• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζάχαρη

Αποτελέσματα για

Ζάχαρη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BUXTRADE GMBH

  Γερμανία

  Η Buxtrade GmbH, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους που θέλησαν να δημιουργήσουν μια παράλληλη επιχείρηση πέρα από την σταθερή εργασία τους. Την άνοιξη του 2017 μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.Για την ενίσχυση των επιδόσεων στα αθλήματα, τη γενική ευεξία ή την υγεία, η Buxtrade GmbH πωλεί προϊόντα υψηλής ποιότητας διαθέτοντας ευρύ χαρτοφυλάκιο. Λόγω της τοποθεσίας μας στα νότια του Αμβούργου, βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Αμβούργου.Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της ευρείας γκάμας στα υποκατάστατα ζάχαρης | τις υπερτροφές | τα πρόσθετα τροφίμων | τα συμπληρώματα διατροφής | τα μπαχαρικά | τα αρωματικά και τους ξηρούς καρπούς ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σπίτι ή για επεξεργασία τροφίμων από 100 g μέχρι χονδρικής σε παλετοποιημένα προϊόντα.

 2. HARRER UND KASSEN GMBH

  Γερμανία

  Η Harrer & Kassen GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για συσκευές μέτρησης μικροκυμάτων και φασματοφωτόμετρα NIR, για τη μέτρηση οργανικών συστατικών κατά την τρέχουσα παραγωγή. Έχουμε ειδικευτεί στην τεχνολογία μέτρησης διεργασιών. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξ ιδίων συσκευές για συστήματα μέτρησης διεργασιών με βάση τα μικροκύματα και οπτικές τεχνολογίες. Η υψηλή απόδοση και ακρίβεια μέτρησης, καθώς και η εξαιρετική ποιότητα παραγωγής διακρίνουν τις δικές μας συσκευές μέτρησης και μας αναδεικνύουν σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων διεργασιών.

 3. IMEX FRANCE

  Γαλλία

  Η IMEX FRANCE ιδρύθηκε το 2014, διανέμει προϊόντα τροφίμων. Ο χονδρέμπορος σας σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η Εταιρεία εξειδικεύεται στον τομέα της εισαγωγής-εξαγωγής διαφόρων προϊόντων όπως τεμάχια από κοτόπουλο Βραζιλιάνικης προέλευσης, ζάχαρη και μη ρυθμιζόμενα προϊόντα τροφίμων κάθε είδους.Απασχολούμε έμπειρους επαγγελματίες. Το προσωπικό μας αποτελείται από μερικούς από τους μεγαλύτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα μας προκειμένου να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας σε προϊόντα και υπηρεσίες. Προσλαμβάνουμε εξαιρετικούς ειδικούς για να είστε σίγουροι πως βρίσκεστε σε καλά χέρια, ανεξάρτητα από την εργασία που χρειάζεται να εκτελεστεί. Το καταρτισμένο και ικανό μας προσωπικό θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας ! Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. ARCURIUS INTERNATIONAL TRADE

  Γαλλία

  Η Arcurius International Trade είναι ένα γραφείο διεθνούς εμπορίου, μέλος ενός γαλλικού δικτύου διαμεσολαβητών διεθνώς αναγνωρισμένο. Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών, μπορούμε να προσφέρουμε τα πιο συνήθη και ζητούμενα προϊόντα και υπηρεσίες, στις πιο σωστές τιμές, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και με τον πιο ασφαλές τρόπο. Μπορούμε να σας εφοδιάσουμε από τους καλύτερους προμηθευτές και κατασκευαστές τους οποίους επιλέγουμε με προσοχή, σε διάφορους τομείς της αγοράς, κυρίως, για τρόφιμα και πετρέλαιο. Οι στενή μας σχέση με τους κατασκευαστές και προμηθευτές μας επιτρέπει να διαπραγματευτούμε και να σας εφοδιάσουμε αποτελεσματικά και γρήγορα. Αυτό, με στόχο να αποφύγουμε τα προβλήματα του ανεφοδιαστικού συστήματος και της αλυσίδας διαχείρισης διακίνησης, επιτρέποντας την επικοινωνία αγοραστού και πωλητού μετά από την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BOULEVARD BENIN

  Μπενίν

  Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. GARNEC LLC

  Ρωσία

  Η «Garnec» ηγείται στην παρασκευή αλεύρι χωρίς γλουτένη και σε μείγματα από αλεύρι. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που αποκτήσαμε το δικαίωμα να φέρουν τα προϊόντα μας το σήμα “Crossed Grain Trademark”. Το σήμα αυτό αποτελεί ένδειξη ασφάλειας των προϊόντων χωρίς γλουτένη της Association of European Coeliac Societies, το οποίο αναγνωρίζεται στις κύριες αναπτυγμένες χώρες. Χρησιμοποιούμε επίσης οικολογικές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε οικολογικό εξοπλισμό με την χρήση της τεχνολογίας άλεσης εν ψυχρώ. Η άλεση εν ψυχρώ αφορά άλεση σε θερμοκρασία κάτω από τους 40°C, που επιτρέπει στο αλεύρι να διατηρεί την πλειονότητα των βιταμινών και των ορυκτών του στοιχείων. Επίσης, έχουμε πάντα απορρίψει την χρήση διύλισης καθώς και οποιοδήποτε ενισχυτή γεύσης και συντηριτικού. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα υγιεινών προϊόντων, όλος ο κόσμος βρίσκει κάτι που του αρέσει. Garnec: Διαφορετικά τρόφιμα για όλη την οικογένεια.

 3. JAGDAMBA IMPEX

  Ινδία

  Το Jagdamba Impex είναι γνωστό όνομα στα Γεωργικά Προϊόντα. Τα κύρια προϊόντα μας είναι το ρύζι, η ζάχαρη, ο αραβόσιτος, το κεχρί, το σιτάρι κ.λπ. Έχουμε τη δική μας σύμβαση εκτροφής για να προσφέρουμε στον πελάτη την καλύτερη ποιότητα και τιμή Φροντίζουμε το ρύζι, τα σιτηρά και τα δημητριακά μας από την καλλιέργεια, τη συσκευασία και την παράδοση στο κατώφλι των πελατών μας Είμαστε σε θέση να χειριστούμε οποιαδήποτε ποσότητα και να παραδώσουμε την παράδοση σε οποιοδήποτε λιμάνι στον κόσμο Παρέχουμε ακόμη και μερικούς ελαιούχους σπόρους, σπόρους σουσαμιού, φυστίκι, ηλιόσπορους, σπόρους λιναριού, σπόρους κνήκου, σπόρους Νίγηρα Μεταξύ των φρέσκων λαχανικών παρέχουμε φρέσκο τζίντζερ και σκόρδο

 4. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 5. AZÚCARES PRIETO

  Ισπανία

 1. FAAMA GMBH

  Γερμανία

 2. KONSONET

  Λιθουανία

 1. KUYO VERPACKUNGEN GBR

  Γερμανία

 2. ORGANIC NATURAL INH. JULIANNA PINTERNE LAJOS

  Γερμανία

 3. FAYOL IMPORT EXPORT

  Γαλλία

 4. ELITOPHE SAS

  Γαλλία

 5. AUGUST TÖPFER & CO. (GMBH & CO.) KG

  Γερμανία

 6. COMPTOIR SUCRIER

  Βέλγιο

  Comptoir Sucrier sprl. Ζάχαρες για βιομηχανική ή βιοτεχνική χρήση. Η εταιρεία Comptoir Sucrier υφίσταται από το 1908. Εδώ και περισσότερα από 100 έτη πωλούμε και διανέμουμε ζάχαρη και αλάτι. Διαθέτουμε κάθε είδους ζάχαρη και αλάτι σε συσκευασίες προσαρμοσμένες για τον παρασκευαστή σε βιοτεχνική ή βιομηχανική κλίμακα, τον λιανοπωλητή, το χονδρεμπόριο για τον τομέα των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των καφετεριών ή για το χονδρεμπόριο για την αρτοποιία. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει λευκή και καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου, ζάχαρη σε υγρή μορφή και καραμέλα, χύμα, σε συσκευασίες big bag, σε σάκους, σε δοχεία, σε μικρές συσκευασίες και σε ατομικές μερίδες. Η ποιότητα είναι σημαντική για εμάς, τόσο στα προϊόντα όσο και στην εξυπηρέτηση. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας!

 7. S. MAVROMICHALIS & SIA E.E

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Μαυρομιχάλης Σ. και ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2001. Παράγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει γεωργικά προϊόντα που είναι για ανθρώπινη κατανάλωση. Η εταιρεία μας έχει δύο τμήματα: Παραγωγής - Επεξεργασίας Προϊόντων και Συσκευασίας - Εμπορίας γεωργικών προϊόντων. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ έχει σαν σκοπό την επεξεργασία και συσκευασία όλων των ειδών καφέ. Συσκευάζει στιγμιαίο καφέ σε συσκευασίες για σούπερ μάρκετ καθώς και σε συσκευασίες για επαγγελματική χρήση. Όλοι οι καφέδες που συσκευάζουμε είναι από εκλεκτές ποικιλίες Κολομβίας άριστης ποιότητας, αρωματικοί και γευστικοί. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ επεξεργάζεται και συσκευάζει πάρα πολλά γεωργικά προϊόντα της μεσογειακής γης. Έχουμε πολύ καλές τιμές και αρίστης ποιότητας προϊόντα. Οι τιμές όλων των προϊόντων μας διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας του πελάτη.Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να συσκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας με ιδιωτι

 8. NATIONAL DATES COMPANY

  Σαουδική Αραβία

  Η National Dates ιδρύθηκε το 1990 και βρίσκεται στην Μεντίνα στην Σαουδική Αραβία. Η εταιρεία μας ηγείται στην παραγωγή και διανομή χουρμάδων ανώτερης ποιότητας στην χώρα μας και στην Μέση Ανατολή. Προσφέρουμε μια ποικιλία χουρμάδων εκ των οποίων: Χουρμάδες Ajwa, khudri, rutab, kholas, medjool και sokari. Οι χουρμάδες αυτοί προσφέρουν διάφορες γεύσεις και οφέλη για όλους τους καταναλωτές. Στόχος μας να παρέχουμε το προϊόν ανώτατης ποιότητας με υψηλή θρεπτική αξία για να ικανοποιήσουμε την καθημερινότητα των πελατών.Διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια για την παραγωγή, συσκευασία και εξαγωγή χουρμάδων. Επικεντρωνόμαστε συνεχώς στην υλοποίηση των υψηλότερων παραγωγικών προτύπων και σε αυτό βασίζεται η επιτυχία μας να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν εξαίσια γεύση προσφέροντας ξεχωριστούς χουρμάδες πολυτελείας που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και τα πρότυπα τους.Ηγούμαστε της αγοράς χάρη στην ανοιχτή μας διάθεση απέναντι στην γνώμη του καταναλωτή και στην αναζήτηση μας του καλύτερου προϊόντος.Στόχος μας να γίνουμε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας χουρμάδων ανώτατης ποιότητας στον Αραβικό κόσμο. Διαθέτουμε εξαιρετική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις απαιτήσεις σας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 1. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Σουηδία

  Η Alldéns Maskin & Krossmek AB είναι μια σουηδική εταιρεία παροχής ιατρικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος μας να παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα ανώτατης ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και προσιτές τιμές. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, εκ των οποίων μάσκες, ιατρική ένδυση, ιατρικός εξοπλισμός ασφαλείας, σύριγγες, γάντια, αντισηπτικό τζελ και εξοπλισμός ιατρικής υποστήριξης. Τα ιατρικά μας αναλώσιμα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας, την άψογη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και τις προσιτές μας τιμές. Στην Alldéns Maskin & Krossmek AB, ο ποιοτικός έλεγχος έχει μεγάλη σημασία και αποστέλλουμε τα προϊόντα τηρώντας τα ύψιστα πρότυπα. Η ομάδα μας διαχείρισης διακίνησης θα παρέχει στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές αποστολής χάρη στην στενή μας συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες. Εξυπηρετούμε ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας προμηθεύσουμε τα ιατρικά προϊόντα που χρειάζεστε.

 2. ZEBRA PACK

  Ελλάδα

  Ποιοι είμαστε Από το 2012 η εταιρία εξειδικεύεται στην παραγωγή και συσκευασία προϊόντων ατομικής συσκευασίας. Το 2016 μεταφερθήκαμε στις καινούργιες μας εγκαταστάσεις στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης σε χώρους 3000 τ.μ. Δήλωση Αποστολής Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Για την επίτευξη αυτού του στόχου εργαζόμαστε με σεβασμό προς τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Η εταιρία σε αριθμούς Η εταιρία αριθμεί περισσότερους από 400 εμπόρους σε όλη την επικράτεια και συνεχώς επεκτείνουμε το δίκτυο συνεργατών μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι χώρες που εξάγουμε τα προϊόντα μας είναι η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η χώρα των Σκοπίων και η Πολωνία Δεξιότητες & Εξειδίκευση Η εταιρία διατηρεί κάθετη μονάδα παραγωγής και αναλαμβάνει από τον σχεδιασμό της συσκευασίας των προϊόντων μέχρι και τη διανομή τους. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προώθηση και το μάρκετινκ των προϊόντων μας, μέσω εξειδικευμένων συνεργατών. Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση, μας δίνει τη δυνατότητα να στηρίζουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 3. MELETIADIS S.A

  Ελλάδα

 4. LORIN EDIBLE OIL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. PROMERCA, S.A.

  Ισπανία

 6. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Γερμανία

 7. NOBAZUL

  Μεξικό

 8. BEST TO BEST ITHALAT VE IHRACAT LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 9. KM INTERNATIONAL

  Βέλγιο

 10. COMERCIO DE RESIDUOS GRASOS SL

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζάχαρη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.114 επιχειρήσεις