• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ετοιμα κοκτείλ

Αποτελέσματα για

Ετοιμα κοκτείλ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

 2. 366 PUNCHS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Βυθιστείτε στο μαγευτικό εξωτισμό 366 PUNCHS, μια τολμηρή δημιουργία που συνδυάζει τα καλύτερα τροπικά φρούτα, τα εξωτικά μπαχαρικά και το γεωργικό ρούμι της Γουαδελούπης. Κάθε γουλιά αποτελεί απογειώνει τις αισθήσεις σας προς ηλιόλουστους προορισμούς, στα μακρινά νησιά, όπου οι έντονες γεύσεις χορεύουν στο στόμα σας με ασύγκριτη χάρη. Σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας, όπου η παράδοση και η ποιότητα των φυσικών συστατικών παντρεύονται για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό προϊόν ανώτατης ποιότητας. Στην 366 PUNCHS, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των καλύτερων φρούτων και μπαχαρικών, συνδυασμένα με το γεωργικό ρούμι bielle ιδιαίτερα φημισμένο στην Γουαδελούπη, για να σας προσφέρει ένα κοκτέιλ που ξεπερνά τα όρια του κοινού προϊόντος. Είτε πρόκειται για μια βραδιά μεταξύ φίλων, μια ειδική περίσταση ή απλά για να απολαύσετε μια στιγμή χαλάρωσης, το punch μας σας μεταφέρει στιγμιαία σε μακρινούς προορισμούς όπου ο ήλιος λάμπει συνέχεια και όπου οι γεύσεις είναι πάντα παρούσες. Και για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση, το τμήμα μας γρήγορης παράδοσης σας επιτρέπει να λάβετε την φιάλη σας 366 PUNCHS όπου και να βρίσκεστε στην Γαλλία ή διεθνώς. Μην αργήσετε να ανακαλύψετε αυτό το κοκτέιλ που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα, μια πρόσκληση γευσιγνωσίας που δεν πρέπει να χάσετε.

 3. ARGOTIER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARGOTIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Colombes, Γαλλία.

 4. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARDUENNA GIN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοπνευματώδη απεριτίφ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ετοιμα κοκτείλ, αλκοολουχα ποτα, τζιν (ποτο), Οινοπνευματώδη απεριτίφ, οινοπνευματωδη, αλκοολες, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Vaux-Sur-Sûre, Βέλγιο.

 5. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοπνευματώδη απεριτίφ, αλκοολουχα ποτα, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, και οινοπνευματωδη. Έχει έδρα σε Neufmoutiers-En-Brie, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BALBINE SPIRITS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BALBINE SPIRITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, Αεριούχα ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματωδη, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, αλκοολουχα ποτα, Αεριούχα ποτά, και τζιν (ποτο). Έχει έδρα σε Colombes, Γαλλία.

 2. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES ARRANGEURS FRANÇAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ετοιμα κοκτείλ, Ποτά, ρουμι, armagnac, Παραγωγός Αρμανιάκ, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, οινοπνευματωδη, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Cologne, Γαλλία.

 3. AIRMAIL COCKTAIL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIRMAIL COCKTAIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, αλκοολουχα ποτα, αλκοολες, Ετοιμα κοκτείλ, και Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει έδρα σε Cognac, Γαλλία.

 4. TIMAL - LA TABLE ROYALE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TIMAL - LA TABLE ROYALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, και Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Mérignac, Γαλλία.

 5. PARIS RHUM CLUB

  Γαλλία

  Από το 2020, η εταιρεία PARIS RHUM CLUB εξειδικεύεται στα κοκτέιλ με 0% οινόπνευμα υπό το σήμα CUBANASO. Το σήμα CUBANASO προσφέρει έναν χώρο αφιερωμένο στην επεξεργασία εννοιών σε μεγαλύτερη κλίμακα και έκτασης. Ιδανικό για την ευρεία διανομή, τις αλυσίδες εστίασης, τις ξενοδοχειακές αλυσίδες, τις ντισκοτέκ, τα μπαρ, για ιδιωτικά πάρτυ, για το οικογενειακό απεριτίφ... Στόχος της PARIS RHUM CLUB είναι να ανακαλύψετε και να σας προσφέρει πεντανόστιμα κουβανέζικα ηλιόλουστα κοκτέιλ. Για αυτόν τον λόγο η επιχείρηση σας προσφέρει το εμπορικό της σήμα CUBANASO. Πρόκειται για μια γκάμα βασικών συμπυκνωμένων κοκτέιλ 0% οινόπνευμα σχεδιασμένα με φυσικά φρούτα. Τα προϊόντα CUBANASO σας προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην προετοιμασία των συστατικών και της δοσομέτρησης σας. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύμμαχο στον έλεγχο της απόκλισης σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 1. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Γαλλία

  Η εταιρεία MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Δώρα επιχειρήσεων, Επαγγελματικά δώρα, επαγγελματικά δώρα για επιχειρήσεις, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Châtillon, Γαλλία.

 2. PISCO SAVEUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία PISCO SAVEUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, Αποστάγματα, Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, Ετοιμα κοκτείλ, Αποστάγματα, Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, και εισαγωγη ποτων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. BEL-TECH GROUP S.R.L

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BEL-TECH GROUP S.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Stavelot, Βέλγιο.

 2. L&L

  Γαλλία

  Η εταιρεία L&L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοπνευματώδη απεριτίφ, Ετοιμα κοκτείλ, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Οινοπνευματώδη απεριτίφ, Ετοιμα κοκτείλ, επιμελητεια, και Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Boe, Γαλλία.

 3. COCKTAIL SENSATION

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COCKTAIL SENSATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεάματα - διοργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Ετοιμα κοκτείλ, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Tessenderlo, Βέλγιο.

 4. COCKTAILBALL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COCKTAILBALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - προσθετικές και συμπληρωματικές ουσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Ετοιμα κοκτείλ, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Heers, Βέλγιο.

 5. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, λικερ, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποσταγματα, και σιροπια. Έχει έδρα σε Campo-Valongo, Πορτογαλία.

 6. NEXUS GROUP SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία NEXUS GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Cassinetta Di Lugagnano, Ιταλία.

 7. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHERRY ROCHER INDUSTRIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, σιροπια, λικερ, Αποστακτήρια, και Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Ruy, Γαλλία.

 8. DELUXE DISTILLERY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DELUXE DISTILLERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, τζιν (ποτο), και Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Kortrijk, Βέλγιο.

 1. LABTENDERS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LABTENDERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προπαρασκευασμενα κοκτεϊλ, και αφυδατωμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. HOUSE OF COCKTAILS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία HOUSE OF COCKTAILS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

 3. SMOKEWORKS TAP

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SMOKEWORKS TAP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Cambridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. EMPIRE SPIRITS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EMPIRE SPIRITS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, και Ποτά. Έχει έδρα σε Thaleischweiler-Fröschen, Γερμανία.

 5. VÍNYVO

  Ισπανία

  Η εταιρεία VÍNYVO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ετοιμα κοκτείλ, Κρασιά, οινοποιος, και Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Alboraya, Ισπανία.

 6. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Γερμανία

  Η εταιρεία STOBBE GIN - UTA STOBBE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Neuendettelsau, Γερμανία.

 7. TAM TAM MONS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TAM TAM MONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων, λαβρακια, αλκοολουχα ποτα, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Mons, Βέλγιο.

 8. COCKTAIL-KURS.COM

  Γερμανία

  Η εταιρεία COCKTAIL-KURS.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει έδρα σε Duesseldorf, Γερμανία.

 9. SHATLER´S GETRÄNKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SHATLER´S GETRÄNKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προπαρασκευασμενα κοκτεϊλ. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 10. PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετοιμα κοκτείλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τζιν (ποτο), και βοτκα. Έχει έδρα σε San Sebastián de los Reyes, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ετοιμα κοκτείλ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

54 Επιχειρήσεις