• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

 2. HEGGLI & GUBLER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η μακρόχρονη εμπειρία και η υποδομή μας μάς καθιστούν εξειδικευμένο συνεργάτη για συμπίεση μετάλλων και βαθιά έλαση. Σάς παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλές και σάς υποστηρίζουμε ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε και την κατασκευή. Χάρη στη δική μας παραγωγή εργαλείων και την μεγάλη αποθήκη ελασμάτων είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε και βραχυπρόθεσμες παραγγελίες με πλήρη ικανοποίησή σας. Η αξιοπιστία, οι δεσμευτικές προθεσμίες και η άριστη ποιότητα είναι αυτονόητες για εμάς. Θα χαρούμε για την παραγγελία σας. Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματά μας είναι: - εμπειρία 70 ετών στη συμπίεση μετάλλων - οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά - ευέλικτη μικρομεσαία επιχείρηση με 25 συνεργάτες - μεγάλη συλλογή μηχανημάτων για πρωτότυπα, μικρές σειρές έως τη μαζική παραγωγή

 3. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ROEMHELD, σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες στον τομέα της σύσφιξης εταιρείες HILMA και STARK συγκροτεί έναν όμιλο εταιρειών που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης για συστήματα παραγωγής. Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με πολυάριθμα υδραυλικά στοιχεία για γενική βιομηχανική χρήση, καθώς και στοιχεία και συστήματα για συστήματα συναρμολόγησης και κίνησης. Χάρη στα πολυδιάστατα προϊόντα κει την μακρόχρονη εμπειρία εφαρμογών, ο όμιλος ROEMHELD είναι σε θέση να αναπτύσσει και να διαθέτει λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ανεξαρτήτως εταιρειών. Ο όμιλος ROEMHELD απασχολεί συνολικά περίπου 510 συνεργάτες και καταγράφει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 105 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός από τους εγχώριους πελάτες που εξυπηρετούνται με ολοκληρωμένο τρόπο από 17 αντιπροσωπείες πωλήσεων και συνεργάτες διάθεσης στη Γερμανία, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η σημασία των εξαγωγών. Ήδη σήμερα, η Römheld καταγράφει ποσοστό εξαγωγών περίπου 50%, το οποίο υπερβαίνει το 65% χάρη στις έμμεσες εξαγωγές.

 4. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

 5. VWH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κατασκευή εργαλείων και καλουπιών αποτελεί έναν άλλο πυλώνα. Επικεντρωνόμαστε σε καλούπια χύτευσης πλαστικών υπό πίεση για απαιτητικά τεχνικά εξαρτήματα. Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό αποτελούν τη βάση για καινοτομικές ιδέες, επαγγελματική παραγωγή και την απρόσκοπτη διεκπεραίωση των έργων. Η τεχνολογία χύτευσης υπό πίεση Insert και Outsert, καθώς και η κατασκευή υποδειγμάτων καλουπιών χύτευσης υπό πίεση περιλαμβάνονται στις βασικές μας δραστηριότητες και το ιδιόκτητο χυτήριο της εταιρείας μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις επιθυμίες σας. Μηδενικές σειρές, πρωτότυπα και προκαταρκτικές σειρές μπορούν να υλοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο. Η VWH παρέχει μια πολυδιάστατη ομάδα ειδικοτήτων που καλύπτει την ανάπτυξη αρχικών ιδεών και σχεδίων, τη διαδικασία παραγωγής έως τη διαχείριση της συσκευασίας. Έτσι μπορεί να διασφαλίζεται η υποστήριξη του προϊόντος από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν αποκομίζει οφέλη μόνο ο πελάτης, αλλά και το τελικό προϊόν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AXINAR SMPC

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXINAR SMPC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, μορφοποιηση μεταλλων, κοπή μετάλλων, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, κύρτωση μετάλλων, κοπή με λέιζερ, και μηχανικη κατεργασια ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

 2. ELO-EROSION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELO-EROSION GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Hückeswagen, Γερμανία.

 3. ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι βαφής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Βιομηχανικοί κλίβανοι, επεξεργασία με ψηφιακό έλεγχο, μεταφορεις, Υγρή βαφή, καμπίνα βαφής με πούδρα, Αλυσίδες για επίπαση, και Φούρνοι βαφής. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

 5. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Kerpen, Γερμανία.

 1. TEUDELOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TEUDELOFF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση εν ψυχρω, και Εργαλεία πιεστηρίου. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

 2. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROSTONE HERMELER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 1. MKCOIN WORLWIDE S.A.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MKCOIN WORLWIDE S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Azpeitia, Ισπανία.

 2. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Γαλλία

  Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από τη γαλλική κατασκευαστική εταιρεία LONG, οι πρέσες EMG χρησιμοποιούνται εδώ και περισσότερα από 50 έτη σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας και κυρίως στους εξής τομείς: Ωρολογοποιΐα, κοσμηματοποιία, κατασκευή γυαλιών, ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευή αυτοκινήτων, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, παιχνίδια, κλειθροποιία… Οι πρέσες EMG είναι γνωστές στον κόσμο για την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Από 200 κιλά έως 80 τόνους ισχύος, η σειρά EMG προσφέρει μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών και επιλογών για κάθε εφαρμογή: χειροκίνητες πρέσες, πρέσες πεπιεσμένου αέρα, πρέσες σήμανσης, μηχανικές πρέσες, υδραυλικές πρέσες πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικές πρέσες για συνεργεία, με αυτόματη κάθετη οθόνη, με άυλο φραγμό, ηχομονωμένες καμπίνες, συστήματα εκτύλιξης - ανορθωτές, προωθητής - ψαλίδα, διάφορα εξαρτήματα κ.ά. Χάρη στην ολοκληρωμένη γνώση της διαδικασίας σχεδιασμού / κατασκευής, η εταιρεία LONG ασχολείται με τον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό των ειδικών μηχανημάτων που είναι απαραίτητα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.

 3. EZSO, LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην προμήθεια εξοπλισμού για την κάμψη σπειρωμάτων τρυπανιών. Με τον εξοπλισμό μας παρέχεται η δυνατότητα κάμψης βιδών οποιασδήποτε ποιότητας χάλυβα, οποιουδήποτε πάχους κατεργαζόμενου τεμαχίου, ύψους ακμής και οποιουδήποτε βήματος στρέψης χωρίς αλλαγή της μήτρας στο μηχάνημα. Το μηχάνημα διαθέτει έλεγχος CNC και συνεπώς, εάν χρειάζεστε βίδες μη τυποποιημένης γεωμετρίας, αλλάζετε απλώς τις παραμέτρους του μηχανήματος. Αυτό είναι πολύ βολικό και επισπεύδει σημαντικά την παραγωγή. Παράγουμε οποιαδήποτε προϊόντα βίδας με βάση τις δικές σας απαιτήσεις. Διαθέτουμε επιστημονική βάση και βάση παραγωγής, σύγχρονο εξοπλισμό και πολυετή εμπειρία στην παραγωγή τρυπανιών. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για την παραγωγή οποιασδήποτε γεωμετρίας, σε αντίθεση με ξένους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας μπορούν να πληρούν τις προδιαγραφές σας, είναι υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλότερης τιμές από εκείνα άλλων κατασκευαστών λόγω του χαμηλού εργατικού κόστους και της επιτόπου παραγωγής στη Ρωσία.

 4. HURCO GMBH WERKZEUGMASCHINEN

  Γερμανία

  Η HURCO είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη βιομηχανική τεχνολογία και αναπτύσσει και κατασκευάζει διαδραστικά συστήματα ελέγχου μέσω υπολογιστή, λογισμικό καθώς και εργαλειομηχανές και εξαρτήματα εργαλείων που υποστηρίζονται από υπολογιστή. Τελική αγορά αποτελεί κυρίως η εστιασμένη στις ανάγκες του πελάτη μεμονωμένη και μικρής κλίμακας παραγωγή μέσα σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις, σε τομείς όπως η αεροδιαστημική, η άμυνα, η ιατρική τεχνολογία, η ενέργεια, οι μεταφορές και η τεχνολογία των υπολογιστών.

 5. MATRIBAGES

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται καλούπια, μήτρες, πρωτότυπα και ειδικά μηχανήματα. Καινοτομία διαδικασίας και προϊόντων με στόχο την βελτιστοποίηση των παραγωγικών γραμμών και την υλοποίηση στρατηγικών μηχανικής κατεργασίας με ακρίβεια και χαμηλό κόστος.

 6. MAPAL FABRIK FÜR PRÄZISIONSWERKZEUGE DR. KRESS KG

  Γερμανία

  Η MAPAL είναι συνεργάτης τεχνολογίας για εξατομικευμένες λύσεις επεξεργασίας μέγιστης ακρίβειας και οικονομικής αποδοτικότητας. Τα προϊόντα μας: • Συσκευές ρύθμισης εργαλείων • Εργαλεία από σκληρό μέταλλο • Εργαλεία PCD • Γλύφανα • Τεχνολογία σύσφιξης • Εργαλεία ακριβείας • Εργαλεία λεπτής διάτρησης • Περιστροφικά εργαλεία με πολυκρυσταλλικά διαμάντια και κοπή CBN • Φορείς εργαλείων για κέντρα επεξεργασίας • Ειδικά εργαλεία κατεργασίας

 7. BRITSCH SPANNZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση παραγωγής εξειδικευμένη σε παρελκόμενα για μηχανήματα τόρνου και φρέζας. Χάρη στη διεκπεραίωση αμέτρητων ειδικών κατασκευών στον τομέα αυτό είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε τη μακρόχρονη εμπειρία μας. Αυτή η εμπειρία αποτελεί βάση όλων των προϊόντων μας και σε συνδυασμό με των υπερσύγχρονο εξοπλισμό της εταιρείας μας διασφαλίζει την εκτιμούμενη από τους πελάτες μας υψηλή ποιότητα.

 8. RAPTOPTOOLS.GR

  Ελλάδα

  Ραπτοπουλος νικολαος εμποριο βιομηχανικων εργαλειων οργανα μετρησης μηχανουργεικα εργαλεια ειδη συγκολλησης ειδη προστασιας προσωπικου ειδη συνεργειου και φανοποιιας

 1. BBEND MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία BBEND MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 2. EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Υδραυλικά πιεστήρια για τη μορφοποίηση των μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, και κοπή μέταλλο. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 3. PARMIGIANI MACCHINE

  Ιταλία

  Η εταιρεία PARMIGIANI MACCHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Cremona, Ιταλία.

 4. BALEKS MÜHENDISLIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία BALEKS MÜHENDISLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασία χάλυβα με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Esenyurt, Τουρκία.

 5. SIEBTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIEBTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Mülheim An Der Ruhr, Γερμανία.

 6. VEHA METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία VEHA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και παραγωγη φασον. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 7. PROFILATOR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROFILATOR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 8. DMG MORI SCHWEIZ AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία DMG MORI SCHWEIZ AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Winterthur, Ελβετία.

 9. NURSAN SAN. VE TIC. MUSTAFA METIN

  Τουρκία

  Η εταιρεία NURSAN SAN. VE TIC. MUSTAFA METIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια cnc, κατασκευη σκευων, αντιστηρικτικες ακιδες, και Λαβίδες σύσφιξης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. HASLACH MASCHINEN METALLBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HASLACH MASCHINEN METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Furth Im Wald, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.050 Επιχειρήσεις

Kατηγορια