• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

  Γερμανία

  KASPAR SCHULZ - Τεχνολογία απόλαυσης από το 1677. Η KASPAR SCHULZ, το παλαιότερο εργοστάσιο μηχανημάτων ζυθοποιίας στον κόσμο, παρέχει σε περισσότερες από 67 χώρες καινοτομικές λύσεις και εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και διαθέτει ετοιμοπαράδοτα και κατόπιν αιτήματος υπεραυτόματα συστήματα ζυθοποιίας, δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης, συστήματα βυνοποιίας και συστήματα απόσταξης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η οικογενειακή επιχείρηση στη δέκατη γενιά διατηρεί τη φιλοσοφία της ίδιας παραγωγής και επιμένει σταθερά στη μονάδα της Bamberg, όπου από την ακατέργαστη λαμαρίνα έως το έτοιμο δοχείο εκτελούνται όλα τα βήματα παραγωγής. Αλλά και η συναρμολόγηση, η θέση σε λειτουργία και η συντήρηση διεξάγονται από τους δικούς μας συνεργάτες. Είτε πρόκειται για κατασκευή, είτε για βυνοποίηση ή απόσταξη: Με το σύνθημα «Best of SCHULZ», ο καινοτομικός προμηθευτής συστημάτων εγγυάται για άριστα αποτελέσματα σε ολόκληρη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας από το κριθάρι έως το ποτήρι – από τον ίδιο προμηθευτή.

 2. ARSILAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARSILAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί κάδοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, ψυχομενες δεξαμενες, και χαλυβδινες δεξαμενες. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

 3. EIGHT DEGREE SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EIGHT DEGREE SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waltenhofen, Γερμανία.

 4. SHS-STÜTZLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SHS-STÜTZLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leutkirch Im Allgäu, Γερμανία.

 5. SEBASTIAN TELKE

  Γερμανία

  Η εταιρεία SEBASTIAN TELKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Genthin, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FIEDLER SCHWEISSSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FIEDLER SCHWEISSSERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Frankenhausen Ot Ringleben, Γερμανία.

 2. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Οι εγκαταστάσεις ζυθοποιίας FLECKS κατασκευάζονται εδώ και 20 χρόνια στα μεγέθη 3, 5, 10, 20, 30, 50 HL: περισσότερες από 150 ημιαυτόματες και υπεραυτόματες ζυθοποιίες σε 37 χώρες. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στη 2η γενιά στην Αυστρία και διαθέτουμε τα πάντα από την ίδια επιχείρηση: τεχνολογία ζυθοποιίας, σχεδιασμός, παραγωγή, συναρμολόγηση, θέση σε λειτουργία, κατάρτιση, συνταγές μπύρας και απομακρυσμένη συντήρηση. Ειδικότητά μας: αειφόρα ενεργειακά συστήματα, μέθοδοι ζυθοποιίας: με εξωτερικό λέβητα + έγχυση + αφέψηση - και ειδική σχεδίαση. Εκτός από ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ζυθοποιίας με το γνωστό εξωτερικό λέβητα FLECKS για πολυδιάστατες τεχνικές γλεύκου κατασκευάζουμε επίσης πρόσθετα συστήματα, όπως: συστήματα καθαρισμού CIP, πολλαπλασιαστές ζύμης, Hop-Gun για προσθήκη λυκίσκου, ταχυθερμαντήρες, αναμείκτες FLECKSMIXER, ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ανάμειξης και ανάδευσης για παχύρρευστο γλεύκος και πολλά άλλα. Η FLECKS διατηρεί εδώ και χρόνια και τη μεγαλύτερη ζυθοποιία μπύρας χύμα στην Αυστρία με πολλά είδη μπύρας.

 3. MBT BRAUTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Παραγωγή εγκαταστάσεων ζυθοποιίας και ζυμωτηρίων, Engineering ζυθοποιίας, παραγωγή δεξαμενών και δοχείων ζύμωσης για ζυθεκχύληση, διαύγαση, βρασμό γλεύκου. Ολοκληρωμένη εγκατάσταση ζυθοποιίας, ζυθοποιίας Craft.

 4. MANFRED HÜTTINGER GMBH

  Γερμανία

 5. FELOM GROUP SRL

  Ιταλία

 1. W.G. MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 2. TECHIMPEX S.R.O

  Σλοβακία

 1. SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD.

  Κίνα

 2. CSW MACHINERY

  Κάτω Χώρες

 3. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Πολωνία

 4. CZECH BREWERY SYSTEM S.R.O.

  Τσεχία

 5. BLONDERBEER

  Σλοβακία

 6. COENCO

  Βέλγιο

 7. DAV EQUIPEMENTS ET MATERIEL DE BRASSERIE

  Γαλλία

 8. MANUEL BOU S.L.

  Ισπανία

 1. MICRO MATIC INTERNATIONAL

  Λουξεμβούργο

 2. FSM JÖRG BRABAND

  Γερμανία

 3. HEINRICH SCHULZ

  Πολωνία

 4. LA MALTERÍA DEL CERVECERO

  Ισπανία

 5. KÜNZEL MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 6. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Ιταλία

 7. R J DRINK

  Βέλγιο

 8. SIMONDS FARSONS CISK PLC

  Μάλτα

 9. V-BREW

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. ROEMAK MAKINA SAN. VE DIS TIC. A.S

  Τουρκία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.866 Επιχειρήσεις

Kατηγορια