• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Γερμανία

  Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

 2. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Γερμανία

  Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής παράγονται εξαρτήματα βαθιάς κοίλανσης υψηλής ακρίβειας από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Κεντρικό στοιχείο της παραγωγής μας αποτελούν κατά κύριο λόγο κοίλα σώματα λεπτού τοιχώματος με περιστροφική συμμετρία και πάχος τοιχώματος από 0, 15 έως 2, 3 mm. Για το σκοπό αυτό δεν πρέπει να τηρούνται μόνο πολύ στενά όρια ανοχής ως προς τις διαστάσεις, το σχήμα και τη θέση, αλλά υλοποιούνται επίσης υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα της επιφάνειας των εξαρτημάτων. Στο πλαίσιο αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει επίσης ολοένα και περισσότερο και η καθαριότητα του παραγόμενου εξαρτήματος. Κατά περίπτωση, οι επιφάνειες των εξαρτημάτων υποβάλλονται σε μηχανική ή γαλβανική συμπληρωματική επεξεργασία. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε στην επιχείρησή μας περίπου 1.200 t ανοξείδωτου χάλυβα, 1.800 t χάλυβα και 80 t μη σιδηρούχων μετάλλων. Η τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, μάς παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής σύνθετων γεωμετριών που σε ακραίες περιπτώσεις απαιτούν περισσότερα από 20 στάδια διαμόρφωσης. Και όλα αυτά με τήρηση της απαιτούμενης ακρίβειας και ποιότητας.

 3. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Ιταλία

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 5. NOVATI ABELE

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Αυστρία

 2. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Γερμανία

  Ψάχνετε μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη και σύγχρονη επιχείρηση, η βασική εξειδίκευση της οποίας είναι η τεχνολογία πρεσαρίσματος και η κατασκευή εργαλείων ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε τα πάντα από την ίδια εταιρεία; Τότε εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας παράγουμε στο δικός μας τμήμα κατασκευής εργαλείων εργαλεία προοδευτικής επεξεργασίας, καθώς και εργαλεία έλασης και κάμψης για την παραγωγή εντελώς διαφορετικών κεκαμμένων και πρεσαριστών εξαρτημάτων. Κατασκευή, πρεσαριστά και κεκαμμένα εξαρτήματα, καθαρισμός εξαρτημάτων και κατασκευή εργαλείων - τήρηση προθεσμιών, ακρίβεια και ανταγωνιστικές τιμές εξίσου για όλους τους πελάτες και τους κλάδους. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας και όπου αυτό είναι δυνατό, να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας. Οι υπηρεσίες μας : Κατασκευή: τρισδιάστατες κατασκευές εργαλείων προοδευτικής επεξεργασίας με υπερσύγχρονο λογισμικό, κατασκευή εργαλείων, πρεσαριστά και κεκαμμένα εξαρτήματα, καθαρισμός εξαρτημάτων: βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού και στέγνωμα χωρίς κατάλοιπα που εγγυώνται την καθαριότητα των εξαρτημάτων με βάση ανώτατα πρότυπα.

 3. ORESTE CASTELNUOVO

  Ιταλία

 4. ERL-PLAST GMBH

  Γερμανία

 5. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Γερμανία

 1. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Τουρκία

 2. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Ελβετία

 1. TRAFILERIA CERUTI

  Ιταλία

 2. TRAFILERIE FRATELLI ROTTA

  Ιταλία

 3. NOVOFIL WELDING WIRE

  Ιταλία

 4. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Γερμανία

 6. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Σλοβενία

 7. SAEY

  Γαλλία

 8. METE STEEL

  Τουρκία

 1. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Γαλλία

 2. BOOISCHOTSE METALEN

  Βέλγιο

 3. BEVA METAL

  Βέλγιο

 4. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Ελλάδα

 5. BERGER GROUP

  Ρωσία

 6. BIZON INT SP. Z O.O.

  Πολωνία

 7. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Γερμανία

 8. DIPL.-ING. W. WALTER FRIEDRICH GMBH STANZEREI UND WERKZEUGBAU

  Γερμανία

 9. SCHONDELMAIER GMBH PRESSWERK

  Γερμανία

 10. PRO-MAR S.A.

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.412 επιχειρήσεις