• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων

Αποτελέσματα για

Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

 2. FONTANA & FONTANA AG

  Ελβετία

 3. TEHROTECH GMBH

  Γερμανία

 4. BRUNO WELZ GMBH

  Γερμανία

  Στην Bruno Welz GmbH απολαμβάνουμε από το 1947 την εμπιστοσύνη των πελατών μας ως δίκαιος και ικανός συνεργάτης σε όλα τα ζητήματα σχετικά με τα πολύτιμα μέταλλα. Ως μεσαία οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, σας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Σ' εμάς ακόμη και αν έχετε μικρές ποσότητες δεν θα είστε ένας τυπικός "αριθμός πελάτη" και η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να κατανοήσει τα προβλήματά σας. Συνοψίζοντας: Υποστηρίζουμε μια σοβαρή προσωπική φροντίδα με εξαιρετική εξυπηρέτηση και προϊόντα για τις υψηλότερες απαιτήσεις! Αυτό το εγγυόμαστε από το 1947 με το καλό μας όνομα: Bruno Welz!

 5. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Ιταλία

  Η Elettrogalvanica Settimi βρίσκεται σε χώρο έκτασης 8.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 3.000 αφορούν σε κλειστό χώρο. Η εγκατάσταση είναι εξοπλισμοί με γραμμές γαλβανισμού για την επένδυση μετάλλων και μία για την επιμετάλλωση ρητινών, στις οποίες πραγματοποιούνται οι ηλεκτρολυτικές διεργασίες επιχρύσωσης, επαργύρωσης, επινικέλλωσης, επιχάλκωσης κ.λπ., μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών και με ψηφιακό έλεγχο. Αυτές οι διαδικασίες εφαρμόζονται σε μεταλλικά μικροεξαρτήματα που προορίζονται για τους τομείς της κατασκευής υποδημάτων, αξεσουάρ και ειδών δώρου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Τουρκία

 2. IP ART SRL

  Μολδαβία

 3. CTE - PARADOXE

  Γαλλία

 4. IRIDIUM GMBH

  Γερμανία

 5. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Γερμανία

 1. VIBRO PLATING S.R.L.

  Ιταλία

 2. TAKI YILDIZIM

  Τουρκία

 1. MARTIN FURRER GMBH

  Ελβετία

 2. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Γερμανία

 3. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Ελβετία

 4. ALRET

  Βουλγαρία

 5. ETS ETIENNE BRUN

  Γαλλία

 6. FROSINI GIULIANO S.R.L.

  Ιταλία

 7. DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C.

  Ιταλία

 8. ESTOPPEY-REBER SA

  Ελβετία

 1. GALVANOTECNICA

  Ιταλία

 2. GRANDE GIULIANA

  Ιταλία

 3. GALVANIC SYSTEM S.N.C. DI CAROLO MARIA TERESA & C.

  Ιταλία

 4. RIGHI FEDERICO

  Ιταλία

 5. ÖZ MAKINA

  Τουρκία

 6. PERFILES CONFORMADOS EN FRIO SA

  Ισπανία

 7. KOMPANIYA "ZOLOTOY SVET"

  Ρωσία

 8. ZINKELCROM DI FERRI MARINO E C. S.A.S.

  Ιταλία

 9. UAB LABANORO TURAS

  Λιθουανία

 10. TARCHI FRATELLI

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

117 επιχειρήσεις