• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BSN TRADING

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η BSN TRADING είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση ηλεκτρικών οικοσκευών, εργαλείων, παιχνιδιών και αντικειμένων για την κουζίνα. Από την ίδρυση της η BSN TRADING δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η επιχείρηση διαθέτει μεγάλο κατάλογο προϊόντων, που περιέχει από μικρές οικιακές συσκευές μέχρι ογκώδης οικοσκευές, εργαλεία μαστορέματος, παιδικά παιχνίδια και αξεσουάρ μαγειρικής.Η ποικιλομορφία της γκάμας της επιτρέπει στους πελάτες να βρουν ότι χρειάζονται σε έναν και μοναδικό μέρος, προσφέροντας έτσι μια πρακτική λύση στις ανάγκες τους ανεφοδιασμού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το εργαλείο μας σας βοηθάει να χαλαρώνετε γρήγορα τις βίδες ή να τις στερεώνετε απαλά. Η ορατή και απτή ποιότητα των προϊόντων μας πείθει τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η πολλαπλάσια διάρκεια ζωής των εργαλείων μας συμβάλλει στη διατήρηση των πόρων και του περιβάλλοντος. Στην οικογενειακή επιχείρησή μας στο Iserlohn του Sauerland που ιδρύθηκε το 1985 απασχολούνται σήμερα 30 εργαζόμενοι σε δύο βάρδιες. Με εξαίρεση τις διαδικασίες σκλήρυνσης και γαλβανικής επεξεργασίας, πραγματοποιούμε στην επιχείρησή μας το 100% των βημάτων εργασίας που αφορούν το μέταλλο και το πλαστικό. Τα δυνατά σημεία μας έγκεινται όχι μόνο στη μαζική παραγωγή εργαλείων βιδώματος, αλλά και στην ανάπτυξη και κατασκευή ειδικών προϊόντων, ιδίως στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των εργαλείων ενεργοποίησης και απασφάλισης. Μιλήστε μαζί μας, θα χαρούμε να συνεισφέρουμε με την πείρα δεκαετιών μας στην επίλυση των προβλημάτων σας με το βίδωμα.

 3. FRIDOLIN MÜLLER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

 4. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 5. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια στο Spangenberg του Έσσεν με την παραγωγή χειροπρίονων. Σήμερα η WESPA απολαμβάνει παγκόσμια φήμη ως συνεργάτης τεχνολογίας και συγκαταλέγεται παγκοσμίως στις ηγετικές εταιρείες κατασκευής πριονιών. Με περισσότερους από 100 συνεργάτες, παράγουμε στην έδρα της εταιρείας, στο Melsungen της Γερμανίας, ένα απαράμιλλο εύρος προϊόντων που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σχεδόν κάθε τομέα. Τα προϊόντα WESPA καλύπτουν με τον τέλειο τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών μας στον τομέα της βιομηχανίας και απολαμβάνουν παγκοσμίως την εμπιστοσύνη εμπορικών αντιπροσώπων, εμπόρων και πελατών στον τομέα της βιομηχανίας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας. Εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς εμπιστεύονται τα εργαλεία πριονίσματος WESPA, μεταξύ άλλων από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυτιλίας, βιομηχανίας χάλυβα και κατασκευής μηχανών. Η επιτυχία των πελατών μας στον επαγγελματικό τους τομέα είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KW HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KW Hydraulik GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει υδραυλικά εργαλεία. Επίσης: σέρβις και διάθεση προϊόντων DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Υδραυλικές αντλίες, υδραυλικά συγκροτήματα, Power Pack, Power Unit, αντλίες υψηλής πίεσης, χειραντλίες, αντλίες ποδιού, ηλεκτροϋδραυλικές αντλίες, αντλίες μπαταρίας, TracHorse, δυναμοδότες, βοηθητικοί μηχανισμοί κίνησης, γεννήτρια, υδραυλικοί ανορθωτές, μετατροπείς πίεσης, κοπτικά εργαλεία, ψαλίδια και κόφτες καλωδίων, ψαλίδια με μοχλό, ψαλίδια καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων χειρός, ψαλίδια καλωδίων χειρός, κόφτες καλωδίων μπαταρίας, ψαλίδια καλωδίων μπαταρίας, κεφαλές κοπής, συστήματα και εξοπλισμός κοπής ασφαλείας, ψαλίδια συρματόσχοινων, μηχανήματα κοπής συρματόσχοινων, κόφτες χαλύβδινων συρματόσχοινων, ψαλίδι χαλύβδινου συρματόσχοινου, ψαλίδι ανακύκλωσης, μηχανήματα κοπής χάλυβα, κόφτες μπουλονιών, κόφτες οικοδομικών στρωμάτων, κόφτες ακέφαλων βιδών, κόφτες αλυσίδων, μηχανήματα κοπής αλυσίδων, σύσφιξη, πρεσάρισμα, τανάλιες σύσφιξης, τανάλιες πρεσαρίσματος, τανάλιες σύνθλιψης, πρέσες με μοχλό, εργαλεία πρεσαρίσματος, ένθετα και κεφαλές πρέσας

 2. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η iMed είναι εξειδικευμένος προμηθευτής τεχνικών εξαρτημάτων ακριβείας και συγκροτημάτων από πλαστικό σε μικρές, μέσες και μεγάλες σειρές για χρήση στους σημαντικότερους κλάδους. Ως προμηθευτής συστημάτων, η iMed διαθέτει εμπειρία μίας δεκαετίας. Αυτή η εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο σε έναν κλάδο της βιομηχανίας. Δεν είναι μόνο η χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας που έχει διασφαλίσει τους ικανοποιημένους, μακροχρόνιους πελάτες και την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα παραγωγής της iMed. Εξαιρετικοί συνεργάτες συνοδεύουν κάθε προϊόν από το πρώτο στάδιο ανάπτυξης έως τη μαζική παραγωγή. Η iMed δίδει έμφαση στην προώθηση των δικών της νέων προσλήψεων και στη συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, καθώς και σε εντατικούς κύκλους μαθημάτων. Οι δικοί μας ειδικοί τεχνικοί εργάζονται έτσι με τον επαγγελματισμό που αντιστοιχεί σε εκείνον των τεχνικών του πελάτη.

 3. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το επιτυχημένο σύστημα του Willibald Nöthen, του ιδρυτή της εταιρείας NWS (Nöthen Werkzeugqualität Solingen) το 1973, βασίζεται στη φιλοσοφία να παρέχεται στον επαγγελματία χρήστη ένα εργαλείο «Made in Germany» άριστης ποιότητας με πρόσθετες λειτουργίες και κομψή σχεδίαση. Ειδικά προσαρμοσμένα εργαλεία χειρός για μέγιστες απαιτήσεις παράγονται από την NWS από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Ο έξυπνος συνδυασμός δοκιμασμένης χειροποίητης παραγωγής και υπερσύγχρονων τεχνικών μεθόδων επεξεργασίας εγγυάται άριστη ποιότητα και διασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας! Ασφάλεια και εργονομία, υγεία και οικολογία, η χρήση υλικών άριστης ποιότητας και οι καινοτομικές λεπτομερείς λύσεις αποτελούν κεντρικά στοιχεία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή των εργαλείων μας. Η βέλτιστη επεξεργασία, η τήρηση ανώτατων κριτηρίων ποιότητας και προτύπων, καθώς και ο χειρωνακτικός τελικός έλεγχος διασφαλίζουν τη μοναδική ποιότητα των εργαλείων NWS.

 4. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 5. MVA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MVA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες υπό πίεση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ig Pri Ljubljani, Σλοβενία.

 1. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

 2. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Halver, Γερμανία.

 1. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIKER-NORMALIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

 2. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

 3. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πώματα, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Πρεσαριστά εξαρτήματα ακριβείας, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μεταλλικά πώματα, και Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Olpe, Γερμανία.

 5. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Ortenberg, Γερμανία.

 6. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 7. UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Grävenwiesbach, Γερμανία.

 8. INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητα εργαλεια. Έχει έδρα σε Cernusco Sul Naviglio, Ιταλία.

 1. REINHARD HEBACH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REINHARD HEBACH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

 2. FRIEDRICH BINDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDRICH BINDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 3. SMZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά γλύφανα, ατρακτοι λειανσης, Άτρακτοι με σπείρωμα, και συντηρηση εργαλειομηχανων. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

 4. DÜDAL LEICHTMETALL-GIESSEREI AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DÜDAL LEICHTMETALL-GIESSEREI AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Düdingen, Ελβετία.

 5. MUESSIG EDM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MUESSIG EDM GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Gilching, Γερμανία.

 6. CHRISTNER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHRISTNER GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

 7. BAER VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAER VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

 8. EISENHUTH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EISENHUTH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Osterode Am Harz, Γερμανία.

 9. APB

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, βιομηχανικες προμηθειες, μετρολογια, εργαλεια κοπης, κατασκευη ειδικων εργαλειων, κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης, λεπιδες πριονιων, χαλυβας με ειδικα κραματα, και αδαμαντοφοροι τροχοι λειανσης. Έχει έδρα σε Beauchamps, Γαλλία.

 10. ADOLPHS - BERGHOFF BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ADOLPHS - BERGHOFF BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Plettenberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.347 Επιχειρήσεις