• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζιρκόνιο

Αποτελέσματα για

Ζιρκόνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CONCEPT METAL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η Concept Metal σας προσφέρει ημιτελή προϊόντα και τελικά μεταλλικά προϊόντα από μη σιδηρούχο μέταλλο και ειδικά μέταλλα βάσει σχεδίου. Μηχανική κατεργασία και κατασκευή ατομικών τεμαχίων και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η Concept Métal έχει την ιδιαιτερότητα να παρέχει ημιτελή προϊόντα μη τυποποιημένα (προσχέδια μεγάλων διαστάσεων, μπλοκ, πλάκες, σωλήνες...). Η εξειδίκευση της Concept Metal βρίσκεται επίσης στην συμβουλή και στην υποστήριξη για την επιλογή ειδικών μετάλλων στις μελέτες σας με την χρήση βολφραμίου, μολυβδαινίου, τανταλίου… Υπάρχει επίσης δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών, οικοδομών, σκαλωσιών ή ακόμα συγκολλήσεις σε αυτά τα ειδικά μέταλλα μετά από μελέτη από την τεχνική της ομάδα. Η ομάδα μηχανικών μας δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως : μηχανική, έγχυση πλαστικών, χύτευση υπό πίεση, κοίλανση, αεροναυπηγική, πυρηνικός τομέας, χημεία, μηχανήματα δημόσιων έργων και γεωργικά μηχανήματα, μεταλλουργία, σιδηρουργία, ναυτιλία, σιδηροδρομικός τομέας, έρευνα και όπλα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ABCR GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. EWG E. WAGENER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. PLANTE SPECIAL METALS

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. STS METALLE GMBH

  Γερμανία

  Από την ίδρυσή της το 1992, η STS Metalle GmbH έθεσε ως στόχο να σάς προμηθεύει με ημιτελή προϊόντα και έτοιμα εξαρτήματα της αποθήκης ή της παραγωγής από άκρως εξειδικευμένα πυρίμαχα υλικά κατασκευής, ειδικά κράματα, ανοξείδωτους χάλυβες και κράματα με βάση το νικέλιο. Η STS Metalle GmbH συνεργάζεται παγκοσμίως με πολλούς επιλεγμένους και άριστα καταρτισμένους παραγωγούς και αποθήκες ώστε να καλύπτει ανά πάσα στιγμή τις μέγιστες απαιτήσεις διασφάλισης ποιότητας και διοικητικής μέριμνας. Η παρακολούθηση των προθεσμιών εγγυάται την αξιόπιστη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

 3. DR. IHME GMBH

  Γερμανία

 4. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Γερμανία

 5. WELDSTONE GMBH

  Γερμανία

 1. FIRMETAL CO., LTD.

  Κίνα

 2. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. KAMENAS

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 4. SCMG EUROPE GMBH

  Γερμανία

 5. CERAQUEST SAS

  Γαλλία

 6. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Γερμανία

 7. EVEK GMBH

  Γερμανία

 8. DIKON GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 9. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

 10. METALLOY METALLE - LEG

  Γερμανία

 1. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Γερμανία

 2. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Ελβετία

 3. NISOMET GMBH

  Ελβετία

 4. LEGRAS - ZIRANDCO

  Γαλλία

 5. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 6. MOKAWA

  Γερμανία

 7. SIGNER TITANIUM AG

  Ελβετία

 8. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Γερμανία

 9. PA-METALS GBR

  Γερμανία

 10. ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζιρκόνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

56 επιχειρήσεις