• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζιρκόνιο

Αποτελέσματα για

Ζιρκόνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ABCR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

 2. EWG E. WAGENER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πέντε λόγοι υπέρ της BASEDO STEEL: Τεχνογνωσία: Γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες συνθήκες των επιχειρήσεων αμμοβολής. Ακόμη και όταν οι απαιτήσεις σας είναι πολύ μεγάλες, ακόμη και όταν τα υλικά και οι διαστάσεις είναι εντελώς διαφορετικά: εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Ιδίως τα άκρως εξειδικευμένα υλικά δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα για εμάς. Υπηρεσίες: Στη δική μας σύγχρονη αποθήκη του Düsseldorf διαθέτουμε επιτόπου πολυάριθμα υλικά. Με τη δική μας αυτόματη πριονοκορδέλα υψηλής απόδοσης κόβουμε το χάλυβά σας στο καθορισμένο από εσάς σταθερό μήκος. Δίκτυο: Εάν δεν διαθέτουμε επιτόπου κάποιο υλικό, προστρέχουμε σε ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εμπόρων, κατασκευαστών, εταιρειών σφυρηλάτησης και επεξεργασίας. Έτσι, η παραγγελία σας δεν μένει στη μέση. Διοικητική μέριμνα: υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μεταφορικές εταιρείας, θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές – εμείς γνωρίζουμε ποιος θα μεταφέρει το φορτίο στον προορισμό του. Γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.

 4. UAB GARBI META

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια παγκόσμια επιχείρηση εμπορίας μετάλλων " ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΗΣΑΥΡΩΝ" που εμπορευόμαστε Ir, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Cu, Ni, Ag, Fe σιδηρούχα παραπροϊόντα, ακατέργαστο σίδηρο και άλλα μέταλλα. Ανεξάρτητα από την φυσική μορφή, μέταλλα, ίλες, κονιορτός, σκόνες, σκωρίες, θειούχα τήγματα, εξαντλημένοι καταλύτες, συμπυκνωμένα προϊόντα, ξάφρισμα, πίτες φίλτρων, ανοδική ιλύς, λεπτόκοκκο υλικό, υπολείμματα, μετάλλευμα, τορνεύσεις, σκόνη, κόκκοι, πλινθώματα. Συνεργαζόμαστε με μικρές τοπικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες, από μικρές ποσότητες (1 κιλό ιριδίου) μέχρι 1000 ΜΤ Αλουμινίου κ.λπ. Οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Έχετε υλικό εκτός προδιαγραφών; Μήπως υπολείμματα στην αποθήκη σας; Έχετε κάποιο σπάνιο μέταλλο και δεν ξέρετε τι να το κάνετε; η σας λείπουν απλά τα απαιτούμενα έγγραφα; Μην ανησυχείτε, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ για το υλικό σας.Με μια τηλεφωνική συνδιάλεξη 5-15 λεπτών θα γνωριστούμε καλύτερα, θα ελέγξουμε όλες τις δυνατότητές μας και θα γνωρίζουμε αν ταιριάζουμε στον παράδεισο της εμπορίας. Θα εξετάσουμε τον τύπο, την προέλευση και τις τεχνικές λεπτομέρειες του προϊόντος, τη δυνατότητα προμήθειας, την τιμή μονάδας, τις λεπτομέρειες αποστολής, τη διοικητική μέριμνα, τους όρους πληρωμής και θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και στους προβληματισμούς σας, εάν υπάρχουν. Με δική μας δαπάνη θα μπορούσαμε να προσφέρουμε έκθεση δειγματοληψίας/ζύγισης/σφράγισης/εξέτασης/φωτογράφισης από ανεξάρτητο ελεγκτή στο χώρο σας. Αν μας καλείτε από την Νότια Ευρώπη, καλέστε μας στο +34 627 178 849 Aleks, για την Ανατολική Ευρώπη, καλέστε στο +370 698 230 42 Algis και αν μας καλείτε από οποιοδήποτε άλλο μέρος απλά επιλέξτε τον αριθμό που θέλετε.

 5. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WHS SONDERMETALLE E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PLANTE SPECIAL METALS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANTE SPECIAL METALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

 2. STS METALLE GMBH

  Γερμανία

  Από την ίδρυσή της το 1992, η STS Metalle GmbH έθεσε ως στόχο να σάς προμηθεύει με ημιτελή προϊόντα και έτοιμα εξαρτήματα της αποθήκης ή της παραγωγής από άκρως εξειδικευμένα πυρίμαχα υλικά κατασκευής, ειδικά κράματα, ανοξείδωτους χάλυβες και κράματα με βάση το νικέλιο. Η STS Metalle GmbH συνεργάζεται παγκοσμίως με πολλούς επιλεγμένους και άριστα καταρτισμένους παραγωγούς και αποθήκες ώστε να καλύπτει ανά πάσα στιγμή τις μέγιστες απαιτήσεις διασφάλισης ποιότητας και διοικητικής μέριμνας. Η παρακολούθηση των προθεσμιών εγγυάται την αξιόπιστη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

 3. DR. IHME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DR. IHME GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Γερμανία

  Η εταιρεία HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 5. WELDSTONE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WELDSTONE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Rosenheim, Γερμανία.

 1. SCMG EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCMG EUROPE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βολφραμιο (τουγκστενιο). Έχει έδρα σε Bad Harzburg, Γερμανία.

 2. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, ντεποζιτα υπο πιεση, και Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Tönisvorst, Γερμανία.

 1. CERAQUEST SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία CERAQUEST SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινα, και ζιρκονιο. Έχει έδρα σε Les Clayes Sous Bois, Γαλλία.

 2. PA-METALS GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία PA-METALS GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Giebelstadt, Γερμανία.

 3. ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Rockenberg, Γερμανία.

 4. NISOMET GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία NISOMET GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Wädenswil, Ελβετία.

 5. DIKON GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIKON GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

 6. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Grabenstätt, Γερμανία.

 7. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Bad Iburg, Γερμανία.

 8. MOKAWA

  Γερμανία

  Η εταιρεία MOKAWA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

 1. EVEK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EVEK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 2. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RHECODOR SPECIAL METALS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Kalefeld, Γερμανία.

 3. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Ελβετία

  Η εταιρεία INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

 4. PROJECTOR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROJECTOR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 5. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Sagard, Γερμανία.

 6. METALLOY METALLE - LEG

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALLOY METALLE - LEG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Norderstedt, Γερμανία.

 7. SIGNER TITANIUM AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία SIGNER TITANIUM AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Freienbach, Ελβετία.

 8. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ζιρκόνιο, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Unterlüß, Γερμανία.

 9. SELFAN FEIN + METAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SELFAN FEIN + METAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο, νικέλιο, Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο, ζιρκονιο, και τανταλιο. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 10. LEGRAS - ZIRANDCO

  Γαλλία

  Η εταιρεία LEGRAS - ZIRANDCO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορα-πωληση εργαστηριων, και Αναζήτηση ξένων τοπικών παροχέων υπηρεσιών. Έχει έδρα σε Courtomer, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζιρκόνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

47 Επιχειρήσεις