• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλεία και είδη κιγκαλερίας

Αποτελέσματα για

Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FENTO

  Κάτω Χώρες

  Οι Geert Kaal και René van Rijn δημιούργησαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΟΝΑΤΩΝ FENTO. Ανέπτυξαν μαζί τα προστατευτικά γονάτων FENTO. Το 2000, ο ιστοπλοϊος René van Rijn επισκέφθηκε τον ιατρό του για έναν χρόνιο πόνο στο γόνατο. Ο ιατρός τον παρέπεμψε στον φυσικοθεραπευτή Geert Kaal, ο οποίος εξειδικεύεται στους πόνους της πλάτης και των γονάτων. Μετά από δέκα θεραπείες, τα προβλήματα που είχε στο γόνατο ο René εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν μετά από 3 μήνες με τα ίδια φυσικά συμπτώματα. Αλλά χειρότερα, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον να στηριχθεί στα γόνατα του για να εργαστεί, ο René είχε ήδη αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά προστατευτικά γονάτων αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Οπότε ρώτησε τον Geert: “Μπορείς να με βοηθήσεις ώστε να αναπτύξω έναν προστατευτικό γονάτων με το οποίο να μπορώ να εργαστώ; ”. Μετά από μελέτη της "θέσης του γονάτου", δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο ¨σχήμα-αφρού" ώστε να βρεθεί η σωστή εργονομική μορφή. Από κει, κατασκευάστηκαν διάφορα πρωτότυπα και δοκιμάστηκαν από διάφορους "δοκιμαστές στήριξης στα γόνατα" όπως εφαρμοστές μοκέτας, οικοδόμοι, εγκαταστάτες παρκέ και πλίνθων. Η ιδέα είχε προκύψει. Έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προστατευτικό γονάτου όπου η πίεση δεν επιδίδεται μόνο στο γόνατο αλλά και στο κάτω μέρος του ποδιού. Επίσης, έπρεπε να είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πέντε χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο σχέδιο στην αγορά. Ενοικιάσαμε το μικρότερο περίπτερο της έκθεσης και ξεπουλήσαμε μετά από δύο ημέρες. Η συνέχεια είναι γνωστή.Έχουμε πλέον πάνω από 500 000 ικανοποιημένους χρήστες σε περισσότερες από 10 χώρες. Απολαμβάνουμε την καθημερινή μας περιπέτεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την FENTO διεθνώς.

 2. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

 3. MICRON AMERICA

  Τουρκία

  Η MICRON AMERICA, εταιρεία με έδρα την πόλη Ιζμίρ στην Τουρκία, προμηθεύει δακτύλιους από πλαστικό- μέταλλο- ορείχαλκο, κρίκοι για κουρτίνες και μηχανήματα στερέωσης από το Τα πρότυπα μας υψηλής ποιότητας για την κατασκευή καθώς και η αφιερωμένη μας ισχυρή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ανύψωσαν στην ηγετική θέση προμήθειας πλαστικών συνδέσμων, μεταλλικών συνδέσμων, κουμπιών πίεσης, κουμπιών, καλυμμένων κουμπιών, πιρτσίνια για τζιν, μηχανήματα δακτυλίων, μηχανήματα καλυμμάτων κουμπιών και καλουπιών για την βιομηχανία ένδυσης, αυτοκινήτου και πολλών άλλων βιομηχανιών. Η Micron America φημίζεται για την απόλυτη της αφοσίωση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και προσιτές τιμές.Κύριος μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.Διευκολύνουμε τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού προϊόντος που είναι το πιο κατάλληλο στις ανάγκες τους. Το ιδιαίτερα καταρτισμένο μας προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό κούμπωμα και/ ή μηχάνημα για την εργασία σας. Μεταφέρουμε εκατομμύρια συνδέσμους σε απόθεμα, για μια γρήγορη, άμεση παράδοση.Είμαστε περήφανοι για το ευγενικό, καταρτισμένο μας προσωπικό και για την γρήγορη αποστολή των ειδών σε απόθεμα.Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε συνεχή ποιότητα, υπηρεσίες εντός προθεσμίας και ανταγωνιστικές τιμές.Εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική υπηρεσία.Δίνουμε πρόσβαση στην ποιότητα ζωής σε όλο τον κόσμο.Διατηρούμε μια ισχυρή, επιτυχημένη επιχείρηση, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Η JIT Homes ειδικεύεται στη σχεδίαση, στην παραγωγή και στη διάθεση αξεσουάρ για σκληρυμένο γυαλί, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων κάλυψης, ραγών γυάλινων θυρών, συστημάτων ενσφήνωσης γυαλιού, ελατηρίων δαπέδου, χειρολαβών, μεντεσέδων ντουζιέρας, σφιγκτήρων γυαλιού, πόμολων, βεργών για πετσέτες, βεργών συγκράτησης, στεγανοποιήσεων τζαμιών, πωμάτων στρόφιγγας, σταθεροποιητών ντουζιέρας, καναλιών υαλοπινάκων, υλικού περιστροφής, κλειδαριών, μεντεσέδων θυρών, εξαρτημάτων συρόμενων θυρών, αξεσουάρ συρόμενων αλληλοκαλυπτόμενων θυρών, συστημάτων βεντούζας για τζάμια κλπ.

 5. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. METAL LABOR SRL

  Ιταλία

 2. SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH

  Γερμανία

 3. KÄFER WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

 4. FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL

  Ελβετία

 5. FEM S.R.L.

  Ιταλία

 1. NICMAS

  Ουκρανία

 2. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Ιταλία

 1. FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER

  Ελβετία

 2. CUNO KIPPER & SOHN GMBH

  Γερμανία

 3. EC PLAZA

  Νότια Κορέα

 4. PRODIVA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Οι δικές μας ράγες για πλακάκια είναι χειροποίητες και διαθέτουν διάφορες επιφάνειες. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η επεξεργασία γωνιακών προφίλ προστασίας και προφίλ για την πλακόστρωση. Κεντρικά στοιχεία της επεξεργασίας μας είναι η σταυρωτή λείανση, η παραλλαγή βούρτσας ως σχέδιο στην επιφάνεια και η στίλβωση. Η σχεδίαση διαφέρει ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με την ψιλή λείανση ως επιφάνεια για τη ράγα από ανοξείδωτο χάλυβα δημιουργείται μια υψηλής ποιότητας μετάβαση μεταξύ διαφόρων επιστρώσεων δαπέδου. Η μετάβαση μεταξύ διαφόρων επιστρώσεων, όπως, π.χ., μεταξύ παρκέ και πλακιδίων ή και σοβατεπί, μπορεί έτσι να διαμορφωθεί με δημιουργικό τρόπο. Ωστόσο, η ράγα ProDiva δεν χρησιμοποιείται μόνο στο διακοσμητικό τομέα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στον τομέα της προστασίας ακμών. Στο πλαίσιο αυτό διατίθενται τελικές γωνίες με τα εκάστοτε σχέδια επεξεργασίας. Η σύνθεση του ανοξείδωτο χάλυβα είναι V4A και παρέχει στους πελάτες έναν υψηλής ποιότητας συνδυασμό μεταξύ των επιστρώσεων δαπέδου και τοίχου.

 5. KANNENBERG GMBH

  Γερμανία

  Έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή επαναχρησιμοποιούμενων κοπτικών πλακών από σκληρό μέταλλο για την επεξεργασία ξύλου και παρέχουμε επιπλέον στους πελάτες μας και άλλα υψηλής ποιότητας προϊόντα για εξειδικευμένο σέρβις. Λάβετε υπόψη ότι προμηθεύουμε αποκλειστικά κατασκευαστές και εμπόρους. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλεία υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία πλαστικών και ξυλείας. Αυτά περιλαμβάνουν επαναχρησιμοποιούμενες κοπτικές πλάκες, μαχαίρια πλάνης, αυλακωτά ακατέργαστα τεμάχια, δόντια πριονίσματος, βασικές πλάκες, καθώς και ακατέργαστα τεμάχια για διαμόρφωση προφίλ, στρογγυλές ράβδους και εξαιρετικής αντοχής κοπτικές πλάκες K-SMG02+. Η Kannenberg GmbH είναι ο αποδοτικός σας συνεργάτης σε ό, τι αφορά στις επαναχρησιμοποιούμενες κοπτικές πλάκες από σκληρό μέταλλο και στις επαναχρησιμοποιούμενες κοπτικές πλάκες για την επεξεργασία ξύλου. Κορυφαίος στόχος της εταιρείας μας είναι η σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει πολύ περιορισμένα όρια ανοχής για την επεξεργασία των εργαλείων μας. Είμαστε μέλος της ένωσης Fachverband Deutscher Präzisions-Werkzeugschleifer e. V.

 6. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Ιταλία

  Το σύστημα μισοανοίγματος παραθύρου Click Comp ® προέκυψε από την ανάγκη να διατηρηθούν μισο-ανοιχτές οι πόρτες και τα παράθυρα, ακόμα και σε περίπτωση αέρα και ρευμάτων αέρα. Μελετήθηκε και κατασκευάστηκε ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε παράθυρο, χωρίς τρύπες, χωρίς να χρειάζεται βίδες ή κόλλημα και επιτρέπει να εξαεριστεί το σπίτι στερεώνοντας το παράθυρο στην επιθυμητή θέση χωρίς να κλείνει ή να ανοίγει απότομα. Είναι χρήσιμο για όσους έχουν ένα μικρό κατοικίδιο, μπορεί να τοποθετηθεί στην πόρτα-παράθυρα στην θέση της πόρτας για γάτες.

 7. DECORPAT INTERIORS

  Ελλάδα

  Είμαστε μια εταιρεία χονδρικής πώλησης με αντικείμενο την κατασκευή συστημάτων ανάρτησης κουρτινών.Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά από το 1988 κι έχουμε αποκτήσει μεγάλη πείρα στο αντικείμενο αυτό.

  Όλα τα προϊόντα για "εργαλεία και είδη κιγκαλερίας"

 8. MECHAFIN AG

  Ελβετία

  Οπουδήποτε και αν βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της, η βιομηχανία συγκόλλησης εμπιστεύεται τα στοιχεία συγκόλλησης MECHAFIN από την Ελβετία. Φλόγιστρα χειρός, αυτόματοι καυστήρες, καυστήρες ρομπότ, μονάδες PushPull. Παραγωγή καυστήρων φλόγιστρων υψηλής ποιότητας, συσκευών προώθησης σύρματος συγκόλλησης και πρόσθετων προϊόντων συγκόλλησης. Τα προϊόντα μας: • καυστήρες φλόγιστρο προστατευτικού αερίου • καυστήρες φλόγιστρο • καλώδια συγκόλλησης • συσκευές προώθησης σύρματος συγκόλλησης

 1. MARSI GROUP D.O.O.

  Σλοβενία

 2. SFDO

  Γαλλία

 3. GRIP ON TOOLS,S.COOP.

  Ισπανία

 4. ISC PLASTIC PARTS FRANCE

  Γαλλία

 5. GRANVILLE TOOL HIRE LUTON

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP

  Ιταλία

 7. ASAHI METAL INDUSTRY CO., LTD.

  Ιαπωνία

 8. THE FABELHAFT GROUP GMBH

  Γερμανία

 9. AKI CELIK SAN.TIC.LTD.

  Τουρκία

 10. SARTEX SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

48.433 επιχειρήσεις

Χ'ωρες