• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • επιχρωμίωση

Αποτελέσματα για

Επιχρωμίωση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

 2. OT-TORNESCH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με άνω των 25 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία έχουμε εξειδικευτεί ως επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001 ιδίως στην επιβελτίωση επιφανειών αλουμινίου. Διαθέτουμε διάφορες τεχνολογίες, όπως ανοδίωση χωρίς χρώμα και ως βαφές εμβάπτισης σε σταθερά διαθέσιμη μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται επίσης η μερική επιβελτίωση εξαρτημάτων αλουμινίου ως συνδυασμένη μέθοδος χρωμικής επίστρωσης και ανοδίωσης. Καθώς και η χρωμική επίστρωση σε κίτρινο χρώμα και η συμβατή με τον κανονισμό Reach εξουδετέρωση χωρίς χρώμα του αλουμινίου με SurTec 650. Επίσης, στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται επίσης η αποσκωρίωση, η εξουδετέρωση και η ηλεκτροστίλβωση ανοξείδωτου χάλυβα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση να επεξεργαζόμαστε εξαρτήματα διαστάσεων από 2000 mm μήκος, 600 mm πλάτος και 1000 mm βάθος. Η ακριβής τήρηση των προθεσμιών, η ευελιξία και η ποιότητα μάς διακρίνουν και τεκμηριώνουν την καλή μας φήμη στους εγχώριους και στους διεθνείς πελάτες. Παρακάτω παρατίθενται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε

 3. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Καινοτόμα συστήματα και μεμονωμένα εξαρτήματα για λουτήρες υδρομασάζ, υδρομασάζ Spa και ντους, υψηλής απόδοσης αντλίες, καθώς και προϊόντα για την αναζωογόνηση με νερό και προσθετικά λουτρών. Εδώ και 40 χρόνια κορυφαίοι στην τεχνολογία νερού. Βασιστείτε κι εσείς μελλοντικά σε υψηλής ποιότητας στοιχεία από την κορυφαία στην αγορά επιχείρηση και σε μια άκρως εκπαιδευμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία βρίσκει τη βέλτιστη δυνατή λύση για τις απαιτήσεις σας. Ευέλικτα, γρήγορα και απλά – υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και εργαλεία από ορείχαλκο, λαμαρίνα και πλαστικό αναπτύσσονται και παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η Koller Metall- und Kunststofftechnik αποτελεί έναν επιχειρηματικό τομέα του ομίλου Koller International Group. Το χονδρεμπόριο ξυλείας αποτελεί σημαντικό τομέα του ομίλου Koller International Group. Στην έδρα μας στη Βιέννη και στο Vitis είναι στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από ξύλο.

 4. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η B&G κατασκευάζει σφαιρίδια για βιομηχανικές βάνες εγκατεστημένες σε εξοπλισμούς νερού, αέρα και αερίου και αδαμαντοποιημένα και χρωμιωμένα σφαιρίδια με πάχος υψηλής ακρίβειας. Η παραγωγή προέρχεται με διάφορους τρόπους, από σειρές ράβδων από ορείχαλκο ή συμπαγείς ή κενά σφαιρίδια από ορείχαλκο μορφοποιημένα ή ακόμα από την χύτευση σφαιριδίων σε καλούπι. Στη συνέχεια, τα προϊόντα υποβάλλονται σε φρεζάρισμα, διάτρηση ή αδαμαντοποίηση. Τέλος τα σφαιρίδια επεξεργάζονται επιφανειακά με επιχρωμίωση, επινικέλωση, εναπόθεση τεφλόν και επένδυση T.E.A. ®.

 5. STALDER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STALDER AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Engelburg, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EUROCROM, S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROCROM, S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επινικέλωση, αναπαλαιωση κλασικων οχηματων, αναπαλαιωση μοτοσυκλετων, αναπαλαιωση χρυσοχοϊας, αναπαλαιωση οπλων, αναπαλαιωση αντικων, επιχρωμιωση υφασματινων τεμαχιων, και Επινικέλωση. Έχει έδρα σε Onda, Ισπανία.

 2. GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Ohrdruf Ot Crawinkel, Γερμανία.

 3. METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Mitwitz, Γερμανία.

 4. IMHOF HARTCHROM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMHOF HARTCHROM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνου CNC, ταινιες, και στιλβωση. Έχει έδρα σε Karlstadt, Γερμανία.

 5. WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 1. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CROMOSTAMP ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επινικέλωση, επιχρωμιωση μεγαλου παχους, γυαλιστερη επιχρωμιωση, Επινικέλωση, και επιχρωμιωση ματ. Έχει έδρα σε Carugate, Ιταλία.

 2. J.D. GECK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία J.D. GECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία πλαστικών υλών, Επιχρωμίωση, κορνιζες για αφισες, καροτσια, αφισοκολληση, Αγκίστρια, Κεκαμμένα τμήματα σύρματος, Επεξεργασία πλαστικών υλών, και επιψευδαργυρωση. Έχει έδρα σε Altena, Γερμανία.

 1. WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 2. HELCO METAL

  Ελλάδα

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1952 από τον Παντελή Κύρογλου, σε ένα χώρο 60 τμ στο κέντρο του Πειραιά με επιμεταλλώση παιδικών καροτσιών. Το 1976 μεταφέρεται σε χώρο 350 τμ στον Πειραιά και η εταιρεία στη συνέχεια αποκτά οικογενειακό χαρακτήρα συμμετέχοντας σ'αυτήν ο Γιάννης και Χρήστος Τουτουντζής που αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της εταιρείας, οι οποίοι μετονόμασαν Χρωμιοτεχνική - ΑΦΟΙ Ι. & Χ. Τουτουντζή. Το 1998 η εταιρεία μεταφέρεται στη Μαγούλα Αττικής σε χώρο 750 τμ και λίγα χρόνια αργότερα οι δύο εταίροι προχωρούν στην αγορά ιδιόκτητης έκτασης στην Ριτσώνα Αυλίδας για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Το νέο εργοστάσιο λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2008, υπό την ονομασία Helco Metal σε έκταση 6.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις, των 1.600 τ.μ. στεγάζουν μια υπερσύγχρονη μονάδα επιμετάλλωσης από τις μεγαλύτερες στο χώρο της Εύρωπης με υπηρεσίες επιμετάλλωση αντικειμένων σε μεταλλικά εξαρτήματα από σίδηρο, ορείχαλκο, αλουμίνιο και Zamak. Επιχάλκωση, απαραίτητη διαδικασία για εξαρτήματα από ψευδαργύρο (zamak). Επινικέλωση, επικαλύπτεται με λεπτό στρώμα νικελίου να καταστήσει το μέταλλο ανθεκτικό Επιχρωμίωση, ηλεκτρολυτικής διαδικασία λεπτού στρώμα χρωμίου πάνω στο εξαρτημα Επορειχάλκωση, τα εξαρτήματα αποκτούν ένα λεπτό στρώμα ορείχαλκου το οποίο δινει μια λάμψη στο εξάρτημα σαν αύτη του επίχρυσου και με την διαδικασία της παθητικοποίησης του ορείχαλκου η λάμψη θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο Αναλαμβάνουμε εργασίες επιμετάλλωση αντικειμένων. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

 3. ATC ARMOLOY TECHNOLOGY COATINGS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ξύπνησε το ενδιαφέρον των ιδρυτών της εταιρείας για την επίστρωση χρωμίου που αρχικά προερχόταν από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη διαδικασία Armoloy. Το 1987 ιδρύθηκε η επιχείρηση με εταιρική έδρα και εργοστάσιο στο Mosbach, καθώς και γραφεία διοίκησης στο Solms-Oberbiel και το Aßlar. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση απασχολεί 25 εργαζόμενους και προμηθεύει τόσο την αγορά στη Γερμανία όσο και τις αγορές στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η αναλογία των εξαγωγών μας είναι περ. 25% και κατά το μεγαλύτερο μέρος αποτελείται από τις χώρες Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ισπανία και Ιταλία. Η επίστρωση ATC είναι μια εξαιρετικά σκληρή, πυκνή, ακριβής, πολύ λεπτή και υψηλής καθαρότητας επίστρωση χρωμίου, η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα μέταλλα (σημειώνεται ότι εξαιρούνται το μαγνήσιο, το τιτάνιο, το αλουμίνιο) μέσω μιας διαδικασίας υψηλής ενέργειας. Καθώς η διαδικασία εκτελείται με ιδιαίτερη τεχνολογία χαμηλής θερμότητας πολύ πιο κάτω από τους 100 °C, δεν προκύπτουν δομικές τροποποιήσεις στα υλικά που πρόκειται να επιστρωθούν.

 4. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Γερμανία

  Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.

 5. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Πολωνία

  Διαθέτουμε ένα μη αυτοματοποιημένο εργοστάσιο γαλβανισμού, γεγονός που μας προσδίδει ιδιαίτερη ευελιξία στην ανταπόκριση στις ανάγκες των κατασκευαστών και των μεμονωμένων πελατών. Παράγουμε μεμονωμένα τεμάχια και μεγαλύτερες σειρές. Μπορούμε να εφαρμόσουμε γρήγορα μια νέα τεχνολογία για μεγαλύτερα συμβόλαια. Διαθέτουμε εκτεταμένη πείρα στην ανανέωση των μετάλλων. Επαναφέρουμε τη λάμψη του παλαιού χρωμίου... και της πατίνας στα παλαιά αντικείμενα. Ανανεώνουμε τη γαλβανική επίστρωση στα στοιχεία των αυτοκινήτων και των μηχανών. Προσφέρουμε: γυαλιστερή και σατινέ επικάλυψη χρωμίου κ.ά.

 6. REMESUR SERVICIOS DE RECUBRIMIENTO S.L.

  Ισπανία

  Καλωσορίσατε στην Remesur. Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη βαφή με θερμολακάρισμα, στις αντιδιαβρωτικές και τις διακοσμητικές τεχνικές. Το 1999, σε στάδιο της διαδικασίας συνεχούς ανάπτυξης, ανοίξαμε νέες εγκαταστάσεις επιψευδαργύρωσης και επιχρωμίωσης για διακοσμητικούς λόγους. Έτσι, η Remesur τοποθετήθηκε και ενίσχυσε τη θέση της μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών επιχειρήσεων του τομέα.

 7. SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, Χύτευση υπό πίεση, χυτευμενα τεμαχια απο ζαμακ, και έγχυση ζαμάκ. Έχει έδρα σε Maceira Lra, Πορτογαλία.

 8. LOMBARDA RETTIFICHE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LOMBARDA RETTIFICHE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενισχυμενοι χαλυβες. Έχει έδρα σε Somma Lombardo, Ιταλία.

 1. SAXONIA GALVANIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SAXONIA GALVANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυαμίδιο, γαλβανισμός πλαστικών υλών, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, και επιχρωμιωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Halsbrücke, Γερμανία.

 2. UVK INVEST INC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία UVK INVEST INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκληρή επιχρωμίωση υδραυλικών κυλίνδρων, και Σκληρή επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 3. FONDERIE LECLERCQ

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE LECLERCQ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, λειανση μεταλλων, επιχρωμίωση, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και επιχρυσωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Oust Marest, Γαλλία.

 4. PGS PLASTIK AHSAP METAL KAPLAMA LTD.STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PGS PLASTIK AHSAP METAL KAPLAMA LTD.STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. M.B.S SRL CROMATURA DURA PER STAMPI E PULITURA METALLI

  Ιταλία

  Η εταιρεία M.B.S SRL CROMATURA DURA PER STAMPI E PULITURA METALLI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Zocco D'erbusco, Ιταλία.

 6. MIRVAT S.COOP

  Ισπανία

  Η εταιρεία MIRVAT S.COOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρολυτικη λειανση ανοξειδωτου χαλυβα, και αποσκωριωση ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Ezkoriatza, Ισπανία.

 7. CHROME HAUTE PRÉCISION

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHROME HAUTE PRÉCISION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμίωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκληρή επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Le Thuit De L'oison, Γαλλία.

 8. SA METRASUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία SA METRASUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιχρωμίωση, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Figeac, Γαλλία.

 9. PROGIND S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PROGIND S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχρωμίωση, διαμόρφωση πλαστικού με διπλή έγχυση, Επιχρωμίωση, εξατομικευση με λεϊζερ, και Έγχυση και κατασκευή καλουπιών από ένα χυτό για πλαστικά. Έχει έδρα σε Azeglio, Ιταλία.

 10. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, επιχρωμιωση, και βαφες βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Bouligny, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιχρωμίωση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

276 Επιχειρήσεις