• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής παράγονται εξαρτήματα βαθιάς κοίλανσης υψηλής ακρίβειας από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Κεντρικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελούν κατά κύριο λόγο κοίλα σώματα λεπτού τοιχώματος με περιστροφική συμμετρία και πάχος τοιχώματος από 0, 15 έως 2, 3 mm. Για το σκοπό αυτό δεν πρέπει να τηρούνται μόνο πολύ στενά όρια ανοχής ως προς τις διαστάσεις, το σχήμα και τη θέση, αλλά υλοποιούνται επίσης υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα της επιφάνειας των εξαρτημάτων. Στο πλαίσιο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει επίσης ολοένα και περισσότερο και η καθαριότητα του παραγόμενου εξαρτήματος. Κατά περίπτωση, οι επιφάνειες των εξαρτημάτων υποβάλλονται σε μηχανική ή γαλβανική συμπληρωματική επεξεργασία. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε στην επιχείρησή μας περίπου 1.200 t ανοξείδωτου χάλυβα, 1.800 t χάλυβα και 80 t μη σιδηρούχων μετάλλων. Η τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, μάς παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής σύνθετων γεωμετριών που σε ακραίες περιπτώσεις απαιτούν περισσότερα από 20 στάδια διαμόρφωσης. Και όλα αυτά με τήρηση της απαιτούμενης ακρίβειας και ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. NOVATI ABELE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. TRAFILERIE FRATELLI ROTTA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Γερμανία

  Ψάχνετε μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη και σύγχρονη επιχείρηση, η βασική εξειδίκευση της οποίας είναι η τεχνολογία πρεσαρίσματος και η κατασκευή εργαλείων ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε τα πάντα από την ίδια εταιρεία; Τότε εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας παράγουμε στο δικός μας τμήμα κατασκευής εργαλείων εργαλεία προοδευτικής επεξεργασίας, καθώς και εργαλεία έλασης και κάμψης για την παραγωγή εντελώς διαφορετικών κεκαμμένων και πρεσαριστών εξαρτημάτων. Κατασκευή, πρεσαριστά και κεκαμμένα εξαρτήματα, καθαρισμός εξαρτημάτων και κατασκευή εργαλείων - τήρηση προθεσμιών, ακρίβεια και ανταγωνιστικές τιμές εξίσου για όλους τους πελάτες και τους κλάδους. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας και όπου αυτό είναι δυνατό, να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας. Οι υπηρεσίες μας : Κατασκευή: τρισδιάστατες κατασκευές εργαλείων προοδευτικής επεξεργασίας με υπερσύγχρονο λογισμικό, κατασκευή εργαλείων, πρεσαριστά και κεκαμμένα εξαρτήματα, καθαρισμός εξαρτημάτων: βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού και στέγνωμα χωρίς κατάλοιπα που εγγυώνται την καθαριότητα των εξαρτημάτων με βάση ανώτατα πρότυπα.

 3. AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN

  Γερμανία

  Διεξάγουμε εργασίες έλασης, χάραξης, διάτρησης, συμπίεσης, επεξεργαζόμαστε χάλυβα, μέταλλα και ελάσματα. Η βαθιά κοίλανση αποτελεί ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τη συμπίεση μετάλλων για οικονομικά μεγέθη παρτίδων. Υψηλή ακρίβεια, σταθερό πάχος υλικού και μικρές προθεσμίες παραγωγής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα μας: τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης, ημισφαιρίδια και χοάνες από μέταλλο, συμπιεσμένα μεταλλικά εξαρτήματα, πρεσαριστά εξαρτήματα, διάτρητα εξαρτήματα, ελατά εξαρτήματα, κατασκευή συσκευών και δοχείων, επεξεργασία ελασμάτων, πλαστική παραμόρφωση μετάλλων κλπ.

 4. ORESTE CASTELNUOVO

  Ιταλία

 5. ERL-PLAST GMBH

  Γερμανία

 1. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Γερμανία

 2. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Τουρκία

 3. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Ελβετία

 4. TRAFILERIA CERUTI

  Ιταλία

 5. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Ιταλία

 6. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Γαλλία

 7. BOOISCHOTSE METALEN

  Βέλγιο

 8. NOVOFIL WELDING WIRE

  Ιταλία

 9. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Γερμανία

 10. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Σλοβενία

 1. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Ελλάδα

 2. BIZON INT SP. Z O.O.

  Πολωνία

 3. MADENCAN STEEL PROFILES

  Τουρκία

 4. SAEY

  Γαλλία

 5. TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA

  Ιταλία

 6. BEVA METAL

  Βέλγιο

 7. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. ACIA SUD

  Τυνησία

 9. BERGER GROUP

  Ρωσία

 10. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.517 επιχειρήσεις