• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εσπεριδοειδή

Αποτελέσματα για

Εσπεριδοειδή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Τουρκία

  Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. NEGOPRIM

  Γαλλία

 3. CASTROFRUTTA SAS

  Ιταλία

 4. SOCIETA' AGRICOLA MORSILVA SS

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 40 έτη, η αγροτική εκμετάλλευση Morsilva ζει και εργάζεται στη φύση. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο εσπεριδοειδώνας βρίσκεται στην πεδιάδα του Sibari, λίκνο της Magna Grecia, η οποία χάρη στις ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες προσφέρει παραγωγή υψηλής ποιότητας. Ο εσπεριδοειδώνας περιλαμβάνει καλλιέργειες κλημεντινών και ναβαλινών και εκτείνεται σε έκταση 50 εκταρίων. Η ετήσια παραγωγή ανέρχεται σε 8.000 μετρικούς στατήρες κατά προσέγγιση. Η παραγωγή των κλημεντινών αποτελεί την αιχμή του δόρατος της παραγωγής εσπεριδοειδών μας.

 5. TERRABONA COOP. V

  Ισπανία

  Πορτοκάλια και μανταρίνια από καλλιέργειες στη Βαλένθια. Αν επισκεφθείτε την εξαιρετική μας περιοχή γεμάτη οπωρώνες της Βαλένθιας, μπορείτε να βρείτε τις καλλιέργειες μας στις περιοχές Rafelbunyol, Museros και Puig de Santamaría, στους πρόποδες του φυσικού πάρκου της Sierra Calderona. Σ'αυτήν την περιοχή, όπου τα υδάτινα ρεύματα και οι απότομες πλαγιές χιλιετιών προσφέρουν το υπέδαφος και τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία στα δέντρα μας, κάθε χρόνο, μπορούμε να ασκήσουμε τις δραστηριότητες μας εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ANTÓN IMPORT EXPORT

  Ισπανία

  Η Anton Import Export είναι μια επιχείρηση με μεγάλη πείρα στην αγορά, την πώληση και τις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών. Ξεχωρίζουμε χάρη στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας. Η εργασία μας απευθύνεται σε καλλιεργητές (αγορά φρούτων) και στις μεγάλες αγορές πώλησης φρούτων. Αφού γίνει η συγκομιδή των φρούτων από τα χωράφια, τα φρούτα ξεφορτώνονται από τα φορτηγά μας στην αποθήκη όπου πλένονται και υφίστανται επεξεργασία με φυσικό κερί, για να περάσουν αμέσως μετά από τις μηχανές συσκευασίας σε κιβώτια.

 2. AGROTIKOS SYNETERISMOS ESPERIDOKALIERGITON STRATOY

  Ελλάδα

  Αγροτικός συνεταιρισμός παραγωγής και επεξεργασίας εσπεριδοειδών πορτοκαλιών ποικιλίας ναβαλίνα, βαλέντσια και μανταρινιών , Διαθέτουμε προς διάθεση 4000 τόνους Βρισκόμαστε στην περιοχή Στράτου του Δήμου Αγρινίου στην Αιτωλοακαρνανία . Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές καλλιέργειας και έχουμε μία άριστη ποιότητα προϊόντος

  Όλα τα προϊόντα για "εσπεριδοειδή"

 3. KALANTONIS FRUITS

  Ελλάδα

  Οι πρώτες ύλες προέρχονται αποκλειστικά από τα ιδιόκτητα κτήματά μας καθώς και απο τοπικούς παραγωγούς, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική οικονομία.​Η εταιρεία "Kalantonis Fruits" είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία άρχισε να λειτουργεί το 1998 και διαχειρίζεται 15.000 τόνους προϊόντων το χρόνο, διαθέτοντας τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.​Η Εταιρεία βρίσκεται στους Αγ.Ταξιάρχες Λακωνίας, 20 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Γυθείου και 42 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Λακωνίας, Σπάρτη.​Η δραστηριότητα της κύριας περιοχής είναι η καλλιέργεια των εσπεριδοειδών (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ).​Η "Kalantonis Fruits" καλύπτει όλο τον κλάδο εμπορίας, εταιρείες χονδρεμπορίας, εταιρείες εισαγωγών, supermarkets, καταστήματα τροφίμων, καταστήματα φρούτων κ.λ.π.

 4. GEO

  Ελλάδα

  Είμαι παραγωγός από την Κορινθία. Παράγω εξαιρετικά παρθένο ελαιολαδο , χαμηλής οξύτητας , όπως και βιολογικό, διάφορα φρούτα και λαχανικά, όλα άριστης ποιότητας. Επίσης φτιάχνω και βότανα φαρμακευτικής χρήσης όπως κεραλοιφή κ.α. Το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι αυτά που πουλάω, να είναι στο τοπ της ποιότητας.

  Όλα τα προϊόντα για "εσπεριδοειδή"

 5. ORANGE PLUS

  Ελλάδα

  Η μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια πορτοκαλιών από το Γιώργο και Κώστα Κολοτούρο έγινε ο καταλύτης για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης το 2020 της Orange Plus, ικανής να διατηρηθεί και να είναι ανταγωνιστική στο μέλλον. Η επιχείρηση βρίσκεται στην περιοχή Σίμιζα Τραγανού και απέχει 65χλμ. από την Πάτρα και 43 χλμ από τον Πύργο. Η εταιρεία έχει αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο σε πορτοκάλια και μανταρίνια. Η ανάπτυξη των εσπεριδοειδών ξεκίνησε το 1990 και μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί 160 στρέμματα εσπεριδοειδών και 6500 δέντρα σε δύο τοποθεσίες. Συγκεκριμένα τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια της επιχείρησης περιλαμβάνουν: Μανταρίνι κλημεντίνη 20 στρέμματα Πορτοκάλι Ναβαλινα 35 στρέμματα Πορτοκάλι New hall 35 στρέμματα Πορτοκάλι lane late 70 στρέμματα Το σύνολο της παραγωγής εσπεριδοειδών ξεπερνά τους 500 τόννους ετησίως. Η εταιρεία συσκευάζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πορτοκάλια και μανταρίνια και τα διανέμει στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

 1. AMEFRUITS SL

  Ισπανία

  Ιδρύσαμε αυτή την επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών το 1994. Από την αρχή, οι στόχοι μας βασίζονταν στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ισπανίας και τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα των διαφόρων προϊόντων που εμπορευόμαστε.

 2. FYTRON

  Ελλάδα

  Εξαγωγή και εμπορία φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Εσπεριδοειδή, καρπούζι, φράουλα, ακτινίδιο κλπ. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προιόντων, από την σπορά έως την τυποποίηση.

 1. INTERNATIONAL TRADERS

  Αίγυπτος

  Διεθνής Αιγυπτιακή εταιρεία εμπορίου που ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές. Με περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα, μπορούμε να παρουσιάσουμε μια βαθιά γνώση σε ότι αφορά θέματα διαχείρισης διακίνησης και εμπορίου. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι και διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας.

 2. VIVAI RUSSO SSA

  Ιταλία

  Η Vivai Russo, ιδρύθηκε την δεκαετία του 60, ειδικεύτηκε στην παραγωγή και στο εμπόριο δασικών, διακοσμητικών, μεσογειακών, τροπικών φυτών, εσπεριδοεειδών, οπωροφόρων δέντρων, ελαιόδεντρων, φοινικοειδών.

 3. PAPAGELIS FRUIT

  Ελλάδα

  Στο χώρο μας θα βρείτε σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων για την συσκευασία των εσπεριδοειδών σας. Το είδος των εσπεριδοειδών που εμπορευόμαστε είναι τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια. Η συσκευασία μπορεί να γίνει είτε σε γραμμική μορφή είτε σε χύμα ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.Επίσης , η συσκευασία γίνετε με χαρτοκιβώτιο ή με κλουβάκι μιας χρήσης.

 4. BEST FOOD

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας δραστηριοποιειται στον τομεα των αγροτικων και κτηνοτροφικων προιοντων στην ελλαδα με εισαγωγες και εξαγωγες αναζητοντας παντα την καλυτερη ποιοτητα και τιμη

  Όλα τα προϊόντα για "εσπεριδοειδή"

 5. MACOFRUIT

  Ελλάδα

  εξάγουμε φρούτα και λαχανικά. η ποιότητα είναι εξαιρετική. οι τιμές είναι χαμηλές. οργανώνουμε μεταφορές.

 6. KIWI ARTA

  Ελλάδα

  Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες.

 7. VENETSIANOS-FRUITS

  Ελλάδα

  Εμποριο εσπεριδοειδων προιοντων εμποριο πορτοκαλιων ολων των ποικιλιων συσκευασια και τυποποιηση

 8. EUROTRADE 2011 LTD

  Βουλγαρία

  Ειμαι ενας εμπορος που μπορω να προμηθευω ελληνικα αγροτικα προιοντα (πορτοκαλια, ελιες, μανταρινια, λεμονια και ελαιολαδο)

 1. S.T.C.CYPROFRUITS CITRUS TRADING LTD

  Κύπρος

  Εξαγωγες grape fruis, mandora, lemons, navel απο Κυπρο προς ολες τις χώρεςΗ εταιρεία μας έχει όλα τα πιστοποιητικά που είναι απαραίτητα για την εξαγωγή

 2. ILIAS TRIANTAFILLAKOS

  Ελλάδα

  Είμαι παραγωγός και ενδιαφέρομαι να προμηθεύω με πορτοκάλια όποιος ενδιαφέρονται.

 3. MOROCCANCITRUS

  Γερμανία

 4. OKYANUS GLOBAL GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 5. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Νότια Αφρική

 6. FRUTÉATE

  Ισπανία

 7. FRUTAS LURDES GUERREIRO & FILHAS LDA

  Πορτογαλία

 8. GREEK CITRUS AN. KOUMOUTSAKOS & CO

  Ελλάδα

 9. KIMELLA AGRI TRADING

  Φιλιπίνες

 10. UNEXPORT

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εσπεριδοειδή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

657 επιχειρήσεις