• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλεία με αφαίρεση υλικού

Αποτελέσματα για

Εργαλεία με αφαίρεση υλικού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRÄWO DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια παράγουμε εργαλεία φρέζας και τόρνου υψηλής ακρίβειας κατασκευασμένα με άκρως σκληρά υλικά κοπής, όπως, π.χ., PKD και PCBN. Η γκάμα παραγωγής μας περιλαμβάνει, μ.ά., φρέζες PKD/CBN, πλάκες αναστροφής, τρυπάνια PKD και πολυβάθμια τρυπάνια, αδαμαντοφόρες βάσεις συγκράτησης και γραφίδες χάραξης με μύτη CBN. Αυτά τα εργαλεία ενδείκνυνται απόλυτα για την επεξεργασία πράσινων κεραμικών υλικών, άνθρακα, GFK, αλουμινίου, φαιού χυτοσίδηρου, σκληρυμένου χάλυβα, πλαστικών και σκληρών μετάλλων. Για τα δικά μας και τα εργαλεία τρίτων κατασκευαστών παρέχουμε επίσης γρήγορο και προσιτό επισκευαστικό σέρβις. Όλα σχεδόν τα εργαλεία μας συγκολλούνται σε κενό (κασσιτεροκόλληση σε κενό). Για το λόγο αυτό μπορούμε να σε παρέχουμε υπηρεσίες κασσιτεροκόλλησης. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα της διάβρωσης σύρματος μπορούμε με την υπηρεσία κοπής σε συγκεκριμένες διαστάσεις PKD/CBN να κόβουμε γρήγορα και με εξοικονόμηση υλικού τα επιθυμητά τμήματα διαμαντιού από τα δικά σας ακατέργαστα τεμάχια PKD ή PCBN.

 2. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως ένας από τους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων συστήματος για λείανση, φρεζάρισμα, αποκοπή και στίλβωση, η LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG με έδρα στη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας, στην περιφέρεια Oberberg, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή, στην εμπορία και στην υποστήριξη εργαλείων λείανσης, φρεζαρίσματος, στίλβωσης και αποκοπής, κινητήριων μηχανών και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος παρελκομένων. Όλα τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται η LUKAS διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, όπως, π.χ., την εργασία με μεγάλη δύναμη, τη μακρά διάρκεια ζωής, την εξαιρετική εργονομία και τα άριστα αποτελέσματα κατά τη λείανση, την αποκοπή, το φρεζάρισμα, τη στίλβωση ή την επεξεργασία ακριβείας. Στόχος της LUKAS είναι να συνδυάζει την ποιότητα και την ασφάλεια με προσανατολισμένες στο μέλλον απαντήσεις. Νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο. Η LUKAS έθεσε ήδη πολύ νωρίς με αυτήν τη φιλοσοφία πρότυπα στην αγορά.

 3. QUEISLER SCHLEIFTECHNIK

  Γερμανία

 4. WEMARO TOOLS GMBH

  Γερμανία

 5. BIELI MASCHINENBAU AG

  Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TC BAYER INH. HEINZ BAYER

  Γερμανία

 2. TOREX HANDELS AG

  Ελβετία

 3. BÖCKLE - MICHAEL FELBAUER GMBH

  Αυστρία

 4. EGGE-SPAN

  Γερμανία

 5. HHS ZERSPANUNGSWERKZEUG

  Γερμανία

 1. PLAN:B4U GMBH

  Αυστρία

 2. SFT PRODUKTIONS GMBH

  Γερμανία

 1. KLAIN UTENSILI SRL

  Ιταλία

 2. ULLMER GMBH

  Γερμανία

 3. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Γερμανία

 4. PROCOF GMBH

  Γερμανία

 5. TAVZER TEKNIK INC.

  Τουρκία

 6. KROMAŞ YÜZEY ISLEM CAPAK ALMA MAKINELERI

  Τουρκία

 7. ERNST DÜNNEMANN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 8. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Λείανση – ίδιο με το καινούργιο: Η μακρά διάρκεια ζωής των δικών μας εργαλείων αφαίρεσης υλικού είναι ο λόγος, για τον οποίο οι πελάτες μας μάς αναθέτουν συνεχώς την παραγωγή γλυφάνων υψηλής ποιότητας. Αλλά ακόμη και ένα καλό εργαλείο, από το καλύτερο υλικό με άψογη δομή υλικού και πρώτης τάξεως σκλήρυνση, υφίσταται φθορά. Με τη δική μας υπηρεσία λείανσης, την οποία παρέχουμε με την ίδια επιμέλεια όπως την παραγωγή καινούργιων γλυφάνων, λαμβάνετε και πάλι ένα εργαλείο αφαίρεσης υλικού υψηλής ακρίβειας και ποιότητας. Αφαίρεση υλικού κατά παραγγελία - είμαστε το δεύτερο εργοστάσιό σας: οι συνεργάτες μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διεκπεραιώσουν την παραγγελία σας σαν να ήταν η δική μας. Κατασκευή διατάξεων – αυτή είναι έτσι κι αλλιώς η δραστηριότητά μας: προθεσμία παράδοσης – για εμάς δεν αποτελεί συνήθως κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα – αλλά σχεδόν. Και όταν για μια ακόμη φορά σάς εκπλήξουμε με την απίστευτη ταχύτητα και ευελιξία μας, θα πιστέψετε ότι μπορούμε να το κάνουμε.

 1. SANIBEL SUPPLY A/S

  Δανία

  Η Sanibel Supply® εξειδικεύεται στα αναλώσιμα για εξοπλισμό ακοολογίας. Από το 2009, στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα- γρήγορες παραδόσεις- μοναδική υποστήριξη ! Στόχος μας να είναι απλή και προσιτή η αγορά αναλωσίμων για τους επαγγελματίες του χώρου των ακουστικών βαρηκοΐας. Δεχόμαστε ευπρόσδεκτα τα σχόλια και τις ιδέες σας και είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε. Ωτοασπίδες, καλούπια, προετοιμασία ασθενούς και έλεγχο μολύνσεων, προσαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας, συντήρηση και φροντίδα ακουστικών βαρηκοΐας, ηλεκτρόδια, εργαλεία αφαίρεσης κεριού, υλικά εκτύπωσης και αναλώσιμα, ανταλλακτικά ακουομετρίας. Σας υποστηρίζουμε ώστε να λάβετε τα προϊόντα που χρειάζεστε στην καθημερινή σας εργασία ώστε να γίνετε ακόμα ένας καλύτερος εταίρος για τους πελάτες σας και να τους βοηθήσετε ώστε να προσφέρουν την σωστή διάγνωση, θεραπεία και φροντίδα στους ασθενείς τους. Sanibel Supply - γιατί ενδιαφερόμαστε ! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Ferra-Tools έχει σημαντική συμβολή στον εξορθολογισμό των παραγωγικών και μη παραγωγικών χρόνων λειτουργίας. Με πολυάριθμα υπερσύγχρονα εργαλεία και συστήματα εργαλείων συστημάτων σύσφιξης και αφαίρεσης υλικού, η Ferra-Tools έχει αποκτήσει φήμη πέρα από τα σύνορα της Γερμανίας. Το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας μας εγγυάται εργαλεία που πληρούν τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της τεχνολογίας, καθώς και μια εξαιρετική ομάδα συμβούλων και πωλητών για την επιτόπου παροχή εξειδικευμένων τεχνικών συμβουλών.

 3. INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η InovaTools (Eckerle & Ertel GmbH) στην καρδιά της Βαυαρίας, είναι γνωστή για τις κορυφαίες υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης που παρέχει. Για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους αναπτύσσουμε & κατασκευάζουμε τα δικά μας εργαλεία INOVAtools, βασικά & ειδικά εργαλεία, μεμονωμένα εργαλεία και μικρές σειρές, εξαρτήματα ακριβείας και μηχανήματα. Με αυτά εξασφαλίζεται η οικονομική και υψηλής ποιότητας παραγωγή, π.χ., στους τομείς της κατασκευής μηχανημάτων, της αεροναυπηγικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα προϊόντα μας: θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: εργαλεία φρέζας για την αυτοκινητοβιομηχανία, εργαλεία ακριβείας για την αεροναυπηγική, κατασκευαστής φρεζών σπειροτόμησης, εργαλείων φρέζας, ειδικών εργαλείων διάτρησης από σκληρό μέταλλο, εργαλείων αφαίρεσης υλικού μ.ά.

 4. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

 5. GLOOR PRÄZISIONSWERKZEUGE AG

  Ελβετία

  GLOOR - όχι απλώς εργαλεία...Η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλών και υποστήριξης στους πελάτες είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εταιρείας GLOOR. Ανώτατος στόχος είναι η κατασκευή εργαλείων που είναι σαφώς καλύτερα από όσα χρησιμοποιούνταν μέχρι τώρα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να περιορίζουν σημαντικά το κόστος επεξεργασίας και το κόστος ανά τεμάχιο. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία και στις τεκμηριωμένες γνώσεις μας, καθώς και σε σχεδιασμένα από εμάς μηχανήματα κατορθώνουμε πάντοτε να σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα εργαλεία και να εξασφαλίζουμε σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία από το Lengnau είναι γνωστή για τις καινοτομικές της λύσεις. Αποκτούμε συνεχώς νέους πελάτες από συστάσεις: Δοκιμάστε την εταιρεία GLOOR, αυτή θα βρει μια λύση για κάθε σχετικό με τα εργαλεία πρόβλημα.

 6. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ο συνεργάτης σας για επιστρώσεις με ζαφείρι και διαμάντι! Η πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει, μ.ά., τους εξής τομείς: ειδικές επιστρώσεις/επιστρώσεις με διαμάντι για βιομηχανικές εφαρμογές (π.χ., μηχανολογία, μανικιούρ & πεντικιούρ, επεξεργασία κεραμικών υλικών & γυαλιού, επεξεργασία πλαστικών, ιατρική τεχνολογία, βιομηχανία κοσμημάτων, βιομηχανία εκτύπωσης), ενώ διαθέτουμε λύσεις για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις στους τομείς της σύλληψης, της συγκράτησης, της λείανσης, της στερέωσης, της αφαίρεσης υλικού, της στρογγυλοποίησης τριχών, της σύσφιξης σωλήνων κλπ. Παραγωγή αδαμαντοφόρων οδοντιατρικών εργαλείων (λειαντήρες δοντιών FG, εργαστηριακοί λειαντήρες HP, αδαμαντοφόροι δίσκοι κλπ.) και λιμών νυχιών ζαφειριού. Οι λίμες νυχιών ζαφειριού της εταιρείας μας παράγονται από χάλυβα ελατηρίων και επιστρώνονται με ζαφείρι διαφορετικής κόκκωσης.

 7. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Γερμανία

  Καινοτομικοί μηχανικοί και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό αναπτύσσουν και παράγουν στην WALDRICH COBURG μεγάλες εργαλειομηχανές ακριβείας. Για το λόγο αυτό δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση ως Global Player στην κορυφαία εκπαίδευση και στον ισχυρό χαρακτήρα εργοδότη. Τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ο συνεπής προσανατολισμός στον πελάτη περιλαμβάνονται στις βασικές μας αξίες. Στην έδρα της εταιρείας στο Coburg παράγουμε μηχανικές φρέζες τύπου πύλης, κατακόρυφους μηχανικούς τόρνους και μηχανήματα λείανσης υψηλής ακριβείας. Τα μηχανήματά μας χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο σε όλους σχεδόν τους κλάδους, π.χ., για την επεξεργασία περιβλημάτων πετρελαιοκινητήρων, για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας και μηχανημάτων, για την κατασκευή εργαλείων και καλουπιών. Παντού όπου τίθενται υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά στην ακρίβεια, στην απόδοση αφαίρεσης υλικού, στις διαστάσεις των κατεργαζόμενων τεμαχίων, στις σύνθετες τεχνολογίες και στην παραγωγικότητα για την επεξεργασία των κατεργαζόμενων τεμαχίων, είμαστε ο απόλυτα ενδεδειγμένος συνεργάτης για τους πελάτες μας. Διότι: η WALDRICH COBURG σημαίνει ποιότητα, τεχνολογία και καινοτομία Made in Germany.

 8. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

 9. KORINA

  Ελλάδα

  Η Korina Pumps είναι επαγγελματίας κατασκευαστής αντλιών χειρός. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, Ελλάδα. Με μακροχρόνια φήμη, παρέχουμε μια σειρά από υψηλής ποιότητας βιομηχανικές αντλίες χειροκίνητης ανύψωσης, συμπεριλαμβανομένων αντλιών τυμπάνου και δοχείου, χημικών αντλιών, ειδικών αντλιών εφαρμογής, χειροκίνητων εργαλείων αφαίρεσης βυρσοδεψείων κ.λπ. Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούνται από πιστοποιητικά υλικών της Ε.U. ή FDA, εγγύηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε το 1968 φέρνοντας μια νέα φιλοσοφία στην τεχνική και την ποιότητα άντλησης στην τοπική και διεθνή αγορά, αποκτώντας πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις και καινοτόμα προϊόντα. Μέσα από τα χρόνια με την αποκτηθείσα εμπειρία, έχουμε αναπτύξει τις τεχνικές άντλησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, που είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

 10. MAIER GMBH

  Γερμανία

  Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων δικής μας κατασκευής διατίθεται με την επωνυμία Head-Master. Εκτός από εργαλεία φρεζαρίσματος, εργαλεία διάτρησης διεύρυνσης και μπιζουταρίσματος, εργαλεία τόρνου, εργαλεία έμπηξης και εργαλεία VHM, το πρόγραμμα προϊόντων περιλαμβάνει και ειδικές λύσεις. Η κατασκευή και η επεξεργασία προϊόντων της εταιρείας μας διασφαλίζει καινοτομικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις σε συνδυασμό με μέγιστη ευελιξία. Τα εργαλεία παράγονται αποκλειστικά σε εγκαταστάσεις παραγωγής ανώτατου τεχνολογικού επιπέδου. Ως κατασκευαστής εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας δίδουμε ανέκαθεν ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία αφαίρεσης υλικού. Ο τεχνολογικός σχεδιασμός και η ποιότητα των εργαλείων ακριβείας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική απόδοση και την ποιότητα της παραγωγής. Η καινοτομία της επιχείρησης τεκμηριώνεται επίσης με διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογιών κοπής για τα οποία υπάρχουν ήδη κάτοχοι αδείας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία με αφαίρεση υλικού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39 επιχειρήσεις