• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πώματα, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Πρεσαριστά εξαρτήματα ακριβείας, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μεταλλικά πώματα, και Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Olpe, Γερμανία.

 3. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Weng Im Innkreis, Αυστρία.

 4. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLURGICA LOCATELLI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξελασμενα προϊοντα. Έχει έδρα σε Calolziocorte, Ιταλία.

 5. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Γερμανία

  Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής παράγονται εξαρτήματα βαθιάς κοίλανσης υψηλής ακρίβειας από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Κεντρικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελούν κατά κύριο λόγο κοίλα σώματα λεπτού τοιχώματος με περιστροφική συμμετρία και πάχος τοιχώματος από 0, 15 έως 2, 3 mm. Για το σκοπό αυτό δεν πρέπει να τηρούνται μόνο πολύ στενά όρια ανοχής ως προς τις διαστάσεις, το σχήμα και τη θέση, αλλά υλοποιούνται επίσης υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα της επιφάνειας των εξαρτημάτων. Στο πλαίσιο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει επίσης ολοένα και περισσότερο και η καθαριότητα του παραγόμενου εξαρτήματος. Κατά περίπτωση, οι επιφάνειες των εξαρτημάτων υποβάλλονται σε μηχανική ή γαλβανική συμπληρωματική επεξεργασία. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε στην επιχείρησή μας περίπου 1.200 t ανοξείδωτου χάλυβα, 1.800 t χάλυβα και 80 t μη σιδηρούχων μετάλλων. Η τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, μάς παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής σύνθετων γεωμετριών που σε ακραίες περιπτώσεις απαιτούν περισσότερα από 20 στάδια διαμόρφωσης. Και όλα αυτά με τήρηση της απαιτούμενης ακρίβειας και ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Γερμανία

  Ψάχνετε μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη και σύγχρονη επιχείρηση, η βασική εξειδίκευση της οποίας είναι η τεχνολογία πρεσαρίσματος και η κατασκευή εργαλείων ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε τα πάντα από την ίδια εταιρεία; Τότε εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας παράγουμε στο δικός μας τμήμα κατασκευής εργαλείων εργαλεία προοδευτικής επεξεργασίας, καθώς και εργαλεία έλασης και κάμψης για την παραγωγή εντελώς διαφορετικών κεκαμμένων και πρεσαριστών εξαρτημάτων. Κατασκευή, πρεσαριστά και κεκαμμένα εξαρτήματα, καθαρισμός εξαρτημάτων και κατασκευή εργαλείων - τήρηση προθεσμιών, ακρίβεια και ανταγωνιστικές τιμές εξίσου για όλους τους πελάτες και τους κλάδους. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας και όπου αυτό είναι δυνατό, να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας. Οι υπηρεσίες μας : Κατασκευή: τρισδιάστατες κατασκευές εργαλείων προοδευτικής επεξεργασίας με υπερσύγχρονο λογισμικό, κατασκευή εργαλείων, πρεσαριστά και κεκαμμένα εξαρτήματα, καθαρισμός εξαρτημάτων: βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού και στέγνωμα χωρίς κατάλοιπα που εγγυώνται την καθαριότητα των εξαρτημάτων με βάση ανώτατα πρότυπα.

 2. AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN

  Γερμανία

  Διεξάγουμε εργασίες έλασης, χάραξης, διάτρησης, συμπίεσης, επεξεργαζόμαστε χάλυβα, μέταλλα και ελάσματα. Η βαθιά κοίλανση αποτελεί ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τη συμπίεση μετάλλων για οικονομικά μεγέθη παρτίδων. Υψηλή ακρίβεια, σταθερό πάχος υλικού και μικρές προθεσμίες παραγωγής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα μας: τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης, ημισφαιρίδια και χοάνες από μέταλλο, συμπιεσμένα μεταλλικά εξαρτήματα, πρεσαριστά εξαρτήματα, διάτρητα εξαρτήματα, ελατά εξαρτήματα, κατασκευή συσκευών και δοχείων, επεξεργασία ελασμάτων, πλαστική παραμόρφωση μετάλλων κλπ.

 3. ORESTE CASTELNUOVO

  Ιταλία

  Η εταιρεία ORESTE CASTELNUOVO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Cesana Brianza, Ιταλία.

 4. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε St. Ingbert, Γερμανία.

 5. ERL-PLAST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ERL-PLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Markt Erlbach, Γερμανία.

 1. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Τουρκία

  Η εταιρεία DEMAR CELIK (DEMAR STEEL), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια μεταλλου συρματοποιημενα εν ψυχρω, και ψυχρης ελασης. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 2. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Ελβετία

  Η εταιρεία KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wängi, Ελβετία.

 1. TRAFILERIA CERUTI

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRAFILERIA CERUTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρματοποιια χαλυβα, εκτατές ράβδοι από χάλυβα, χαλυβας συρματοποιημενος εν ψυχρω, και εξελασμενα προϊοντα. Έχει έδρα σε Corbetta, Ιταλία.

 2. SAEY

  Γαλλία

  Η εταιρεία SAEY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

 3. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 4. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, και Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Friedberg, Γερμανία.

 5. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα, Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα, και συγκολλησεις tig. Έχει έδρα σε Metlika, Σλοβενία.

 6. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Γαλλία

  Η εταιρεία RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Cluses, Γαλλία.

 7. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία METAL SOLUTION CONSULT LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιδιοκατασκευές από χάλυβα. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

 8. BIZON INT SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία BIZON INT SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρφιά και ακίδες, βιομηχανικοί συνδετήρες, ραπτομηχανες, Καρφιά και ακίδες, και καρφωτικά μηχανήματα πεπιεσμένου αέρος. Έχει έδρα σε Baniocha K. Warszawy, Πολωνία.

 1. BOOISCHOTSE METALEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BOOISCHOTSE METALEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, και Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Booischot, Βέλγιο.

 2. NOVOFIL WELDING WIRE

  Ιταλία

  Η εταιρεία NOVOFIL WELDING WIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Manocalzati, Ιταλία.

 3. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοποιΐα - σιδηρούχα μέταλλα, και Συρματοποιΐα - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ledro, Ιταλία.

 4. ACIA SUD

  Τυνησία

  Η εταιρεία ACIA SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Συρματοποιΐα - σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Συρματοποιΐα - σιδηρούχα μέταλλα, και Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε SFAX, Τυνησία.

 5. BEVA METAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BEVA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Retie, Βέλγιο.

 6. METE STEEL

  Τουρκία

  Η εταιρεία METE STEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξελασμανες ατσαλοβεργες, ελασματοποιηση εν θερμω, χαλυβας συρματοποιημενος εν ψυχρω, και χαλύβδινες ράβδοι για ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. MADENCAN STEEL PROFILES

  Τουρκία

  Η εταιρεία MADENCAN STEEL PROFILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτατές ράβδοι από χάλυβα, και ανοξειδωτα προφιλ. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 8. TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιφραξεις, και Μεταλλικά κιγκλιδώματα για περιφράξεις. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

 9. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wutha-Farnroda, Γερμανία.

 10. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAESA PERFILES ESPECIALES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ ψυχρής έλασης, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ ψυχρής έλασης. Έχει έδρα σε Caldes De Montbui, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.000 Επιχειρήσεις