• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ετοιμα κοκτείλ

Αποτελέσματα για

Ετοιμα κοκτείλ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Γαλλία

  H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

 2. PARIS RHUM CLUB

  Γαλλία

  Από το 2020, η εταιρεία PARIS RHUM CLUB εξειδικεύεται στα κοκτέιλ με 0% οινόπνευμα υπό το σήμα CUBANASO. Το σήμα CUBANASO προσφέρει έναν χώρο αφιερωμένο στην επεξεργασία εννοιών σε μεγαλύτερη κλίμακα και έκτασης. Ιδανικό για την ευρεία διανομή, τις αλυσίδες εστίασης, τις ξενοδοχειακές αλυσίδες, τις ντισκοτέκ, τα μπαρ, για ιδιωτικά πάρτυ, για το οικογενειακό απεριτίφ... Στόχος της PARIS RHUM CLUB είναι να ανακαλύψετε και να σας προσφέρει πεντανόστιμα κουβανέζικα ηλιόλουστα κοκτέιλ. Για αυτόν τον λόγο η επιχείρηση σας προσφέρει το εμπορικό της σήμα CUBANASO. Πρόκειται για μια γκάμα βασικών συμπυκνωμένων κοκτέιλ 0% οινόπνευμα σχεδιασμένα με φυσικά φρούτα. Τα προϊόντα CUBANASO σας προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην προετοιμασία των συστατικών και της δοσομέτρησης σας. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύμμαχο στον έλεγχο της απόκλισης σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 3. ARGOTIER

  Γαλλία

 4. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

 5. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PISCO SAVEUR

  Γαλλία

 2. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Γαλλία

 3. NEXUS GROUP SRL

  Ιταλία

 4. L&L

  Γαλλία

 5. COCKTAIL SENSATION

  Βέλγιο

 1. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Γαλλία

 2. COCKTAILBALL

  Βέλγιο

 1. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Πορτογαλία

 2. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Γερμανία

 3. LABTENDERS

  Γαλλία

 4. SMOKEWORKS TAP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. DELUXE DISTILLERY

  Βέλγιο

 6. HOUSE OF COCKTAILS

  Κάτω Χώρες

 7. PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L.

  Ισπανία

 8. SIX WIJNHANDEL

  Βέλγιο

 1. COCKTAIL-KURS.COM

  Γερμανία

 2. BAR EVENTS UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. JAKE-FRUT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. NEAR AND FAR MOBILE BAR

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. BAR BROTHERS EVENTS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. HOWLERS NEWCASTLE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. WHITES TAVERN

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. THE ARCHES BAR & RESTAURANT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. MOBILE COCKTAILBAR NRW

  Γερμανία

 10. HAVANA - PROD

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ετοιμα κοκτείλ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

46 επιχειρήσεις