• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιχρωμίωση

Αποτελέσματα για

Επιχρωμίωση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Αυστρία

  Καινοτόμα συστήματα και μεμονωμένα εξαρτήματα για λουτήρες υδρομασάζ, υδρομασάζ Spa και ντους, υψηλής απόδοσης αντλίες, καθώς και προϊόντα για την αναζωογόνηση με νερό και προσθετικά λουτρών. Εδώ και 40 χρόνια κορυφαίοι στην τεχνολογία νερού. Βασιστείτε κι εσείς μελλοντικά σε υψηλής ποιότητας στοιχεία από την κορυφαία στην αγορά επιχείρηση και σε μια άκρως εκπαιδευμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία βρίσκει τη βέλτιστη δυνατή λύση για τις απαιτήσεις σας. Ευέλικτα, γρήγορα και απλά – υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και εργαλεία από ορείχαλκο, λαμαρίνα και πλαστικό αναπτύσσονται και παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η Koller Metall- und Kunststofftechnik αποτελεί έναν επιχειρηματικό τομέα του ομίλου Koller International Group. Το χονδρεμπόριο ξυλείας αποτελεί σημαντικό τομέα του ομίλου Koller International Group. Στην έδρα μας στη Βιέννη και στο Vitis είναι στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από ξύλο.

 2. CARL KRAFFT & SÖHNE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η Maschinenfabrik Carl KRAFFT & Söhne GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1870 ως χυτήριο σιδήρου και επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων. Η Krafft είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση με 100 συνεργάτες σε δύο μονάδες στο Düren. Η τεχνογνωσία στον τομέα κατασκευής εγκαταστάσεων για την παραγωγή χάρτου και χαρτονιού είναι προσανατολισμένη ήδη από το 1980 στην παραγωγή κυλίνδρων και έχει εξειδικευτεί σε περιστροφικά συμμετρικά σώματα. Η KRAFFT παράγει τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου έως 5.500 mm και μήκους 15.000 mm καλύπτοντας έτσι πλήρως τις ανάγκες πολλών κλάδων. Η KRAFFT είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κυλίνδρων στην Ευρώπη. Η χαρτοβιομηχανία εξακολουθεί να είναι ένας από τους κύριους πυλώνες των προϊόντων KRAFFT, όπου εκτός από την παραγωγή κυλίνδρων, το σέρβις αποτελεί σημαντικό επιχειρηματικό τομέα. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας είμαστε στη διάθεσή σας για μετασκευές, επεκτάσεις ή εκσυγχρονισμούς υφιστάμενων εγκαταστάσεων παραγωγής χάρτου ή χαρτονιού.

 3. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

 4. ATC ARMOLOY TECHNOLOGY COATINGS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ξύπνησε το ενδιαφέρον των ιδρυτών της εταιρείας για την επίστρωση χρωμίου που αρχικά προερχόταν από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη διαδικασία Armoloy. Το 1987 ιδρύθηκε η επιχείρηση με εταιρική έδρα και εργοστάσιο στο Mosbach, καθώς και γραφεία διοίκησης στο Solms-Oberbiel και το Aßlar. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση απασχολεί 25 εργαζόμενους και προμηθεύει τόσο την αγορά στη Γερμανία όσο και τις αγορές στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η αναλογία των εξαγωγών μας είναι περ. 25% και κατά το μεγαλύτερο μέρος αποτελείται από τις χώρες Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ισπανία και Ιταλία. Η επίστρωση ATC είναι μια εξαιρετικά σκληρή, πυκνή, ακριβής, πολύ λεπτή και υψηλής καθαρότητας επίστρωση χρωμίου, η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα μέταλλα (σημειώνεται ότι εξαιρούνται το μαγνήσιο, το τιτάνιο, το αλουμίνιο) μέσω μιας διαδικασίας υψηλής ενέργειας. Καθώς η διαδικασία εκτελείται με ιδιαίτερη τεχνολογία χαμηλής θερμότητας πολύ πιο κάτω από τους 100 °C, δεν προκύπτουν δομικές τροποποιήσεις στα υλικά που πρόκειται να επιστρωθούν.

 5. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Ιταλία

  Η B&G κατασκευάζει σφαιρίδια για βιομηχανικές βάνες εγκατεστημένες σε εξοπλισμούς νερού, αέρα και αερίου και αδαμαντοποιημένα και χρωμιωμένα σφαιρίδια με πάχος υψηλής ακρίβειας. Η παραγωγή προέρχεται με διάφορους τρόπους, από σειρές ράβδων από ορείχαλκο ή συμπαγείς ή κενά σφαιρίδια από ορείχαλκο μορφοποιημένα ή ακόμα από την χύτευση σφαιριδίων σε καλούπι. Στη συνέχεια, τα προϊόντα υποβάλλονται σε φρεζάρισμα, διάτρηση ή αδαμαντοποίηση. Τέλος τα σφαιρίδια επεξεργάζονται επιφανειακά με επιχρωμίωση, επινικέλωση, εναπόθεση τεφλόν και επένδυση T.E.A. ®.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. STALDER AG

  Ελβετία

 2. IMHOF HARTCHROM GMBH

  Γερμανία

 3. METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. ONDACROM S.L.

  Ισπανία

 5. GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH

  Γερμανία

 1. WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H.

  Αυστρία

 2. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Ιταλία

 1. J.D. GECK GMBH

  Γερμανία

 2. WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH

  Γερμανία

 3. HELCO METAL

  Ελλάδα

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1952 από τον Παντελή Κύρογλου, σε ένα χώρο 60 τμ στο κέντρο του Πειραιά με επιμεταλλώση παιδικών καροτσιών. Το 1976 μεταφέρεται σε χώρο 350 τμ στον Πειραιά και η εταιρεία στη συνέχεια αποκτά οικογενειακό χαρακτήρα συμμετέχοντας σ'αυτήν ο Γιάννης και Χρήστος Τουτουντζής που αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της εταιρείας, οι οποίοι μετονόμασαν Χρωμιοτεχνική - ΑΦΟΙ Ι. & Χ. Τουτουντζή. Το 1998 η εταιρεία μεταφέρεται στη Μαγούλα Αττικής σε χώρο 750 τμ και λίγα χρόνια αργότερα οι δύο εταίροι προχωρούν στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης στην Ριτσώνα Αυλίδας για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Το νέο εργοστάσιο λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2008, υπό την ονομασία Helco Metal σε έκταση 6.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις, των 1.600 τ.μ. στεγάζουν μια υπερσύγχρονη μονάδα επιμετάλλωσης από τις μεγαλύτερες στο χώρο της Εύρωπης με υπηρεσίες επιμετάλλωση αντικειμένων σε μεταλλικά εξαρτήματα από σίδηρο, ορείχαλκο, αλουμίνιο και Zamak. Επιχάλκωση, απαραίτητη διαδικασία για εξαρτήματα από ψευδαργύρο (zamak). Επινικέλωση, επικαλύπτεται με λεπτό στρώμα νικελίου να καταστήσει το μέταλλο ανθεκτικό Επιχρωμίωση, ηλεκτρολυτικής διαδικασία λεπτού στρώμα χρωμίου πάνω στο εξαρτημα Επορειχάλκωση, τα εξαρτήματα αποκτούν ένα λεπτό στρώμα ορείχαλκου το οποίο δινει μια λάμψη στο εξάρτημα σαν αύτη του επίχρυσου και με την διαδικασία της παθητικοποίησης του ορείχαλκου η λάμψη θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο Αναλαμβάνουμε εργασίες επιμετάλλωση αντικειμένων. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

 4. SEMET PROTOTYPEN GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1996 στο Eichstätt. Το 2002 μετακομίσαμε στις σημερινές μας εγκαταστάσεις στο Eichstätt, Sollnau 27. παράγουμε πλαστικά εξαρτήματα για διάφορες εφαρμογές και τα επιβελτιώνουμε κατά περίπτωση με βαφή, δημιουργία βελουδωτής όψης και επιχρωμίωση. Αυτές οι επιβελτιώσεις παρέχονται από εμάς και κατά παραγγελία. Συναρμολογούμε συγκροτήματα δικής μας παραγωγής, αλλά και για επιχειρήσεις που αναθέτουν αυτές τις εργασίες σε τρίτους. Με τους εταίρους μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε και να κατασκευάζουμε εκτός από πρωτότυπα και εργαλεία μαζικής παραγωγής και διατάξεις ελέγχου και συναρμολόγησης. Με την τεχνογνωσία μας είμαστε ο συνεργάτης σας για τα δικά σας έργα.

 5. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Πολωνία

  Διαθέτουμε ένα μη αυτοματοποιημένο εργοστάσιο γαλβανισμού, γεγονός που μας προσδίδει ιδιαίτερη ευελιξία στην ανταπόκριση στις ανάγκες των κατασκευαστών και των μεμονωμένων πελατών. Παράγουμε μεμονωμένα τεμάχια και μεγαλύτερες σειρές. Μπορούμε να εφαρμόσουμε γρήγορα μια νέα τεχνολογία για μεγαλύτερα συμβόλαια. Διαθέτουμε εκτεταμένη πείρα στην ανανέωση των μετάλλων. Επαναφέρουμε τη λάμψη του παλαιού χρωμίου... και της πατίνας στα παλαιά αντικείμενα. Ανανεώνουμε τη γαλβανική επίστρωση στα στοιχεία των αυτοκινήτων και των μηχανών. Προσφέρουμε: γυαλιστερή και σατινέ επικάλυψη χρωμίου κ.ά.

 6. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Γερμανία

  Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.

 7. LOMBARDA RETTIFICHE SRL

  Ιταλία

 8. GALVANICA ARICCI S.R.L.

  Ιταλία

 1. SAXONIA GALVANIK GMBH

  Γερμανία

 2. UVK INVEST INC

  Ουκρανία

 3. FONDERIE LECLERCQ

  Γαλλία

 4. PGS PLASTIK AHSAP METAL KAPLAMA LTD.STI

  Τουρκία

 5. BOHLING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. SA METRASUR

  Γαλλία

 7. MIRVAT S.COOP

  Ισπανία

 8. CHROME HAUTE PRÉCISION

  Γαλλία

 9. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Γαλλία

 10. RHENAROLL

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιχρωμίωση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

294 επιχειρήσεις