• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζαμπόν και χοιρομέρια

Αποτελέσματα για

Ζαμπόν και χοιρομέρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία The Family Butchers (TFB) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας αλλαντικών στη Γερμανία με οκτώ εγκαταστάσεις παραγωγής, 2.400 εργαζομένους και ετήσιο κύκλο πωλήσεων 720 εκατ. ευρώ. Η οικογενειακή επιχείρηση αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της τόσο ως ειδικός παραγωγής για ιδιωτικές ετικέτες όσο και ως παραγωγός ετικετών για γνωστές επωνυμίες όπως οι Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz και Reinert HerzensSACHE. Η έννοια της καινοτομίας είναι βαθιά ριζωμένη στην εταιρεία: Με το αλλαντικό αρκουδάκι Reinert η TFB δημιούργησε με επιτυχία το τμήμα αγοράς προϊόντων παιδικών αλλαντικών, και με το “Reinert HerzensSACHE” έφερε στη γερμανική αγορά την πρώτη μάρκα αλλαντικών από 100 % απαλλαγμένη από αντιβιοτικά εκτροφή ζώων. Κάθε χρόνο παράγονται πάνω από 660 εκατομμύρια προϊόντα σελφ σέρβις. Η γκάμα περιλαμβάνει από κλασικά ξηρά, μαγειρεμένα και βραστά προϊόντα αλλαντικών μέχρι δημιουργίες με μπαχαρικά και υβριδικά προϊόντα για τα ράφια σελφ σέρβις αλλά και για τα ψυγεία.

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Καλλιεργούμε τα ιδιόκτητα μας κτήματα και εκτρέφουμε τους χοίρους μας..Εργαζόμαστε με την γενετική βάση του είδους DUROC, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα του κρέατος του σε συνδυασμό με την φυσική διατροφή που αποτελείται κυρίως από τοπικά δημητριακά, καθώς και στην διατήρηση άριστων συνθηκών υγιεινής στα αγροκτήματα όπου εκτρέφονται, τα οποία βρίσκονται σε ένα ασύγκριτο περιβάλλον. Διαθέτουμε έτσι τις καλύτερες πρώτες ύλες για να παρασκευάσουμε τα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΧΟΙΡΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ μας ΚΡΕΑΤΑ.

 3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Χοιρομέρια και αλλαντικά ιβηρικής προέλευσης. Τα Ιβηρικά μας προϊόντα προβάλλουν το περιβάλλον από το οποίο προέρχονται: από την πεδιάδα, ένα δώρο της φύσης στο οποίο μεγαλώνουν οι εξαίρετοι μας χοίροι και αναπτύσσονται ώστε να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα. Στην Castro y González, η προτεραιότητα μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και έχουμε υπόψη μας πως κάθε δέντρο, πεδιάδα και βοσκοτόπια είναι ζωτικής σημασίας για τα προϊόντα μας.

 4. JAMONES PESÓN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JAMONES PESÓN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαμπον ισπανιας, ωριμασμενο ωμο ζαμπον, εξαγωγη χοιρομεριου, σαλαμι, soppressa (αλλαντικο), παστο χοιρομερι, χοιρομερι χονδρικης, Τσορίζο (chorizo), και ιβηρικό τσορίζο cular. Έχει έδρα σε Monroyo (teruel), Ισπανία.

 5. IBÉRICO EXPERIENCE

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IBÉRICO EXPERIENCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη χοιρομεριου, ιβηρικά χοιρομέρια, αλλαντικα, χοιρινη ωμοπλατη, και ιβηρικό τσορίζο. Έχει έδρα σε Carbajosa De La Sagrada-Salamanca, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CÉSAR NIETO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CÉSAR NIETO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσορίζο (chorizo), λουζα, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ, ιβηρικό, ιβηρικό χοιρομέρι «DE BELLOTA», lomo «de bellota», και ιβηρικά χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Guijuelo-Salamanca, Ισπανία.

 2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, χοιρομερι, Ιβηρικό ζαμπόν, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Εργαστήριο αλλαντικών και ζαμπόν., σαλαμι, Τσορίζο (chorizo), και Simon Martin. Έχει έδρα σε Guijuelo-Salamanca, Ισπανία.

 3. JAMONES EUTIQUIO

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JAMONES EUTIQUIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, βιοτεχνιες παραγωγης χοιρομεριου, Αλλαντικά και παστά κρέατα, χοιρομερι χωρις κοκαλα, παστο χοιρομερι, και μηχάνημα για το στέγνωμα χοιρομεριού. Έχει έδρα σε Cuarte De Huerva-Zaragoza, Ισπανία.

 4. VAN DER JEUGT BV

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VAN DER JEUGT BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαμπόν και χοιρομέρια, εντοσθια για επαγγελματα τροφοδοσιας, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Lokeren, Βέλγιο.

 5. MONICA E GROSSI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MONICA E GROSSI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, βιοτεχνιες παραγωγης χοιρομεριου, χοιρομερι, Αλλαντικά και παστά κρέατα, παστο χοιρομερι, προσουτο παρμας, προσουτο san daniele, εμποριο ωμου ζαμπον, και culatello. Έχει έδρα σε Langhirano, Ιταλία.

 1. XARCUSPAIN S.L.

  Ισπανία

  Η XarcuSpain είναι μια επιχείρηση εξαγωγής γευστικών, παραδοσιακών, υγιεινών και βιολογικών προϊόντων Ισπανικής προέλευσης. Ενώ εξειδικευόμαστε σε αποξηραμένα κρέατα (χοιρομέρι- Chorizo-Lomo), μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο μας διάφορες κατηγορίες. Μέλι, προϊόντα με τρούφα, λικέρ και κρέατα πάσης φύσης. Προωθούμε την δραστηριότητα μας προς τον τομέα της εστίασης (HORECA) και ενώ συνεργαζόμαστε για αυτό με αντιπροσώπους, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε εξατομικευμένες αποστολές σε οποιαδήποτε επιχείρηση του τομέα.

 2. CAMPO & BADAJOZ

  Ισπανία

  Το καλύτερο ζαμπόν της Εστρεμαδούρα. Επιχείρηση στον τομέα των τροφίμων, με έδρα στη Estrémadure ειδικευμένη με την κατασκευή των καλύτερων ζαμπόν από την ιβηρική περιοχή της Estrémadure. Εξαιρετική ποιότητα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Πώληση ιβηρικού χοίρου, χοίρου γάλακτος και εξαγωγή ζωντανών. Διαθέτουμε επίσης γραμμές παραγωγής ελαιόλαδου, κρασιού και μεταλλικού νερού.

 1. IBERICOS GUILLEN

  Ισπανία

  Η Manuel Guillén, S.A συγκεντρώνει την παράδοση των μεγάλων αλλαντοποιών με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες εγκαταστάσεις, κάτι που επιτρέπει την παρασκευή άριστης ποιότητας ζαμπόν και αλλαντικών της Ιβηρικής Χερσονήσου. Όλα τα στάδια, από την εκτροφή των χοίρων έως την επεξεργασία και τη διανομή των προϊόντων της, αποτελούν αντικείμενο ιδιαίτερης φροντίδας και ανταποκρίνονται στους πλέον αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

 2. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Ισπανία

  Στον Cárnicas Sánchez Martín, η εξυπηρέτηση και η συμβουλή που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελούν και την εγγύηση μας. Στον Cárnicas Martín, η εξυπηρέτηση και η συμβουλή που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελούν και την εγγύηση μας. Η καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας αποτελούν το σύμβολο της καλύτερης εγγύησης των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε μας για να διαπιστώσετε από μόνοι σας.

 3. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Ισπανία

  Η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση υπάρχει εδώ και δύο δεκαετίες και εργαζόμαστε προσέχοντας ιδιαίτερα τα προϊόντα μας προκειμένου να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό προϊόν στους πελάτες μας. Επεξεργασία και παραγωγή ιβηρικών προϊόντων. Ιβηρικά αλλαντικά και ζαμπόν από το Guijuelo. Ιβηρικό ζαμπόν. Ζαμπόν από το Guijuelo. Ιβηρικά αλλαντικά. Αλλαντικά από το Guijuelo. Φρέσκο κρέας.

 4. ELJAMONCITO.COM

  Ισπανία

  Ηλεκτρονική μπουτίκ αλλαντικών και ιβηρικών ζαμπόν από χοίρους που τρέφονται με βελανίδια και Pata Negra, που παράγονται σε βοσκοτόπια της Ανδαλουσίας και Εστρεμαδούρα.Διανομή στην Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Benelux, Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Νορβηγία, Ελβετία & ), Λατινική Αμερική, Ρωσία και Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν τη μάρκα "Selección Jabugo Nature, S.L."

 5. GARRUDO BENITO

  Ισπανία

  Εργαστήριο αλλαντικών και χοιρομεριού Ζαμπόν και χοιρομέρια χωρίς κόκαλα και και σε φέτες. Ώμοι, φιλέτα, λουκάνικα και ιβηρικό χοιρινό κρέας.

 6. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

  Ισπανία

  Οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τις αρχές του αιώνα και μεταβιβάστηκε από πατέρα σε γιο, με έδρα το Guijuelo και ειδίκευση στην ωρίμανση των ζαμπόν και των αλλαντικών.

 7. NIETO MARTÍN

  Ισπανία

  Προϊόντα Ισπανίας Guijuelo. Εργαστήριο αλλαντικών και ζαμπόν Ισπανίας: ζαμπόν, palette, chorizo, φιλέτο.

 8. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Ισπανία

  Εργοστάσιο παραγωγής ζαμπόν, σφαγεία και θάλαμος κοπής, κατάστημα.

 1. LUSITANIA FOOD

  Ισπανία

  Η εταιρεία LUSITANIA FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οριμασμενα τυρια. Έχει έδρα σε Badajoz, Ισπανία.

 2. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Ισπανία

  Η εταιρεία EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαμπόν και χοιρομέρια, ωριμανση χοιρομεριων, αλλαντικα, Ζαμπόν και χοιρομέρια, και Τσορίζο (chorizo). Έχει έδρα σε Loja, Ισπανία.

 3. PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαμπον γαλοπουλας, και ψητο γουρουνακι γαλακτος. Έχει έδρα σε Olgiate Molgora, Ιταλία.

 4. HANS ADLER OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HANS ADLER OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Bonndorf, Γερμανία.

 5. BLACK PORK S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία BLACK PORK S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χοιρομερι, ιβηρικά χοιρομέρια, εξαγωγη χοιρομεριου, και ιβηρικά αλλαντικά. Έχει έδρα σε Guijuelo, Ισπανία.

 6. RAMÓN VENTULA

  Ισπανία

  Η εταιρεία RAMÓN VENTULA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαμπόν και χοιρομέρια, Τσορίζο (chorizo), χοιρομερι, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε La Canya-La Vall De Bianya-Girona, Ισπανία.

 7. DOMINGO DEL PALACIO SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία DOMINGO DEL PALACIO SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλαντικα, παστο χοιρομερι, και τυρια. Έχει έδρα σε Alcobendas, Ισπανία.

 8. AIBAR SELECCIÓN

  Ισπανία

  Η εταιρεία AIBAR SELECCIÓN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, πιτσες, norcinerie (αλλαντικο), και Ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε La Muela, Ισπανία.

 9. IBÉRICA DE JAMONES

  Ισπανία

  Η εταιρεία IBÉRICA DE JAMONES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 10. DEHESA DEL CONDE EXTREMADURA

  Ισπανία

  Η εταιρεία DEHESA DEL CONDE EXTREMADURA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Talavera La Real (badajoz), Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαμπόν και χοιρομέρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.117 Επιχειρήσεις