• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εσωτερικοί σκελετοί

Αποτελέσματα για

Εσωτερικοί σκελετοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. JH-ITC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Κάθε εργολάβος γνωρίζει το κόστος των τύπων, σκαλωσιών ή στηριγμάτων οροφών, όταν αυτά τα συστήματα βρίσκονται σε ένα εργοτάξιο ορισμένες φορές για πολλές εβδομάδες ή μήνες. Το ίδιο συμβαίνει με τα οικοδομικά μηχανήματα και ιδίως τους γερανούς που έχουν επίσης μεγάλα διαστήματα χρήσης, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες στο εργοτάξιο. Στην περίπτωση αυτή είναι σκόπιμο κατά την επένδυση να εξεταστεί η χρήση μεταχειρισμένων στηριγμάτων, σκαλωσιών ή τύπων. Το ύψος της επένδυσης σε μεταχειρισμένα στοιχεία είναι σαφώς χαμηλότερο. Επειδή όμως διαθέτουμε αποκλειστικά ελεγμένα και απόλυτα λειτουργικά προϊόντα σε καλή κατάσταση, το διάστημα χρήσης είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο των καινούργιων. Δοκιμάστε και ζητήστε μας μια προσφορά, π.χ., για μεταχειρισμένα στηρίγματα οροφής και συγκρίνετέ την με καινούργια προϊόντα ίδιας κατασκευής. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε τεράστιο πλεονέκτημα κόστους, γεγονός που σάς παρέχει τη δυνατότητα, να προηγήστε των ανταγωνιστών σας όσον αφορά στις προσφορές σας

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PROMSTROIKONTRAKT

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η "PromStroiKontrakt" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην ένταξη, μηχανική και τεχνική υποστήριξη από μονολιθικές κατασκευές κτιρίων και δομών με διάφορες δυσκολίες, συμπεριλαμβάνοντας εργασίες τεχνολογίας, καλουπώματος, χαλύβων ενίσχυσης, σκυροδέματος, μόνωσης, εργασίες φινιρίσματος και μηχανικής. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η τεχνολογία καλουπώματος. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων: ξύλινη δοκός, συστήματα καλουπώματος με μεγάλο πάνελ και ελαφριά, πύργος αντιστήριξης, ικρίωμα, τηλεσκοπικά στηρίγματα, υδραυλικά συστήματα καλουπώματος αυτόματης αναρρίχησης. Η κατάλληλη και έγκαιρη υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, η βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας, η συνεχής κατάρτιση προσφέρουν αξιοπιστία και ανώτατη ποιότητα στα προϊόντα- και έτσι οι εταιρείες του ομίλου PromStroyKontrakt Group κατέκτησαν την κορυφή σε πολλούς τομείς της αγοράς στον χώρο της δόμησης συνδυάζοντας ικανότητες παραγωγής, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μηχανικής.Μεταξύ των έργων μας συγκαταλέγονται: Κατασκευή πυρηνικών σταθμών, κατασκευή υδραυλικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γέφυρες, σήραγγες, οδικά δίκτυα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. KBC DIFFUSION

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ELVERMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. SCHALTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 4. RATEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Ισπανία

  Το CÁVITI είναι πρωτοπόρο σύστημα ενσωμάτωσης στοιχείων από ανακυκλωμένο πλαστικό όπως εσωτερικές επενδύσεις για κατασκευές. Το CÁVITI είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που διευκολύνει την υλοποίηση σφυρηλατήσεων για τον τομέα υγεινής, αεριζόμενες σόλες και ελαφριές υπερυψώσεις επιτρέποντας την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Πληροί τις προδιαγραφές των προκατασκευασμένων στοιχείων από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο που αλληλοσυνδέονται γρήγορα και εύκολα σχηματίζοντας ένα περίβλημα με δική του στήριξη για χώρους μεταξύ 5 και 70 εκατοστών.

 1. BAUMAK LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Baumak είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ρωσία καλουπώματος και στοιχείων καλουπώματος. Η κύρια παραγωγική της εγκατάσταση βρίσκεται στην Σταυρούπολη. Η Baumak ιδρύθηκε το 2001 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Για περισσότερα από 20 χρόνια σχεδόν, έχουμε αναπτυχθεί από μια απλή εμπορική εταιρεία σε ηγετική κατασκευαστική εταιρεία στοιχείων καλουπώματος. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουμε τεράστια εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και της παραγωγής υλικών και εξοπλισμού για εργασίες καλουπώματος και μονολιθικής δόμησης. Παράγουμε πένσες με ελατήρια, τηλεσκοπικούς πασσάλους, τρίποδα, κεφαλές πηρούνες, πάσσαλοι ώθησης- έλξης, κοίλο γρύλο ανύψωσης, προστατευτικά συστήματα και προστατευτικούς πασσάλους σιδηροτροχιάς υπό το εμπορικό μας σήμα YAKBIZON και ελασματοποιημένο κόντρα πλακέ υπό το σήμα μας SUNBIRCH. Εξάγουμε σήμερα τα προϊόντα μας στην Λευκορωσία, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Βουλγαρία κ.λπ. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα των προϊόντων. επαγγελματική συμβουλή και υποστήριξη στην επιλογή εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη και προσέγγιση στραμμένη προς τον πελάτη.

 2. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Γαλλία

  Η MATELOC είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών που προτείνει λύσεις σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων όπως είναι η οικοδόμηση και τα δημόσια έργα. Η MATELOC προσφέρει έναν στόλο μεταλλικών ταμπλάδων καθώς και εξαρτήματα εγκιβωτισμού : ενοικίαση μεταλλικών ταμπλάδων και ενοικίαση εξαρτημάτων και εξοπλισμών για εγκιβωτισμό. Η MATELOC διαθέτει επίσης έναν στόλο πρόσφατων γερανών για την εγγύηση ενός εργοταξίου υπό έλεγχο.

 3. CARICO HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Καλώς ήλθατε στην CARICO Handelsgesellschaft m.b.H.! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα μας: Φύλλα ξυλοτύπου, στηρίγματα καλουπιών, ξυλεία, συσσωματώματα ξύλου, πλάκες, μεταλλότυποι (συστήματα κατασκευών), κόντρα πλακέ, πλαστικοποιημένα δοκάρια (ξύλινη κατασκευή)

 4. FORM-ON GMBH

  Αυστρία

 5. STABILO SP. Z O.O.

  Πολωνία

 6. PASCHAL

  Γαλλία

 7. TOBLER AG

  Ελβετία

 8. COFRASUD

  Γαλλία

 9. ISCHEBECK FRANCE

  Γαλλία

 10. AUGUST WENDLER OHG

  Γερμανία

 1. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Βέλγιο

 2. NOE-PL SP. Z O.O.

  Πολωνία

 3. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Πορτογαλία

 4. ROBUD GROUP

  Γερμανία

 5. ROBUD GROUP

  Ουκρανία

 6. ENCOFRADOS ALSINA

  Ισπανία

 7. DBS-BEKISTING

  Βέλγιο

 8. NOVARENT SP. Z O.O.

  Πολωνία

 9. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Γαλλία

 10. MEVA SCHALUNGS-SYSTEME AG

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εσωτερικοί σκελετοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

547 επιχειρήσεις