• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εσωτερικοί σκελετοί

Αποτελέσματα για

Εσωτερικοί σκελετοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Burglengenfeld, Γερμανία.

 3. 2LI SERVICE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 2LI SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλιόμενες σκαλωσιές, Ατσάλινες σκαλωσιές, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Εσωτερικοί σκελετοί, Καλουπώσεις - εργασίες, Κατασκευή κόντρα πλακέ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οικοδομή, Κτίρια εργοταξίου, και Κυλιόμενες σκαλωσιές. Έχει έδρα σε La Roche Blanche, Γαλλία.

 4. SCHALTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHALTEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

 5. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Ισπανία

  Το CÁVITI είναι πρωτοπόρο σύστημα ενσωμάτωσης στοιχείων από ανακυκλωμένο πλαστικό όπως εσωτερικές επενδύσεις για κατασκευές. Το CÁVITI είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που διευκολύνει την υλοποίηση σφυρηλατήσεων για τον τομέα υγεινής, αεριζόμενες σόλες και ελαφριές υπερυψώσεις επιτρέποντας την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Πληροί τις προδιαγραφές των προκατασκευασμένων στοιχείων από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο που αλληλοσυνδέονται γρήγορα και εύκολα σχηματίζοντας ένα περίβλημα με δική του στήριξη για χώρους μεταξύ 5 και 70 εκατοστών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JH-ITC GMBH

  Γερμανία

  Κάθε εργολάβος γνωρίζει το κόστος των τύπων, σκαλωσιών ή στηριγμάτων οροφών, όταν αυτά τα συστήματα βρίσκονται σε ένα εργοτάξιο ορισμένες φορές για πολλές εβδομάδες ή μήνες. Το ίδιο συμβαίνει με τα οικοδομικά μηχανήματα και ιδίως τους γερανούς που έχουν επίσης μεγάλα διαστήματα χρήσης, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες στο εργοτάξιο. Στην περίπτωση αυτή είναι σκόπιμο κατά την επένδυση να εξεταστεί η χρήση μεταχειρισμένων στηριγμάτων, σκαλωσιών ή τύπων. Το ύψος της επένδυσης σε μεταχειρισμένα στοιχεία είναι σαφώς χαμηλότερο. Επειδή όμως διαθέτουμε αποκλειστικά ελεγμένα και απόλυτα λειτουργικά προϊόντα σε καλή κατάσταση, το διάστημα χρήσης είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο των καινούργιων. Δοκιμάστε και ζητήστε μας μια προσφορά, π.χ., για μεταχειρισμένα στηρίγματα οροφής και συγκρίνετέ την με καινούργια προϊόντα ίδιας κατασκευής. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε τεράστιο πλεονέκτημα κόστους, γεγονός που σάς παρέχει τη δυνατότητα, να προηγήστε των ανταγωνιστών σας όσον αφορά στις προσφορές σας

 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Ρωσία

  Η "PromStroiKontrakt" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην ένταξη, μηχανική και τεχνική υποστήριξη από μονολιθικές κατασκευές κτιρίων και δομών με διάφορες δυσκολίες, συμπεριλαμβάνοντας εργασίες τεχνολογίας, καλουπώματος, χαλύβων ενίσχυσης, σκυροδέματος, μόνωσης, εργασίες φινιρίσματος και μηχανικής. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η τεχνολογία καλουπώματος. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων: ξύλινη δοκός, συστήματα καλουπώματος με μεγάλο πάνελ και ελαφριά, πύργος αντιστήριξης, ικρίωμα, τηλεσκοπικά στηρίγματα, υδραυλικά συστήματα καλουπώματος αυτόματης αναρρίχησης. Η κατάλληλη και έγκαιρη υλοποίηση προηγμένων τεχνολογιών, η βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας, η συνεχής κατάρτιση προσφέρουν αξιοπιστία και ανώτατη ποιότητα στα προϊόντα- και έτσι οι εταιρείες του ομίλου PromStroyKontrakt Group κατέκτησαν την κορυφή σε πολλούς τομείς της αγοράς στον χώρο της δόμησης συνδυάζοντας ικανότητες παραγωγής, διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και μηχανικής.Μεταξύ των έργων μας συγκαταλέγονται: Κατασκευή πυρηνικών σταθμών, κατασκευή υδραυλικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, γέφυρες, σήραγγες, οδικά δίκτυα.

 3. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Γαλλία

  Η MATELOC είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών που προτείνει λύσεις σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων όπως είναι η οικοδόμηση και τα δημόσια έργα. Η MATELOC προσφέρει έναν στόλο μεταλλικών ταμπλάδων καθώς και εξαρτήματα εγκιβωτισμού : ενοικίαση μεταλλικών ταμπλάδων και ενοικίαση εξαρτημάτων και εξοπλισμών για εγκιβωτισμό. Η MATELOC διαθέτει επίσης έναν στόλο πρόσφατων γερανών για την εγγύηση ενός εργοταξίου υπό έλεγχο.

 4. KBC DIFFUSION

  Γαλλία

  Η εταιρεία KBC DIFFUSION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικοί σκελετοί, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

 5. FORM-ON GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία FORM-ON GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβώτια για την οικοδομική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Amstetten, Αυστρία.

 1. STABILO SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία STABILO SP. Z O.O., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Καλουπώσεις - εργασίες, εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 2. PASCHAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία PASCHAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωτερικες επενδυσεις για οικοδομες, λογισμικο σχεδιασμου, εσωτερικες επενδυσεις για σηραγγες, και εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Moissy Cramayel Cedex, Γαλλία.

 1. ELVERMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELVERMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Dorsten, Γερμανία.

 2. TOBLER AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία TOBLER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Rheineck, Ελβετία.

 3. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία NOE-SCHALTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Oensingen, Ελβετία.

 4. ISCHEBECK FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ISCHEBECK FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικοί σκελετοί, εργασιες εξυγειανσης εδαφων, Εσωτερικοί σκελετοί, αντιστηρίγματα με ελκυστήρες, και υποστηλωματα οικοδομικης χρησης. Έχει έδρα σε SARTROUVILLE, Γαλλία.

 5. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Γαλλία

  Η εταιρεία TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Grisolles, Γαλλία.

 6. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, σχεδιασμός και κατασκευή εξοπλισμού, και Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Valongo, Πορτογαλία.

 7. NOVARENT SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία NOVARENT SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων, αποσυναρμολογηση σκαλωσιων, βασεις για σκαλωσιες, και μεταλλικες σκαλωσιες. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

 8. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικοί σκελετοί, καλουπια, καλουπια για τοξα γεφυρων, πλάκες περιβλήματος για τον κλάδο των κατασκευών, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Hulste, Βέλγιο.

 1. AUGUST WENDLER OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία AUGUST WENDLER OHG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Auenwald, Γερμανία.

 2. RATEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικοί σκελετοί, εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

 3. ROBUD GROUP

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ROBUD GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, καλούπια για θωράκιση σκυροδέματος, εσωτερικές επενδύσεις για την οικοδομική βιομηχανία, και εσωτερικές επενδύσεις από χάλυβα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 4. DBS-BEKISTING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DBS-BEKISTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εσωτερικοί σκελετοί, εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, υλικα για οικοδομες, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Zele, Βέλγιο.

 5. NOE-PL SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία NOE-PL SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλουπώσεις - εργασίες, Κατασκευές από σκυρόδεμα, εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων, εσωτερικές επενδύσεις πολλαπλών χρήσεων, Καλουπώσεις - εργασίες, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 6. COFRASUD

  Γαλλία

  Η εταιρεία COFRASUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλουπώσεις - εργασίες, Κατασκευές από σκυρόδεμα, Καλουπώσεις - εργασίες, κιβωτια για οικοδομες, Έργα πολιτικού μηχανικού, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Bressols, Γαλλία.

 7. ROBUD GROUP

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROBUD GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλάκες περιβλήματος για τον κλάδο των κατασκευών, καλούπια για θωράκιση σκυροδέματος, εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, και υποστηλωματα οικοδομικης χρησης. Έχει έδρα σε Ennigerloh, Γερμανία.

 8. BE-FIX AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία BE-FIX AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Εσωτερικοί σκελετοί, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Εσωτερικοί σκελετοί, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nidfurn, Ελβετία.

 9. ATLAS1 YAPI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ATLAS1 YAPI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρμα απο σιδηρο, νηματα και κλωστες απο πολυπροπυλενιο, οπλισμενο τσιμεντο, και πρόσθετα για σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. JONCKHEERE CHARPENTES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JONCKHEERE CHARPENTES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικοί σκελετοί, Σκελετοί, δοκαρια, ξυλεία για σκελετούς, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Colfontaine, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εσωτερικοί σκελετοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

511 Επιχειρήσεις