• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εσπεριδοειδή

Αποτελέσματα για

Εσπεριδοειδή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 40 έτη, η αγροτική εκμετάλλευση Morsilva ζει και εργάζεται στη φύση. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο εσπεριδοειδώνας βρίσκεται στην πεδιάδα του Sibari, λίκνο της Magna Grecia, η οποία χάρη στις ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες προσφέρει παραγωγή υψηλής ποιότητας. Ο εσπεριδοειδώνας περιλαμβάνει καλλιέργειες κλημεντινών και ναβαλινών και εκτείνεται σε έκταση 50 εκταρίων. Η ετήσια παραγωγή ανέρχεται σε 8.000 μετρικούς στατήρες κατά προσέγγιση. Η παραγωγή των κλημεντινών αποτελεί την αιχμή του δόρατος της παραγωγής εσπεριδοειδών μας.

 3. TERRABONA COOP. V

  Ισπανία

  Πορτοκάλια και μανταρίνια από καλλιέργειες στη Βαλένθια. Αν επισκεφθείτε την εξαιρετική μας περιοχή γεμάτη οπωρώνες της Βαλένθιας, μπορείτε να βρείτε τις καλλιέργειες μας στις περιοχές Rafelbunyol, Museros και Puig de Santamaría, στους πρόποδες του φυσικού πάρκου της Sierra Calderona. Σ'αυτήν την περιοχή, όπου τα υδάτινα ρεύματα και οι απότομες πλαγιές χιλιετιών προσφέρουν το υπέδαφος και τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία στα δέντρα μας, κάθε χρόνο, μπορούμε να ασκήσουμε τις δραστηριότητες μας εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια.

 4. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Ισπανία

  Η Anton Import Export είναι μια επιχείρηση με μεγάλη πείρα στην αγορά, την πώληση και τις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών. Ξεχωρίζουμε χάρη στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας. Η εργασία μας απευθύνεται σε καλλιεργητές (αγορά φρούτων) και στις μεγάλες αγορές πώλησης φρούτων. Αφού γίνει η συγκομιδή των φρούτων από τα χωράφια, τα φρούτα ξεφορτώνονται από τα φορτηγά μας στην αποθήκη όπου πλένονται και υφίστανται επεξεργασία με φυσικό κερί, για να περάσουν αμέσως μετά από τις μηχανές συσκευασίας σε κιβώτια.

 5. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Ελλάδα

  Αγροτικός συνεταιρισμός παραγωγής και επεξεργασίας εσπεριδοειδών πορτοκαλιών ποικιλίας ναβαλίνα, βαλέντσια και μανταρινιών , Διαθέτουμε προς διάθεση 4000 τόνους Βρισκόμαστε στην περιοχή Στράτου του Δήμου Αγρινίου στην Αιτωλοακαρνανία . Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές καλλιέργειας και έχουμε μία άριστη ποιότητα προϊόντος

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. KALANTONIS FRUITS

  Ελλάδα

  Οι πρώτες ύλες προέρχονται αποκλειστικά από τα ιδιόκτητα κτήματά μας καθώς και απο τοπικούς παραγωγούς, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική οικονομία.​Η εταιρεία "Kalantonis Fruits" είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία άρχισε να λειτουργεί το 1998 και διαχειρίζεται 15.000 τόνους προϊόντων το χρόνο, διαθέτοντας τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.​Η Εταιρεία βρίσκεται στους Αγ.Ταξιάρχες Λακωνίας, 20 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Γυθείου και 42 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Λακωνίας, Σπάρτη.​Η δραστηριότητα της κύριας περιοχής είναι η καλλιέργεια των εσπεριδοειδών (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ).​Η "Kalantonis Fruits" καλύπτει όλο τον κλάδο εμπορίας, εταιρείες χονδρεμπορίας, εταιρείες εισαγωγών, supermarkets, καταστήματα τροφίμων, καταστήματα φρούτων κ.λ.π.

 2. GEO

  Ελλάδα

  Είμαι παραγωγός από την Κορινθία. Παράγω εξαιρετικά παρθένο ελαιολαδο , χαμηλής οξύτητας , όπως και βιολογικό, διάφορα φρούτα και λαχανικά, όλα άριστης ποιότητας. Επίσης φτιάχνω και βότανα φαρμακευτικής χρήσης όπως κεραλοιφή κ.α. Το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι αυτά που πουλάω, να είναι στο τοπ της ποιότητας.

 3. ORANGE PLUS

  Ελλάδα

  Η μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια πορτοκαλιών από το Γιώργο και Κώστα Κολοτούρο έγινε ο καταλύτης για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης το 2020 της Orange Plus, ικανής να διατηρηθεί και να είναι ανταγωνιστική στο μέλλον. Η επιχείρηση βρίσκεται στην περιοχή Σίμιζα Τραγανού και απέχει 65χλμ. από την Πάτρα και 43 χλμ από τον Πύργο. Η εταιρεία έχει αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο σε πορτοκάλια και μανταρίνια. Η ανάπτυξη των εσπεριδοειδών ξεκίνησε το 1990 και μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί 160 στρέμματα εσπεριδοειδών και 6500 δέντρα σε δύο τοποθεσίες. Συγκεκριμένα τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια της επιχείρησης περιλαμβάνουν: Μανταρίνι κλημεντίνη 20 στρέμματα Πορτοκάλι Ναβαλινα 35 στρέμματα Πορτοκάλι New hall 35 στρέμματα Πορτοκάλι lane late 70 στρέμματα Το σύνολο της παραγωγής εσπεριδοειδών ξεπερνά τους 500 τόννους ετησίως. Η εταιρεία συσκευάζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πορτοκάλια και μανταρίνια και τα διανέμει στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

 4. AMEFRUITS SL

  Ισπανία

  Ιδρύσαμε αυτή την επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών το 1994. Από την αρχή, οι στόχοι μας βασίζονταν στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ισπανίας και τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα των διαφόρων προϊόντων που εμπορευόμαστε.

 5. COOPERATIVE OF ARGOLIDA

  Ελλάδα

  The Agricultural Cooperative established in 1977, with purpose of developing activities covering the full spectrum of production, trading and exporting citrus fruits. The Cooperative packs and exports annually 15, 000-20, 000 tons of citrus to the following countries: Germany, Denmark, Switzerland, Norway, Sweden, Armenia, Russia, Ukraine, Hungary, Chech Republic, Poland, Serbia, Fyrom, Slovenia, Croatia, Bulgaria and Romania.Citrus the cooperative exports are: Navalines, Navel, Salustianes, Valencia, Lemons, Grape Fruits, Clementines, OrtanicThe cooperative Facilities includes: Ward of degreen chambers, Ward of processing, Ward of packing andstandardization, Refrigerator storages and the packing of the products are carons, wooden cases, gir-sack, e.t.c depending on the demands of the customers.

 1. FYTRON

  Ελλάδα

  Εξαγωγή και εμπορία φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Εσπεριδοειδή, καρπούζι, φράουλα, ακτινίδιο κλπ. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προιόντων, από την σπορά έως την τυποποίηση.

 2. INTERNATIONAL TRADERS

  Αίγυπτος

  Διεθνής Αιγυπτιακή εταιρεία εμπορίου που ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές. Με περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα, μπορούμε να παρουσιάσουμε μια βαθιά γνώση σε ότι αφορά θέματα διαχείρισης διακίνησης και εμπορίου. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι και διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας.

 3. VIVAI RUSSO SSA

  Ιταλία

  Η Vivai Russo, ιδρύθηκε την δεκαετία του 60, ειδικεύτηκε στην παραγωγή και στο εμπόριο δασικών, διακοσμητικών, μεσογειακών, τροπικών φυτών, εσπεριδοεειδών, οπωροφόρων δέντρων, ελαιόδεντρων, φοινικοειδών.

 4. PAPAGELIS FRUIT

  Ελλάδα

  Στο χώρο μας θα βρείτε σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων για την συσκευασία των εσπεριδοειδών σας. Το είδος των εσπεριδοειδών που εμπορευόμαστε είναι τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια. Η συσκευασία μπορεί να γίνει είτε σε γραμμική μορφή είτε σε χύμα ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.Επίσης , η συσκευασία γίνετε με χαρτοκιβώτιο ή με κλουβάκι μιας χρήσης.

 5. ARGEAS FRUIT

  Ελλάδα

  Εξαγωγικός συνεταιρισμός, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο, στο 9ο χλμ Άργους-Ναυπλίου, δίπλα από τον αργολικό κάμπο και το λιμάνι Ναυπλίου με εύκολη και άμεση πρόσβαση. Δυνατότητα συσκευασίας 200 τόνοι ανά βάρδια εργασίας.

 6. BEST FOOD

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας δραστηριοποιειται στον τομεα των αγροτικων και κτηνοτροφικων προιοντων στην ελλαδα με εισαγωγες και εξαγωγες αναζητοντας παντα την καλυτερη ποιοτητα και τιμη

 7. MACOFRUIT

  Ελλάδα

  εξάγουμε φρούτα και λαχανικά. η ποιότητα είναι εξαιρετική. οι τιμές είναι χαμηλές. οργανώνουμε μεταφορές.

 8. KIWI ARTA

  Ελλάδα

  Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες.

 9. VENETSIANOS-FRUITS

  Ελλάδα

  Εμποριο εσπεριδοειδων προιοντων εμποριο πορτοκαλιων ολων των ποικιλιων συσκευασια και τυποποιηση

 10. EUROTRADE 2011 LTD

  Βουλγαρία

  Ειμαι ενας εμπορος που μπορω να προμηθευω ελληνικα αγροτικα προιοντα (πορτοκαλια, ελιες, μανταρινια, λεμονια και ελαιολαδο)

 1. S.T.C.CYPROFRUITS CITRUS TRADING LTD

  Κύπρος

  Εξαγωγες grape fruis, mandora, lemons, navel απο Κυπρο προς ολες τις χώρεςΗ εταιρεία μας έχει όλα τα πιστοποιητικά που είναι απαραίτητα για την εξαγωγή

 2. ILIAS TRIANTAFILLAKOS

  Ελλάδα

  Είμαι παραγωγός και ενδιαφέρομαι να προμηθεύω με πορτοκάλια όποιος ενδιαφέρονται.

 3. TOEPITOKIO

  Ελλάδα

  Αγορες - πωλησεις φρεσκων φρουτων λαχανικων

 4. S.C M&R FRUCTE SRL

  Ρουμανία

  Ειμαστε μια Ρουμανικη εταιρεια με ελληνικα κεφαλαια και εχουμε σαν κυριο αντικειμενο την εισαγωγη και αμπορια χοντρικης φρεσκων φρουτων.

 5. FRUTÉATE

  Ισπανία

 6. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 7. FRUTASBIMAR 2008 S.L.

  Ισπανία

 8. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Πορτογαλία

 9. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Ελλάδα

 10. FARQLEET INTERNATIONAL

  Πακιστάν

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εσπεριδοειδή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

660 επιχειρήσεις