος, κ.λπ. σύνθετες ζωοτροφές και πρόσθετα ζωοτροφών για πουλερικά και ζωικό γεωργικό κεφάλαιο.

 3. MWC FEEDS

  Πολωνία

  Η εταιρεία MWC FEEDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Σιτηρά για ζώα και πουλερικά, ζωικες τροφες, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.

 4. LEK VETERINA D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία LEK VETERINA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα ζωοτροφών. Έχει έδρα σε Beltinci, Σλοβενία.

 5. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορνιθοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, συμπληρωματικα προϊοντα διατροφης ζωων, πουλερικα, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, και αναπαραγωγή κοτόπουλων. Έχει έδρα σε Nfa Ilac Kimya, Τουρκία.

 1. ABM CLUB

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ABM CLUB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Τρόφιμα βιολογικά, συστατικά για τον τομέα των τροφίμων, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 2. AGROS GRAIN GROUP

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία AGROS GRAIN GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για ζωντανά και πουλερικά, Τροφές για ζωντανά και πουλερικά, και ηλιοσποροι. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

 1. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα για ζωοτεχνια. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ουκρανία

  Η εταιρεία UKRAINSKE ZERNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, τροφες για χοιρους, τροφες για πτηνα, και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Poltava, Ουκρανία.

 3. INICIATIVA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία INICIATIVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροφές για ζωντανά και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηδικη, αλευρα ζωοτεχνιας, και χλοαλευρα. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

 4. FEEDLANCE B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία FEEDLANCE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, βιολογικά ενεργά πρόσθετα υλών στις ζωοτροφές, και τροφιμα για ζωοτεχνια. Έχει έδρα σε Veldhoven, Κάτω Χώρες.

 5. FEEDADDS

  Τουρκία

  Η εταιρεία FEEDADDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσθετα για τροφιμα και απολυμαντικα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, ζωικες τροφες, σιταρι ολικης αλεσης, και Καλαμπόκι. Έχει έδρα σε Radziejow, Πολωνία.

 7. HUYS VOEDERS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HUYS VOEDERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει έδρα σε Brugge, Βέλγιο.

 8. VOEDERS DEBAILLIE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VOEDERS DEBAILLIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφες για βοοειδη, τροφες για κουνελια, τροφές για κοτόπουλα, και ζωοτροφές για αγελάδες. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

 1. AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για ζωντανά και πουλερικά, αμινοξεα, και Τροφές για ζωντανά και πουλερικά. Έχει έδρα σε Mesnil-Saint-Nicaise, Γαλλία.

 2. AGROKORMEXPORT LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία AGROKORMEXPORT LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίτουρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, αλευρι, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, και δημητριακα για κτηνοτροφια. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 3. DIETAXION

  Γαλλία

  Η εταιρεία DIETAXION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροφές για ζωντανά και πουλερικά. Έχει έδρα σε Le Loroux Bottereau, Γαλλία.

 4. SC CORDOSTEF SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC CORDOSTEF SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει έδρα σε Focsani, Ρουμανία.

 5. PALOMA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PALOMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκύλοι και γάτες - είδη για. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για ζωντανά και πουλερικά, και Τροφές για ζωντανά και πουλερικά. Έχει έδρα σε Waasmunster, Βέλγιο.

 6. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HARLEQUIN NUTRITION LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει έδρα σε Ashbourne, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. DM COMMODITIES SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία DM COMMODITIES SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροφές για ζωντανά και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, ηλιελαια, σογιελαια, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 8. EKOKEY DOO

  Μαυροβούνιο

  Η εταιρεία EKOKEY DOO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεας κοτας, και φρεσκο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Podgorica, Μαυροβούνιο.

 9. LEIEVOEDERS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LEIEVOEDERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφες για χοιρους, τροφες για βοοειδη, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, και τροφες για πτηνα. Έχει έδρα σε Sint-Eloois-Vijve, Βέλγιο.

 10. DE BAERE JAKY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE BAERE JAKY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαμποκι, μαλακο σιταρι, λιπασμα ζωικης προελευσης, και ζωοτροφές για βοοειδή. Έχει έδρα σε Aalter, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζωντανά και πουλερικά - τροφές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

213 Επιχειρήσεις