• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζαμπόν και χοιρομέρια

Αποτελέσματα για

Ζαμπόν και χοιρομέρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία The Family Butchers (TFB) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας αλλαντικών στη Γερμανία με οκτώ εγκαταστάσεις παραγωγής, 2.400 εργαζομένους και ετήσιο κύκλο πωλήσεων 720 εκατ. ευρώ. Η οικογενειακή επιχείρηση αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της τόσο ως ειδικός παραγωγής για ιδιωτικές ετικέτες όσο και ως παραγωγός ετικετών για γνωστές επωνυμίες όπως οι Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz και Reinert HerzensSACHE. Η έννοια της καινοτομίας είναι βαθιά ριζωμένη στην εταιρεία: Με το αλλαντικό αρκουδάκι Reinert η TFB δημιούργησε με επιτυχία το τμήμα αγοράς προϊόντων παιδικών αλλαντικών, και με το “Reinert HerzensSACHE” έφερε στη γερμανική αγορά την πρώτη μάρκα αλλαντικών από 100 % απαλλαγμένη από αντιβιοτικά εκτροφή ζώων. Κάθε χρόνο παράγονται πάνω από 660 εκατομμύρια προϊόντα σελφ σέρβις. Η γκάμα περιλαμβάνει από κλασικά ξηρά, μαγειρεμένα και βραστά προϊόντα αλλαντικών μέχρι δημιουργίες με μπαχαρικά και υβριδικά προϊόντα για τα ράφια σελφ σέρβις αλλά και για τα ψυγεία.

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Ισπανία

  Καλλιεργούμε τα ιδιόκτητα μας κτήματα και εκτρέφουμε τους χοίρους μας..Εργαζόμαστε με την γενετική βάση του είδους DUROC, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα του κρέατος του σε συνδυασμό με την φυσική διατροφή που αποτελείται κυρίως από τοπικά δημητριακά, καθώς και στην διατήρηση άριστων συνθηκών υγιεινής στα αγροκτήματα όπου εκτρέφονται, τα οποία βρίσκονται σε ένα ασύγκριτο περιβάλλον. Διαθέτουμε έτσι τις καλύτερες πρώτες ύλες για να παρασκευάσουμε τα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΧΟΙΡΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ μας ΚΡΕΑΤΑ.

 3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

  Ισπανία

  Χοιρομέρια και αλλαντικά ιβηρικής προέλευσης. Τα Ιβηρικά μας προϊόντα προβάλλουν το περιβάλλον από το οποίο προέρχονται: από την πεδιάδα, ένα δώρο της φύσης στο οποίο μεγαλώνουν οι εξαίρετοι μας χοίροι και αναπτύσσονται ώστε να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα. Στην Castro y González, η προτεραιότητα μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και έχουμε υπόψη μας πως κάθε δέντρο, πεδιάδα και βοσκοτόπια είναι ζωτικής σημασίας για τα προϊόντα μας.

 4. JAMONES PESÓN

  Ισπανία

 5. MAISON VOISINE

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CÉSAR NIETO

  Ισπανία

 2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Ισπανία

 3. JAMONES EUTIQUIO

  Ισπανία

 4. VAN DER JEUGT BV

  Βέλγιο

 5. MONICA E GROSSI SPA

  Ιταλία

 1. CAMPO & BADAJOZ

  Ισπανία

  Το καλύτερο ζαμπόν της Εστρεμαδούρα. Επιχείρηση στον τομέα των τροφίμων, με έδρα στη Estrémadure ειδικευμένη με την κατασκευή των καλύτερων ζαμπόν από την ιβηρική περιοχή της Estrémadure. Εξαιρετική ποιότητα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Πώληση ιβηρικού χοίρου, χοίρου γάλακτος και εξαγωγή ζωντανών. Διαθέτουμε επίσης γραμμές παραγωγής ελαιόλαδου, κρασιού και μεταλλικού νερού.

 2. IBERICOS GUILLEN

  Ισπανία

  Η Manuel Guillén, S.A συγκεντρώνει την παράδοση των μεγάλων αλλαντοποιών με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες εγκαταστάσεις, κάτι που επιτρέπει την παρασκευή άριστης ποιότητας ζαμπόν και αλλαντικών της Ιβηρικής Χερσονήσου. Όλα τα στάδια, από την εκτροφή των χοίρων έως την επεξεργασία και τη διανομή των προϊόντων της, αποτελούν αντικείμενο ιδιαίτερης φροντίδας και ανταποκρίνονται στους πλέον αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

 1. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Ισπανία

  Στον Cárnicas Sánchez Martín, η εξυπηρέτηση και η συμβουλή που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελούν και την εγγύηση μας. Στον Cárnicas Martín, η εξυπηρέτηση και η συμβουλή που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελούν και την εγγύηση μας. Η καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας αποτελούν το σύμβολο της καλύτερης εγγύησης των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε μας για να διαπιστώσετε από μόνοι σας.

 2. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Ισπανία

  Η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση υπάρχει εδώ και δύο δεκαετίες και εργαζόμαστε προσέχοντας ιδιαίτερα τα προϊόντα μας προκειμένου να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό προϊόν στους πελάτες μας. Επεξεργασία και παραγωγή ιβηρικών προϊόντων. Ιβηρικά αλλαντικά και ζαμπόν από το Guijuelo. Ιβηρικό ζαμπόν. Ζαμπόν από το Guijuelo. Ιβηρικά αλλαντικά. Αλλαντικά από το Guijuelo. Φρέσκο κρέας.

 3. ELJAMONCITO.COM

  Ισπανία

  Ηλεκτρονική μπουτίκ αλλαντικών και ιβηρικών ζαμπόν από χοίρους που τρέφονται με βελανίδια και Pata Negra, που παράγονται σε βοσκοτόπια της Ανδαλουσίας και Εστρεμαδούρα.Διανομή στην Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Benelux, Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Νορβηγία, Ελβετία & ), Λατινική Αμερική, Ρωσία και Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν τη μάρκα "Selección Jabugo Nature, S.L."

 4. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

  Ισπανία

  Οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τις αρχές του αιώνα και μεταβιβάστηκε από πατέρα σε γιο, με έδρα το Guijuelo και ειδίκευση στην ωρίμανση των ζαμπόν και των αλλαντικών.

 5. NIETO MARTÍN

  Ισπανία

  Προϊόντα Ισπανίας Guijuelo. Εργαστήριο αλλαντικών και ζαμπόν Ισπανίας: ζαμπόν, palette, chorizo, φιλέτο.

 6. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Ισπανία

  Εργοστάσιο παραγωγής ζαμπόν, σφαγεία και θάλαμος κοπής, κατάστημα.

 7. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Ισπανία

 8. PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C.

  Ιταλία

 1. LUSITANIA FOOD

  Ισπανία

 2. HANS ADLER OHG

  Γερμανία

 3. DOMINGO DEL PALACIO SA

  Ισπανία

 4. BLACK PORK S.L.

  Ισπανία

 5. RAMÓN VENTULA

  Ισπανία

 6. IBÉRICOS BRISA

  Ισπανία

 7. IBÉRICA DE JAMONES

  Ισπανία

 8. PROSCIUTTI CASTOLDI

  Ιταλία

 9. JAMONES Y EMBUTIDOS IBÉRICOS VÁZQUEZ

  Ισπανία

 10. BUISSON

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαμπόν και χοιρομέρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.147 επιχειρήσεις