• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Γερμανία

  Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

 2. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Γερμανία

  Το εργαλείο μας σας βοηθάει να χαλαρώνετε γρήγορα τις βίδες ή να τις στερεώνετε απαλά. Η ορατή και απτή ποιότητα των προϊόντων μας πείθει τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η πολλαπλάσια διάρκεια ζωής των εργαλείων μας συμβάλλει στη διατήρηση των πόρων και του περιβάλλοντος. Στην οικογενειακή επιχείρησή μας στο Iserlohn του Sauerland που ιδρύθηκε το 1985 απασχολούνται σήμερα 30 εργαζόμενοι σε δύο βάρδιες. Με εξαίρεση τις διαδικασίες σκλήρυνσης και γαλβανικής επεξεργασίας, πραγματοποιούμε στην επιχείρησή μας το 100% των βημάτων εργασίας που αφορούν το μέταλλο και το πλαστικό. Τα δυνατά σημεία μας έγκεινται όχι μόνο στη μαζική παραγωγή εργαλείων βιδώματος, αλλά και στην ανάπτυξη και κατασκευή ειδικών προϊόντων, ιδίως στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των εργαλείων ενεργοποίησης και απασφάλισης. Μιλήστε μαζί μας, θα χαρούμε να συνεισφέρουμε με την πείρα δεκαετιών μας στην επίλυση των προβλημάτων σας με το βίδωμα.

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η iMed είναι εξειδικευμένος προμηθευτής τεχνικών εξαρτημάτων ακριβείας και συγκροτημάτων από πλαστικό σε μικρές, μέσες και μεγάλες σειρές για χρήση στους σημαντικότερους κλάδους. Ως προμηθευτής συστημάτων, η iMed διαθέτει εμπειρία μίας δεκαετίας. Αυτή η εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο σε έναν κλάδο της βιομηχανίας. Δεν είναι μόνο η χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας που έχει διασφαλίσει τους ικανοποιημένους, μακροχρόνιους πελάτες και την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα παραγωγής της iMed. Εξαιρετικοί συνεργάτες συνοδεύουν κάθε προϊόν από το πρώτο στάδιο ανάπτυξης έως τη μαζική παραγωγή. Η iMed δίδει έμφαση στην προώθηση των δικών της νέων προσλήψεων και στη συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, καθώς και σε εντατικούς κύκλους μαθημάτων. Οι δικοί μας ειδικοί τεχνικοί εργάζονται έτσι με τον επαγγελματισμό που αντιστοιχεί σε εκείνον των τεχνικών του πελάτη.

 4. BSN TRADING

  Βέλγιο

  Η BSN TRADING είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση ηλεκτρικών οικοσκευών, εργαλείων, παιχνιδιών και αντικειμένων για την κουζίνα. Από την ίδρυση της η BSN TRADING δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η επιχείρηση διαθέτει μεγάλο κατάλογο προϊόντων, που περιέχει από μικρές οικιακές συσκευές μέχρι ογκώδης οικοσκευές, εργαλεία μαστορέματος, παιδικά παιχνίδια και αξεσουάρ μαγειρικής.Η ποικιλομορφία της γκάμας της επιτρέπει στους πελάτες να βρουν ότι χρειάζονται σε έναν και μοναδικό μέρος, προσφέροντας έτσι μια πρακτική λύση στις ανάγκες τους ανεφοδιασμού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. HEINRICH KIPP WERK

  Γερμανία

  HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer in the clamping technology, standard elements and operating parts sector. The company produces at its site in Germany using a wide range of machinery. The product range includes more than 65 000 articles that are all quickly available from the onsite logistics centre. KIPP is therefore a reliable partner for industry and plant and machine construction. KIPP develops the products and tests them in quality control completely in-house. Through extensive production resources, standard element assemblies and single parts can be realised as special solutions. During the development of KIPP operating parts special attention is paid to ergonomics and stability. HEINRICH KIPP WERK has existed since 1919 and since 1950 has put the emphasis on self-developed clamping tools such as the classic KIPP clamping lever. The company has more than 480 employees and is present in more than 50 countries.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Γερμανία

  Το επιτυχημένο σύστημα του Willibald Nöthen, του ιδρυτή της εταιρείας NWS (Nöthen Werkzeugqualität Solingen) το 1973, βασίζεται στη φιλοσοφία να παρέχεται στον επαγγελματία χρήστη ένα εργαλείο «Made in Germany» άριστης ποιότητας με πρόσθετες λειτουργίες και κομψή σχεδίαση. Ειδικά προσαρμοσμένα εργαλεία χειρός για μέγιστες απαιτήσεις παράγονται από την NWS από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Ο έξυπνος συνδυασμός δοκιμασμένης χειροποίητης παραγωγής και υπερσύγχρονων τεχνικών μεθόδων επεξεργασίας εγγυάται άριστη ποιότητα και διασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας! Ασφάλεια και εργονομία, υγεία και οικολογία, η χρήση υλικών άριστης ποιότητας και οι καινοτομικές λεπτομερείς λύσεις αποτελούν κεντρικά στοιχεία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή των εργαλείων μας. Η βέλτιστη επεξεργασία, η τήρηση ανώτατων κριτηρίων ποιότητας και προτύπων, καθώς και ο χειρωνακτικός τελικός έλεγχος διασφαλίζουν τη μοναδική ποιότητα των εργαλείων NWS.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια στο Spangenberg του Έσσεν με την παραγωγή χειροπρίονων. Σήμερα η WESPA απολαμβάνει παγκόσμια φήμη ως συνεργάτης τεχνολογίας και συγκαταλέγεται παγκοσμίως στις ηγετικές εταιρείες κατασκευής πριονιών. Με περισσότερους από 100 συνεργάτες, παράγουμε στην έδρα της εταιρείας, στο Melsungen της Γερμανίας, ένα απαράμιλλο εύρος προϊόντων που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σχεδόν κάθε τομέα. Τα προϊόντα WESPA καλύπτουν με τον τέλειο τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών μας στον τομέα της βιομηχανίας και απολαμβάνουν παγκοσμίως την εμπιστοσύνη εμπορικών αντιπροσώπων, εμπόρων και πελατών στον τομέα της βιομηχανίας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας. Εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς εμπιστεύονται τα εργαλεία πριονίσματος WESPA, μεταξύ άλλων από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυτιλίας, βιομηχανίας χάλυβα και κατασκευής μηχανών. Η επιτυχία των πελατών μας στον επαγγελματικό τους τομέα είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

 3. MECANOR SA

  Ελβετία

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 4. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Franz Krope εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων. Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και την ιδία κατασκευή εξωθητήρων, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων. Ταυτόχρονα με την κατασκευή εξωθητήρων, επίσης εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία Franz Krope δραστηριοποιείται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων υψηλής ποιότητας μέσω εξώθησης (εισαγωγής) πλαστικού σε δικλείδες της τεχνολογίας μετρήσεων και ρυθμίσεων και τις έχει εξελίξει σε προηγμένο επίπεδο. Η κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων για δικλείδες στην τεχνολογία μέτρησης της διέλευσης αποτελεί σήμερα τον πυρήνα της εταιρείας μας. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή επενδύσεων για δικλείδες έχουμε αποκτήσει κορυφαία φήμη σε πολλούς σημαντικούς χρήστες.

 5. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 1. KW HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η KW Hydraulik GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει υδραυλικά εργαλεία. Επίσης: σέρβις και διάθεση προϊόντων DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Υδραυλικές αντλίες, υδραυλικά συγκροτήματα, Power Pack, Power Unit, αντλίες υψηλής πίεσης, χειραντλίες, αντλίες ποδιού, ηλεκτροϋδραυλικές αντλίες, αντλίες μπαταρίας, TracHorse, δυναμοδότες, βοηθητικοί μηχανισμοί κίνησης, γεννήτρια, υδραυλικοί ανορθωτές, μετατροπείς πίεσης, κοπτικά εργαλεία, ψαλίδια και κόφτες καλωδίων, ψαλίδια με μοχλό, ψαλίδια καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων χειρός, ψαλίδια καλωδίων χειρός, κόφτες καλωδίων μπαταρίας, ψαλίδια καλωδίων μπαταρίας, κεφαλές κοπής, συστήματα και εξοπλισμός κοπής ασφαλείας, ψαλίδια συρματόσχοινων, μηχανήματα κοπής συρματόσχοινων, κόφτες χαλύβδινων συρματόσχοινων, ψαλίδι χαλύβδινου συρματόσχοινου, ψαλίδι ανακύκλωσης, μηχανήματα κοπής χάλυβα, κόφτες μπουλονιών, κόφτες οικοδομικών στρωμάτων, κόφτες ακέφαλων βιδών, κόφτες αλυσίδων, μηχανήματα κοπής αλυσίδων, σύσφιξη, πρεσάρισμα, τανάλιες σύσφιξης, τανάλιες πρεσαρίσματος, τανάλιες σύνθλιψης, πρέσες με μοχλό, εργαλεία πρεσαρίσματος, ένθετα και κεφαλές πρέσας

 2. SARTEX S.R.L.

  Ιταλία

  Λειτουργούμε από το 1956 ως χονδρέμποροι εισαγωγών-εξαγωγών μεγάλης γκάμας εργαλείων χειρός και εργαλείων για τις κατασκευές, τη γεωργία και την κηπουρική. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από χονδρεμπόρους και διανομείς εργαλείων. Η προσφορά μας έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Τα προϊόντα μας είναι ουδέτερα και μπορούμε να προσαρμόσουμε τα είδη επικολλώντας ετικέτες με λογότυπα και γραμμωτούς κώδικες. Παραδίδουμε προσαρμοσμένα προϊόντα ανά χρώμα, βάρος, μέγεθος, παρουσίαση. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο χονδρικής μας B2B.

 1. INTERCABLE GMBH

  Ιταλία

 2. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Γερμανία

 4. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. CASTPLUS GMBH

  Γερμανία

 6. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. NB WERKZEUGTECHNIK E.K. INH. NORBERT BITZER

  Γερμανία

 8. PROTEC SERVICE GMBH

  Γερμανία

 1. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Γερμανία

 2. CARBONWERK SHP GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 3. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 4. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Γερμανία

 5. STORK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 6. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

 7. UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 8. SMZ GMBH

  Γερμανία

 9. REINHARD HEBACH GMBH

  Γερμανία

 10. KONRAD WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.327 επιχειρήσεις