• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

  Γερμανία

  KASPAR SCHULZ - Τεχνολογία απόλαυσης από το 1677. Η KASPAR SCHULZ, το παλαιότερο εργοστάσιο μηχανημάτων ζυθοποιίας στον κόσμο, παρέχει σε περισσότερες από 67 χώρες καινοτομικές λύσεις και εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και διαθέτει ετοιμοπαράδοτα και κατόπιν αιτήματος υπεραυτόματα συστήματα ζυθοποιίας, δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης, συστήματα βυνοποιίας και συστήματα απόσταξης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η οικογενειακή επιχείρηση στη δέκατη γενιά διατηρεί τη φιλοσοφία της ίδιας παραγωγής και επιμένει σταθερά στη μονάδα της Bamberg, όπου από την ακατέργαστη λαμαρίνα έως το έτοιμο δοχείο εκτελούνται όλα τα βήματα παραγωγής. Αλλά και η συναρμολόγηση, η θέση σε λειτουργία και η συντήρηση διεξάγονται από τους δικούς μας συνεργάτες. Είτε πρόκειται για κατασκευή, είτε για βυνοποίηση ή απόσταξη: Με το σύνθημα «Best of SCHULZ», ο καινοτομικός προμηθευτής συστημάτων εγγυάται για άριστα αποτελέσματα σε ολόκληρη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας από το κριθάρι έως το ποτήρι – από τον ίδιο προμηθευτή.

 2. ARSILAC

  Γαλλία

 3. SHS-STÜTZLE GMBH

  Γερμανία

 4. W.G. MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 5. EIGHT DEGREE SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SEBASTIAN TELKE

  Γερμανία

 2. FIEDLER SCHWEISSSERVICE GMBH

  Γερμανία

 3. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Οι εγκαταστάσεις ζυθοποιίας FLECKS κατασκευάζονται εδώ και 20 χρόνια στα μεγέθη 3, 5, 10, 20, 30, 50 HL: περισσότερες από 150 ημιαυτόματες και υπεραυτόματες ζυθοποιίες σε 37 χώρες. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στη 2η γενιά στην Αυστρία και διαθέτουμε τα πάντα από την ίδια επιχείρηση: τεχνολογία ζυθοποιίας, σχεδιασμός, παραγωγή, συναρμολόγηση, θέση σε λειτουργία, κατάρτιση, συνταγές μπύρας και απομακρυσμένη συντήρηση. Ειδικότητά μας: αειφόρα ενεργειακά συστήματα, μέθοδοι ζυθοποιίας: με εξωτερικό λέβητα + έγχυση + αφέψηση - και ειδική σχεδίαση. Εκτός από ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ζυθοποιίας με το γνωστό εξωτερικό λέβητα FLECKS για πολυδιάστατες τεχνικές γλεύκου κατασκευάζουμε επίσης πρόσθετα συστήματα, όπως: συστήματα καθαρισμού CIP, πολλαπλασιαστές ζύμης, Hop-Gun για προσθήκη λυκίσκου, ταχυθερμαντήρες, αναμείκτες FLECKSMIXER, ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ανάμειξης και ανάδευσης για παχύρρευστο γλεύκος και πολλά άλλα. Η FLECKS διατηρεί εδώ και χρόνια και τη μεγαλύτερη ζυθοποιία μπύρας χύμα στην Αυστρία με πολλά είδη μπύρας.

 4. PLAN B BREWERY

  Ρωσία

  H Plan B είναι η ζυθοποιία Yaroslavl που παρασκευάζει μια μπύρα χύμα από τακτικά και εποχιακά εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένου εκείνων με μακροχρόνια αποθήκευση και ελεύθερη ζύμωση. Η ειδικότητα της ζυθοποιίας είναι η μπύρα με αγνό συστατικό λυκίσκου, αρνήθηκε να παρασκευάζει την "κοινή γλυκιά αφιλτράριστη μπύρα" που παρασκευάζεται από την πλειονότητα των κύριων ζυθοποιών. Η γκάμα συμπεριλαμβάνει εμφιαλωμένες μπύρες κλασσικών και εποχιακών σημάτων στις εξής κατηγορίες: American and Double IPA, Sour ale, Imperial Porter, Barley wine, Stout beer (γάλα, βρώμη, Russian Imperial), κ.λπ. Από το 2013 η Plan B έχει αναλάβει την ζυθοποιία στο ιδιόκτητο της παρασκευαστικό της χώρο στην Yaroslavl. Η εταιρεία δοκιμάζει διάφορα είδη, παρακολουθεί συνεχώς τις παγκόσμιες τάσεις όσον αφορά την μπύρα, παράγει νέες γεύσεις και προσφέρει σήμερα πάνω από 120 σήματα χύμα μπύρας που παρασκευάζονται σύμφωνα με τις δικές της συνταγές. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την μπύρα που απέχει σαφώς από τις γραμμές των σημάτων μαζικής παραγωγής και να σας ευαισθητοποιήσουμε με τα διάφορα είδη, ειδικές γεύσεις και αρωματικά χαρακτηριστικά.

 5. MBT BRAUTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Παραγωγή εγκαταστάσεων ζυθοποιίας και ζυμωτηρίων, Engineering ζυθοποιίας, παραγωγή δεξαμενών και δοχείων ζύμωσης για ζυθεκχύληση, διαύγαση, βρασμό γλεύκου. Ολοκληρωμένη εγκατάσταση ζυθοποιίας, ζυθοποιίας Craft.

 1. MANFRED HÜTTINGER GMBH

  Γερμανία

 2. FELOM GROUP SRL

  Ιταλία

 1. TECHIMPEX S.R.O

  Σλοβακία

 2. SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD.

  Κίνα

 3. CSW MACHINERY

  Κάτω Χώρες

 4. HEINRICH SCHULZ

  Πολωνία

 5. FSM JÖRG BRABAND

  Γερμανία

 6. MICRO MATIC INTERNATIONAL

  Λουξεμβούργο

 7. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Πολωνία

 8. KÜNZEL MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 1. LA MALTERÍA DEL CERVECERO

  Ισπανία

 2. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Ιταλία

 3. BROUWHUIJS

  Κάτω Χώρες

 4. BLONDERBEER

  Σλοβακία

 5. DAV EQUIPEMENTS ET MATERIEL DE BRASSERIE

  Γαλλία

 6. COENCO

  Βέλγιο

 7. CZECH BREWERY SYSTEM S.R.O.

  Τσεχία

 8. MANUEL BOU S.L.

  Ισπανία

 9. R J DRINK

  Βέλγιο

 10. V-BREW

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.627 επιχειρήσεις

Kατηγορια