• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων

Αποτελέσματα για

Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LANTHAN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Lanthan GmbH & Co. KG ειδικεύεται από το 2006 στο φωτισμό παρακώλυσης στην αεροπορία. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην αιολική ενέργεια. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται στη Γερμανία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα. Εδώ, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί το επίκεντρο. Εκτός αυτού, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και να τα κάνουμε πιο αποτελεσματικά. Καθώς συμμετέχουμε σε πολλές εθνικές και διεθνείς επιτροπές, διαθέτουμε ένα καλό δίκτυο στη βιομηχανία. Αξιολογούμε και αιτιολογούμε τις απαιτήσεις μας με βάση τα τρέχοντα γεγονότα. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των έργων αποτελούν την καθημερινή μας δραστηριότητα. Ένα επιπλέον κέντρο βάρους είναι η ανάπτυξη τροποποιημένων προϊόντων για διάφορα έργα. Ο ικανός χειρισμός των προκλήσεων μάς καθιστά συνεργάτη σας στον τομέα του φωτισμού προσέγγισης.

 2. WELEX VERMIETUNG GMBH

  Γερμανία

  Η Welex-Group προσφέρει όλες τις δυνατότητες όσον αφορά τα κινητά ή προσωρινά δάπεδα. Ανάμεσα στους διαδρόμους μας για εργοτάξια (πώληση και ενοικίαση), θα βρείτε χαλύβδινες πλάκες, εξέδρες (εξέδρες από ξύλο Bongossi) ή πάνελ αλουμινίου. Δεν μας αρκεί να είμαστε απλώς ο πιο μεγάλος κατασκευαστής εξεδρών, αλλά κάνουμε κι ένα βήμα ακόμα παραπέρα. Γνωρίζουμε ότι σας αρέσει να ασχολείστε με αυτό που έχει πραγματικά σημασία: το έργο σας. Γι’ αυτόν το λόγο αναλαμβάνουμε με χαρά μας τη μεταφορά και τις προκαταρκτικές εργασίες για τις εξέδρες μας. Χρειάζεστε κάποια επισκευή; Κανένα πρόβλημα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μ’ εμάς, δεν θα καθυστερήσετε και όλα θα είναι εύκολα!

 3. VINCE COMPANY

  Γαλλία

  Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. MÉTHOCAD

  Γαλλία

 5. 2LI SERVICE

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GIORNI ALDO S.R.L.

  Ιταλία

 2. MBV MINIBAGGER VERSCHLEISSTECHNIK KG

  Αυστρία

 3. BAUTECO S.R.L. A SOCIO UNICO

  Ιταλία

 4. SAP SRL

  Ιταλία

 5. SATECO

  Γαλλία

 1. CP STOROJKO

  Ουκρανία

 2. STABILO SP. Z O.O.

  Πολωνία

 1. REPRO HANDELS GMBH

  Γερμανία

 2. TEK SYSTEM ATTREZZATURE PER EDILIZIA

  Ιταλία

 3. SATECO PTE

  Γαλλία

 4. ZAKLAD PRODUKCYJNY WERG RYSZARD WOLOSZCZUK

  Πολωνία

 5. FRACO

  Γαλλία

 6. BAELEN PROJECT BUILDING

  Βέλγιο

 7. H B S

  Βέλγιο

 8. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Γερμανία

 1. WESTERBUD SP. Z O.O.

  Πολωνία

 2. DAMME BOUW

  Βέλγιο

 3. DE CEUSTER & CO

  Βέλγιο

 4. INLAND BIMO PROPERTY SP. Z O.O. SPÓŁKA JAWNA

  Πολωνία

 5. TECHNIM

  Κάτω Χώρες

 6. INSTER SP. Z O. O.

  Πολωνία

 7. YAPARLAR INSAAT VE TARIM ALETLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

 8. DBS-BEKISTING

  Βέλγιο

 9. LDS HIRE & SALES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. DE BRABANDERE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17.113 επιχειρήσεις

Kατηγορια